Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

#11751 Re: Re: Re: Re:

27.04.2013 20:37

#11749: Rajat pitää olla. - Re: Re: Re:

Mitä mahtaa tarkoittaa tuo historiallinen Karjalan mänty homojen ja lesbojen suhteen? Ainakin toistaiseksi rikollisuudesta ja sairausleimasta vapautuminen ei ole tuottanut muuta kuin lisää tyytäväisyyttä ja ihmisarvoa. Homojen AIDS-epidemia osui kyllä samaan aikaan, mutta sen osuminen siihen oli onneton sattuma. Jos se olisi tulkittavissa "Jumalan kostoksi" tai vastaavaksi Karjalan männyksi, mitä asiaa Jumala kostaa Afrikkalaiselle, lähetyssaarnaajien tiukasti kaitsemalle heteroväestölle juuri tällä hetkellä saman taudin kautta?

...ja edellä kirjoitettu taustana: Mitä Karjalan mäntyjä ja tuomionpäivän pasuunoita homoparin "moraaliton" avioliittoon sitoutuminen irtosuhteiden sijasta tuo? Mikä siinä vie kansakunnan tuhoon? Ja ei, taivaan portin tapahtumat eivät tässä kelpaa selitykseksi, kaikki ihmiset eivät usko moiseen.

Nuoriso on näissä asioissa nimenomaan aiempia sukupolvia vastuullisempi välittämällä myös erilaisista henkilöistä. Tämä on tapahtunut, koska he seuraavat maailmaa laajasti ja näkevät niitä erilaisia ja toteavat, että eivät ne niin paljon erilaisia olekaan. Valitettavasti kaltaisesi aikuiset ovat osan nuorisosta onnistuneet kasvattamaan suvaitsemattomiksi, Se on suunta, joka kehittyessään pidemmälle vie kansakunnan ihan oikeasti perikatoon. Sellaisesta on vakuuttavana esimerkkinä historiassa Hitler-Jugend tai uudempi versio Putin-nuoret.

 


Vieras

#11752 Re: Re: Re: Re: Re: Tunne vastaan järki

27.04.2013 20:41

#11722: - Re: Re: Re: Re: Tunne vastaan järki

Mietis hieman nyt mitä kirjoitat. Tuota et sanoisi vasten kasvojani kun esim. hoidan sinua, pelastan sinut tulipalosta tai opetan lapsiasi. Vai me ollaan vastuutonta sakkia? Et ole yhtään perillä kyllä tuon raivosi sokaisemana, että ketä sinä osoittelet. Saattaapa sinut viimeiselle matkallekin siunata se vastuuton homo jos niin tulee.

veritas

#11753 Re:

27.04.2013 20:46

#11736: -  

Tiedät kaiketi maailman kuuluisimman kaavan : E=mc2. Einstein kehitti tämän kaavan, jonka mukaan energia on yhtä kuin massa kertaa valon nopeuden neliö.

Mutta Jumala sanoi saman asian jo n. 1900 v. ennen Einsteinia. Nimittäin 2.Pietarin kirje 3.luku, jakeissa 11-12 kerrotaan :" Kun siis nämä kaikki näin hajoavat, millaisia tuleekaan teidän olla pyhässä vaelluksessa ja jumalisuudessa,
teidän, jotka odotatte ja joudutatte Jumalan päivän tulemista, jonka voimasta taivaat hehkuen hajoavat ja alkuaineet kuumuudesta sulavat! "  Alkukielessä (kreikassa) sana "alkuaine" on uranos, josta on johdettu sana uraani.

Jumala näki jo 1900 v. ennen Hiroshimaa ja ydinvoimaloita että uraania voidaan käyttää moniin tarkoituksiin.

Tiede ei siis välttämättä ole ristiriidassa Raamatun kanssa. Nämä 60-luvulla tehdyt tutkimukset pitävät vieläkin.Eihän kukaan tietääkseni kumoa Einsteinin kaavaakaan vaikka se on ollut tunnettu jo n. 100 v.


