KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Timo P.

/ #872 Puheenjohtaja Kanervo: Peltoniemet rahaa keräämään

09.02.2011 10:53

#532: Terttu Kanervo - Re: Terttua EI yhdistystä vastaan

Puheenjohtaja Kanervo kirjoitti seuraavasti:

..."Varoja ei ole hukattu siis mihinkään, mutta ollaan kyllä oltu hankkimassa niitä tosin kuin Peltoniemet ja Fabritius, vai onko heillä näyttöä varojen keruusta ja missä?"...

Vaatimattomana vastauksenani voin omasta puolestani kertoa, että laajensimme kotitaloamme kesällä 2008 siten, että rakensimme alakertaan n. 17 neliömetriä pelkästään kissoille omaa erikoisvalmisteista huonetilaa. Tarkemmin en tässä erittele sen ominaisuuksia, mutta toteutus on saanut kovasti hyväksyntää kissaihmisten keskuudessa.

Kokonaiskustannusarvio kaksikerroksisessa laajennuksessa oli n. 30 000 euroa, josta kissatilan osuus oli karkeasti n. puolet. (Yläkertaan samalle kohdin tuli parveke ja osa makuuhuonettamme.)

 

Lisäksi olemme kunnostaneet ulkorakennukseemme kolme toisistaan erillään olevaa karanteenitilaa. Ne kaikki ovat erillisillä sisäänkäynneillä, lämmityksellä ja ikkunoilla varustettuja. Yhdessä näistä tiloista  on kissoilla/ kissalla mahdollisuus kulkea ulos n. 15 neliömetrin suuruiseen katettuun häkkitilaan, jonka korkeus on maksimissaan runsas huonekorkeus.

Kyllähän niidenkin tilojen kunnostuksella on ollut oma hintansa, eivätkä ne välttämättä sovellu muuhun käyttöön ilman muutostöitä sitten, kun kissojen pelastusharrastus joskus mahdollisesti loppuu.

 

Jos nyt sitten puheenjohtaja ei ole tyytyväinen edelläkuvattujen investointien riittävyyteen, vaan haluaa naljailla siitä, että emme ole olleet keräyslippaiden kanssa kasvukeskusten myymälöiden edustalla, niin ei kai sille sitten mitään voi. HUONOJA IHMISIÄ OLLAAN. Onneksi sentään olemme hoitaneet kahdelle keräyslippaalle pysyvät paikat Oriveden keskustan kauppaliikkeisiin.

 

Ja lopuksi: tilamme ovat eläinlääkärin tarkastamat ja hyväksymät.