KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

carmen
Vieras

#777 Re: Re: Terttu Kanervo

02.02.2011 18:31

#771: Meidän edustajajäsen - Re: Terttu Kanervo 

 Olet siinä aivan oikeassa, että KKY tarvitsee uutta verta johtoonsa, mutta onhan totta, että se on ollut hyvin vaikeeta  täyttää sitä  paikkaa pätevällä "nuorella " henkilöllä, koska paikka on tuulinen ja siihen ei ole ollut aikaisemmin halukkaitakaan, mutta nyt kummallinen into Peltoniemillä saada pj, paikka, vaikka eihän PP:k..n niin nuori ole. Tärkeintähän kuitenkin on, että henkilö on taitava, osaava ja ihmisten kanssa toimeentuleva, kissojen kanssahan kyllä aina tulee toimeen.

Vastaukset

Vieras
Vieras

#779 Re: Re: Re: Terttu Kanervo

2011-02-02 18:55:16

#777: carmen - Re: Re: Terttu Kanervo 

Jäsenillä tämä "kummallinen into" on saada Pirjo puheenjohtajaksi, koska Pirjo on lupautunut toimimaan ENEMMISTÖN ÄÄNENÄ. 

Sinun kommenttisi eivät ole edelleen mitään muuta, kun naurettavan ilmiselviä yrityksiä vääntää Pirjosta jotain sellaista, mitä ENEMMISTÖ, ÄÄNESTYSHALUKKAAT, eivät allekirjoita.

Mutta huutele vaan, joka ainoalla kommentillasi maalaat ainoastaan itsestäsi kieron ja suorastaan typerän, ymmärryshaluttoman ihmisen kuvaa.

Vieras
Vieras

#783 Re: Re: Re: Terttu Kanervo

2011-02-02 19:26:54

#777: carmen - Re: Re: Terttu Kanervo 

Petauspuhe Tertun mustalle hevoselle? Mitähän mahtanette tarkoittaa tuolla "pätevällä" (=tarpeeksi kuuliainen valvovalle elimelle?)

Ja on sekin nyt ihme sitten ettei ilmoittautunut ehdokas kelpaa, kun kerrot että on ollut niitä vaikeuksia saada jatkajaa tuuliselle pj,n paikalle. Missä tynnyrissä te oikein elätte? Kun on noin keskiaikainen käsitys ihmisistä nykyaikana?

Kuule, kyllä se Pirjolla pysyy tukka päässä siinäkin tuulessa puheenjohtajan paikalla. Onhan se pysynyt tässä pyörremyrskyssäkin nimelta "pj ja tynkähallitus".

Höpönlöpön juttuja "carmen", taidat ihan lämpimikses kirjoittaa provoa.

 

ANONYMOUS
Vieras

#788 Re: Re: Re: Terttu Kanervo

2011-02-02 23:06:50

#777: carmen - Re: Re: Terttu Kanervo 

 Luetun ymmärtäminen ei ole edelleenkään vahvoja puoliasi: Pirjo Peltoniemi lupaa nuorille jäsenille vaikutusmahdollisuuden siinä missä muillekin.

Nimenomaan nuorempi väki on perillä nykymaailman menettelytavoista ja täynnä uudistusmielisiä ideoita, eivätkä vain käperry omaan itseensä ja menneiden muisteluun vanhojen eukkojen kanssa.