Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#11759 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

27.04.2013 21:17

#11758: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

En tuomitse ihmistä, mutta teot joita homoudessa tehdään. Samoin natsia ei tuomittu ihmisenä, vaan teoista mitä natsit teki. Natsi teot ovat tuomittavia olipa kohteena kuka tahansa. Eivät olleet eivätkä tule olemaan hyväksyttyjä tekoja.

Ihmistä tulee rakastaa.

Vastaukset


Vieras

#11760 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-04-27 21:30:08

#11759: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Tuo on harvinaisen ....korjaan: täällä valitettavan yleinen typerä argumentti. Natsismi on ideologia ja sen kannattaja todella vaikka minkälainen ihminen. Olet ihan oikeassa, natsi kuuluu tuomita hänen tekojensa mukaan juridisin perustein.

Homoseksuaalisuus taas on ihmisen ominaisuus. Jos ihminen on homo, hän käyttäytyy sen mukaisesti, ellei häntä erikseen estetä siitä. Se on yksinkertaisesti osa hänen ihmisyyttään. Voit kohdallasi kuvitella tilanteen, jossa sinulle tolkutettaisiin, että olet muuten ihan ok, mutta älä nyt vaan ole niin hemmetin hetero, ne naiset kyllä saat unohtaa(jos siis olet mies), jos elämässä aiot pärjätä... Ei taitaisi päivä paistaa sellaisessa elämässä, ellet munkiksi tai katoliseksi papiksi aio.

Se ei ole rakkautta, vaan julmaa vallankäyttöä.


Vieras

#11761 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-04-27 21:51:13

#11759: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Ihan yksinkertaisesti ja kiertelemättä: sinä tuomitset tietyt ihmiset ja asetat itsesi heidän yläpuolelleen " ihmistä tulee rakastaa". Sinun tekosi siis on eriytynyt ihmisyydestäsi, sinun rakkautesi on määrätty olemaan ilman sinun ihmisyyttäsi. Tuo on sellaista soopaa ihmisyyden nimessä, että ihmettelen millaisen koulun olet käynyt elämässäsi.

Yksinkertaisesti ajateltuna sinä siis olet sitä mieltä, että ihminen on ulkoistanut tekonsa "teoille".

 

Homot siis ansaitsivat enemmän natsien vainoja, koska he ovat homoja taas juutalaiset ansaitsivat "tekojensa puolesta" niitä oikeudenmukaisesti vähemmän. Niinkö?

Olen sanalla sanoen pöyristynyt jos niin olet historiaa millään tavalla tuntenut. Homoseksuaalit olivat toki kaikkein alinta kastia noissa natsileiriessä, jopa juutalaisiakin alempana. Mutta siitähän tämäkin keskustelu äärikristityillä oikein valuu suupielistä: homot ovat alinta sakkia! ( Vaikka toki me heitä rakastamme, joopa)


Vieras

#11823 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-04-28 08:34:02

#11759: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Olisitko sitten jotenkin onnellisempi, jos tuhoamisleireihin olisivat joutuneet vain homoutta ja juutalaista uskontoa harjoittavat? Ajan "yleisesti tunnetun tosiasian" mukaanhan juutalaiset olivat kunnon ihmisiä huijaavia ja kaiken lisäksi kansainvälisen juutalaisen salaliiton (huom, vrt.  homojen salaliittoväitteet) kavalia edustajia? Jos et, teesisi ihmisten teoista on täysin kestämätön ja karmea.