KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen.


Vieras

#1451 Ruokaa kissoille

28.02.2011 16:34

Ei lintujen ja kissojen ruokintaan tarvita yhdistystä! Kuka tahansa voi auttaa avun tarpeessa olevia eläimiä.
Vieras
Vieras

#1452 Re: Ruokaa kissoille

28.02.2011 16:42

#1451: - Ruokaa kissoille

MIKSI sitten kyseinen yhdistys on olemassa? MIKSI se sitten se kerää kissoille rahaa? MIKSI sen nimi on KISSOJEN KATASTROFIYHDISTYS??

Äitini sanoi aikanaan ettei pihassa liikkuvia kissoja saa ruokkia, koska ne on jonkun kissoja sitten ne tulevat aina hakemaan ruokaa eivätkä mene kotiinsa. Näin kuulemma oli myös käynyt eräälle tuntemalleni ihmiselle, hänen vapaana ulkoillut kissa siirtyikin toiselle ihmiselle kun sitä alettiin siellä ruokkia.


Vieras

#1453 PESU ja KKY?

28.02.2011 21:30

PESU oli määrä pitää erillään KKY:n tilanteesta. Kuitenkin PESU:n Facebook-seinällä on kutsu tilaisuuteen, jossa pohditaan KKY:n nykytilaa ja tulevaisuutta. Miksi?
Kirsi
Vieras

#1455 Tulkaa puhumaan asiat selviksi Sampolaan 20.3!

01.03.2011 00:21

#1454: Blind - Re: PESU ja KKY?

Minä eli Kirsi (siis se ääliö jota kirjoituksessasi tarkoitit) olen julkaisuna laittanut eri facebook-sivustoille "mainoksen" avoimesta KISSA VIEKÖÖN keskustelutilaisuudesta, joka järjestetään Tampereella Sampolassa eli Sammon Koululla sunnuntaina 20.3 kello 12-17.

Pesu ei halua ottaa kantaa KKY:n tilanteeseen. Muutkin eläinsuojeluyhdistykset / eläinsuojeluun liittyvät sivustot ovat pääasiassa olleet ottamatta kantaa, mutta ovat antaneet julkaisujen näkyä facebook-sivuillaan, koska kyseessä on tärkeä eläinsuojeluun liittyvä asia. Olen laittanut ko. "mainoksia" facebookissa mm. koska nykyinen puheenjohtaja antaa/lähettää jäsenille puolueellista ja valheellista tietoa yhdistyksestä ja sen jäsenistä.

 

KISSOJEN ASIALLA TÄSSÄ OLLAAN!


Ja halutaan antaa mahdollisuus kysymiseen, kuunteluun sekä kertomiseen sekä KKY:n enemmistöhallitukselle että oppositiolle.

 

Tilaisuuteen on kutsuttu jokainen KKY:n HALLITUKSEN jäsen!

20.3 Sampolassa klo 12-17 näemme, että kiinnostavatko kissat ja KKY:n tulevaisuus jokaista hallituksen jäsentä.

 


TERVETULOA KAIKKI KISSAIHMISET avoimeen KISSA VIEKÖÖN-keskustelutilaisuuteen. Nostamme kissan pöydälle KISSOJEN KATASTROFIYHDISTYKSEN toiminnasta ja tulevaisuudesta Sampolassa su 20.3.2011 klo 12-17 luokka 228, 2.krs. Paikan päällä on KKY Opposition-ryhmän jäseniä ja puheenjohtajaehdokas Pirjo Peltoniemi. Tule kysymään, kyseenalaistamaan, kuuntelemaan. Paikalle on kutsuttu myös KKy:n hallitus. KAHVITARJOILU!

uloa.html


uloa.html

 

 

 


Vieras

#1456 Muut eläinsuojeluyhdistykset ja KKY

01.03.2011 08:38

Helsingin eläinsuojeluyhdistys HESY on kuitenkin kiireesti poistattanut sivustoltaan vastaavanlaisen ilmoituksen. Ilmoittamisen salliminen on tulkittavissa siten, että yhdistys yhdistyksenä ottaa kantaa.
Sanna Kaski
Vieras

