KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

IKÄVYSTYNYT
Vieras

#1374 Takautuvasti

24.02.2011 09:56

TÄSSÄ MUUTAMIA ASIOITA, kuinka oli toimittu v.2006. tässä selvää samankaltaisuutta, siis toistoa, KKY:n nykyisen hallituksen muutaman jäsenen toimista.

Silloisessa kokouskutsussa mainittiin, että "Osa hallituksen jäsenistä ei kokenut jäsenistön luottamusta, joten he erosivat"

-Vastaus entisen(3kk toimineen )hallituksen jäseniltä;
"Haluamme selventää, että hallituksesta eroamisen syy oli puheenjohtaja Terttu Kanervon käyttäytyminen ja toiminta aktiiveja ja yhdistystä kohtaan."

-Miten Terttu Kanervo perustelee pyrkimyksen perustaa "VALVOVA ELIN" KKY:n hallituksen YLÄPUOLELLE ja sitä että hän ja tietyt yhdistyksen alkuaikoina toiminnassa olleet jäsenet saisivat pysyvän ylimmän päätösvallan KKY:ssä?

-Mustamaalaamia viestejä on lähetetty mm.Terttu Kanervon lähettäjäleimallaan leimaamissa KKY:n kirjekuorissa ja lähettäjänä on ollut Terttu Kanervo ja Tuija Sistonen. Kirjeet sisältävät runsaasti mm. paikkansapitämättömiä väitteit', ilkeämielisiä vihjauksia ,solvaavia ilmauksia ja vääriä syytöksiä.

TÄMÄ TUNTUU SIIS OLEVAN KKY.N TOIMINTATAPA, UUSIEN IHMISTEN HALUTESSA OSALLISTUA HALLINTOON.

Vastaukset

Timo P.

#1375 Valvova elin

2011-02-24 11:13:27

#1374: IKÄVYSTYNYT - Takautuvasti

Vahvistan em. viestin asiasisällön. Valvovaa elintä koskeva asiakirja on yhdistyksen ylimääräisen kokouksen (13.5.2006) pöytäkirjan liitteenä. Se on pöytäkirjan mukaan luettu kokouksessa. Valvova elin on mainittu myös eräässä toisessa asiakirjassa, joka sekin on pöytäkirjan liitteenä. Myös se luettiin samassa kokouksessa (pöytäkirjamerkintä).

Puheenjohtajan sitoumus valvovasta elimestä on seuraava:

 

YHDISTYKSEN YLIMÄÄRÄISEN VUOSIKOKOUKSEN PUHEENJOHTAJALLE LUETTAVAKSI KOKOUKSESSA 13.5.2006 UUDISTUSPYKÄLÄÄN 4 HALLITUS

Yhdistyksen perustajana vaadin yllämainitun uudistuksen alla mainitussa muodossa.

Määrätään valvovaelin:

Perustajajäsen Terttu Kanervo

3 henkilöä ns. toimivina pitkäaikaisjäseninä

2 henkilöä varalle, jos joku lakkaa toimimasta

KKYry:n perustajajäsenellä, ja viidellä KKYry:n pitkäaikaisjäsenellä, jotka ovat olleet yhdistyksessä vähintään 15-20 vuotta, on oikeudet toimia KKYry:ssä, jos tilanteet sitä vaativat. Pitkäaikaisjäsenistä 2 toimii varajäseninä.

Pitkäaikaisjäsenten tulee noudattaa KKYry:n perusperiaatteita (pykälä2) ja KKYry:n sääntöjä. Muussa tapauksessa heidät voidaan erottaa tehtävästään. Pitkäaikaisjäsenet ovat tehtävässään määräämättömän ajan tai niin kauan, kunnes itse luopuvat tehtävästään. Pitkäaikaisjäsenten tulee valvoa KKYry:n toimintaperiaatteiden, perusperiaatteiden ja voimassa olevan yhdistyslain toteutumista.

Pitkäaikaisjäsenen luovuttua tehtävästä, hänen tilalleeen voidaan valita varajäsen tai sopivaksi katsottu KKYry:n pitkäaikaisjäsen.

Valinnan suorittavat perustajajäsen ja pitkäaikaisjäsenet keskenään silloisista ehdokkaista.

KKYry:n perustajajäsenellä ja kolmella pitkäaikaisjäsenellä on oikeus erottaa KKYry:n toiminnasta sellainen jäsen, joka toiminnillaan vaikeuttaa tai hankaloittaa KKYry:ntoimintaa, niin taloudellisesti kuin myös muista syistä.

KKYry:n perustajajäsenellä ja kolmella pitkäaikaisjäsenellä on oikeus puuttua myös sen hetkisen KKYry:n puheenjohtajan ja hallituksen toimintaan silloin, kun toiminta ei vastaa KKYry:n perusperiaatteen mukaista toimintaa ja myös edellä mainituista syistä. Heillä on oikeus yhdessä erottaa henkilö tehtävistään tai KKYry:stä kokonaan.

KKYry:n puheenjohtajalla tai hallituksella on velvollisuus ilmoittaa ja tiedottaa asioista KKYry:n perustajajäsenelle ja kolmelle pitkäaikaisjäsenelle koskien kokouksia, toiminnanmuutoksia, linjauksia, ristiriitatilannetta, taloudellisia muutoksia ja asioita jne. KKYry:n perustajajäsenellä ja pitkäaikaisjäsenillä (3), on oikeus osallistua kaikkiin kokouksiin ja tapahtumiin KKYry:ssä.

Perustajajäsenen Terttu Kanervon lisäksi seuraavat pitkäaikaisjäsenet ovat suostuneet tehtävään: Birgit Hurme, Sirpa Lehtotie, Asta Syvälä

Varalla Tuula Mäkinen,Tuija Sistonen.

Tampereella 13.5.2006

Terttu Kanervo (omakätinen nimikirjoitus)

Säästäjänk. 10 A, 33840 TRE (leima)

Puh. 03-2652619 (leima)