KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen.

Vieras
Vieras

#1501 Re: Re: Motto puheenjohtajalle:

05.03.2011 10:48

#1497: Vieras - Re: Motto puheenjohtajalle:

Muista tuo kun seuraavan kerran katsot peiliin :)

Vieras
Vieras

#1502 Re: Re: Motto puheenjohtajalle:

05.03.2011 10:57

#1497: Vieras - Re: Motto puheenjohtajalle:

"Mottonne oli oikein osuva. Mitättömyys kuvaa juuri teitä."

Ei voi muuta sanoa että kovasti on köyhät eväät kun ei muuhun pysty kuin tuollaiseen typerään nakkeluun, asiallista asiaa ei kyllä tule mutta tätä eskari-ikäisten "lällälläälieru" hiekkalaatikko meininkiä kyllä. Kertonee jotain ajatusmaailman tasosta missä liikkuu.

Ja jos kaikki pj,tä ja tynkähallitusta myöten ovat tällä linjalla niin kovasti höttöisellä perustalla on yhdistyksen luotsaus. Ei vakuuta millään tavalla, että asiat olisivat hyvässä hoidossa kissojen osalta.

kissafani
Vieras

#1503 Valttikortit ovat menneet

05.03.2011 11:10

Eihän nykyhallituksen puolustajat pysty enää muuhun kuin tällaiseen epämääräiseen haukkumiseen. Hallituksen kortit on paljastettu jo ajat sitten, eikä valtteja enää ole. Säätiöittäminenkään ei todellakaan onnistu noin vain. Siihen tarvitaan jäsenistön äänet! Siinä on yksi konkreettinen syy, miksi hallitus ei halua uusia jäseniä!

Mikään diktaattorivalta ei kestä ikuisesti! Totuus pelastaa tilanteen!

Vieras

#1504 Mielenkiintoista

05.03.2011 11:16

On aika mielenkiintoista, että miksi nykyinen sijoittaja eli puheenjohtaja itse, ei anna oppositiossa vaikuttaville ensikodeille (joita on toistakymmentä) lainkaan kissoja hoitoon??? Silti he kehtaavat väittää, että ensikodit ovat täynnä ja kieltäytyvät ottamasta tarjottuja kissoja vastaan. Erittäin mielenkiintoista toimintaa!
Vieras
Vieras

#1505 Re: Motto puheenjohtajalle:

05.03.2011 12:38

#1495: Kirsi - Motto puheenjohtajalle: 

 Poistapas arvoisa adressin haltija tämä 1495 myös, jos olet fiksu nainen. Otsikko vähintään.


Vieras

#1506 Pesuun tarvitaan lisää tilapäiskoteja

05.03.2011 12:40

Pesuun ei oteta lisää kissoja, siellä tarvittaisiin tilapäiskoteja. Kissat viipyvät Pesun tilapäiskodeissa tosin melko pitkään.
Kirsi
Vieras

#1507 Re: Re: Motto puheenjohtajalle:

05.03.2011 14:19

#1505: Vieras - Re: Motto puheenjohtajalle:

Anteeksi nyt vaan, mutta mitähän pahaa motossa puheenjohtajalle oikeen on, kun sen miälestäsi pitäisi poistaa?

Motto TULEVALLE puheenjohtajalle:

MITÄTÖN NAINEN VAATII MUILTA, SUUREMMOINEN NAINEN VAATII ITSELTÄÄN.

 

Eikö tuo ole osuva motto TULEVALLE puheenjohtajalle? En tarkoittanut, että Terttu Kanervo olisi mitätön, vaan mielestäni jokainen meistä on mitätön jos vaatii vain muilta.... Niin sinä kuin minäkin. Mutta meistä' jokaisella on mahdollisuus myös olla suuremmoisia, jos vaan viitsimme tehdä työtä sen eteen.

 

Ainakin minä ja VARMASTI KISSATKIN HALUAVAT ENSI KAUDELLE PUHEENJOHTAJAN, JOKA VAATII MYÖS ITSELTÄÄN JA OMALLA ESIMERKILLÄÄN "JOHTAA" KKY:TÄ!!


