KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen.

mikkelistä

#2651 Kulujen minimointi ja varojen hankinta

22.11.2011 09:10

"2.1 Toimiminen yksinomaan ja välittömästi yleiseksi hyväksi
Yleishyödyllisen yhteisön toiminnan on oltava hyödyllistä ja yleistä. Arvioitaessa, toimiiko
yhteisö yleiseksi hyväksi, on kysyttävä, mitä intressejä yhteisö edistää. Yhteisö ei voi olla
yleishyödyllinen, jos sen toiminnan tarkoituksena on esimerkiksi varojen hankkiminen tai
kulujen minimoiminen ja toiminnan henkilöpiiri on pieni ja suljettu."

KKY:n jäsenet voisivat hartiavoimin miettiä tätä verohallinnon määritelmää yhdistyksen yleishyödyllisyydestä. Onko toiminnan tarkoitus nykyään enää varojen hankkiminen? Testamenttien, lahjoituksien ja avustuksien saaminen. Lippaita kilistellä joka marketin ovella? Jopa kaupungilta pitää anoa vielä avustuksia, vaikkei niitä mihinkään enää tarvita/käytetä.

Onko kuluja minimoitu: lopetettu ensikoteja, lopetettu lähes kokonaan kissojen talteenotto, vähennetty eläinlääkärikuluja jättämällä kissojen terveystarkastukset tekemättä (ainakin juuri talteenotetuille se pitäisi tehdä). Eläintalohanke? Sitä varten on kerätty jopa rahaa, mutta eläintalo ei enää näköjään kuulu suunnitelmiin. Syynä hallituksen huonosti hoitama yritelmä eläintalosta? Yhden ihmisen syyksi hallituksen on turha yhdistyksen asioita kaataa. Kulujen minimointia juuri yhdistyksen keskeisimmistä toiminnoista, toisaalta rahaa syydetään taloudenhoitajalle ja lakimiehille. Pistänpä tähän pari kysymysmerkkiä: ?? ja lisään vielä: What the f....!!?

Toiminnan henkilöpiirikin alkaa olla pieni ja suljettu. Jäseniä otetaan, mutta seula näyttää olevan tiukka. Ensin tentataan minkäs takia haluat liittyä ja mistäs oikein kuulit tästä kultapossukerhosta. Ja sen jälkeen pitää vielä ruksata kohta, että juu hyväksyn suunnitelmat ja lopuksi pitää vannoa lähes käsi piplialla, että olen samaa mieltä hallituksen kanssa. Jos sen jälkeen vielä jäsenanomus hyväksytään, se ei vielä takaa mitään. Saatat silti huomata olevasi suitsait ex-jäsen.

Joku vielä näköjään yrittää täällä piipittää ja keksiä jotain mm. Timoa vastaan, mutta heikot on eväät. Ettekö te siellä parempaan pysty? Vastaan ite: ette. Se on jo niin nähty.

Sanoisin, että KKY:n touhu on naurettavaa pelleilyä. Mutta valitettavan harva sen siellä tajuaa.

Taustaa vasten arvioituna KKY:n 3-vuotissuunnitelma on silmänlumetta, mutta jännityksellä jäädään odottamaan ensi vuotta ja sitä kuinka komeasti suunniteltu toiminta hyrähtää käyntiin.

En silti pidättele henkeäni sitä odotellessa.

 


Vieras

#2652 Re: Re: Pokerilla

22.11.2011 09:26

#2645: - Re: Pokerilla 

 taas meni tällä tyypillä kaukaa ja korkeelta.... jo tuo eka lause kertoo että luetun ymmärtäminen ei ole helppoa hänelle :) nyt mäkin nauran, taas :):) ei tietysti saisi nauraa tyhmien ihmisten kustannuksella mutta minkäs teet? ja kun häntä itseään se ei oman kirjoituksensa perusteella haittaa niin en voi kun käkättää täällä :):):)

Kaikki eläimet ovat tankeroita

#2653 English summary

22.11.2011 09:33

"Kissojen Katastrofiyhdistys KKY RY
(The Catastrophe Association for Cats in Peril)

was founded in 1979 to save homeless cats from getting frozen in wintertime, starving to death or becoming ill."

