KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Sanna Kaski
Vieras

#1716 Re: Re: Re: neuvotteluasetelma

30.03.2011 10:51

#1705: - Re: Re: neuvotteluasetelma 

 Kuinkahan moni eläinsuojeluaktiivi kannattaa sitä ajatusta että nyt yksinkertaisesti vaan jätetään ne puolivillit maatilapopulaatiot hoitamatta koska se on kuntien tehtävä? Samanaikaisesti olisi voitu kerätä ne kisut talteen jotka jää kampanjoiden ulkopuolelle, tehdä leikkauskampanjoita ja valistaa...........

Vieläkään ei ymmärrys riitä siihen että miksi KKY ei voinut tehdä kumpaankin työtä samanaikaisesti (pitkän ja lyhyen tähtäimen? Se että kunnat saadaan asiassa toimimaan niinkuin pitäisi on ikuisuusprojekti. Kumpaankin työhön olisi ollut tekijänsä.

Mitä olen kokeneempien vastauksista täällä ymmärtänyt niin ei näitä kahta erotakkaan välttämättä heti. Tietynlaisia viitteitä antaa käyttäytyminen loukussa ym.

Jos itse oikein tulkitsin kokouksessa olevien jäsenten käyttäytymistä niin heistä suurinta osaa ei nämä yllämainitsemani asiat kiinnostaneet lainkaan (ainakaan he eivät halunneet keskustella niistä ja suhtautuivat täysin kritiikittömästi kaikkeen mitä heille esitettiin.) Heille oli tärkeintä että nykyinen puheenjohtaja pysyy asemassaan. Syytä en tiedä? Varmaan syy voi olla se että nykyisellä pj:llä on niin paljon meriittiä vuosien ajalta.

Vastaukset


Vieras

#1730 Re: Re: Re: Re: neuvotteluasetelma

2011-03-30 20:23:53

#1716: Sanna Kaski - Re: Re: Re: neuvotteluasetelma

"Heille oli tärkeintä että nykyinen puheenjohtaja pysyy asemassaan. Syytä en tiedä? Varmaan syy voi olla se että nykyisellä pj:llä on niin paljon meriittiä vuosien ajalta."

Kuten nykyinen aktuelli "kuolematon" sanonta kuuluu...SYYTÄ VOI VAIN ARVAILLLA?!? :D