KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen.


Vieras

#1526 kui on mahdollista?

10.03.2011 21:32

Miten Terttu selität väitteesi yleisönosaston kirjoituksessasi, että "opposition tarkoituksena on yhdistyksemme alasajo"???
Miten se on mahdollista tapahtua henkilöitten taholta joilla ei ole päätösvaltaa ko. yhdistyksessä?!?!?
Ja minkähän takia oppositio haluaisi ajaa yhdistyksen alas?!?!?
SELITÄ JA PERUSTELE VÄITTEESI!!
Hehän kun eivät muuta teekään kun paasaavat kissojen pelastamisesta ja yhdistyksen toiminnan elvyttämisestä, palauttamisesta ennalleen ja ovat vastustaneet supistuksia toiminnassa joita olette tehneet?!?
Onko teillä nyt ymmärryksessä vikaa vai lietsotko tahallasi tuollaista vainoharhaista propagandaa, jonka uskot uppoavan ihmisiin?!?

Suurta närkästystä tuntuu herättävän se, että oikein salassa lupaa kysymättä pj,ltä kky,n selän takana on perustettu demokratialiike. Katsos kun ihmiset ajattelevat omilla aivoillaan ja tekevät omia päätöksiään omasta vapaasta tahdostaan, jota eivät alista jonkun muun tahdon alle ONNEKSI!!.

SIIS ITSEASIASSA KUKAHAN JA KETKÄHÄN OVAT AJAMASSA YHDISTYSTÄ ALAS?!? JA MIKSI?! SITÄ SIETÄÄ KYSYÄ!!

YKS NUORI
Vieras

#1527 Niin ja

10.03.2011 23:01

Miettikäään sitä että ihmiset antavat rahojaan ja jopa talojaan siinä toivossa että niillä autetaan kissoja.

Voisit Terttu yhtä hyvin laittaa lapun kaulaasi kun keräät rahaa jouluna sokoksen edessä.

" kissojen hyväksi joo tai oikeasti ensin ne 16 000 rahastonhoitajalle...."

M I E T T I K Ä Ä     M I K Ä S U M M A  ?????

KUINKAHAN MONI JÄTTÄISI ANTAMATTA KUN TIETÄISI RAHOJEN MENEVÄN JOLLEKIN RAHASTON HOITAJALLE...?

TAI ETTÄ YHDISTYS KERÄÄ RAHAA KISSATALOA VARTEN, MUTTA TODELLISUUDESSA TERTTU EI OLE KOSKAAN OLLUT SEN KANNALLA!!!!

sivusta seuraillut
Vieras

#1528 järjestäytynyttä rikollisuutta

10.03.2011 23:09

Terttu Kanervolle on esitetty erilaisia vaihtoehtoja kissataloksi. Mikään ei ole hänelle kelvannut. Yhtään positiivista kommenttia ei ole asiasta antanut. Pelkästään negatiivisia lausuntoja aiheesta.
Rahaa hän on kerännyt kissataloa varten koska se toimii - se vetoaa ihmisten tunteisiin.
Terttu Kanervo myös myy jäsenille jokaisessa vuosikokouksessa yhdistyksen omia tuotteita - jäsenten tulisi ostaa niitä yhdistyksen toimintaa tukien. Tuntuu todella tyhmältä ensikotilaisena ostaa, koska Terttu ei halua kehittää ensikotien toimintaa.

Hallituksen hän ilmoittaa valitsevansa itse, vaikka jäsenistölläkin on oikeus vaikuttaa henkilöiden valintaan.
Lisäksi hän yrittää estää paperilappuäänestyksen, koska silloin joku hänen hovistaan voi äänestää häntä vastaan.
Miksi julkisuudessa sanotaan toisin?
Vieras

#1529 Hetkinen. Siis vastustaakin kissataloa

10.03.2011 23:35

#1528: sivusta seuraillut - järjestäytynyttä rikollisuutta

 

Ootas nyt. Näinhän tämä asia olikin.

Hesyn lehdessä oli kolme vuotta sitten juttu,jossa KKY puheenjohtaja esitteli yhdistystään. Tarkistin Hesyn sivuilta ja vuosi oli 2008. Tässä yhteydessä hän kertoi pitkäaikaisena haaveena olleen kissatalon. Ja että siihen on kerätty rahaa, joka on varmassa tallessa eri tileillä odottamassa. Muistui vaan mieleen osana kokonaisuutta, sillä aktiiveille on tullut erittäin selväksi Kanervon vastustavan hanketta.