Sanatarkka ja suora käännös: "...on perustettu 1979 pelastamaan kodittomat kissat jäätymästä talviaikaan, kuolemasta nälkään tai tulemasta sairaaksi."

Koska KKY ei enää tätä perusperiaatettaan noudata, niin poistakaa tämä lause tai alkakaa toimia sen mukaisesti. Tämä on valehtelua ja vääristelyä, jäsenien ja lahjoittajien harhaanjohtamista.


Lisää valehtelua:

"While everyone in our association works on a volunteer basis, cat food, litter, veterinary care and medicine is expensive."

Sanatarkka käännös: "Sillä aikaa jokainen yhdistyksessämme työskentelee vapaaehtoispohjalla, kissanruoka, kissanhiekka, eläinlääkärin hoito ja lääkkeet on kalliita."

KKY:ssä ei suinkaan JOKAINEN työskentele vapaaehtoispohjalta. Taloudenhoitaja? Lakimies? No, sanaa laajasti tulkiten vapaaehtoisesti he varmaan ovat hyväksyneet palkkansa, eivät pakotettuina.

(Tästä englanninkielisestä osuudesta KKY:n sivuilla voisi sanoa, että on melkoista tankeroenglantia.... Jollei englanti oikein suju, sitä ei kannata tuoda julkisuuteen.)
tyhjän tynnyrin koputtelija

#2654 Lisää paikkansa pitämättömiä tietoja ja outoa hehkutusta

22.11.2011 10:16

"Nyt kun kissataloa jälleen suunnitellaan, on tärkeää ottaa aiemmat epäkohdat huomioon. On jopa väläytelty, että kissatalon yhteydessä voisi toimia eläinlääkäri."

Valehtelua tämäkin. 3-vuotissuunnitelmassa siitä ei ole sanaakaan.

"Näitten työläitten vuosien hedelmistä saamme nyt nauttia siten, että yhdistyksellä on varoja enemmän kuin koskaan historiansa aikana. Kiitos tästä lankeaa lahjoittajille ja monille toiminnassa mukana olleille heidän vuosien työstään yhdistyksen hyväksi."

Ovatkohan lahjoittajat ja muut toiminnassa mukana olleet tarkoittaneet, että "yhdistyksellä on varoja enemmän kuin koskaan historiansa aikana". ?? Miksi niitä "on varoja enemmän kuin koskaan", koska kissoihinhan ne piti käyttää? Kun yhdistys toimii oikein, sen tulos on +- nolla eli tienatut tulot ovat myös menneet. Eiköhän se "hedelmistä nauttiminen" pitäisi tarkoittaa laajamittaisia investointeja siihen suunniteltuun kissataloon sekä kissoihin itseensä.

Näillä näkymin niistä "hedelmistä" pääsee nautiskelemaan vain erittäin harvat ja vieläkin valitummat. Eli  taloudenhoitaja ja lakimies lähinnä.

"Tästä eteenpäin on helppo jatkaa!”

Uu jea.... Tuon voi tulkita miten kukin tahtoo.

Menneisyyden mitaleilla ja kunniamaininnoilla ei vain ole mitään merkitystä nykypäivänä. Varsinkaan, jos se "noblesse oblige" toteudu. Eli jos on jotain saavuttanut, se velvoittaa saavuttamaan myös nykypäivänä.

Tuulia

#2655 Re: English summary

22.11.2011 13:19

#2653: Kaikki eläimet ovat tankeroita - English summary 

 Kun olet kielinero olevinasi, niin anna sitten oikea muoto jonka voi laittaa esille. älä soita suutasi, vaan anna ehdotus miten itse kääntäisit asian. Kyllä Suomessa pätee suomalaiset, suomen kielellä tehdyt säännöt, käännös on viitteellinen ja lähinnä informatiivinen. Turha siihen on tarttua.  Odotellaan Sinun versiotasi käännöksestä.