Ei kellään ole oikeutta vaatia muita tekemään, jollei itse tee vähintäänkin yhtä paljon, vaikka tälläinen onkin KKY:ssä tapana ollut. Haukutaan ja vähätellään niitä, jotka niska limassa ympäri vuorokauden kissojen eteen hommia tekee, jotta itse näyttäisi paremmalta, kun ei tee mitään!

 

On kyllä ihme, että mietelauseestakin vedetään herneet peräsuoleen asti! Mutta se on ihan ok, että kymmeniä jäseniä on kiusattu useiden vuosien ajan ja edelleen kiusataan.... Mikset heitä puollusta vieras, joka et edes uskalla nimelläsi kirjoittaa?

Jotta nyt kaikki herneitten vetäjät uudelleen saatte tilaisuuden herneilyynne, niin tässäpä vielä toinen motto tulevalle puhejohtajalle:

USKALLA OLLA ROHKEA JA PUUTTUA EPÄKOHTIIN. OTA ENNAKKOLUULOTTOMASTI KAIKKIEN EHDOTUKSET VASTAAN JA PÄÄTÄ EHDOTUKSEN PERUSTEELLA ÄLÄKÄ EHDOTTAJAN.

Kirsi
Vieras

#1508 KISSA PÖYDÄLLE 20.3 klo 12-17 Sampolassa

05.03.2011 14:35

 

KIINNOSTAAKO TOTUUS? Se on mahdollista tulla itse selvittämään Kissa Vieköön keskustelutilaisuuteen:

Kaikille avoin KISSA VIEKÖÖN - keskustelutilaisuus

Nostamme kissan pöydälle Sampolassa su 20.3.2011 klo 12 - 17 (luokka 228, 2.kerros)

Paikan päällä on mahdollisuus tutustua henkilökohtaisesti KKY Opposition -ryhmän jäseniin ja puhejeenjohtajaehdokkaaseemme Pirjo Peltoniemeen. Tule kysymään, kyseenalaistamaan, kuuntelemaan ja kahvittelemaan.

Paikalle on kutsuttu myös KKy:n hallitus. Tule itse katsomaan, että ketä hallituksen jäsentä KISSOJEN hyvinvointi kiinnostaa!


Kaikki KKy:n toiminnassa mukana olevat ja siitä kiinnostuneet ovat erittäin tervetulleita.


Paikanpäällä kahvitarjoilu.


Olemme kissojen asialla!

http://web.me.com/kkykissoille/kkykissoille/Tervetuloa.html

 

 


Vieras

#1509 katastrofi

05.03.2011 22:58

Yhteenveto: Kissojen katastrofiyhdistys. Tämän talven, näitten paukkupakkasten ja kky,n joittenkin päättäjien julmien päätösten jälkeen yhdistyksestä on todellakin tullut maastossa olevien kissojen katastrofi! Sekä myös yhdistykselle ja sen ydin tehtävälle!

KKY, yhdistyksen nimessä, siinä ei todellakaan puhuta mistään kissojen auttamisesta! Puhutaan vain katastrofista, joka nyt kohtasi kissoja.

Sanna Kaski
Vieras

#1510 Re: Re: Re: Tosia asioita

06.03.2011 13:55

#1498: Vieras - Re: Re: Tosia asioita 

 Ennen sitäkin tehdään SE MITÄ KKY:llä ON TARJOTA mutta sitten kun hallituspaikat on jaettu MEIDÄN KESKEN (ketä ikinä tähän seitsikkoon sitten kuuluukaan??) niin johan alkaa tuulemaan :) ja pienemmin kustannuksin kuin aiemmin! tai no.. karanteenipaikka varmaan tulee nielemään taloudenhoitajaan käytetyn palkan (huom. puhun karanteenipaikasta, en kissatalosta) jatkossa.

Voisin jopa luvata että yksikään meille ilmoitettu kissa ei jää maastoon nääntymään/pihapiiriin  lisääntymään!