Onko nämä varat edelleen korvamerkittynä talolle. Toivottavasti nämä edes jää kun yhdistyksen käyttövarat viedään säätiöön. Muutenhan yhdistys joutuu aloittamaan nollasta.

Vieras
Vieras

#1530 Re: Hetkinen. Siis vastustaakin kissataloa

11.03.2011 09:10

#1529: Miksi julkisuudessa sanotaan toisin? - Hetkinen. Siis vastustaakin kissataloa

Säätiöittämissuunnitelmien tullessa ilmi moni perin kummallinen palanen loksahti paikoilleen.

Olen ollut jo pitkän aikaa sitä mieltä, kun tätä touhua on seurannut, että yhdistyksen johtohahmojen päämäärä on ollutkin jo pitemmän aikaa tuo salassa kehitelty ja pidetty säätiöittämishanke. Kissat ym. hankkeet ovat olleet vain se väline ja kulissi jonka varjolla noita varoja säätiön perustamiseen on kerätty.

Ihmisiä on ns. kustu silmään

Ristiriita toiminnan ytimen ja siihen tarvittavan välineen käytön, rahan välillä on huomattava. Rahaa syydetään 16.000 taloudenhoitajan palkkioihin muttei sitä enää riitä kissoihin  sitä määrää kun olisi tarve.

Kuinkahan monta kissaa tuollakin rahalla vuodessa hoidettaisiin pois maastosta tai leikattaisiin tai jotain muuta hyvää sillä tehtäisiin millä yhdistys näyttäisi sen, että se arvostaa toimintansa keskipistettä KISSAA?? Ja on ihan oikeasti sen asialla!

Sillä saisi parempaa ruokaa, sillä rahalla eläinlääkäri tarkistaisi luovutettavia kissoja useita ja sillä rokotettaisiin pentukissoja ennen luovutusta. Yhdistyksen asiallisesti hoitamat kissat myös näin ennen luovutusta on paras esimerkki siitä miten kissaa tulee kohdella ja hoitaa.

Tuolla rahalla saataisiin monen KISSAN asiat kuntoon ennen luovutusta. Mallia voisi ottaa siitä miten rotukissat hoidetaan ja luovutetaan.

MAATIAISIKISSA EI OLE YHTÄÄN SEN HALVEMPIARVOINEN KUIN ROTUKISSA!!!

MUTTA kky,n nykyjohdon arvomaailman keskipiste näyttää olevan RAHA ei KISSAT!!

Vieras
Vieras

#1531 Re: Niin ja

11.03.2011 09:12

#1527: YKS NUORI - Niin ja

Tuo raha riittäisi kissa-/karanteenitilan vuotuiseen ylläpitoon.

Vieras
Vieras

#1532 Re: järjestäytynyttä rikollisuutta

11.03.2011 11:02

#1528: sivusta seuraillut - järjestäytynyttä rikollisuutta

Yhdistyksessä valta on jäsenillä. Päätökset tehdään yhdistyksen kokouksissa. Ei nykyisen hallituksen puheenjohtaja voi  valita yhdistyksen hallitusta. Senhän kieltää lakikin. Vuosikokous valitsee yhdistykselle hallituksen ja tilintarkastajat, vuodeksi kerrallaan. Usein kai unohtuu, että hallituksen jäsenillä on paljon myös vastuuta ja se voi joutua korvausvastuuseen aiheuttamastaan vahingosta.

Puheenjohtaja ei voi yksin päättää tärkeistä asioista, ne tekee hallitus tai yhdistyksen kokous.

Nyt varmaan olisi hyvä jos mahdollisimman moni KKY:n jäsen osallistuisi vuosikokoukseen. Itse en ole aikaisemmin käynyt kokouksissa, mutta nyt aion sen tehdä. Aion myös jatkossa seurata paremmin yhdistyksen toimintaa ja harkitsen jopa eroamista yhdistyksestä jos asiat eivät muutu sellaiseen suuntaan jossa kissat ovat toiminnan tärkein kohde, eikä sijoitustoiminta.