Vieras

#11754 Re: Re: Re: Re:

27.04.2013 20:47

#11750: taku - Re: Re: Re:

Kyllä Robin Hoodkin mainittiin noin sata vuotta sen jälkeen, kun hänen olisi pitänyt elää. Kuitenkin hän on mielikuvituksen tuotetta. Caesar ja Aleksanteri Suuri ovat kiistatta olleet olemassa, heistä löytyy lukematon määrä dokumentaarista aineistoa heidän elinajalleen ajoitettuna.

Jeesuksen olemassaoloa en pysty kumoamaan, mutta mitään vakuuttavaa dokumenttia hänen elämästään ei ole myöskään voitu esittää. Sellaisia olisivat esimerkiksi veroluettelot roomalaisten hallinnolliset raportit tai oikeudenkäyntipöytäkirjat. Koska niitä on tuolta ajalta ja seudulta kovin vähän säilynyt ylipäätään, on siellä toki yhden Jeesuksen mentävä aukko olemassa. Se aukko on vain edelleen täyttämättä, evankeliumitekstit ovat siihen liian myöhäisiä ja niistä puuttuu mainitsemieni asiakirjatyyppien puolueeton evidenssi.


Vieras

#11755 Re: Re: Re: Re: Re:

27.04.2013 20:51

#11751: - Re: Re: Re: Re:

Ihmisiä pitää suvaita, mutta niitä tekoja ei pidä. Sitä et taida haluta uskoa.

Olen itsekkin nuori vielä ja tiedän mistä puhun. Tuo Hitleri juttu loukkasi syvältä. Et taida tuntea koko asiaa, koska noin keveästi heittelet tuolla asialla.

Olen myös juutalainen, joten meidän lapset tietää mitä Hitler teki, joten olisi kohteliasta perua puheitasi. Tiedätkö miten Saksalle ja Hitlerille kävi. Et siis tunne historiaa.


Vieras

#11756 Re: Re:

27.04.2013 20:52

#11753: veritas - Re:

Hyvä veto. Ei sähköäkään ole tarvinnut keksiä uudestaan.


Vieras

#11757 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

27.04.2013 20:53

#11755: - Re: Re: Re: Re: Re:

Olen myös homo ja et taida tietää mitä meikäläisille tehtiin natsi-Saksassa.


Vieras

#11758 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

27.04.2013 21:10

#11755: - Re: Re: Re: Re: Re:

Tiedän vallan hyvin mitä kirjoitin, Sinulla se ehkä meni ohi. Hitler-Jugend opetettiin suvaitsemattomaksi muita kuin "terveitä arjalaisia" kohtaan, mikä koitui sitten sekä homojen että rotuvähemmistöjen karmeaksi kohtaloksi. Sama kaiku on tämän päivän Nashi-nuorilla, joskin heillä homot ovat juutalaisia voimakkaammin painottuneet vainottavien listalla.

Olet vielä nuori ja toivottavasti vielä kykenevä ottamaan vastaan uusia asioita. Siksi toivonkin, että ymmärrät joskus omien sanojesi kipeyden niille homoille, jotka ovat siellä keskityleireillä joutuneet kärsimään uskonveljiesi keralla. Tarkoitan tuota avaustasi. Toivottavasti tulkitsin sanasi väärin, mutta en käsitä sitä, että loukkaannut sanoistani juutalaisten kohdalla, mutta samalla tuomitset homot. En voi sitä muuten ymmärtää, kuin että juutalaiset olivat jotenkin enemmän uhreja kuin homot. Sellainen ajatus lokaa mielestäni myös juutalaisten uhrien muiston.


Vieras

#11759 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

27.04.2013 21:17

#11758: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

En tuomitse ihmistä, mutta teot joita homoudessa tehdään. Samoin natsia ei tuomittu ihmisenä, vaan teoista mitä natsit teki. Natsi teot ovat tuomittavia olipa kohteena kuka tahansa. Eivät olleet eivätkä tule olemaan hyväksyttyjä tekoja.