Jaana Vuorenpää
Vieras

#1511 Re: Re: Re: Tosia asioita

06.03.2011 21:49

#1498: Vieras - Re: Re: Tosia asioita 

 Nythän KKY:n hallitus on ajanut toiminnan siihen pisteeseen, että emme voi toimia yhdistyksen sisällä kissojen hyväksi millään tavalla. Ei näköjään saada enää edes kissoja niihin ensikoteihin, jotka ovat opposition riveissä!

Ymmärtääkseni hallitukseen on yhdistyslakien puitteissa kaikki jäsenet oikeutettuja olemaan ehdolla. Jäsenistö myös äänestää keskuudestaan nämä henkilöt eli valinnat ovat demokraattisia, enemmistön päättämiä!

Tiedoksesi vieras, että oppositiossa on paljon enemmän ihmisiä kuin mainitsemasi seitsemän! Meitä on useita kymmeniä ja joukkomme koko ajan vain kasvaa, mitä enemmän tieto yhdistyksen nykytilanteesta tavoittaa jäseniä ja jäseniksi haluavia. :)

aloha aloha
Vieras

#1512 tulee mieleen

06.03.2011 22:42

Onko yhdistyksen toiminnan ollut koskaan tarkoitus pelastaa kissoja jos kerran on muita tahoja jotka hoitavat ns virallisesti homman.

Tulee sellainen olo että kissojen pelastaminen on ollut vain lumetoimintaa.

Miksi hallitus on niin sisäpiirinen ja julkisuuden pelkoinen?

Toiminnan keskeyttäminen yhtääkkiä kertoo siitä ettei huolta kissoista ole ja pystytään toimimaan hyvin kylmäverisesti ajamalla pelkästään omia etuja.

Millainen puheenjohtaja ei anna toisille mahdollisuutta vaikuttaa ja parantaa toimintaa kissojen eduksi?

Suuren yhtiön perustaja on laittanut alulle toiminnan, eikä halua luopua johtajuudestaan vaan taistelee vallasta ihmisten lahjoitusrahojen kustannuksella.

Miettikäähän millainen kissojen ystävä tekee näin. Unohtaa kissat täysin ja ajattelee vain itseään korvaamattomana ihmisenä.

Jotkut haluavat toisten olevan itsensä jatkeita. Näitä tertunjatkeita on sitten ympärillä häärimässä. Puolustetaan Tertun kunniaa eikä tajuta että se 70-luku meni jo ja nyt eletään nykypäivää.

Asioihin pitää puuttua, eikä pistää toimitaa seis.
Eiköhän Tertunkin pitäisi ymmärtää oma rajallisuutensa. Me emme voi ikuisesti loistaa ja olla päätähtenä näyttämöllä.

Niinkin voi olla että tuntee itsensä niin mitättömäksi kun ei ole enää se kruunu päässä ja hyväntekijän viitta päällä. Ihmiset voivat nähdä kissojen pelastajan nyt aivan uusin silmin kun totuus paljastuu.

Kuka onkaan pilannut yhdistyksen maineen - sopii miettiä!!!

Kirsi
Vieras

#1513 Kissat palelee tänäkin yönä ulkona peloissaan

07.03.2011 01:09

Reilu 2 kuukautta sitten Terttu Kanervo ja 3 muuta hallituksen jäsentä päättivät, että "puolivillit" eli suomeksi sanottuna arat kissat jätetään kuolemaan pakkaseen. Ja siellä pakkasessa ne kissat edelleen elävältä jäätyvät!


Kuinka moni kissa on kuollut paleltumalla hengiltä 4 hengen päätöksen takia? Kuinka monen kissan on vielä kuoltava?


Miten nämä 4 päätöksentekijää pystyvät nukkumaan näinä pakkasöinä? Ainakin minulla tulee kyyneleet silmään ja sydäntä kouraisee jo pelkkä ajatus!


Tappopäätöstä on jäsenille selitelty mm. sillä, että vain villikissat jätetään pakkaseen ja se siellä selviää. Ainoa villikissa, joka Suomessa selviää talven yli, on ILVES!