Kaikki eläimet ovat tankeroita

#2656 Käännös

22.11.2011 13:54

"Kissojen Katastrofiyhdistys KKY RY
(The Catastrophe Association for Cats in Peril)

Don´t give a shit about any cats that are really in peril. They leave all those semi wild cats in the woods to frozen to death and to starve. The association is taking care only runaway cats who already have homes."

"Not everyone in our charitable association works voluntarily. One of them gets 16.000 € annual salary and our lawyer is widely paid. Cat food, kitty litter, vets and medicines costs a lot but who cares because foster homes should pay all the expenses."

Kelpaako käännös? Sinä puutut tankeroenglantiin, (joka minulle oli vain sivuhuomautus) kun valheellinen asiasisältö oli se mihin halusin huomion kiinnittää. Informatiivinen? Paikkansa pitämätön tietoko on KKY:lle informaatiota?


Vieras

#2657 Re: Re: English summary

22.11.2011 13:54

#2655: Tuulia - Re: English summary 

 kas kun säkin tartuit vaan tohon ei-oleellisimpaan kritiikkiin tuossa kommentissa. olisko sulla mitään sanottavaa niistä muista asioista? jos unohdetaan muotoseikat ja pitäydytään niissä sisältöasioissa niin pitääkö teksti sun mielestä vielä paikkansa samalla tavalla kuin aiemmin?

Tuulia

#2658 Re: Käännös

22.11.2011 14:16

#2656: Kaikki eläimet ovat tankeroita - Käännös

Eipä ollut rakentavaa lainkaan. Tyhjän saa pyytämättäkin.

Totta vai tarua

#2659 Re: Käännös

22.11.2011 14:20

#2656: Kaikki eläimet ovat tankeroita - Käännös

LOISTAVA KÄÄNNÖS!

 

Toivottavasti ex-myyntisihteerille (nyk. puheenjohtaja) kelpaa käännöksesi. Veikkaan kuitenkin, että ei.

Ettei vain olisi tuo sama tulistunut tyyppi, joka konahti englanninkielen kritiikistä? Taisi osua kipeästi. Niin kuin omasta mielestään täydelliseen ihmiseen aina osuu. Muukin, mikä ei ole edes tarkoitettu osumaan

Kommentti "tyhjän saa pyytämättäkin" toistuu kommenteissa. Samoin "jos olet joku olevinasi" tai "olet tietävinäsi" tai olet tekevinäsi". Myös maininta "suun soittamisesta" täsmää.

Tankero

#2660 Olet harvinaisen oikeassa

22.11.2011 14:20

"Eipä ollut rakentavaa lainkaan. Tyhjän saa pyytämättäkin."

Sisar puhuu kalliita sanoja. Näinhän se menee aina, kun puhutaan KKY:stä.
pöyristynyt

#2661 Hih, siis aivan uskomatonta

22.11.2011 14:46

En voi edelleenkään muuta kuin nauraa näitä KKY hallituksen toimia puoltavia kommentteja. Tätä on vaikea pystyä edes uskomaan todeksi, mutta pakkohan se on, kun on mustaa valkoisella. Miten jotkut edes voivat ajatella noin lapsellisesti? Miksi kukaan heistä ei kommentoi koskaan niitä kysymyksiä ja asioita, jotka koskevat näitä hädänalaisia kissoja? Miten ne arviolta noin 300 kissaa olisivat pärjänneet ensi talven jos joku toinen yhdistys ei olisi niitä ulkoa poiminut pois?? Eikö näillä "saastaisilla" kissoilla ole teille mitään arvoa? Eivätkö ne ole pelastamisen arvoisia? Siellä te istutte rahakasojenne päällä, jotka ovat "huijattu" hyväuskoisilta ihmisiltä kissojen pelastustoimintaa varten. Kehtaatte hakea vielä kaupungiltakin avustuksia ja ruinata lipaskeräyksillä lisää, vaikka toimintanne on minimaalista ja tileillä makaa satoja tuhansia euroja! Mitä tekopyhää valitusta täälläkin joikaatte?! Timo  P. oli aivan oikeassa puhuessaan "hyeenoista", sillä sitä se vuosikokouksessa ollut joukko käytökseltään oli juurikin. Melkein syljettiin päälle ja huudettiin asiattomia kommentteja silmät vihasta kiiluen, kun oppositio yritti puhua kissojen puolesta! Hyvin manipuloitua porukkaa!


