KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen.

Kokouksessa ollut
Vieras

#1651 Re:

28.03.2011 08:57

#1650: -  

 Tuota samaa minäkin olen miettinyt eilisestä, että oliko Sandbergin valinta lakien ja asetusten mukainen sillä hän selvästi sanoi, että oli  kokouksessa valtakirjalla edustamassa vaimoaan, joka on yhdistyksen jäsen. Tämä samainen henkilö ainakin omissa puheenvuoroissaan kovasti vaati toimimaan yhdistyksen pykälien ja sääntöjen mukaan. Miten nyt sitten tämä hänen hallituspaikkansa? Onko se yhdistyksen sääntöjen mukainen?

Sanna kaski
Vieras

#1652 Re: Re: Moro vaan kaikille

28.03.2011 09:33

#1645: - Re: Moro vaan kaikille 

 Niinkuin kaikki muutkin uudet aktiivit jotka ovat vähänkään omilla aivoillaan ajattelevia ja oman tahdon omaavia. Pirjo tais kestää pisimpään kuin kukaan muu?

MOntakohan aktiivia sinne on jäänyt viimeisen esim 10 vuoden jälkeen toimimaan ja montako lähtenyt pois? Ja aktiivilla tarkoitan sellaista joka ei ole pelkästään tälläinen muutaman kissan ensikoti kuten minä tai kerran vuodessa rahan kerääjä vaan tasoa Pirjo, Annika, osa 2006 väestä, Kirsi ja Mira? Niin ja tärkeimpänä se että kuinka moni on lähtenyt nykyisen puheenjohtajan takia ja kuinka moni muiden syiden? Tää olis tosi mielenkiintoista tietää? E.K. on ainoa joka mulle tulee mieleen?

Sanna Kaski
Vieras

#1653 Re: Re:

28.03.2011 09:39

#1651: Kokouksessa ollut - Re:  

 Annetaan Sandbergin olla mukana jos mahdollista. On edes joku jolla on niitä omia ajatuksia (ainakin sain sellaisen kuvan). Ja toivottavasti hän alkaa ajamaan uusiakin toimintamalleja yhdistyksessä. Kaikki muut menee nykyisen pj:n lieassa.

Leikkauskampanjoiden ulkopuolelle jäävät ensikesän pennut kiittävät jäsenistöä tästä avusta jota he eilen kokouksessa näille pienille reppanoille "järjestivät" :(


Vieras

#1654 Oikeus voittaa aina

28.03.2011 09:46

Nyt kun jäsentenottokielto puretaan, niin kaikki mukaan yhdistyksen jäseniksi! Vielä ei ole mitään menetetty! Kuten Kotikadun lakimies Pertti Mäkimaakin sanoo; "oikeus voittaa aina"! ;)
Puheenjohtajana toiminut vastapuolen lakimies Risto Tuorikin voisi miettiä omaa toimintapolitiikkaa ja sen reiluutta että asianmukaisuutta. Hän ei pystynyt mielestäni toimimaan neutraalina tehtävässään pj:nä. Äijä laskutti läsnäolostaan 1600 euroa ja lasku menee kissoille, niin kuin muutkin asianajokulut, joita on jo lähes 8000 euroa! Kanteethan ovat henkilökohtaisia, ei yhdistystä vastaan, mutta kulut maksetaan silti yhdistyksen varoista....Että silleen!

Vieras

#1655 Re: Re: Re:

28.03.2011 09:49

#1653: Sanna Kaski - Re: Re:  

Se ON LAITONTA ja YHDISTYSLAKIEN VASTAISTA!

Vanha jäsen toiselta paikkakunnalta
Vieras

#1656 Pettyneen jäsenen vuodatusta !