YKSIKÄÄN KISSA EI ANSAITSE PALELTUA ELÄVÄLTÄ! Eikä yksikään kissa ansaitse kärsiä pakkasessa paleltumista.


Jos olet KKY:n jäsen ja haluat pelastaa kissat pakkasesta, niin tule vuosikokoukseen äänestämään nämä 4 ihmistä pois hallituksesta 27.3 Kalevan Uimahallille klo 14.00.


Pari tuntia ajastasi vuosikokouksessa voi pelastaa kymmenien ellei jopa satojen kissojen hengen!

 

 

Realismia peliin.
Vieras

#1514 Ensi vuosi voi olla viimeinen.

08.03.2011 23:51

#1425: Kuka saa kiinni mustan hevosen? - Kissoja ei ole pakko viedä viralliseen löytöeläinhoitolaan !

 

Pelkään pahoin, että jos Kanervo saa pelkäämäni lopullisen tahtonsa läpi, ei KKY:stä ole jäljellä ensi kauden jälkeen kuin haamu jäljellä. Siksi tämä vuosikokous on se jossa asioiden suunta pitää muuttaa. Kanervo on nyt vetäytynyt kuoreensa ja valmistelee säätiö asiaa. Pysyvää monoliittia kunniakseen.

En haluaisi olla oikeassa huolissani, mutta minusta tässä ei nyt kannata ottaa riskiä.. Peltoniemi ei pysty hukkaamaan rahoja vuodessa. Kanervo pystyy. Siksi minä valitsisin kenet tahansa muun kuin Tertun kannattajan. Vuoden kuluttua sitten katsotaan puhtaalta pöydältä. Mustaa hevosta peliin vain.

 

Merkit on ilmassa. Niistä kannattaa nyt tehdä johtopäätöksiä.

Jaana Vuorenpää
Vieras

#1515 Korvat paleltuneet pakkasessa!

09.03.2011 07:31

Hain eilen eräästä löytöeläinkodista kaksi viime kesänä syntynyttä kaunista mustaa kollipoikaa, joiden molempien korvat olivat paleltuneet varsin pahasti. Kissat oli hylätty kylmästi erään metsätien varrelle ruokakippoineen. Kuinka joku voikaan olla niin vastuuntunnoton ja tehdä tällä tavoin? Eläinsuojelulaki on Suomessa kovin lapsenkengissä ja siihen pitäisi saada muutos! Kunnon rangaistukset voisivat vaikuttaa hylkäämisiinkiin ehkäisevästi? Kissoja jätetään luontoon edelleenkin varsin huolettomasti! Kissa ei ole mikään luonnonvarainen eläin Suomen leveysasteilla, eikä pärjää talven yli ilman ihmisen apua.

Mikä meitä ihmisiä riivaa?

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

09.03.2011 09:18


Mummuska
Vieras

#1517 Rahat kissojen hyväksi

09.03.2011 10:13

Miksi rahoja ei käytetä siihen mihin lahjoittajat ja jäsenmaksuja maksavat jäsenet on ne tarkoittanut. Kaikki vain KISSOJEN hyväksi. Mihin tarvitaan hallinnollisesti kalliiksikin tulevaa säätiötä. Miksi maksaa tuhansia euroja kirjanpidon yms. hoitamisesta, jos kerran löytyy päteviä ihmisiä tekemään sen ilman korvausta. Onkohan taas käynyt toteen sanonta: VALTA TURMELEE. Pääasia eli KISSAT on unohdettu. On varmasti aika vaihtaa hallitukseen uudet ihmiset. Aika sitten näyttää mihin suuntaan asiat muuttuvat. Palaavatko KISSAT ykkösasiaksi, kuten toivon.
Vieras
Vieras

#1518 Re: Korvat paleltuneet pakkasessa!

09.03.2011 11:13

#1515: Jaana Vuorenpää - Korvat paleltuneet pakkasessa!