Ihmistä tulee rakastaa.


Vieras

#11760 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

27.04.2013 21:30

#11759: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Tuo on harvinaisen ....korjaan: täällä valitettavan yleinen typerä argumentti. Natsismi on ideologia ja sen kannattaja todella vaikka minkälainen ihminen. Olet ihan oikeassa, natsi kuuluu tuomita hänen tekojensa mukaan juridisin perustein.

Homoseksuaalisuus taas on ihmisen ominaisuus. Jos ihminen on homo, hän käyttäytyy sen mukaisesti, ellei häntä erikseen estetä siitä. Se on yksinkertaisesti osa hänen ihmisyyttään. Voit kohdallasi kuvitella tilanteen, jossa sinulle tolkutettaisiin, että olet muuten ihan ok, mutta älä nyt vaan ole niin hemmetin hetero, ne naiset kyllä saat unohtaa(jos siis olet mies), jos elämässä aiot pärjätä... Ei taitaisi päivä paistaa sellaisessa elämässä, ellet munkiksi tai katoliseksi papiksi aio.

Se ei ole rakkautta, vaan julmaa vallankäyttöä.


Vieras

#11761 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

27.04.2013 21:51

#11759: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Ihan yksinkertaisesti ja kiertelemättä: sinä tuomitset tietyt ihmiset ja asetat itsesi heidän yläpuolelleen " ihmistä tulee rakastaa". Sinun tekosi siis on eriytynyt ihmisyydestäsi, sinun rakkautesi on määrätty olemaan ilman sinun ihmisyyttäsi. Tuo on sellaista soopaa ihmisyyden nimessä, että ihmettelen millaisen koulun olet käynyt elämässäsi.

Yksinkertaisesti ajateltuna sinä siis olet sitä mieltä, että ihminen on ulkoistanut tekonsa "teoille".

 

Homot siis ansaitsivat enemmän natsien vainoja, koska he ovat homoja taas juutalaiset ansaitsivat "tekojensa puolesta" niitä oikeudenmukaisesti vähemmän. Niinkö?

Olen sanalla sanoen pöyristynyt jos niin olet historiaa millään tavalla tuntenut. Homoseksuaalit olivat toki kaikkein alinta kastia noissa natsileiriessä, jopa juutalaisiakin alempana. Mutta siitähän tämäkin keskustelu äärikristityillä oikein valuu suupielistä: homot ovat alinta sakkia! ( Vaikka toki me heitä rakastamme, joopa)

Taistelkaa homouden syntejä vastaan!

#11762 Hyvä adressi!

27.04.2013 22:03

Homot eivät tarvitse mitään erioikeuksia avioliittolakiin.
Menkööt avioon vastakkaista sukupuoltaolevien kanssa kuten muutkin.
Perversiot on syytä pitää erillään avioliitosta.
Lapsia ei saa myöskään antaa homoille adoptoitavaksi, ettei heidän seksuaalinen kehityksensä pääse vääristymään epänormaaliksi.
Pahuutta ei tule hyväksyä missään muodossa

#11763 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

27.04.2013 22:06

#11760: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 

"Homoseksuaalisuus taas on ihmisen ominaisuus. Jos ihminen on homo, hän käyttäytyy sen mukaisesti, ellei häntä erikseen estetä siitä." Väkivaltaisuuskin on ihmisen ominaisuus. Jos ihminen on murhaaja, hän käyttäytyy sen mukaisesti, ellei häntä erikseen estetä siitä.

Vieras

#11764 Re: Hyvä adressi!

27.04.2013 22:07

#11762: Taistelkaa homouden syntejä vastaan! - Hyvä adressi!

Tuohon huutoon ei ole mitään syytä vastata.

No tällaista, p.