28.03.2011 11:23

Täytyy tunnustaa, että ennen jäsenlehteä olin Tertun kannalla, vaikka en hyväksynyt hallituksen päätöstä ja olin opposition puolella kissa-asioissa.
Jäsenlehti muutti tilanteen ja kallistuin enemmän opposition puolelle , vaikka en hyväksy sitä, että mustamaalaamista alettiin tehdä julkisuudessa.Inna Illivitskyn kirjoitus sai sappeni kiehumaan ja sen jälkeen ei ollut enää epäselvää ketä kannatan. Kannatan siis oppositiota!
En antanut valtakirjaa ristiriitatilanteessa kummallekaan !
KKY:en PITÄÄ VAIHTAA NIMI ! Nimi ei vastaa enää toimintaa. On nyt tavallinen eläinsuojeluyhdistys, eikä Kissojen Katastrofiyhdistys, mitä oli 30v! Pahalta tuntuu kissaraukkojen puolesta. Kissarutto ei ole maailmanloppu! Kissaruttoa, koirien parvoa jne on ollut vuosien varrella löytöeläinhoitoloissa ja kuitenkin hoitolat jatkavat toimintaa.
Leikkaustempauksista ja valistuksesta huolimatta aina tulee olemaan villikissoja ja niitä KKY:en pitäisi auttaa. Hyväksyn täysvillien kissojen nukuttamisen eläinlääkärissä, mutta sitä en hyväksy, että kissat jätetään ulos kuolemaan nälkään ja kylmyyteen.
Kissa ei kuuluisi metsästyslakiin, kissa on eläinsuojelullinen ongelma ja villikissat tulee eläinsuojelijoiden loukuttaa yhteistyössä virkaeläinlääkärin kanssa !
Pahalta tuntuu, jos taloudenhoitajalle ja lakimiehelle tuhlataan vähitellen yhdistyksen varat! Mieluummin varat eläinlääkärikuluihin kuin heille.

Vieras

#1657 Re: Pettyneen jäsenen vuodatusta !

28.03.2011 11:39

#1656: Vanha jäsen toiselta paikkakunnalta - Pettyneen jäsenen vuodatusta !

Taitaa olla taloudenhoitaja se joka yhdistystä todellisuudessa pyörittää :(

Mutta hienoa, että näät valheiden läpi. Me oppositio emme halunneet tuoda tätä julkisuuteen, mutta oli pakko, koska hallitus ei suostunut keskustelemaan yhdistyksen sisällä ja  emme saaneet ottaa yhteyttä jäseniin ja jollain keinoin nämä näkemyserot ja hallituksen todellinen toiminta oli saatava teidän tietoonne. Ja onhan meidän puolustauduttavan kun meitä loukataan julkisesti.

Mutta taistelu jatkuu, koska kissoja ei voi unohtaa!

Jaana Vuorenpää
Vieras

#1658 Re: Pettyneen jäsenen vuodatusta !

28.03.2011 13:19

#1656: Vanha jäsen toiselta paikkakunnalta - Pettyneen jäsenen vuodatusta ! 

Eihän TOTUUDEN kertominen ole mustamaalausta? On tästä ollut se hyvä puoli,että ristiriitatilanne sai noin SATA ihmistä kokoukseen entisen 15 lisäksi! Uusia jäseniä olisi tullut pilvin pimein, joita hallitus EI ikävä kyllä vain hyVäksynyt! JA AINOASTAAN VAIN SIKSI, ETTÄ SILLOIN HEIDÄT OLISI ÄÄNESTETTY ULOS! 

häpeä
Vieras

#1659 eläinsuojelu?yhdistys?

28.03.2011 13:56

Jos nimi vaihdetaan, nii nälkää nyr menkö hyvää eläinsuojelun imagoa pilaamaan.

Tällä yhdistyksellä ei ole mitään tekemistä eläinsuojelun kanssa, keskittyvät vain KISSOIHIN ja siltäkin erään vai osaan niistä.
Vieras
Vieras

#1660 Riitelyn voittaa lakimiehet !

28.03.2011 16:07

1654: yhdestä kokouksesta lakimiehelle tavallisen ihmisen kuukauden palkka .....huh,huh.
Kuinka kauan kokous kesti?




Vieras

#1661 Re: Riitelyn voittaa lakimiehet !

28.03.2011 16:26

#1660: Vieras - Riitelyn voittaa lakimiehet !

Tuo summa on ilmeisesti vain arvioitu heitto, ei mikään perusteltu summa. Kyseisen palkkion suuruuden tietävät vain lakimies ja hänet palkanneet.

Mutta lakimiehen liksa ei tunnetusti ole pieni ja siihen pyhäkorvaukset päälle. Kokouksen piti alkaa kahdelta, mutta järjestelyjen ongelmallisuuden takia se aloitettiin vasta puoli neljältä (jos oikein muistan). Kokous päätettiin n. 20.40.


Vieras

#1662 Re: Oikeus voittaa aina

28.03.2011 18:04

#1654: - Oikeus voittaa aina

Ensimmäisen kerran elämässäni näin lakimiehen toiminnassa ja kyllä oli suuri pettymys. Luulin, että heissä on jonkilaista ryhtiä ja asiallisuutta, sekä kykyä ammatti-ihmisenä puolueettomuuteen mitä tämän kokouksen puheenjohtajalta olisi erityisesti nyt vaadittu. Toimintapolitiikka samaa tasoa kuin edustamillaan henkilöillä.