Ihmisiä vaivaa tunteettomuus julmuus itsekkyys rakkaudettomuus ahneus välinpitämättömyys..lista on loputon

Pahinta on, että se nämä vaivat ovat keskeisiä KKY,n nyky(tynkä)hallituksessa, yhdistyksessä joka sanoo olevansa kissojen hyvinvointiin keskittynyt eläinsuojeluyhdistys!!

Ovatko nämä viimeaikaiset päätökset olleet kissojen suojeluun tähtääviä toimenpiteitä!!!??!?

MINÄ VAAN KYSYN!!

RISTIRIITA SANOJEN JA TEKOJEN VÄLILLÄ ON RÄIKEÄ!!

Vieras
Vieras

#1519 Re: Ensi vuosi voi olla viimeinen.

09.03.2011 11:22

#1514: Realismia peliin. - Ensi vuosi voi olla viimeinen.

En toivo mustaa hevosta, koska sen suitsien päässä "verhojen takana" on mahdollisesti nykyinen puheenjohtaja. Hän ei vallasta luovu!

On toimittava varman päälle, siksi Pirjo Peltoniemi on paras valinta jonka toimintalinja on julkinen ja tunnettu.

Kaikki kynnelle kykenevät jäsenet vuosikokoukseen 27.3 jossa enemmistö päättää ja toivon HARTAASTI että enemmistönä ovat ne jotka haluavat että yhdistyksen toiminta palaa alkuperäiseen eli kissojen auttamiseen

EIKÄ RAHOJEN PYÖRITTÄMISEEN SIJOITUSTOIMINNASSA KISSOJEN KUSTANNUKSELLA NIIN KUIN NYT ON TAPAHTUNUT  JA "KUNNIAMONOLIITIN"=SÄÄTIÖN PYSTYTTÄMISEEN NYKYISELLE PJ,LLE!!

EIKÖ "KUNNIAMONOLIITIKSI" RIITÄ HYVIN TOIMIVA JA KASVAVA YHDISTYS JOSSA KAIKKI TOIMINTASEKTORIT KEHITTYVÄT JA KISSAONGELMAT SAADAAN PIKKUHILJAA KUNTOON?!?!?

Kunnianhimo ja ahneus vie kissoilta hengen ja terveyden.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

09.03.2011 13:31


KISSOILLE HYVÄ ELÄMÄ
Vieras

#1521 KISSAT PYYTÄVÄT!

09.03.2011 17:26

TODELLAKIN,JOS OLET KISSOJEN YSTÄVÄ,ÄÄNESTÄ PIRJO PELTONIEMI UUDEKSI PUHEENJOHTAJAKSI!!
Kirsi
Vieras

#1522 Re: Rahat kissojen hyväksi - UUSI PUHEENJOHTAJA

10.03.2011 00:18

#1517: Mummuska - Rahat kissojen hyväksi

KKY:n pääpaino takaisin KISSOIHIN!!!     Lahjoitukset KISSOILLE!!!

 

Miten saamme palautettua KKY:n KISSOJEN yhdistykseksi? -> VALITSEMALLA KISSOJA RAKASTAVAN IHMISEN PUHEENJOHTAJAKSI! Tälläinen ihminen on ihan oikeasti PIRJO PELTONIEMI.

 

Pirjo ei ole täällä eikä muuallakaan leuhkinut tekemisillään tai saavutuksillaan, vaikka hänellä siihen syytä olisikin. Joten kerrompa teille vähän hänestä: 4 vuoden aikana Pirjo on pelatanut yli 600 kissaa! Hän on toiminut ensikotina, kissojen sijoittana sekä neuvovana puhelimena ja sitä kautta auttanut muita ensikoteja ja muita kissaihmisiä.

 

Pirjo on tehnyt tuon 4 vuotta ympäri vuoden ja ympäri vuorokaudenkin töitä kissojen eteen. Hän on ympäri Pirkanmaata loukuttanut, hakenut, kuljettanut, hoitanut, vienyt eläinlääkäriin ja rakastanut kissoja. Juurikaan taukoja hän ei ole pitänyt neljän vuoden aikana.