#11765 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

27.04.2013 22:08

#11500: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Nyt vasta pääsin  lukemaan tätän viestiäsi, missä kerroit siitä lestadiolaisyhteisöstä.  Vähän vaikea samaistua, kuvitella mitä olisi kasvaa sen sisällä. ( Oma kotikasvatus on ollut maallistuneen ja kristillisen välimaastossa).  Pikkusen olen joutunut kosketuksiin heidän kanssaan. Enemmänkin uskonnollisiin kuin uskoviin,  joita heitäkin tiedän olevan.  Tai en osaa määritellä, kosken tunne tarpeeksi.  Ulkoapäin siinä voi olla paljon kaunista ihmistenvälistä yhteyttä.  Ihailin myös sitä, kuinka lapsia tervehdittiin kädestä oikein aidosti  heitä kunnioittaen. Heissä on jotain tosi Suomalaista!

Yhteistä lämpöä ja vaatimattomuutta myös olen kokenut.  Mutta myös tämän kovemman puolen sitten kohdannut kyllä,  ja sehän on hyvin ehdoton. Saarnoissa Pyhä Henki on jollakin tavalla,  mutta kahlehdittuna.   Olisko nyt tapahtunut vähän muutosta,  koska juuri kuulin,   että oli jopa kehotettu lukemaan Raamattua.   Silloin varmasti syntyy uutta !

Toivon mukaan lestadiolaiset säilyttäisivät sen mikä on hyvää, eivätkä rojahtaisi toiseen äärilaitaan niinkuin kirkossa on tapahtunut.  Mielestäni Martti Simojoki oli viimeinen hengeltään Kristuksen täyttämä Arkkipiispa, senjälkeiset piispat ovat hengittäneet enemmän humanismia kuin hengen tuulia.    Juuri kirkkauteen päässyt vapaakirkon evankelista Hilja Aaltonen  sanoi profeetalliseen tapaansa, että Suomeen tuleva herätys on lestadiolais-sävytteinen.  OLisko mahtavata?

taku

#11766 Re: Re: Re: Re: Re:

27.04.2013 22:11

#11754: - Re: Re: Re: Re:

Kyllä aikalaisetkin mainitsevat Jeesuksen.Markuksen Evankeliumihan on kirjoitetu vuonna 70 jkr eli noin 40 vuotta Jeesuksen kuolemasta.Mitä tulee robin Hoodiinei ole mahdotonta että hänkin olisi elänyt.Se tosin on epävarmaa.Harvat tarinat lähtevät tyhjästä liikkeelle.Robin Hoodin kohdalla arvelin että joskus on elänyt joku maantierosvo joka on niittänyt mainetta ja tarina on kasvanut mutten tietenkään ole asiantuntija.

Kristinusko syntyi tai lähtimuovautumaan elitietty porukka tunnettiin jo alle kymmenen vuota Jeesuksen kuoleman jälkeen.Varsin luultavasti joku kristittyjen vainoaja tai vihaaja(joita oli muuten varsin paljon)olisi maininnut asiasta. Mikä olisikaan ollut parempi syyte kristittyjä vastaan kuin että Jeesusta ei olisi ollutkaan olemassa.Kuitenkaan kukaan ei lätenyt tälle tielle.Tai ainakaan ei ole mitään kirjallista tekstiä jossa kiistettäisiinjeesuksen olemassaolo ennenkuin vasta yli tuhat vuotta hännen kuolemansa jälkeen jotkut ovat alkaneet epäillä tätä.

Mikään historian professori minä en ole mutta asista kertonee jotain se että juuri kukaan historiantutkija ei epäile Jeesuksen historiallisuutta. Paljon enemmän löytyy historioitsijoita jotka epäilevät esim Holokaustia


Vieras

#11767 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

27.04.2013 22:13

#11761: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 

Olen kristitty ja eräs edesmennyt tuttavani oli natsi-Saksasta paennut homo. En silti voi hyväksyä hänen homouttaan, vaikka olen hyväksynytkin hänet ihmisenä. Homot käyttävät natsien keinoja levittäessään homoutta fasistisin keinoin, enkä uskoisi hänenkään hyväksyvän moisia keinoja, jos hän olisi vielä elossa.

