KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen.


Vieras

#2701 Re: Re: Tuuliaa, mikset vastaa kysymyksiini?

23.11.2011 21:45

#2688: Tuulia - Re: Tuuliaa, mikset vastaa kysymyksiini?

Ihan tässä nyt pilkkua viilailen MUTTA mitähän mahdat tarkoittaa tällä:

"Ihmettelen vaan tän sivuston käyttäytymistä."

Tämä sivusto ei taida kyllä käyttäytä mitenkään, se on täysin neutraali bittimaailmaan tehty virtuaalisivu jolla ei ole omaa tahtoa eikä tunteita eikä siten myöskään se käyttyäydy..kyllä tää sivusto toimii mielestäni ihan normaalisti niinkuin nettisivuilla on tapana; siitä voi lukea ja kommentteja voi kirjoittaa....pomppiiko rivit ja kirjaimet? alkaako sivu lepattaa juuri sillähetkellä kun alat lukea? jos sulla ei sivu näy oikein niin sitten vika on koneessasi tai tms. en tiiä....

Jos tää mun vastaus kuulostaa ihan pöljältä niin se on ihan yhtä pöljä kun sun kommentti :) Olet vikissyt täällä ennenkin ja samalla tavalla kun nytkin, esität viatonta ja kyselet muka saadaksesi tietoa..höpö höpö sanon minä. Olet ihan ilmi"virtuaali"elävä trolli..ei siinä mitään täällä saa käydä höpisemässä kuka vaan ja tää on avoin kanava toisin kuin KKY.


Vieras

#2702 Re:

23.11.2011 21:58

#2695: Tuulia -

"Hoidan kissojani ja jätän teidät rauhaan. Sääli."

SÄÄLI...MITÄ/ketä on sääli?

Sitä että jätät tämän foorumin kommentoijat rauhaan, säälit heitä kun et ole jakamassa ajatuksiasi ja "uusia" näkökulmiasi täällä? Säälit kissojasi kun keskitytkin nyt niihin etkä täällä kommentoijiin?

Voi kun voisi edes jotenkin ymmärtää näitä sun jo melkein kuolemattomiksi tulleita lausahduksiasi jotka ovat yhtä järkeviä kun m.nykäsen "elämä on laiffii" etc.

Se on oikein hyvä, että hoidat kissojasi, niin pitääkin ja onkin ehkä parempi, että keskityt niihin koska mitään uutta näkökulmaa et ole pystynyt tähän keskusteluun täällä antamaan. Sääli!


Vieras

#2703 Re: Re: Tuuliaa, mikset vastaa kysymyksiini?

23.11.2011 22:00

#2688: Tuulia - Re: Tuuliaa, mikset vastaa kysymyksiini?

Miksi kenenkään pitäisi vastata sinun kysymyksiisi?!? Jos et itse ole valmis vastaamaan kun sinulta kysytään!!!

dream on!

#2704 Re: Re: Re: Tuuliaa, mikset vastaa kysymyksiini?

23.11.2011 22:08

#2689: trolli - Re: Re: Tuuliaa, mikset vastaa kysymyksiini?

"Fiksumpi osapuoli tekee aloitteen tapaamisesta. Sen jälkeen lähdettäisiin yhdessä toimimaan yhteisen tavoitteen eteen."

Mutta mitäpä jos sinä ottaisit yhteyttä suoraan KKY,n puheenjohtajaan ja kerrot tuon yllä olevan hänelle, niin jospa se tuottaisi tulosta?

 

Tiedonjanoinen

#2705 Kysyvä ei tieltä eksy...vai?

23.11.2011 22:08

"Jos haluan saada selville jotain, kysyn sitä tai haen tietoa. Täältä tietoa ei saa."

No niin oikke, sano Hietasen akan poika. