KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Sanna Kaski

#1176 Re: Hämmentyneille ihmisille

19.02.2011 21:16

#1173: Timo Peltoniemi - Hämmentyneille ihmisille 

 Tutkintapyyntö on tehty. Ja totta tosiaan, ei siksi että meidän "huikea" suunnitelma pistettiin laajalla jakelulla jäsenistölle, vaan sen takia että koen yksityisyyttäni loukatun ja haluan tietää onko tässä tapahtunut rikos. Ei tiettyjen tahojen voi antaa käyttäytyä miten vaan ja lainvastaisesti kuin perunapellossa.

Ja tunnustan: kyllähän se harmittaa että porukassamme on "myyrä" (siis puhun omasta puolestani)... Toivottavasti tutkintapyyntö tuo varmuuden siitä kuka tämä henkilö on.

Vastaukset

Vieras

#1204 Ehkä ei

2011-02-20 11:56:33

#1176: Sanna Kaski - Re: Hämmentyneille ihmisille 

Tutkintapyynnön voi tehdä, mutta ei ole rikos antaa jollekin ulkopuoliselle pöytäkirjaa kokouksesta jossa on itsekin ollut läsnä.  Näin se vain on. Epäilen suuresti onko sekään rikos, että yhdistyksen asioita käsittelevä pöytäkjirja on postitettu jäsenistölle. Tuosta liitekirjeestä jossa kerrotaan miten turhasta asiasta on haaste tehty siviilioikeuteen, en ole täysin varma. Mutta todennäköisesti asiasta tuli julkinen sen jälkeen kun siitä haaste annettiin. 

Se on varmaa että oppositiopuolueen strategiassa on mafian otteet; ostellaan valtakirjoja, jotta saadaan ääniä. Niinhän tuossa paperissa sanotaan.

Työnantaja tuskin katsoo hyvällä silmällä että MT lähettelee vaalitekstareita hänen laskuunsa. 

Eläimet on tässä taistelussa tyystin unohdettu.  Ja tiedoksi sekin, ettemme me ensikotilaset kaikki ole teidän puolellanne vaikka niin yritätte uskotella. Emme jokainen edes pidä PP:stä.