KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Timo P.

#872 Puheenjohtaja Kanervo: Peltoniemet rahaa keräämään

09.02.2011 10:53

#532: Terttu Kanervo - Re: Terttua EI yhdistystä vastaan

Puheenjohtaja Kanervo kirjoitti seuraavasti:

..."Varoja ei ole hukattu siis mihinkään, mutta ollaan kyllä oltu hankkimassa niitä tosin kuin Peltoniemet ja Fabritius, vai onko heillä näyttöä varojen keruusta ja missä?"...

Vaatimattomana vastauksenani voin omasta puolestani kertoa, että laajensimme kotitaloamme kesällä 2008 siten, että rakensimme alakertaan n. 17 neliömetriä pelkästään kissoille omaa erikoisvalmisteista huonetilaa. Tarkemmin en tässä erittele sen ominaisuuksia, mutta toteutus on saanut kovasti hyväksyntää kissaihmisten keskuudessa.

Kokonaiskustannusarvio kaksikerroksisessa laajennuksessa oli n. 30 000 euroa, josta kissatilan osuus oli karkeasti n. puolet. (Yläkertaan samalle kohdin tuli parveke ja osa makuuhuonettamme.)

 

Lisäksi olemme kunnostaneet ulkorakennukseemme kolme toisistaan erillään olevaa karanteenitilaa. Ne kaikki ovat erillisillä sisäänkäynneillä, lämmityksellä ja ikkunoilla varustettuja. Yhdessä näistä tiloista  on kissoilla/ kissalla mahdollisuus kulkea ulos n. 15 neliömetrin suuruiseen katettuun häkkitilaan, jonka korkeus on maksimissaan runsas huonekorkeus.

Kyllähän niidenkin tilojen kunnostuksella on ollut oma hintansa, eivätkä ne välttämättä sovellu muuhun käyttöön ilman muutostöitä sitten, kun kissojen pelastusharrastus joskus mahdollisesti loppuu.

 

Jos nyt sitten puheenjohtaja ei ole tyytyväinen edelläkuvattujen investointien riittävyyteen, vaan haluaa naljailla siitä, että emme ole olleet keräyslippaiden kanssa kasvukeskusten myymälöiden edustalla, niin ei kai sille sitten mitään voi. HUONOJA IHMISIÄ OLLAAN. Onneksi sentään olemme hoitaneet kahdelle keräyslippaalle pysyvät paikat Oriveden keskustan kauppaliikkeisiin.

 

Ja lopuksi: tilamme ovat eläinlääkärin tarkastamat ja hyväksymät.

Vastaukset

Vieras

#873 Re: Puheenjohtaja Kanervo: Peltoniemet rahaa keräämään

2011-02-09 12:31:34

#872: Timo Peltoniemi - Puheenjohtaja Kanervo: Peltoniemet rahaa keräämään 

Kunnioitettavaa ja osoittaa todellista sitoutumista asialle! Olisi todella mukava tietää onko pj Terttu Kanervo satsannut samalla tavalla omilla varoillaan omaan kotiinsa kissoja varten jotain?

Yksi ensikodeista

#875 Re: Puheenjohtaja Kanervo: Peltoniemet rahaa keräämään

2011-02-09 12:47:14

#872: Timo Peltoniemi - Puheenjohtaja Kanervo: Peltoniemet rahaa keräämään 

 

Iso käden ojennus siihen suuntaan! Täällä mennyt sohva 500€, sänky 400€, lattiaa ~100€, mattoja ~100€, bensaa 200€+paremmat ruuat mitä KKY maksaa jne.. En ole ollut keräämässä kadulla. Tämä n. 2 vuoden sisällä. Mun mielestä noi on suoraa lahjoitusta KKY:lle meidän ensikodilta. Ajalle ei vapaaehtoistoiminnassa ole tapana laskea hintaa, joten jätetään se pois. Muut voivat myös laittaa lahjoituksensa näkyviin! On todella vastenmielistä huomata, että meitä SYYLLISTETÄÄN siitä, ettemme kerkiä seisomaan kauppahallin nurkalla. Kanervo sijoittajana haluaa nyt, että ensikodit hakevat kissatkin. Tämän Pirjo ja Annika tekivät ennen itse, koska he olivat todella SITOUTUNEITA sijoittajia. Meistä suurin osa on vielä työelämässä, eivätkä kerkiä tai pysty hakemaan kissoja! Ilmeisesti Kanervo näkee ensikodit vain kulueränä ja se kertoo paljon! Ihmetyttää nämä ihmiset, jotka haluavat, että Kanervo jätetään rauhaan. Jättäisi meidät rauhaan ja antaisi MEIDÄN tehdä työmme! Samoin Pirjon ja Annikan
Vieras