Vieras

#2662 Re: Re: English summary

22.11.2011 14:50

#2655: Tuulia - Re: English summary 

Juu, ja täynnä VÄÄRÄÄ INFORMAATIOTA, JOKA EI PIDÄ LAINKAAN PAIKKAANSA! 

Ja taas mua naurattaa ... HAHAH HAHAHAA


Vieras

#2663 Re: Re: Käännös

22.11.2011 14:58

#2659: Totta vai tarua - Re: Käännös 

 oikeessa oot, nuo samat lausahdukset löytyy alkupäästä adressia toiselta nimimerkiltä. taitaa Tuulia olla tuttu täti :)


Vieras

#2664 Re: Re: Re: Käännös

22.11.2011 15:02

#2663: - Re: Re: Käännös 

Tuulialla on tainnut tuulla vähän turhaa kovaa päänupissaan? ;D

kun olis edes jonkinlainen luetun ymmärtämys

#2665 Re: Re: Pokerilla

22.11.2011 16:01

#2645: - Re: Pokerilla 

 Voi hyvä sylvi sentään!! Et sitten viittinyt lukea kunnolla! Mutta tähän tämä on ollut koko ajan: KAIKKEA LUETAAN KUN PIRU RAAMATTUA!! Eli asiat halutaan ymmrtää väärin ja väännetään väärille urille.


Vieras

#2666 Re: Re: Käännös

22.11.2011 16:10

#2658: Tuulia - Re: Käännös 

 Ja tyhjät tynnyrit kolisee.....

Totta vai tarua

#2667 KKY:n puheenjohtaja Kanervon viestintää

22.11.2011 16:23

Seuraavassa otsikossa mainitun henkilön viestintää keksityn eli ns. lumepersoonan kanssa. Hän on kertonut avoimesti KKY:n hallituksen enemmistön antamista sisäisistä varoituksista täysin ulkopuoliselle ihmiselle, Joka oli siis oikeasti "lumepersoona". Isot kirjaimet ovat nimimerkin muuttamia. Ne ovat ristiriidassa käräjäoikeuden julkisessa istunnossa kirjattujen puheenvuorojen kanssa tavalla tai toisella :

Mariannen ja Tertun meilailua:

Marianne: Ymmärrän täysin kantanne ja olen samaa mieltä kanssanne. Onko totta, että Kissojen Katastrofiyhditystä vastaan on nostettu kanne? Mistä Kissojen Katastrofiyhdistystä oikein voidaan syyttää?
Mielestäni on kuitenkin väärin, että jäseniksi haluavia, kuten minua, rankaistaan siksi, että joku muu on nostanut kanteen. Siinähän voi mennä vaikka kuinka kauan, että jäseniä otetaan?

Terttu: Hallitus on antanut varoitukset Timo ja Pirjo Peltoniemelle. Annika Fabritius taas erosi hallituksesta, mutta jälkeenpäin ilmoitti, ettei eronnutkaan. Näistä jättivät kanteet. ASIOIDEN SELVIÄMISEEN ASTI emme ota uusia jäseniä, vaan haluamme selvittää ne nykyisen jäsenistön puitteissa. Ehtiihän sitä myöhemminkin liittyä!

28.TAMMIKUUTA •TykkääEn tykkääkään • •Lopeta tilausTilaa

 

Marianne:
Ikäviä asioita tälläiset. En tiennytkään, että yhdistyksissä saa ja pystyy antamaan varoituksia. Tuolla adressikeskustelussa joku oli kirjoittanut, että kanne olisi ollut nimenomaan teille henkilönä eikä yhdistykselle? Pitääkö se paikkansa? En ole kyllä koskaan kuullutkaan tälläisestä yhdistystoiminnasta, jossa on tappelua näin paljon. Vapaaehtoisyhdistystoimintahan pitäisi olla mukavaa harrastustoimintaa tai sellaisessa yhdistyksessä itse olin mukana ennen Tampereelle muuttoa. Yhdessä järjestettiin tapahtumia eläimien hyväksi. Surullista, ettette saa jäsenten kanssa yhdessä ratkaistua ongelmia yhdistyksen sisäisiä, vaan pitää mennä oikein kanteisiin saakka. Toivottavasti tappelun keskellä ei unohdu eläimet.

Terttu: Olen yhdistyksen perustaja eikä meillä ole tällaista ollut ennenkuin nyt, kun Peltoniemet tulivat kuvioihin. Varoitukset vastaavat moitetta, joihin hallituksen oli pakko turvautua, kun ME emme SAANEET TYÖRAUHAA. HENKILÖKOHTAISET VAROITUKSET eivät edellytä mitään säännöissä mainintaa. Asianajajamme mukaan kanteet on nostettu yhdistystä vastaan. Niihin ADRESSIKESKUSTELUN VIESTEIHIN EN PALJON LAITTAISI PAINOA. Siellä kirjoitetaan MITÄ VAIN. Yhdistys täyttää 33 v 14.2., koska kutsuin perustavan kokouksen koolle ystävänpäivänä. 1979. Näinä vuosina meillä on ollut pääasiallisesti ihan positiivista toimintaa ja ihmisillä hyvät välit. Tyhjästä aloimme ja ensimmäisenä vuotena meillä oli 25 jäsentä. Nyt niitä on 744. Varoja on kertynyt sekä työmme tuloksena, lahjoituksina että testamentteina, koska meihin on luotettu. Ei kukaan anna testamenttia, ellei luota toimintaan. Nyt muutamat ovat ilmoittaneet peruvansa testamenttinsa, jos valta KKY:ssä vaihtuu. Nyt varmaankin kuvittelet, että minulle on erittäin tärkeätä pysyä pj:nä. Se ei kuitenkaan pidä paikkaansa, vaan tilalleni pitäisi saada henkilö, johon luotamme. Koska sellaista ei ole näköpiirissä, olen luvannut olla käytettävissä.
t. Terttu Kanervo

 

29. tammikuuta ·En tykkääkäänTykkää · ·Lopeta tilausTilaa

Valehtelijoiden klubi

#2668 Re: Re: Pokerilla

22.11.2011 18:33

#2645: - Re: Pokerilla 

 Sairaus muuttuu yleensä siinä vaiheessa vakavaksi kun sairauden tunto puuttuu. Sinun kohdallasi taitaa olla toivo menetetty. "Kärsii harhoja puheillaan" on jokseenkin sekava määritelmä, tarkoitat ilmeisesti harhaista ihmistä. Sinun harhoistasi kärsii itsesi lisäksi myös viattomat kissat!

Mitä Timon ja kisulaisten älykkyysosamäärään tulee, näistä kommenteista  kyllä näkyy kenellä sitä älliä on..


Vieras

#2669 Re: Re: Käännös

22.11.2011 19:17

#2659: Totta vai tarua - Re: Käännös

Väärin meni koko porukalla. Olette aivan pihalla

Tuulia

#2670

22.11.2011 19:22

Nyt aletaan julkaisemaan sähköpostiviestejä. Mitähän kivaa löytyy opposition puolelta kirjeenvaihtoa. Julkaiskaa kaikki samalla jotta minäkin saan lukea niitä. KKY on varmasti fiksumpi kun ei niitä täällä varmaankaan julkaise.
Totta vai tarua

#2671 Sähköposteista

22.11.2011 19:37

#2670: Tuulia -  

 Tuulia kertoi, että "Nyt aletaan julkaisemaan sähköpostiviestejä..." ja jotain ihmeellistä siihen jatkoksi.