Vieras

#11768 Re: Re: Hyvä adressi!

27.04.2013 22:14

#11764: - Re: Hyvä adressi! 

 

Homoudella eksyttäjät pantava kuriin!
taku

#11769 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

27.04.2013 22:18

#11761: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

En kiistäsitämitä homoilletehtiin Natsi Saksassa enkä tuohon Saksan historiaan sano enempää.

Mutta kyllä sillä on suuri ero tuomitaanko ihminen vai tuomitaanko teot.Minä pidän homoseksuaalisia tekoja syntinä mutta en väitä että omat sytini olisivat yhtään sen vähäisemmät. Tuomitsen jyrkästi sen mitä ihmisille tehtiin Natsi Saksassa.Jokaisella ihmisellä on yhtäläinen oikeus elämään se on taas ihan toinen juttu eikä liity homokysymykseen mitenkään. Kyllä homokin on ihminen jaheidäm elämänsä yhtäarvokas kuin meidän muiden. Minullaon se periaate etten KOSKAAN mene sanomaan KENELEKKÄÄN että minä olen parempi ihminen kuin sinä.


Vieras

#11770 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

27.04.2013 22:18

#11761: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 

Perk*le yrittää eksyttää ihmisiä helvettiin valehtelemalla ettei homous ole syntiä. Kääntykää, uskokaa evankeliumi ja tunnustakaa syntinne, niin voitte saada armon teoistanne.

Vieras

#11771 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

27.04.2013 22:19

#11763: Pahuutta ei tule hyväksyä missään muodossa - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Jos minä haluasin tehdä hallaa tälle adressille, ottaisin juuri tuon johtoajatuksesi ja nimimerkkisi varmimmaksi näytöksi, mitä aatemaailmaa tämän allekirjoittajatajavat. Aikamoista nettipersuilua täällä näkee, mutta tässä taas oiva esimerkki tosikristityn lähimmäisenraakudesta. Tätä sanomaasi levitän mieluusti tuonne tasa-arvoisen avioliittolain kannattajille.

Niin: lähimmäisenraakuudesta!


Vieras

#11772 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

27.04.2013 22:23

#11767: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Älä luule mitään kuoleen ihmisen puolesta vaan kunniota häntä, mutta sitähän sinä et tee vaan täällä häntä solvaat. Vai muka natsien keinoja käyttävät homot nykyään. Uskomatonta mitä näppäimiltäsi päästelet.


Vieras

#11773 Re: Re: Re: Re: Re:

27.04.2013 22:29

#11754: - Re: Re: Re: Re:

Ei Jeesuksen historiallisuutta ole kyseenalaistettu. Kyllähän siitä vallitsee yksimielisyys. Ja täysin kristillisten piirien ulkopuolellakin.

Vlk

#11774 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

27.04.2013 22:32

#11769: taku - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Sinulla on taku kummalinen ajattelutapa, että ihminen on sellainen On/Off. Kun maailma ei ole sitä laatua.

Et sinä sitä paitsi pidä ihmisiä yhtä arvokkaina, koska sinä et pidä. Turha noita kirjoituksiasi on muuta sinusta ajatella. Lopeta siis turhanaikainen "hyväksyn ja en hyväksy" jauhanta. Ole rehellisesti homofoobikko (tunnetko ketään homoa?) ja inhoat ajatella kaikkea siihen "homouteen" liittyvää. Se on paljon rehellisempää kuin tuo jankuttaminen.

P

#11775 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

27.04.2013 22:35

#11766: taku - Re: Re: Re: Re: Re:

Kyllä! Holocaustia epäilee esim. PLO:n puh.joht. Mahmud Abbas, joka on aikoinaan teki väitöskirjansa Moskovassa, nimellä  " Holocaust, -  jota ei ollut".