KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Opposition puolesta
Vieras

/ #1426 Mitähän kivaa tynkähallitus seuraavaksi keksii?

27.02.2011 15:41

Odottelen tässä mielenkiinnolla, mitä kivaa tynkähallitus seuraavaksi keksii? Tänään hallituksella on nimittäin ylimääräinen kokous...

Aivan varmasti saamme kokea vielä jotain odottamatonta. Tynkähallituksen on hyvä muistaa, että nyt niin poliisi kuin media on kiinnostunut heidän tekemisistään ja toiminta on suurennuslasin alla. Heitä tarkkaillaan!

Onko seuraavaksi tulossa kenties laittomat oppositiossa olevien jäsenten massaerottamiset? Niihin pitää olla jokin muukin syy kuin se, ettei oppositio ole tynkähallituksen nelikon kanssa samaa mieltä ja he että haluavat kehittää toimintaa.

Yhdistyslain mukaan erottamisprosessi alkaa jäsenen kuulemisella tai pyytämällä häneltä kirjallinen vastine, sen jälkeen kun henkilölle on informoitu erottamisperuste. Jos jäsenen vastine ongelma-asiaan ei tyydytä JA KAIKKI MUUTKIN YHDISYSLAIN MUKAISET EHDOT YHDISTYKSEN VAHINGOITTAMISESTA JA /TAI TOIMINNAN VAIKEUTTAMISESTA TÄYTTYVÄT niin hallitus voi erottaa jäsenen. Hallitus ei voi erottaa kuitenkaan hallituksen jäsentä, vaan sen tekee yleiskokous.