KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Havahtunut jäsen
Vieras

/ #1448 Re: Sanon vaan

27.02.2011 22:12

#1404: Maija Ankkuri - Sanon vaan 

"Uskoakseni yhdistyksen hallituksen neuvonantajana toimii lakia tunteva asianajaja, en minä."

Mihin tuo tieto perustuu? Onko hän kalliskin? Mihin tällaisessa yhdistyksessä voidaan tarvita palkattua neuvonantajaa? Ovatko tynkähallituksen toimet niin rankkoja ja laillisuuden rajoilla meneviä, että tarvitaan lainoppinut neuvonantaja? Vai eivätkö tynkähallituksen ihmiset hallitse hommaa ilman kallista lakimiestä?

"Haaste siviilikäräjille on sitten jo vakavampi asia, sillä maksumieheksi joutuva saa pulittaa pitkän pennin."

Anteeksi vain, mutta jos yksityinen ihminen "käräjille pääsee", niin normaalisti kotivakuutuksen oikeusturvavakuutus antaa hänelle hyvän suojan, että ei tarvitse kokonaan omin varoin hakea oikeutta jotain järjestöä vastaan. Kaiken tällä palstalla lukemani perusteella arvioin, että tynkähallitus on kyllä toiminut "erikoisesti".

En kyllä suin surmin löisi vetoa heidän puolestaan. Häviön hetkellä kulut maksaakin sitten yhdistys. Melkoinen riski noin pienistä asioista kuin varoitus, hallituksen jäsenen erottaminen, jäsenten ottamiskielto ja sitten vähän isompana tämä viimeinen ihmisten kunniaa ja yksityisyyttä loukkaava julkaisu. Jonka tekijä ei kai vielä ole virallisesti tosin selvinnyt - se on myönnettävä.