KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Jaana
Vieras

#560 Perustakaa oma yhdistys

21.01.2011 14:21

Että minua huvittaa tämä joidenkin tynkähallituksen ja sen hännystelijöiden puheet siitä, että opposition tai muutosta haluavien pitäisi perustaa oma yhdistys! Miksi, kysyn minä? Miksi emme voi toimia samassa yhdistyksessä? Ettehän te omista tätä yhditystä millään tavalla itse. Yhdistys on jäsentensä muodostama, jossa vallitsee demokratia tai ainakin pitäisi olla niin ja jossa toimitaan enemmistön päätösten mukaan.

En ole mikään psygologi, mutta aivan maalaisjärjellä ajateltuna kyllä tässä on nyt hallituksen asenne muita toimijoita kohtaan aika pahasti pielessä. Tai mitkä ovat yleensäkin yhdistyksen toiminnan pääperuspiirteet.

Faktaa on, että tynkähallitus on mummoiässä, jonka vuoksi heitä on sanottu joissakin kirjoituksissa mummeleiksi. Sillä nimityksellä ei kuitenkaan tarkoiteta yleisesti, etteikö oppositio arvostaisi vanhempia ihmisiä. Kaikenikäiset ovat tervetulleita toimintaan mukaan! Kukin toimii täällä omien resurssiensa mukaisesti ja se riittää. Tämä on nimittäin vapaaehtoistoimintaa! :) Sitäpaitsi oppositiossakin on ns. mummoja rinta rinnan muiden ikäisten kanssa. Yhdistävänä tekijänä on rakkaus kissoihin! :D

Jos tynkähallitus olisi tehtäviensä tasalla ja järjissään, he antaisivat jäsentensä päättää seuraavassa vuosikokouksessa KKY:n toiminnan jatkosta ja hallitusvalinnoista vapaasti ilman temppuiluja. Kaikki uudet halukkaat tulee päästää siten jäseniksi ja sehän tuo myös paljon lisää rahaa jäsenmaksujen muodossa yhdistykselle. Samalla saataisiin ehkä myös lisää vapaaehtoisia muuhun yhdistyksen toimintaan.

Terttu Kanervo ja muu hallitus, antakaa jäsenistölle valta päättää, niin kuin yhdistyksen toiminnassa kuuluu tehdä. Taistelette nyt tuulimyllyjä vastaan ja osoitatte oman epäkelpoisuutenne hallitustehtäviin! !

Vastaukset

Vieras
Vieras

#561 Re: Perustakaa oma yhdistys

2011-01-21 15:54:09

#560: Jaana - Perustakaa oma yhdistys 

 Tämä tynkähallituksen yritys selittää toimintaansa on lähinnä säälittävää, se on ehkä epätoivoinen yritys pelastaa kasvot. Olisi hieman arvokkaampaa lopettaa vapaaehtoisesti toimintansa yhdistyksessä, kuin tulla potkituksi pois. Voimakkaimmin muutosta vastustavat henkilöt ovat yleensä niitä, joilla on eniten menetettävää. KKY:ssä olisi todellakin modernia ja tehokasta eläinsuojelutyötä osaavia henkilöitä, joidenka avulla yhdistyksen toimintaa voisi päivittää nykyaikaan sopivaksi.