KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Jaana Vuorenpää
Vieras

/ #1365 Re: Vuosi ei riitä

23.02.2011 18:14

#1363: Vierailija - Vuosi ei riitä 

Minusta Pirjo Peltoniemi puheenjohtajaehdokkaana on toiminut koko ajan avoimesti ja rehellisesti sekä omaa myös riittävän pätevyyden tehtävään omaten kokemusta laaja-alaisesti koko yhdistyksen toiminnasta aivan sen ruohonjuuritasolta alkaen, että hallitustyöskentelystä. Pirjo on tuonut vain tosiasioita esiin nykyisen hallituksen toiminnasta, jotka ovat kaikki todistettavissa kirjallisen dokumentein tai henkilötodistajien avulla. Pirjo on täten mitä parhain ehdokas KKY:n uudeksi puheenjohtajaksi. Koko oppositio seisoo vankasti Pirjon takana.

TERVETULOA KISSA VIEKÖÖN - TILAISUUTEEMME SU 20.MAALISKUUTA

Voitte tulla tutustumaan meihin koko opposition väkeen Sampolaan su 20.maaliskuuta klo 12-17 välisenä aikana. Pidämme silloin avoimen Kissa vieköön -keskustelutilaisuuden, jonne kaikki KKY:n toiminnassa mukana olevat ja siitä kiinnostuneet, MYÖS nykyinen hallitus, ovat erittäin tervetulleita. Tarkoituksena on valottaa nykyistä tilannetta  ja kertoa lisäksi tulevaisuuden kehityssuunnitelmistamme KKY:n toimintaan liittyen.

Tarjolla on kahvia/teetä ja pikkupurtavaa.

Emme ole salaseura, emmekä mafia, vaan kissoja rakastavia tavallisia ihmisiä, jotka haluamme edesauttaa KKY:n toimintaa avoimempaan suuntaan ja kehittää toimintaa tälle vuosikymmenelle. Olemme kissojen asialla!