 

 

Vieras
Vieras

#1533 Re: Re: järjestäytynyttä rikollisuutta

11.03.2011 12:08

#1532: Vieras - Re: järjestäytynyttä rikollisuutta

Niinhän se pitäisi olla mutta tässä yhdistyksessä ei ole näin. Tähän oppositio haluaa muutoksen ja tämän vuoksi se on syntynyt.

Olet sydämellisesti tervetullut opposition julkiseen kaikille avoimeen KISSA VIEKÖÖN keskustelu tilaisuuteen Sampolaan 20.3.2011  klo 12-17

siellä voit purkaa asioita jotka huolestuttavat sinua voit kertoa omat ajatuksesi toiminnan kehittämiseksi. Kaikkien mielipiteet ovat arvokkaita.

Vieras
Vieras

#1534 Re: järjestäytynyttä rikollisuutta

11.03.2011 14:07

#1528: sivusta seuraillut - järjestäytynyttä rikollisuutta

"Hallituksen hän ilmoittaa valitsevansa itse, vaikka jäsenistölläkin on oikeus vaikuttaa henkilöiden valintaan.
Lisäksi hän yrittää estää paperilappuäänestyksen, koska silloin joku hänen hovistaan voi äänestää häntä vastaan."

Tämän perusteella Terttu haluaa kontrolloida kaikkia ja kaikkea eli laittaa kaikille suitset ja pitää niistä itse kiinni =ohjailee.

Ja ne jotka eivät anna itseään suitsia, joutuvat armotta kiusatuksi, mustamaaluksen ja parjauksen kohteeksi sekä savustetuksi ulos yhdistyksestä

Vuosikokouksessa nähdään! Eikös vaan?
Vieras

#1535 Vuosikokous 27.3 - JOKAINEN ÄÄNI ON TÄRKEÄ

11.03.2011 16:24

Melkeen koko KKY:n 32 vuotisen historian ajan puheenjohtaja Terttu Kanervo on tosiaan itse ilmoittanut valitsemansa hallituksen. Jokainen hänen valitsemansa ihminen on joko aina samaa mieltä kaikesta tai sitten ei uskalla ääneen puollustaa omaa mielipidettään hallituksen kokouksissa.

MIKSI TERTTU KANERVO VALITSEE HALLITUKSEN EIKÄ JÄSENET? Vastaus on yksinkertainen: Jäsenille uskotellaan mm. Katti-Matissa ja kotisivuilla, että yhdistyksessä on kaikki hyvin ja jokainen sentti menee pelkästään kissojen hyväksi. Kertomatta jätetään kokonaan, että taloudenhoitaja saa palkkaa 16.000€, vaan uskotellaan, että hänkin on kullanarvoinen, koska tekee niin paljon työtä ilmaiseksi.

99% jäsenistä joko uskoo Tertun sanaan tai heidät on kiusaamalla hiljennetty. Tämän vuosikokouksissa on pääasiassa kaikki olleet Tertun kavereita, jotka joko sokeasti uskovat hänen sanaansa tai eivät uskalla puhua, vaan kiusaamisen pelossa ovat hiljaa, jotta saavat olla KKY:ssä ja keskittyvät kissoihin.

NYT KUN TOTUUS ON PALJASTUNUT, NIIN JOKAISEN ÄÄNI ON TÄRKEÄ!

YHDEN ÄÄNEN ERO SAATTAA RATKAISTA SATOJEN KISSOJEN TULEVAISUUDEN!

Vuosikokous on 27.3 klo 14 alkaen Kalevan Uimahallilla eli Tampereen Uintikeskuksella. Kannattaa ottaa jäsenmaksusta kuitti mukaan sekä henkilöllisyystodistus, vaikka olisi jäsenmaksun jo maksanutkin.

SINUN ÄÄNESI VOI OLLA SE, JOKA PÄÄTÖKSEN RATKASEE! Jokainen pystyy varmasti uhraamaan omaa aikaansa pari tuntia päästäkseen vuosikokoukseen, koska tämä vuosikokous taitaa olla koko KKY:n historian tärkein.

