KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Sniff
Vieras

#1710 Re: Re: Re: neuvotteluasetelma

29.03.2011 23:59

#1709: Aikoihin on eletty - Re: Re: neuvotteluasetelma

Opposition agenda ei ole selvinnyt ainakaan minulle. Ymmärrän vain sen, että villikissat ja puolivillit pitäisi sen mukaan  loukuttaa ja ottaa samalla ne riskit, että villit eivät kesyynnykään ja ne mahdollisesti tuovat kissatauteja. On myös mahdollisuus, että puolivilli kissa voi olla tauditon ja että sille löytyy koti.

Kissat ja järjestöpolitiikka pitää erottaa toisistaan eikä sekottaa näitä kahta tärkeää asiaa populistisesti keskenään. Hallitukselle työrauha ja jäsenkeskustelu pitää olla muutakin kuin tätä parjaamista ja panettelua, jonka arvioimiseen suurimmalla osalla jäsenistöstä ei ole tarpeeksi tarvittavaa taustatietoa. Yleisönpalstakirjoitukset kuriin, koska kukin jäsenistä edustaa omaa KKY:ä eikä oman yhdistyksen julkinen parjaaminen sovi jäsenelle. Jos jäsen haluaa muutosta, se toimikoon sille kuuluvalla tavalla yhdistyksen sisäisesti.

PP ja muut henkilökohtaisesti loukatut henkilöt - loukkaus on kenties yhtä jäsentä kohtaan tehty, mutta ei jäsenistöön kohdistuva. Loukatun pitää silti tuntea lainsäädäntö ennen kuin julkisesti tämmöisillä foorumeilla alkaa parjata, uhkailla ja ennustaa tuomioita. Minä en ainakaan tämän saadun tiedotuksen perusteella näe, että yksittäisiä jäseniä olisi henkilökohtaisesti loukattu.

 

Vastaukset


Vieras

#1715 Re: Re: Re: Re: neuvotteluasetelma

2011-03-30 10:46:57

#1710: Sniff - Re: Re: Re: neuvotteluasetelma 

 "Agendamme" on auttaa mahdollisimman montaa kissaa tavalla tai toisella, ajaa oikeuksiamme edustamassamme yhdistyksessä ja lopettaa puheenjohtajan levittämät valheet ja kiusaaminen sekä saada arvostusta ensikodeille.

Ei voi hoitaa sisäisesti kun ei hallitus, pj suostu keskustelemaan.

Eikö sinun mielestä saa puolustaa omia oikeuksia? Se, että sinulla ei ole rohkeutta puolustaa itseäsi ei tarkoita, että kaikkien pitää olla kynnysmattoja.

Loukkauksia on tehty hyvin montaa jäsentä tai muuten aktiivia kohtaan, ei vain yhtä tai kahta. Oppositiosta jokainen on hyvin perillä lainsäädännöstä. Jos sinusta ei keltaisessa julkaisussa ole ketään loukattu niin varmaan osaat esittäät todisteet kaikille väitteille?


Vieras

#1727 Re: Re: Re: Re: neuvotteluasetelma

2011-03-30 20:00:02

#1710: Sniff - Re: Re: Re: neuvotteluasetelma

"Jos jäsen haluaa muutosta, se toimikoon sille kuuluvalla tavalla yhdistyksen sisäisesti."

Mistä tiedät ettei tätä ole yritetty useaan otteeseen ?!?

Kannattaisi ottaa asioista paremmin selvää ennen kuin alkaa puolinaisilla tiedoilla julistamaan toimintaohjeita ja ojentamaan julkisesti ketään.

Olet parjaamista vastaan ja paheksut sitä MUTTA olet valmis hyväksymään pj,n harrastamat mustamaaalukset ja parjaamiset keltaisessa lehdykässä ja Katti-MAtissa?!?!?!?

sukkia kudon edelleenkin
Vieras

#1744 Re: Re: Re: Re: neuvotteluasetelma

2011-03-31 03:05:24

#1710: Sniff - Re: Re: Re: neuvotteluasetelma 

 Kaikki kodittomat kissat tulisi saada ulkoa pois, mutta KAIKKIA ei voida ottaa luonnollisestikaan ensikoteihin. Tämä käytäntö on ollut sama jo vuosia ja olisi edelleenkin, jos hallitus ei olisi tehnyt äkkinäistä ottokieltopäätöstään näistä puolivilleistä tai miksi niitä nyt sitten halutaankaan kutsua. Villimpiä yksilöitä EI OLE KOSKAAN EDES OTETTU yhdistykselle., vaan ainoastaan kesyyntymiskelpoiset ja terveemmät kissat. Eläinlääkäri ja sijoittajat ovat tehneet yleensä lopullisen päätöksen siinäkin. Kaikki yhdistykselle ensikoteihin otetut kissat ovat kesyyntyneet ja sijoitettu uusiin koteihinsa.

Tauteja voi löytyä kaikilta ulkona olleilta kissoilta, ei ainoastaan villeiltä tai "puolivilleiltä"! AINOA TEHOKAS KEINO ehkäistä tauteja ja sairauksia on karanteenipaikan käyttö ennen ensikotiin sijoittamista! Ja sitähän Terttu Kanervo ja muu hallitus eivät halua eivätkä ole koskaan halunneet, koska sehän voisi viedä paljon rahaa tileiltä korkoa kasvattamasta.

Herää pieni epäilys, ettet ole lukenut näitä adressin kirjoituksia täältä yhtään? Siellä on monessa paikassa selvitetty rautalangasta vääntämällä, että oppositio on useaan kertaan yrittänyt saada keskusteluyhteyttä, mutta vastapuoli ei ole ollut kykenevä siihen. Hallituksen valheellisten herjauskirjeiden ja jäsenlehdessä olleiden kirjoitusten jälkeen, ei oppositiolle jäänyt enää muuta mahdollisuutta kuin tulla julkisuuteen. On tästä ollut se hyvä puoli, että nyt ihmisiä tuntuu kiinnostavan KKY:n touhut jopa niin, että uutta jäsenistöä olisi tullut kymmeniä henkilöitä. Niitä ei vain ole otettu vastaan. Vuosikokouksessakaan ei ole koskaan ollut näin paljon väkeä!

Kirjoitit seuraavaa: "Hallitukselle työrauha ja jäsenkeskustelu pitää olla muutakin kuin tätä parjaamista ja panettelua, jonka arvioimiseen suurimmalla osalla jäsenistöstä ei ole tarpeeksi tarvittavaa taustatietoa."

Tämä em. kohta oli kirjoituksestasi paras! ;) Hallitushan ei ole itse tehnyt muuta kuin parjannut ja panetellut oppositiota ja yrittänyt syyllistää meitä omista teoistaan. Hallitusta äänestäneet jäsenet eivät todellakaan tiedä totuutta tai edes halua tietää. Se on vain niin absurdia, ettemme tahdo sitä aina itsekään käsittää, vaikka itse tämän katastrofin keskipisteessä olemmekin.

Sinä et ole todennäköisesti nähnyt tai kuullut kuin pintaraapaisun tästä tilanteesta, joten voitko sanoa mitään henkilökohtaisiin tai jäsenistön loukkauksiin liittyen? Ns. loukkaukset tai mustamaalaukset eivät ole se kamalin juttu, vaan yksinkertaisesti se, että satoja kissoja tulee nyt jäämään hunningolle hallituksen päätösten vuoksi! TODELLISTA SYYTÄ TÄHÄN VOIMME VAIN ARVAILLA! :(

 

Kuinka monta kissaa kuoli alkuvuoden aikana pakkasiin tai sai vakavia paleltumia?