KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Vieras
Vieras

/ #780 Re: Terttu Kanervo

02.02.2011 18:56

#751: Carmen - Terttu Kanervo 

Nyt ei riidelläkään turhasta, vaan vakavista asioista, kodittomien kissojen asioista on nyt kyse!!JOs et ole sattunut huomaamaan!! Terttu itse toiminnallaan on kaivanut verta nenästään, kuten sanonta kuuluu.

KUKAAN EI KIISTÄ TERTUN AIKAANSAANNOKSIA!!! MUTTA PITÄÄKÖ NIITÄ TUODA JOKAISEN ESILLE, JOKA KOMMENTISSAAN???? EI HYVÄÄ PÄIVÄÄ!! TÄÄHÄN KUULOSTAA JO IHAN KIINALAISELTA JUTULTA MAO TSE TUNG TAI P-KOREAN ISÄ AURINKOINEN KIM IL JONG JA HEIDÄN MUINAISET TEKONSA JOITA KANSAN PITI PÄIVITTÄIN HOKEA JA PALVOA AAMUHARTAUDESSAAN!

Nyt pitää mennä jo vihdoin eteenpäin eikä luutua ja juuttua em. maiden tapaiseen henkilöpalvontaan "tehnyt hyvää 30v." ja kukaan muu ei sitten tee????

Sanon vaan, että sitä saa mitä tilaa, Terttukin, ja sitä mitä kylvää niin sitä myös korjaa ja nyt on Tertun ja kumppaneiden sadonkorjuun aika.

Ja mikä ihmeen hokema tuo "perustakaa oma yhdistys" on? Luuletteko tosiaan, että sillä on jotain vaikutusta? Se on kuin rukousmylly ja mantra, jota jauhatte toivoen, että se totetuu kuin ihmeen kaupalla.

Miksi ihmeessä pitäisi perustaa??? Ei ole mitään syytä, on jo olemassa KKY, joka ikävä kyllä ei nyt toimi perusideologiansa mukaan laisinkaan.

Nyt ollaan irrottamassa käsijarrua ja kääntämässä taas vaihdetta silmään, että meno jatkuisi eteenpäin vihdoista viimein ja kissoja, niitä kodittomia poimittaisiin kyytiin.

NIITÄ JOITA VARTEN YHDISTYS ON OLEMASSA JA JOITA VARTEN NIITÄ VAROJA ON KERÄTTY!!