#1457 Re: Muut eläinsuojeluyhdistykset ja KKY

01.03.2011 09:25

#1456: - Muut eläinsuojeluyhdistykset ja KKY 

 Eiköhän se ilmoituksen poistokin ole kannanotto jos tällä linjalle halutaan lähteä.. MUTTA EI HALUTA!! Ei kai tässä nyt ole järkeä alkaa riitelemään mikä yhdistyksistä on opposition ja mikä tynkähallituksen puolella? Se nyt ainakaan ei vie kissojen asiaa suuntaan eikä toiseen???

Suomi vapaa maa
Vieras

#1458 Kirsille

01.03.2011 09:52

Se ääliö tarkoitti tuossa kommentoinutta ihmistä, ei sinua :)


Tuo viestihän on kymmenillä saiteilla, Facebookissa ja muualla, käsittääkseni sen poisto tai jättäminen ei ole mikään kannanotto.
Sanna Kaski
Vieras

#1459 Re: Kirsille

01.03.2011 10:25

#1458: Suomi vapaa maa - Kirsille 

 hah hah :) nyt tuli naurut.. kuinka väärin voikaan toisen lauseen tulkita :) Voi sua Kirsi... :)

Vieras
Vieras

#1460 Re: Muut eläinsuojeluyhdistykset ja KKY

01.03.2011 11:40

#1456: - Muut eläinsuojeluyhdistykset ja KKY

Se on myöskin tulkittavissa mm. siten, että haluavat sivuillaan keskusteltavan vaan HESYyn littyvistä asioista.

Helppohan se on meidän ARVAILLA.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

01.03.2011 12:23


Vieras
Vieras

#1462 Re: Re: Muut eläinsuojeluyhdistykset ja KKY

01.03.2011 12:27

#1460: Vieras - Re: Muut eläinsuojeluyhdistykset ja KKY 

 Muistan jossakin vaiheessa lukeneeni, että Pirjo toivoi PESU:n pidettävän erillään tästä asiasta??

Vieras
Vieras

#1463 Re: Re: Re: Muut eläinsuojeluyhdistykset ja KKY

01.03.2011 15:16

Kirsi
Vieras

#1464 Koitetaans ny hoitaa asiat kuntoon KKY:ssä

01.03.2011 16:45

Sillä, että kekkä eläinsuojeluyhdistykset antaa Facebookissa olla mun laittaman julkasun ei oo hirveesti merkitystä. Puolueeton voi olla antamalla julkasun olla sekä poistamalla julkasun. Joten kunnioitetaan muitten päätöksiä.

Pidetään tärkein mielessä elikkä KISSAT! KKY:ssä toimintaa on huomattavasti supistettu nykysen puheenjohtajan toimesta, joka on siinä sivussa kahminu ittelleen lisää valtaa nimittämällä itte ittensä päätoimittajaks sekä kissojen sijottajaks. Kissat on siinä unohtunu.

KKY:ssä on aktiivisia hyviä jäseniä, jokka haluis painaa hulluna töitä kissojen eteen, mutta nykynen pj on estäny sen. KKY:hyn myös haluais monta ahkeraa kissarakasta ihmistä jäseneks, mutta pj estää senkin. Ja koko ajan KISSAT KÄRSII. Montako kissaa on kuallu paukkupakkasissa, kun pj keskittyy vallan saantiin?

Oppositioo / KKY Demokratia liikettä on koitettu mustamaalata törkeestikkin. Mitä nää kamalat ihmiset oikeen haluaa oppositiossa? Palauttaa KKY:n toiminnan pääpainon takasi kissoihin!!!!

Nytte on aika tehä (vaikeita) päätöksiä ja "hypätä tuntemattomaan" elikkä äänestää vuosikokouksessa 27.3 KKY:lle sellanen puheenjohtaja ja hallitus, jokka oikeesti on kissojen asialla. KISSOJEN YHDISTYSHÄN KKY ON, eikös vaan?