 

Pirjo on myös saanut kestää paljon. Häntä on mustamaalattu, haukuttu, väheksytty ja syrjitty mm. nykyisen puheenjohtajan Terttu Kanervon suunnalta. Täällä keskustelussa siihen on törmätty useampaankin kertaan. Ehkä kuitenkin kaikkein törkein veto ilmeisesti tynkähallitukselta oli levittää hänestä VALHEITA "Keltaisessa kirjelmässään" jäsenille.

 

Törkeyksistä huolimatta Pirjo on jaksanut jatkaa työtään kissojen hyväksi. MIKSI? Koska hän on valmis ottamaan vaikka pask.. niskaansa, jos se on hinta kissojen auttamisesta!

 

Pirjo on KKY:n hallituksen jäsen, toiminut yrittäjänä ja siis hyvä myös paperihommissakin käytännöntyön lisäksi.

Ihmisenä Pirjo on reilu, harkitseva, iloinen, luotettava, kissojen parasta ajatteleva ja ystävällinen (myös selän takana). Samaa en ainakaan omien kokemusteni perusteella todellakaan voi sanoa Terttu Kanervosta.

 

MITÄ PAHAA PIRJO PELTONIEMI VOISI TEHDÄ PUHEENJOHTAJANA? Kehittää yhteystyötä muiden eläinyhdistysten kanssa? Käyttää rahaa kissoihin? Pelastaa enemmän kissoja? Vaihtaa 16.000€ vuodessa palkkaa saavan taloudenhoitajan ilmaiseen alan ammattilaiseen? Palauttaa kissat pääpainoksi? Tehdä kissojen kannalta hyviä ratkaisuja? Parantaa yhdistyksen jäsenten yhteystyöhenkeä? Tehdä kissojen auttamisesta kivaa? Lopettaa ihmisten kiusaamisen yhdistyksessä? Mitä pahaa näissä on?

 

MUSTAN HEVOSEN TOIVOJAT: Miksi haluatte mustan hevosen vaaleihin? Mitä hyötyä siitä olisi?

 

 

 

 

manipulointia ja mustamaalausta TAAS!
Vieras

#1523 Tiedote KKY,n sivuilla

10.03.2011 10:37

"Tiedote jäsenistölle
Timo ja Pirjo Peltoniemi sekä Annika Fabritius ovat asettaneet Tampereen kaupungille esittämässään selvityspyynnössä KKY:n yleishyödyllisyyden kysenalaiseksi ja pyrkineet näin estämään yhdistystämme saamasta vuosittain anomaamme avustusta vapaaehtoiselle eläinsuojelutyölle. Tämä kaupungin budjetissa oleva summa on aikanaan hyväksytty sinne KKY:n toimesta."

TERTTU JA KUMPPANIT!!! MIHIN TAAS UNOHTUI KOKO TOTUUS TÄSTÄ ASIASTA!?!?!?!?
JÄTITTE SANOMATTA SYYN MIKSI YLEISHYÖDYLLISYYS KYSEENALAISTETTIIN!! MUTTA KUN SE TOTUUS EI SOVI TEIDÄN KUVIOIHIN VAAN ESITÄTTE KOKO AJAN MUUNNELTUA TOTUUTTA KUTEN TAAS TÄSSÄ, HUIJAATTE IHMISIÄ JA ANNATTE VÄÄRÄÄN TODISTUKSEN.

VOI TEITÄ EI VOI MUUTA SANOA!


KERROTTAKOON KAIKILLE JÄLLEEN KERRAN, ETTÄ SYYNÄ ON JÄSENTENOTTO KIELTO SILLÄ YLEISHYÖDYLLINEN YHDISTYS EI OLE ENÄÄ YLEISHYÖDYLLINEN YHDISTYS JOS JÄSENIÄ EI ENÄÄ OTETA JA TÄLLÖIN KAUPUNGILTA SAADUT AVUSTUKSET OVAT VÄÄRYYDELLÄ SAATUJA!!

EIKÖ MILLÄÄN MENE KAALIIN, ETTÄ TE HUIJAATTE KOKO AJAN JA SE HUOMATAAN!!!!!!