TULE ÄÄNESTÄMÄÄN KISSOJA RAKASTAVAT IHMISET HALLITUKSEEN!
huh vaan
Vieras

#1536 Yhdistyksen perustaja

11.03.2011 18:27

ei ole koskaan toiminut yksin. Hänellä on aina ollut auttajia. Terttu ei paljon kiittele vaan ottaa kunnian itselleen.

Oletteko koskaan kuulleet kiitospuhetta ensikodeille?


Rahaston hoitajalle maksetaan 16.000 euroa ja annetaan vielä puhelinetu, mutta jos joku kissa sairastuu sen viemistä eläinlääkäriin ei suvaita....pitkin hampain luvataan viedä eläinlääkäriin. Eläinlääkärikuluista valitetaan koko ajan. Kuinka tämä on mahdollista. Yhdistyksellä on rahaa 400 000
eikä sitä haluta käyttää kissojen parhaaksi.

Ihan nurinkurista toimintaa.

Mira Tolvanen ex ensikoti
Vieras

#1537 ensikotien kustannukset

11.03.2011 18:41

Terttu ei ole antanut myöten että ensikotien tuhoutuneita materiaaleja, patjoja, sohvia, tapetteja yms. mitenkään korvattaisiin.
Miten Terttu sitten olisi muka valmis kissatalon perustamiseen, joka toisi paljon enemmän kuluja kuin ensikotien olojen kohentaminen ? ? ?

Vaatiessani Tertulta huomiota ensikotien asemaan kirjoitin lehteen asiasta. Sen seurauksena en saa enää toimia ensikotina. Minä olin vahingoittanut yhdistystä!

Todellakin vahingoitin Terttua kun toin asian julkisuuteen. Sain rangaistuksen ja maksoin kissojen ruokia ja hiekkaa omasta pussistani.

Olen mielestäni osaava ensikoti ja haluaisin auttaa kissoja edelleenkin. Tertun mielestä se ei ole soveliasta.

Yritäppäs ajaa kissojen asiaa tosissasi niin pian sinut potkitaan pois toiminnasta.
En ole ainoa jolle on tehty sama temppu.

Viesti on että parempi olla hiljaa ja totella johtajaa, muuten tulee potku persauksiin.

Viis siitä miten kissojen käy! Kunhan Terttu saa määrätä tahdin ja potkia porukkaa ulos yhdistyksestä.
Vieras
Vieras

#1538 Re: ensikotien kustannukset

11.03.2011 19:57

#1537: Mira Tolvanen ex ensikoti - ensikotien kustannukset

juu ja potku tulee persauksiin niillä jo eläväksi legendaksi tulleilla saatesanoilla

" jos ei miellytä niin voi mennä johonkin muuhun yhdistykseen jossa arvostetaan tai perustaa oma yhdistys jossa voi toimia mielensä mukaan sillä jokainen yhdistys toimii omalla tavallaan"

että näin "herttaista" ja "ystävällistä" on kohtelu KKY,ssä.

Vieras
Vieras

#1539 Re: ensikotien kustannukset

11.03.2011 19:59

#1537: Mira Tolvanen ex ensikoti - ensikotien kustannukset

tiedoksi sinulle, se kissatalohanke on ammuttu alas ja haudattu.

Mira Tolvanen
Vieras

#1540 kiitos tiedosta,

11.03.2011 20:54

#1539: Vieras - Re: ensikotien kustannukset

Tarkoitan kissatalosta kirjoittaessani myös sitä tilaa johon löydetyt kissat laskettaisiin ennen ensikoteihin sijoittamista...

Mikä tahansa tila, jossa kissat voivat olla vaikka eristyksessä tutkimusten ajaksi....

 

Joku niitä hyviä ideoita täällä hautaa ja kuoppaa. Mikähän kelpais.

 

Ai niin, se että otettais vain kilttejä kotoaan eksyneitä kotikissoja, koska niillä on myös vähemmän sairauksia ja tauteja. Näin yhdistyksen kulut saataisiin pienemmäksi kissojen osalta.

 

Näinkö puheenjohtaja ajattelee ?

-Rahaliikenteen hoitajan toimi pysyköön kissojen edellä. Maksetaan edelleen 16 000 ja puhelinetu.

 

-Saavutetut rahasummat pyritään pitämään ennallaan. Ensikodit saavat raataa edelleen, koska ovat todella halpaa työvoimaa.