Ilmaa pääsee puhdistaan myös KISSA VIEKÖÖN-keskustelutilaisuudessa 20.3 klo 12-17 Sampolassa. KKY:n nykynen pj sekä koko hallitus on sinne kutsuttu. KAHVITKIN TARJOTAAN! =)

Lisäinfoo: (linkki saattaa näkyä hölmösti, mutta toimii silti)
http://web.me.com/kkykissoille/kkykissoille/Tervetuloa.html
got it
Vieras

#1465 Yhteistyö

01.03.2011 19:13

Täällä on kerrottu, että ennen ei pidetty hyvänä ajatuksena tehdä löytöläiden kanssa yhteistyötä, nyt ilmeisesti on jokin muuttunut.

Kysyisinkin, KUKA KKYssä tällä hetkellä hoitaa vastaanotetut kissat mm. Tampereen alueelta Boondocksiin, ja miten?

Voisiko joku hallituksesta, pj, vastata tähän?

Toki Heuru voi olla sitä mieltä että KKykin saa kissoja vastaanottaa, mutta niistä pitäisi AINA ILMOITTAA LÖYTÖLÄÄN ASAP!!!!!



Otetaan nyt esimerkki, että jos sinä kadotat lompakkosi, ja KUKA TAHANSA saa pitää löytöesineen kotonaan, ilmoittamatta siitä LAIN määräämään paikkaan, vai olla lompakon saanti takaisin vaikeaa, edes ilman rahoja.


Tässä on ajateltu keskitettyä helppoutta, eläimen ja omistajan etua. Ei KKYn.
Vieras
Vieras

#1466 En ymmärrä

01.03.2011 19:48

MIten ihmeessä joku voi olla noin halukas pitämään puheenjohtajuutta 30 vuotta? Samainen puheenjohtaja haluaa päättää itse keitä hallitukseen valitaan. Sama henkilö on ajanut suuren määrän kissojen auttamisesta kiinnostuneita henkilöitä ulos yhdistyksestä. Nyt hän on sulkenut kanavat auttaa kissoja, eikä halua enää uusia jäseniä yhdistykseen. Hän on ajanut yhdistyksestä henkilöitä, jotka hakevat ja loukuttavat kissoja. Homma seisoo.

 

Kai tämä puheenjohtaja osaa selittää tekonsa ja ymmärtää niiden seuraukset?

Puheenjohtajaa ei taida kiinnostaa kissat ollenkaan.

 

Tulen kuuntelemaan suurella mielenkiinnolla tilaisuutta ja puheenjohtajan kommentteja!!!

Suunnattoman järkeviä neuvoja
Vieras

#1467 KKY ja muut yhdistykset

01.03.2011 20:48

#1453: - PESU ja KKY? 

"Kuitenkin PESU:n Facebook-seinällä on kutsu tilaisuuteen, jossa pohditaan KKY:n nykytilaa ja tulevaisuutta. Miksi?"

Miksi ei olisi? Tuntuu siltä, että nykyisen hallituksen enemmistön kannattajien mielestä mikään ei ole niin paha asia kuin ihmisten vapaus toimia tässä maassa.

Heille tuntuu olevan kuin kivi kengässä selllainenkin asia, että monet KKY:n jäsenet ovat jäseniä monissa muissakin eläinsuojelua harrastavissa yhdistyksissä.

Onko tämä suomalaisten yhdistymisvapaus jotenkin ristiriidassa nykyisen puheenjohtajan linjan kanssa? Onko kielto kuulua muihin yhdistyksiin joku KKY:n "käytäntö"?

Nythän monet KKY:n "jäsenet ovat jo vuosia noudattaneet sitäkin  jatkuvaa nykyisen puheenjohtajan kannattajien kehotusta mennä muihin yhdistyksiin. Kuten esimerkiksi "menkää PESUun". Siellähän moni on ollut jo iät ja ajat. Ja muissakin, kuten esim. muissa SEY:n ydistyksissä.