Ei näitä tarvitse erikseen "julkaista". Nämäkin olivat käräjäoikeuden päätöksen aineistossa. Joka on julkista.

KGB

#2672 Leikitään KISUA

22.11.2011 19:45

Ulkopuolisena kysyn vapaaehtoisjärjestö KISUN aktivisteilta, koska tämä viestiketju liittyy saumattomasti KISUN strategiaan:
Onko parempi dementoitunut vai luonnevikainen?????
Onko kyseessä KKYn KGB osasto?

#2673 Re: Leikitään KISUA

22.11.2011 20:23

#2672: KGB - Leikitään KISUA

Tämä on nyt tätä panettelua ja lapsellista provoilua. Heitellään syytöksiä ilman perusteita...  Voisitko edes perustella, miten tämä liittyy MITENKÄÄN Kisun strategiaan. Ja mihin ihmeen strategiaan??

Kannattaa katsoa, mitä Kisun PJ kirjoitti aikaisemmin tässä ketjussa. Jäljempänä lainaus.

Sitä paitsi kannattaa selvittää itsellensä mikä ero on aktivistilla ja aktiivilla.

"

Täällä kommentoineet ihmiset ovat yksityishenkilöitä mielipiteineen ja heillä on siihen täysi oikeus. Osa kommentoijista olen tunnistanut jäseniksemme nimen perusteella, mutta valtaosa ei kuulu (ainakaan vielä :-D ) yhdistykseemme. He eivät tietenkään edusta virallista kantaamme vaan omaavat sananvapauden niinkuin me kaikki. Yhdistyksellä ei ole mitään oikeutta suitsia ihmisten mielipiteitä ja perusteltuja mielipiteitä saa esittää kenestä vain, jos kokee sen tarpeelliseksi. Sääntömme kieltävät ainoastaan eläintenkaltoin kohteluun liittyvän toiminnan. Kisun edustajina he eivät ole toimineet täällä kuin eivät ole toimineet KKY aikanakaan (se ei olisi ollut edes mahdollista). Yhdistyksen mielipiteen ilmaisemme tiedotusvälineiden kautta, sivuillamme, facebookissa tai yhdistyksen edustajan toimesta, jolloin nimen perässä on toimijan tehtävänimeke yhdistyksessä.

Me puolestamme yhdistyksenä ja sen toimijoina otamme myös kritiikkiä vastaan, jos ja kun sitä ilmenee. Koitamme tottakai kehittää toimintaamme. Palautetta voi lähettää osoitteeseen posti ät kissojensuojelu piste fi. Henkilökohtaista postia voi toki myös lähettää tai vaikka rimpauttaa/tekstata, jos se on helpompaa. Jos oikein kismittää, saa perustaa vaikka adressin. :-) Helpoin tapa vaikuttaa on tottakai liittyä jäseneksi ja tulemalla toimintaan mukaan! Pyydän vain, että jos haluaa antaa palautetta, niin kertoo asian koko taustan niinkuin omasta mielestään on käynyt. Muuten on tosi vaikeaa ottaa opiksi. Kritisoiminen ilman antamista mahdollisuutta oppimiseen menee hukkaan ja jää vain harmittamaan molempia osapuolia. Tälläin käy nyt sinun tapauksessasi, ellet auta meitä hieman lisää.

Tämä adressi ei ole perustettu Kisua koskevia ongelmia varten ja toivoisinkin ihmisiä ottamaan tämän huomioon. Kisusta saa toki keskustella vapaasti, mutta en usko adressin tekijän arvostavan, jos meitä koskevia viestejä tulee tähän ketjuun enemmän sotkemaan alkuperäistä asiaa. Aikuiset ajattelevat ihmiset varmasti ymmärtävät tämän.