#877 Re: Puheenjohtaja Kanervo: Peltoniemet rahaa keräämään

2011-02-09 13:08:38

#872: Timo Peltoniemi - Puheenjohtaja Kanervo: Peltoniemet rahaa keräämään 

Terttu olisi varmaan arvostanut sitä jos olisit lahjoittanut tuon koko summan yhdistykselle, etkä satsannut sitä suoraan kissoihin. Nyt hän jäi nuolemaan näppejään tuosta summasta, eikä voi sanoa viimeistä sanaa siitä mihin ne olisi käytetty (tili mille ne olisi sijoitettu kasvamaan korkoa tai niillä olisi kenties maksettu niitä nyt syntyviä asianajokuluja).

Voi voi ;DDDDD

Kirsi

#889 Re: Puheenjohtaja Kanervo: Peltoniemet rahaa keräämään

2011-02-09 17:57:35

#872: Timo Peltoniemi - Puheenjohtaja Kanervo: Peltoniemet rahaa keräämään 

 Terttu Kanervo, sinä sitten jaksat valittaa siitä, ettei jäsenet tule keräämään rahaa!

JO KAKSI VUOTTA SITTEN KERROIN SINULLE, ETTÄ KKY:LLÄ OLISI MAHDOLLISUUS PÄÄSTÄ KERÄÄMÄÄN RAHAA SISÄTILOIHIN, MUTTEI KELVANNUT SINULLE!!!

Ei kai kukaan halua kovassa pakkasessa rahaa kerätä, paitsi tietenkin sinä. Saahan sillä säälipisteitä kerättyä jäseniltä, kun "uhraudut" vuosi vuodelta rahaa keräämään tuiskussa ja tuulessa. Sisätiloihin aivan varmasti olisi tulossa rahaa keräämään moni jäsen. Mutta siellähän ei niitä säälipisteitä saa jäseniltä niin paljoa.

Ja paljonkos sitä tulikaan kerättyä rahaa lippailla joulunaikaan? Taidetaan puhua kympeistä?

Meinaan ei ihmisetkään halua pakkasessa alkaa rahojaan etsiskellä rahapusseistaan. Siellä sisätiloissahan olisi ne rahapussitkin jo valmiiksi kädessä.

Voisit koittaa arvostaa muiden panostusta! Peltoniemet olisivat voineet pyytää KKY:ltä rahaa kissatilojen rakentamiseen, mutteivat pyytäneet.

Sellaisiako ovat nämä rahanahneet ja epäluotettavat Peltonimet? Että omilla rahoillaan rakentavat kissoille tiloja kotiinsa?

MITÄ SINÄ TERTTU KANERVO OLET TEHNYT KISSOJEN ETEEN VUONNA 2010? En tarkoita mitään paperin pyörittelyä puheenjohtajana, enkä Katti-Matin sananvapaudenriistoa, vaan konkreettisia käytännön asioita, kuten loukutus, ensikotitoiminta, ruuanhaku, kissojen kuljetus eläinlääkäriin?

Sinulla on käytössäsi 2 autoa ja asut isossa 2-kerroksisessa rivitalossa, joyen ainakin puitteet ensikotitoiminnalle, loukutukselle, ruuan ja kissojen kuljetukset löytyy. Mutta löytyykö halua? Edelleen ihmettelen, että miksei sinulla ole edes yhtä omaa kissaa?