KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

KKY: tarvitsee avoimmuutta
Vieras

#570 Puheenjohtajaehdokas Pirjo Peltoniemi

22.01.2011 01:54

#565: Vieras - Re: Puheenjohtajaehdokas? 

Pirjo on kissarakas ja on tehnyt käsittämättömän paljon kissojen eteen. Lisäksi ollut KKY:n hallituksessakin mukana, joten KKY:n käytännön hommatkin on tuttuja. Pirjo ei kuluta aikaansa panettelemalla, vaan käyttää aikansa kissoihin. Pirjo arvostaa erilaisia näkökantoja, ottaa ne huomioon, mutta osaa ajatella omilla aivoillaankin. Pirjo ei varmasti jätä KKY:tä pulaan, koska on jo saanut kestää kaikenlaista kamalaa ihmisten suunalta ja silti jaksanut pysyä mukana. Pirjo arvostaa myös vanhoja tekijöitä KKY:ssä, eli niitä 5-32 vuotta mukana olleita sekä entisiäkin jäseniä. Toivottavasti Katti-Matissa julkaistaan hänen kirjoituksensa!!

ÄÄNESTETÄÄN KISSARAKAS PIRJO MAALISKUUN LOPULLA PUHEENJOHTAJAKSI!

Vastaukset

Vieras
Vieras

#572 Re: Puheenjohtajaehdokas Pirjo Peltoniemi

2011-01-22 12:09:47

#570: KKY: tarvitsee avoimmuutta - Puheenjohtajaehdokas Pirjo Peltoniemi 

Samaa mieltä....MUTTA ensin pitäisi päästä jäseneksi, että voi äänestää vuosikokouksessa.

Pj Terttu Kanervo kannattajineen tuskin antaa periksi ja he tulevat varmasti tekemään kaikkensa estääkseen uusien jäsenien liittymisen yhdistykseen. Johan se on tullut täällä jo moneen otteeseen esille.

Kuten tässä, tämä "vieras 485#" selvittää seikkaperäisesti mitä oikein asianajaja on neuvonut tekemään

"Soitin tutulle asianajajalle ja kysyin mitä pitäisi tehdä, kun kuulemma rahanahneeksi tunnettu mies on työntämässä nykyistä puheenjohtajaa ja hallitusta pellolle ja tulossa itse puheenjohtajaksi.

"Koska hallitus saa valita jäsenet, älkää ottako näitä ihmisiä jäseniksi", oli asianajajan neuvo. "Laittakaa ovelle portsarit ja selvittäkää sisälle tulijoiden oikeutus tulla vuosikokoukseen".

Teimme kuten asianajaja neuvoi.  Kyseinen yhdistyksemme puheenjohtajaksi halunnut mies, Matti Toivonen joutui parin vuoden kuluttua lusimaan, koska oli kaappausyrityksen epäonnistuttua perustanut itse yhdityksen (lastenklinikan kummit) ja käyttänyt perustamansa yhdistyksen varoja väärin. "

Että nyt todennäköisesti tämä on ohjenuorana siihen ettei uusia jäseniä oteta, siksi että avoimesti on tullut esillle että väki haluaa loppuun kuluneen ja kieroilevan hallituksen ja pj,n vaihtoon. NIIN että kaikki yhdistykseen pj,ksi ja jäseniksi pyrkivät on jo leimattu "mattitoivosiksi" ja ihan oikein asianajajan neuvosta.

Joten nyt ovat hyvät neuvot kalliit ja porsaanreiättömät pitävät toimintatavat tarpeen. Pj kumppaneineen PITÄÄ laittaa jo eläkkeelle, päästää vapaalle, koska itse eivät ymmärrä lähteä eivätkä ymmärrä enää omaa parastaan.

Kaikkien näiden esille tulleiden argumenttien jälkeen täytyy vain ihmetellä, että pj,n kannattajat vielä seisovat hänen takanaan!! Heidän täytyy olla aivan umpisokeita, eikä ole kykyä erottaa oikeaa väärästä.

Vieras
Vieras

#575 Re: Puheenjohtajaehdokas Pirjo Peltoniemi

2011-01-23 15:57:05