-Pyritään minimoimaan rokotus ja eläinlääkärikulut.

-Otetaan mahdollisimman vähän vastaan uusia ideoita joilla yhdistys voisi hankkia lisää varoja ja parempaa mainetta.

-Ajetaan kaikki uudistushaluiset ulos yhdistyksestä!

-Pyritään kaikin voimin estämään totuuksien leviäminen julkisuuteen. Pidetään foorumit siisteinä tunteita herättävistä asioista.

 

jne.

 

 

Mummuska
Vieras

#1541 Puheenjohtajan valinta

12.03.2011 09:18

Lueskellessani taasen kertaalleen näitä nettikirjoituksia, menevät pasmat sekaisin. Kertokaa jos olen väärässä, mutta eikös vuosikokouksessa valita yhdistykseen hallitus. Hallitus sitten keskuudestaan valitsee hallituksen puheenjohtajan.
Sanna Kaski
Vieras

#1542 Re: Puheenjohtajan valinta

12.03.2011 12:12

#1541: Mummuska - Puheenjohtajan valinta 

 Kyllä se näin normaalisti meneekin. Itse olen ymmärtänyt että nykyinen PJ kuitenkin pyrkii vaikuttamaan siihen (kaikin keinoin) että saa itse olla päättämässä siitä ketkä yleensä ovat ehdolla PJ:ksi ja hallituksen jäseniksi.

 

Kirsi
Vieras

#1543 Puuttuuko jäsenet kiusaamiseen vai ei?

12.03.2011 18:41

#1537: Mira Tolvanen ex ensikoti - ensikotien kustannukset

Mira ei todellakaan ole ainoa hommiaan kunnolla ja moitteetta yhdistyksessä hoitanut jäsen, joka on joutunut "iänkaikkisen" puheenjohtajan eli Terttu Kanervon kynsiin. Useat kymmenet KKY:n jäsenet, kuten Mira ja minä, olemme tehneet vain yhden virheen, joka on koitunut tuhoksemme tavalla tai toisella.

Mikä on tuo virheemme? Olemme uskaltaneet sanoa omat mielipiteemme ääneen ja vastustaneet Terttua jossain asiassa. Ja sen jälkeen on seurannut haukkuminen, kiusaaminen ulossavustaminen ja saman mantran hokeminen: "Ei yhdistyksessä ole mikään pakko olla, vaihda yhdistystä jollet ole kaikessa samaa mieltä puheenjohtajan kanssa tai ole hiljaa."

Haukkuminen menee Terttu Kanervolta todella alhaiselle tasolle. Tässä muutama esimerkki, mitä minä ja Mira olemme olleet, kun Terttu on meistä puhunut muille yhdistyksessä: rahanahne, mielisairas, laiska, epäluotettava, työtön, riidankylväjä.... Myös naamamme edessä olemme saaneet samaa kuunnella ja sitten on taas mantra jatkunut "eroa yhdistyksestä"-tyyliin.

Ymmärtäisin jos kyse olisi vain muutamasta ihmisestä. Mutta kyse on kymmenistä ihmisistä! Miten "iänkaikkinen" puheenjohtaja Terttu Kanervo voi muka olla aina joka asiassa oikeassa, mutta joka asiassa (toisilleen tuntemattomat) kymmenet ihmiset aina väärässä?


VUOSIKOKOUKSESSA VOIMME LOPULTAKIN LOPETTAA KIUSAAMISEN JA MUUTTAA NYKYSEN KKY:n ELI  Kiusataan Kannanottajia Yhdistyksen TAKAISIN KKY:KSI ELI KISSOJEN KATASTROFIYHDISTYKSEKSI!

 

 

 

 

 

 

 

Timo P.

#1544 Re: Puheenjohtajan valinta

12.03.2011 22:36

#1541: Mummuska - Puheenjohtajan valinta

Mummuskalle tiedoksi: yhdistyksemme jäsenet valitsevat vuosikokouksessamme yhdistyksemme hallituksen puheenjohtajan, hallituksen varsinaiset jäsenet ja varajäsenet.

Hallitus puolestaan valitsee keskuudestaan varapuheenjohtajan, sihteerin ja käytännössä myös jäsenvastaavan. Viime mainitun siksi, että henkilötietolain perusteella jäsentietojen ylläpitovastuu kuuluu hallitukselle eikä henkilötietoja voi siksi hallinnoida hallituksen ulkopuolinen henkilö.