Mitäs pitäisi sitten tehdä seuraavaksi? Nyt ollaan jo niissä muissa jäsenenä. Eipä ratkennut KKY:n ongelmat silti. Naurettavia neuvoja.

Apua on osattava hakea
Vieras

#1468 Re: Ruokaa kissoille

01.03.2011 21:07

#1451: - Ruokaa kissoille 

Ei se ruokkiminen ole kuin "tulipalon sammuttelua". Auttaa kyllä hetken, mutta ongelman ydin on se, että ne ruokitut kissat lisääntyvät.Varsinkin pentujen elämä kissapolulaatioissa, joiden terveyttä ei kukaan hoida, on se eläinsuojelullinen ongelma. Kuten myös rankat vuodenajat.

Ei muuta kuin lisääntyvät ja vielä kesyyntyvät kissat talteen, hoitoon, kesytykseen ja halukkaiden ihmisten lemmikeiksi! Yksinkertainen asia, jossa kaikki voittavat.

Mutta kun ei käy! Mitä nykyiselle puheenjohtajalle ja hänen tukijoukoilleen on oikein tapahtunut, kun he ovat yhtäkkiä kissojen pelastusta vastaan hyllyttämällä aktiiviset omat toimijansa? Mitä on tapahtunut?

Pelkäävätkö he nyt vaan "käsilaukkuvarasta" tai että capuccinon lisäksi varastetaan muutakin keittiön kaapista? Mutta taloushan on kunnossa! Kissojen hoitohan pystytään ihan helposti hoitamaan! Eivätkä kaikki rahankeräysmenetelmät ole vielä edes pelissä. Puolivaloilla mennään. Ei syytä pelkoon, hyvät tädit!

Tällaiset ongelmat pitäisi ratkaista asiantuntijan avulla.

Emmi
Vieras

#1469 Re: En ymmärrä

01.03.2011 21:10

#1466: Vieras - En ymmärrä

"Tulen kuuntelemaan suurella mielenkiinnolla tilaisuutta ja puheenjohtajan kommentteja!!!"

Minä myös! Erityisen hyvää selitystä odotan kuulevani tälle päätökselle olla vastaanottamatta uusia jäseniä.

Vieras
Vieras

#1470 Re: Koitetaans ny hoitaa asiat kuntoon KKY:ssä

02.03.2011 09:17

#1464: Kirsi - Koitetaans ny hoitaa asiat kuntoon KKY:ssä

...ja salaseuraksikin on moitittu jota en kyllä sitten käsitä yhtään!! Oppositio rummuttaa koko ajan siitä mitä suunnitellaan ja mitä asioille pitäisi tehdä ja korjausehdotuksiakin esitetään ja asioista puhutaan avoimesti vallan mahdottomasti ja joka puolella MUTTA pj ja tynkähallitus on vaiennut täysin yhdistyksen suuntaviivoista ja suunnitelmista ainoa tiedotus mikä jaettiin oli jäsenille (?) jaettu se keltainen aviisi joka sisällöllisesti kyllä kertoi enemmän lähettäjien mielenlaadusta kun ihmisistä joita siinä haukuttiin ja mustamaalattiin!

NIIN SIIS missähän ja mikähän se salaseura ihan oikeasti on?!?

seuraan tilannetta
Vieras

#1471 kummastuttaa kovasti...

03.03.2011 07:21

Hallitushan on koko ajan yrittänyt vaientaa tätä keskustelua.
He paheksuvat tätä julkista tapaa hoitaa asiaa, vaikka ovat ihan itse syyllisiä siihen.
Vihdoin ihmiset jaksavat tosissaan nousta barrikadeille ja vastustaa diktaattorimaisia päätöksiä.
Joku on kerännyt rahaa, jättänyt ensikodit oman onnensa nojaan ja nyt unohtaa kissatkin.
Raha sekoittaa ihmisen pään. Suuret summat tekevät sekopäiseksi.
Asian ydin katoaa. Yhdistyksen hallitus todellakin tuhoaa yhdistyksen mainetta.
Hallituksen/puheenjohtajan käytös on niin nurinkurista että vaikea ymmärtää. Mihin sydän on kadonnut????? Täytyy olla sydämetön että pystyy sulkemaan rahavirran yhdistykseen ja estämään näin kissojen hyötymisen siitä!