Kuinkahan moni jäsen ihan oikeasti hyväksyisi tämän, että lakimiehen palkkiot maksaa yhdistys, jos ajattelisivat asian loppuun asti?!? Mutta se vaatisi totuuden tajuamista ja ihmiset valitsevat mieluummin helpon tien aivätkä ajattele.

hävettää yhdistyksen 4koplan touhut
Vieras

#1663 Re: eläinsuojelu?yhdistys?

28.03.2011 18:08

#1659: häpeä - eläinsuojelu?yhdistys?

Joo, en kehtaa kyllä enää sanoa, että olen ollut tekemisissä tämän yhdistyksen kanssa....


Vieras

#1664 Re: Re: Pettyneen jäsenen vuodatusta !

28.03.2011 18:19

#1658: Jaana Vuorenpää - Re: Pettyneen jäsenen vuodatusta !

Totuuden kertominen EI ole mustamaalausta. Vääristellyn totuuden kertominen ON mustamaalusta. Totuuden pitää tulla julki.

Tuosta olen samaa mieltä, että jäsentenottokielto oli silkkaa taktikointia johdolta ja sen varmistamista että äänestytulos on varmasti halutunlainen. Siinä on varmaan tarvit-tu "muutama" puhelu jäsenille..... sen takia varmaan pj oli pysähtyneen oloinen kokouksessa, ettei kunnollisia vastauksia häneltä tullut, ympäripyöreää tyhjää eikä mitään konkreettista.

Jussi Vaahtikari
Vieras

#1665 Re: Kiitos kaikille

28.03.2011 18:24

#1635: Jussi Vaahtikari - Kiitos kaikille 

 

Haluan vielä painottaa, että tarkoitin kysymyksellä, miten kissojen käy tätä kokonaistilanetta. Sitä minkä Repo toi esille lakitulkinnasta ja sen vaikutuksista käytännön työhön. En halunnut provosoida valittua hallitusta, joka ei ole vielä edes kokoontunut. Toivottavasti kaikki eläinsuojelutyössä olevat ovat nyt valppaina. Jos kunnat eivät hoida velvoitteitaan, emme voi jäädä seuraamaan tilannetta. Toivottavasti hallitus laittaa painostusta kunnille kuten lupasivat. On myös valvottava, ettei se johda kissojen tarpeettomaan kärsimykseen. Kissat eivät kuulu luontoon, mutteivat myöskään automaattisesti lahtipenkkiin. Onnea matkaan nyt kaikille

Vieras

#1666 nonnih

28.03.2011 18:25

"Onpaha nekkii ropinat(=vuosikokous)pietty" sano akka ku tuokkoseen kusas. Elämä jatkuu ja yhdistyksessä (=hallitus) hetken aikaa "rauha" ja ihmisillä hyvä tahto...kunnes "kuherruskuukauden" jälkeen joku uusista hallituksen jäsenistä erehtyy esittämään omia kehitysehdotuksiaan, sitten alkaa taas tapahtua pikkuhiljaa kiihtyvällä vauhdilla.... kuten aiemminkin. Menneisyys ennustaa tulevaisuutta...

Vieras

#1667 Re: Oikeus voittaa aina

28.03.2011 18:26

Jäsen
Vieras

#1668 Haasteista

28.03.2011 18:29

Kanteet ovat todellakin henkilokohtaisia, mutta hävinnyt osapuoli joutuu maksamaan sekä omat että vastapuolen puolen asianajokulut. Kun kanteita nostaa, kannattaa miettiä tarkkaan lopputulosta. Ari Sandberg on ollut jo useiden vuosien ajan jäsenenä.

Kokouksessa ollut
Vieras

#1669 Re: Haasteista

28.03.2011 18:38

#1668: Jäsen - Haasteista 

 

Juurihan hän sanoi itse kokouksessa edustavansa vain vaimoa, kun ei itse ole jäsen. Hän oli maksanut jäsenmaksun juuri ennen kokousta eikä Marko Karin "yhdistyksen" laikimiehen estettyä saanut äänestyslappua eikä puheoikeutta. Tää on sitä kuuluisaa reiluutta ja sääntöjen mukaan pelaamista mitä painotettiin eräälläkin suulla

Vieras

#1670 Re: Haasteista

28.03.2011 19:18

#1668: Jäsen - Haasteista

Miksi hän sitten oli valtakirjalla kokouksessa?!?!? Jos oli jo hyväksytty vanha jäsen? Kuulin omin korvin hänen sanovan edustavansa vaimoaan, joka on yhdistyksen varsinainen jäsen ei hän.