KYSEENALAISEKSI TÄSSÄ JUPAKASSA JOUTUU NYT ENEMMÄN JA ENEMMÄN PJ TYNKÄHALLITUKSINEEN JA HEIDÄN KYKYNSÄ ENÄÄ TOIMIA KAIKKIEN SÄÄNTÖJEN MUKAAN?!?

ITSE OMILLA TOIMILLANNE AJATTE YHDISTYKSEN TOIMINNAN ALAS, PILAATTE YHDISTYKSEN MAINEEN NÄILLÄ KOVIN KYSEENALAISILLA TEMPAUKSILLA. SITTEN SYYTÄTTE SEURAUKSISTA NIITÄ JOTKA HALUAVAT YHDISTYKSEN TOIMIVAN LAIN JA ASETUSTEN MUKAAN!!

OMAVALTAISUUDELLANNE, TOTUUDEN VÄÄRISTELYLLÄ JA MUUNTELULLA EI NÄYTÄ OLEVAN MITÄÄN RAJAA!!
Kirsi
Vieras

#1524 Re: Tiedote KKY,n sivuilla

10.03.2011 19:45

#1523: manipulointia ja mustamaalausta TAAS! - Tiedote KKY,n sivuilla

Tässähän on suomeksi sanottuna kyse siitä, että jollei yhdistys eli KKY ota uusia jäseniä vastaan, niinkuin on Terttu päättänyt, niin silloin yhdistys EI ole yleishyödyllinen.

Kaupunki antaa tukea AINOASTAAN yleishyödyllisille yhdistyksille, joten KKY:llä EI ole mitään oikeutta edes hakea kaupungilta tukea.

 

JOS KAUPUNGILTA HAKEE TUKEA VÄÄRIN PERUSTEIN, NIIN SILLOIN SE ON HUIJAUSTA, JOSTA JÄÄ KIINNI!

 

Annika, Pirjo ja Timo ovat tekemällään ilmoituksella PELASTANEET KKY:N MAINEEN! Joten nyt kannattaa jokaikisen KIITTÄÄ näitä 3, jotka huomasivat asian ja rohkeasti puuttuivat siihen, ennenkö vahinkoa ehti tapahtua.

 

Ajatelkaa nyt mikä kohu nousisi, jos kaupunki huomaisi antaneensa tukea KKY:lle ja sitten selviäisi, että KKY on huijannut kaupunkia!!!

 

JOS TERTTU KANERVO PÄÄTTÄÄ, ETTÄ YHDISTYKSEEN SAA UUDET JÄSENET LIITTYÄ, niin KKY saa kaupungilta tukea.

 

Terttu Kanervon sekä (tynkä)hallituksen syytä on, että KKY nyt aika varmasti menettää kaupungilta saatavan tuen. Tässäkin menee rahaa kankkulan kaivoon, aivan niinkuin vuosittain menee 16.000€ vuodessa taloudenhoitaja Marko Karin palkassakin. Talouspuolen ammattilainen löytyisi yhdistyksestä, joka on valmis tekemään ILMAISEKSI taloudenhoitajan työn.

 


Vieras

#1525 Aamulehden ylaisönosaston eläinsuojeluosio 10.3

10.03.2011 21:04

Kulissit kky,ssä rakoilee ja totuus alkaa paljastua, ei sitä enää tällaiset kommentit pelasta. Päinvastoin, kaksinaamaisuus paistaa kauas. Älkää T.Kanervo ja tynkähallitus pitäkö ihmisiä tyhminä, kaikki ovat nähneet sen kuka ja ketkä ovat ajamassa yhdistyksen toimintaa alas!!
Ketkä ovat tehneet toiminnassa supistamispäätöksiä ja jäsentenotto kiellon?!?!?
Oppositolla siihen ei ole osuutta, eikä arpaa sillä heillä ei ole mahdollisuuksiakaan tehdä, eivätkä he edes olisi tehneet noin typeriä päätöksiä, kuin te olette tehneet viime aikoina.