Millainen on sellaisen ihmisen sielunelämä joka jättää kissojen pelastamisen vain siksi että saa pitää ohjat itsellään. Terttu käyttää kaikki keinot että saisi pitää vallan itsellään. Hän kaivaa näin kuoppaa itselleen. Surullista miten järki on tästä hommasta kadonnut.

Mikä onni että tämä asia on tullut julkiseksi ja ihmiset saavat tietää totuuden.

Oppositiolle voimia taistelussa! Olette oikealla asialla.
Sanna Kaski
Vieras

#1472 Re: kummastuttaa kovasti...

03.03.2011 09:46

#1471: seuraan tilannetta - kummastuttaa kovasti... 

 Kiitos :) Oon muuten täysin samaa mieltä sun kanssa. Nyt kun yhdistyksellä on varoja niin ainoa asia jota siellä enää tosissaan ajetaan on näiden rahojen vahtiminen. Säätiöittämisen vahva ajaminen hallituksessa kertoo omaa korutonta kieltään... Raha todellakin sekoittaa ihmisen pään ja tekee vainoharhaiseksi :(

Vieras
Vieras

#1473 Re: Re: kummastuttaa kovasti...

03.03.2011 10:00

#1472: Sanna Kaski - Re: kummastuttaa kovasti... 

 Raha ja valta ei sovi kaikille. Nyt se on nähty mitä se tekee joillekin, ne perimmäiset todelliset vaikuttimet paljastuu.

Tulee väistämättä mieleen se kitupiikki saiturin joulusta.


Vieras

#1474 Kummallista

03.03.2011 10:06

MIKSI kaikki aktiivit, idearikkaat, vallitsevia toimintatapoja kyseenalaistavat kehittämishaluiset toimintaan ja kissoihin sitoutuneet fiksut ihmiset on ignoorattu, torjuttu ja savustettu ulos leimaamalla heidät milloin milläkin syyllä epämääräisesti ja yhdistyksen "viholliseksi" ja yhdistyksen rauhanrikkojaksi?? Jo vuonna 2006.

MIKSI yhdestä hallituksen aktiivisesta, nuoresta, kyselevästä, valppaasta kissoihin ja toimintaan sitoutuneesta jäsenestä Annikasta haluttiin päästä eroon keinoja kaihtamatta, uhka yhdistykselle, hallitukselle?? Tehtiin tikusta asiaa, syy erottamiseen.

MIKSI hallituksen jäsen Pirjo, aktiivinen peräänantamaton oikeudenmukainen kissoihin sitoutunut ,vaivojaan säästämättä työskennellyt yhdistyksen kissojen hyväksi, valehtelemalla ja vääristellyillä tiedoilla mustamaalattu yhdistykselle uhkaksi??? Nyt epäilys erottaminen hallituksesta.

MIKSI tynkähallituksen omavaltaiset laittomat toimet?

NIIN MIKSI!

MIKSI yhdistyksen varoja pantataan ja sijoitellaan eri tileille?!??
Kasvatettu pesämunaa säätiötä varten? ja samaan aikaan kerjätään/kerätään rahaa ihmisiltä vedoten kodittomiin kissoihin/kissatalohankkeisin etc. kuluihin "kynnet kohmeessa lippaan ympärillä anova katse silmissä"
Tietääkö oikeasti kukaan meistä miten asiat ihan oikeasti on?? (Katotaas mitä tulee esiin vuosikokouksessa, jos nyt sinne edes päästään...)

MIKSI on ollut niin vaikeaa saada tarpeeksi rahaa kissoihin? Miksi säästellään ja kitsastellaan kissojen terveyskuluista (pentujen rokotukset ym.)

