Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#11758 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

27.04.2013 21:10

#11755: - Re: Re: Re: Re: Re:

Tiedän vallan hyvin mitä kirjoitin, Sinulla se ehkä meni ohi. Hitler-Jugend opetettiin suvaitsemattomaksi muita kuin "terveitä arjalaisia" kohtaan, mikä koitui sitten sekä homojen että rotuvähemmistöjen karmeaksi kohtaloksi. Sama kaiku on tämän päivän Nashi-nuorilla, joskin heillä homot ovat juutalaisia voimakkaammin painottuneet vainottavien listalla.

Olet vielä nuori ja toivottavasti vielä kykenevä ottamaan vastaan uusia asioita. Siksi toivonkin, että ymmärrät joskus omien sanojesi kipeyden niille homoille, jotka ovat siellä keskityleireillä joutuneet kärsimään uskonveljiesi keralla. Tarkoitan tuota avaustasi. Toivottavasti tulkitsin sanasi väärin, mutta en käsitä sitä, että loukkaannut sanoistani juutalaisten kohdalla, mutta samalla tuomitset homot. En voi sitä muuten ymmärtää, kuin että juutalaiset olivat jotenkin enemmän uhreja kuin homot. Sellainen ajatus lokaa mielestäni myös juutalaisten uhrien muiston.

Vastaukset


Vieras

#11759 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-04-27 21:17:37

#11758: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

En tuomitse ihmistä, mutta teot joita homoudessa tehdään. Samoin natsia ei tuomittu ihmisenä, vaan teoista mitä natsit teki. Natsi teot ovat tuomittavia olipa kohteena kuka tahansa. Eivät olleet eivätkä tule olemaan hyväksyttyjä tekoja.

Ihmistä tulee rakastaa.