Hallitus valitsee myös muut tarvitsemansa toimihenkilöt. Heidän ei tarvitse sääntöjen mukaan olla hallituksemme jäseniä.

Tarvittavia toimihenkilöitä olisivat varmasti ainakin rahastonhoitaja ja ensikodit. Sekä mahdollisesti sijoittaja(t), ensikotivastaava(t), jäsenlehden päätoimittaja, tiedotuspäällikkö, webmaster, myyntipäällikkö, kalustopäällikkö, yhteistoimintapäällikkö, keräyspäällikkö, kissarekisterin hoitaja jne....

Kaikki valitut toimihenkilöt toteuttavat  hallituksen tekemiä päätöksiä ja ohjeita ja luonnollisesti raportoivat sitten hallitukselle.

Mummuska

#1545 Re: Re: Puheenjohtajan valinta

13.03.2011 10:58

#1544: Timo Peltoniemi - Re: Puheenjohtajan valinta

Kiitosta vaan vastauksesta, asia tuli harvinaisen selväksi Eipähän minulla ole mitään sitä vastaan. Olen valmis äänestämään puheenjohtajaakin jos se kerran yhdistyksen sääntöjen mukaan on mahdollista .  Kyselimpähän vaan, kun se taitaa olla poikkeuksellinen käytäntö.  Mutta yhdistyksen sääntöjen mukaanhan asioissa edetään.

Sohvat uusiksi?
Vieras

#1546 Re: ensikotien kustannukset

13.03.2011 20:06

#1537: Mira Tolvanen ex ensikoti - ensikotien kustannukset 

Taidankin jatkossa ryhtyä ensikodiksi, jos uusi hallitus kustantaa kaikille uudet sohvatkin -ja tapetit. Äkkiäkös niihin kissat merkin ruiskauttaa.

Vieras

#1547 Re: Re: Puheenjohtajan valinta

13.03.2011 20:12

#1544: Timo Peltoniemi - Re: Puheenjohtajan valinta 

 Päälliköitäkö nyt jatkossa tarvitaan? Taitaa olla jo paikoille tunkua.. Eipä taida paljon kissoja kiinnostaa.

Vieras

#1548 Re: Re: Re: Puheenjohtajan valinta

13.03.2011 20:41

#1547: Vieras - Re: Re: Puheenjohtajan valinta 

Päälliköitä todella tarvitaan! Uusi kissaystävällinen hallitus, joka osaa viedä yhdistystä eteenpäin ja palauttaa toiminnan takaisin kissoihin. 

Vieras

#1549 Re: Re: Re: Puheenjohtajan valinta

13.03.2011 21:10

#1547: Vieras - Re: Re: Puheenjohtajan valinta

Tuolta kirjoittamiesi rivien välistä voi lukea puhdasta pilkkaa ivaa ja vähättelyä uudesta mahdollisesta puheenjohtajasta. Säälittävää kun sinulla ei ole parempaa, eikä rakentavampaa sanottavaa.

Jos päälliköt ovat mielestäsi turhia, niin käy potkasemassa se palli nurin jolla on yksi ihminen istunut reilun 30v.

Niin ja tehän ette taida todellakaan tietää mistä kissat ovat kiinnostuneet kun ette ole niistä mitenkään itse kiinnostuneet, koska jätitte ne omavaltaisella päätöksellä pakkaseen. Eikä kissoja todellakaan kiinnosta päälliköt vaan ihmiset, jotka niitä ruokkivat, hoitavat ja rakastavat. Mutta siitähän te ette tiedä todellakaan mitään!

Kiristääkö suupieliäsi??

Vieras
Vieras

#1550 Re: Re: ensikotien kustannukset

13.03.2011 21:14

#1546: Sohvat uusiksi? - Re: ensikotien kustannukset

Jos sulla on rempan tarvetta niin soita mieluummin "Suomen kaamein kämppä" ohjelman tekijöille niin pääset tämän adressin sijasta kaiken kansan töllisteltäväksi ja kämppäs päivitetään paremmaks, eikä maksa mitään ja saat julkisuutta kaupan päälle.