Mitä siellä taustalla muiden tietämättä suunnitellaan ja tehdään ja salataan? MMm fiksut, aktiiviset," liian uteliaat"(asioita selville ottavat) ja liikaa kyselevät "nuuskijat" hallituksen jäsenet ovat uhka joista on päästävä eroon, koska voivat päästä hajulle?!?

Säätiössä säätiön pj ja hallitus ei tee ilmaista vapaaehtoistyötä vaan nostavat kokouspalkkioita. Siellä vain käsitellään rahoja ja sitä miten niitä jaetaan Adressissahan tuli jo esille se, kun kehoittivat oppositiota perustamaan oman yhdistyksen "kun jokainen yhdistys toimii tavallaan ja jos se ei miellytä niin voi perustaa oman ja toimia siellä niinkuin haluaa" ja että he voivat kyllä avustaa sopivalla summalla uuden yhdistyksen perustamiskuluissa.

Siellä säätiössä ei myöskään tarvitse enää olla tekemisissä ja sietää kissoja, kissoista soittavia ihmisiä eikä marisevia, vaativia ja vastaan pullikoivia ensikotilaisia.

Yhdistyksen alasajo on alkanut ja siihen on löytynyt jäsenistölle esitelty kätevä syy "riidanhaluinen, rahanhimoinen ja kissoista piittamaton oppositio" jonka vuoksi yhdistys ei voi enää toimia. Viis siitä että heidän toimensa eivät kestä päivänvaloa.

Onko koko KKY ja sen ulospäin näkyvä toiminta nyt vain kulissia? Kissat keppihevonen jolla rahastetaan ja ratsastetaan suuren yleisön silmissä eläinsuojelijoina kukkaronnyörien höllentämiseksi?
Onko tämä luotu kriisi hämäystä, savuverho jonka suojissa on hyvä toimia? Syy ajaa yhdistys alas osoittaen suurelle yleisölle sormella oppositiota.

Oppositio ei ole tehnyt mitään väärää tai laitonta, opposition jäsenet ovat sitoutuneet kissoihin ja yhdistyksen ydintoimintaan, ja sekä ovat valmiita kehittämään sitä kissojen parhaaksi.
Eivät myöskään ole tehneet mitään laitonta eivätkä moraalisesti väärää tai arveluttavaa ajaessaan nyt kissojen asiaa.
Siis ovat oikealla asialla!

MUTTA pj ja tynkähallituksella ei taida ollakkaan enää sama päämäärä kuin oppositiossa, se voikin olla ihan joku muu SIKSI näin voimakas vastustus?!?
Toisella kädellä hämmennetään "riitoja" ja muka ollaan kissojen asialla yhdistyksen imagon mukaan ja toisella kädellä touhutaan ihan jotain muuta kuin kissojen parasta.

Vieras
Vieras

#1475 Vastuut kohdalleen ja järjen käyttö sallittua

03.03.2011 13:12

 

 Kissoja, niin kodittomia kuin karanneitakin, riittää moneen eri nimiseen "ryhmään". Ja siitä johtuen on kehitetty eirilaisia toimintatapoja ja vastaanottotahoja, auttamaan kissoja saamaan kodin/palautumaan kotiin. Osa on viranomaistoimintaa, osa vapaaehtoistoimintaa.

KKY on vain yksi toimijoista ja KKY:n toiminta-alue on Pirkanmaa. KKY voi halutessaan edesauttaa, sekä  varakkaana toimijana myös tukea uusien/olemassaolevien vastaavien yhdistysten toimintaa mm. Pirkanmaan ulkopuolella. Kissoja on muuallakin maassamme apua ja arvostusta vailla. Taloudellinen tukemien yksinkertaistuisi mm. yhdistyksen säätiöinnin myötä. Ja säätiöintihän koskisi vain osaa KKY:n varallisuudesta.

Suomesta löytyy myös yhdistyksiä, joiden eläinsuojelun päätoimintamuoto on kissojen leikkauttamisen tukeminen.

Asioita kannattaa välillä katsoa vähän avarakatseisemminkin. Jos ei itse tiedä ja ymmärrä kaikkea, niin ei pidä arvostella niitä,  jotka tietävät.