 

Me emme yhdistyksenä pärjää yksin. Vaikka jäsenmäärämme kasvaa ja olemme saaneet hienoilta ihmisiltä ja yhteisöiltä tukea, työmäärä edessämme on valtava.  Siinä tarvitaan meidän kaikkien yhteistyötä. Voit auttaa meitä tulemalla toimintaamme mukaan tai lahjoittamalla esimerkiksi tarvikkeita. Kisun saamat avustukset menevät luonnollisesti lyhentämättöminä kissoille. Ensi kerralla voimme sitten ehkä auttaa ystävääsi. Mietitään keinoja, kuinka voit itse osallistua auttamistyöhön ja mahdollisesti neuvoa ystäviäsi vastaavassa tilanteessa. Erityisesti tarvitsisimme koteja, jotka voisivat ottaa hädänalaisen kissan tai kaksi silloin tällöin hoitoonsa. Saat lisätietoa sivuiltamme tai soittamalla vaikka minulle. Osoitteesta www.kissojensuojelu.fi löydät vinkkejä kissojen auttamisesta, vaikka et haluaisikaan liittyä mukaan.

Toivon, että voisimme tehdä Pirkanmaasta kissojen auttamisen menestystarinan pitkällä aikavälillä. Eihän Suomessa ole kulkukoiraongelmaa, joten miksi pitäisi olla hädänalaisia kissojakaan tällä tavalla? Apuna tarvitaan niin KKY:n massiivisia resursseja leikkauskampanjaansa, meidän hädänalaisten kissojen auttamista, kuin Pesun ja monen muun toimijan apua. Yhdessä meidän pitää herätellä viranomaisia ja valistaa ihmisiä kissojen pidosta. Ennen kaikkea tarvitaan yksityisten ihmisten apua ilmoittaa hädänalaisista kissoista sekä opastaa ystäviään.

 

Terveisin

Jussi Vaahtikari

PJ/Kisu

 

Kissojen suojelu -yhdistys eli Kisu on hädänalaisten kissojen oma yhdistys, joka toimii Pirkanmaan alueella vapaaehtoisvoimin kissojen tarpeen mukaan.

Kisun tarkoituksena on auttaa hädänalaisia kissoja, etsiä kodittomille kissoille uusi koti, edistää eläinsuojelutyötä ja vastustaa kaikenlaista eläinten väärinkäyttöä ja rääkkäystä.

Kisussa kissojen lisäksi panostetaan myös positiiviseen fiilikseen ja avoimeen toimintaan. Eläinsuojelutyö on välillä raskasta työtä, mutta toisiamme tukemalla jaksamme auttaa paremmin kissojakin."

 

 

Tarvitseeko tätä enempää hieroa tässä vai tuliko selväksi?

Paperit nähnyt

#2674 Re:

22.11.2011 20:27

#2670: Tuulia -

Tuuliahan varmasti KKYn sisäpiiriläisenä on nämä kaikki jo lukenut? Jos et, niin kannattaa pyytää Tertulta muutamia muitakin silmät avaavia sähköposteja. Ne eivät varsinaisesti mairittele sitä kuinka KKYn PJ asiat hoiti...


Vieras

#2675 Re:

22.11.2011 21:05

#2670: Tuulia -

No tässä se todiste taas tuli..KKY,n kannattajat takertuvat epäolennaisuuksiin ja tätä tämä on ollut niin kauan kun tämä adressi on ollut olemassa!! Ei SANAAKAAN kissoista!!! EIKÄ MITÄÄN JÄRKEVÄÄ VASTAUSTA SAA EDES ASIALLISIIN KYSYMYKSIIN!! Näin "korkeatasoistako" on KKY,n toiminta. Räävitään vain mitättömistä sivuseikoista ja yritetään vetää sinne mutalammikkoon asiaan kuulumattomat. Ei voi kun ihmetellä tätä järjetöntä järjen köyhyyttä! Ja että tuo sen vielä julki.

 

Mutta olet asian ytimessä kommenttisi otsikossa:

KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen EDELLEENKÄÄN!!!!