Vanha jäsen toiselta paikkakunnalta
Vieras

#1671 Samaa mieltä Vaahtikarin kanssa !

28.03.2011 19:21

Kissat eivät kuulu luontoon, mutta eivät myöskään automaattisesti lahtipenkkiin!
Tosiasia on, että jos vastuu jätetään kunnille, niin useimmat kunnat valitsevat helpoimman tien ja tekevät kissojen hävittämisestä sopimuksen metsästäjien kanssa. Silloin ammutaan niin karkurikissatkin kuin pentuja imettävät emokissatkin. Sitäkö haluatte, kun olette lykkäämässä vastuun villikissoista kokonaan kunnille?
ELÄINSUOJELIJOIDEN tulee loukuttaa kissat yhteistyössä eläinlääkärin kanssa, se tulisi olla lähtökohta! Kuntien pitäisi kylläkin järjestää tarkkailupaikka loukutettujen kissojen tarkkailua varten, ikkunallinen huone rauhallisesta talosta.Löytyisi, jos tahtoa olisi. Kissathan tulee vapauttaa loukusta, jotta näkee, millainen "peto" loukusta tulee.


Vieras

#1672 Re: Samaa mieltä Vaahtikarin kanssa !

28.03.2011 19:33

#1671: Vanha jäsen toiselta paikkakunnalta - Samaa mieltä Vaahtikarin kanssa !

Niin, nyt on olemassa "pimeä kaistale" eläinsuojelukentässä, jota ei kukaan hoida kun KKY teki päätöksen olla ottamatta tältä sektorilta kissoja. Kuntien, virallisen tahon resurssit eivät riitä ja toimintaan tarvittaisiin kipeästi vapaaehtoisjärjestöjä hoitamaan ne kissat pois sieltä, mutta KKY käänsi omahyväisesti selkänsä ja kerää nyt vain rahaa tulevaisuuden toimintaa varten. Nykyhetkellä ei tunnu olevan mitään merkitystä, eikä niillä kissoilla jotka nyt tarvitsevat apua.

Eläinsuojelutyötä ja yhteistyötä eri tahojen kesken pitää kehittää ja lakeja tarkentaa MUTTA se on hidasta eikä nyt hätää kärsivät kissat voi odottaa sitä, että asiat ovat sitten joskus kunnossa!!!

Vanhat ihmisethän keräävät pahanpäivän varalle, mutta se paha päivä on NYT monella kissalla tuolla maastossa.

Kummallista kissojen auttamista
Vieras

#1673 Re: Re: Pettyneen jäsenen vuodatusta !

28.03.2011 20:58

#1658: Jaana Vuorenpää - Re: Pettyneen jäsenen vuodatusta !

Miten luulisit uusien jäsenien vastaavan viimevuoden tileistä? Hehän eivät olleet edes mukana silloin.

Kyllähän näitä vuodatuksia saa lukea.

Mielenkiintoista vain, kukaan ei kärky KKY:n rahoja. Mutta eivät myöskään voi ilman niitä tehdä mitään kissojen hyväksi.

Eiköhän olisi parempi vaihtoehto ollut haastaa oikeuteen KKY:tä ja käyttää nämäkin rahat kissoille?

Tarkennusta asioihin
Vieras

#1674 Re: Re: Re: Moro vaan kaikille

28.03.2011 21:01

#1652: Sanna kaski - Re: Re: Moro vaan kaikille

Eihän kyse ollutkaan Pirjon kestämisestä.

Pirjo erotettiin yhdistyksestä, kuten miehensäkin, sekä Annika Fabritius.


Vieras

#1675 Re: Re: Re: Pettyneen jäsenen vuodatusta !

28.03.2011 21:38

#1673: Kummallista kissojen auttamista - Re: Re: Pettyneen jäsenen vuodatusta !

Mitä varten, mihinkä tarkoitukseen yhdistys kerää varoja? Miksi, minkä vuoksi, mitä tehtävää varten yhdistys on olemassa?

Onneksi lääninhallituksesta saa selkeämpiä ja rehellisempiä vastauksia keräysluvista.

Tuo viimeinen lause onkin sitten kuin keitetystä lampaan päästä laukaistu...kehoitat haastamaan yhdistyksen oikeuteen ja käyttämään ne varat kissoille?!?

Tätä luokkaa on yhdistyksen viestintä ollut entisellä johdolla ja taitaa olla jatkossakin. Fiksujakin sinne valittiin mutta kauanko viihtyvät, se jää nähtäväksi...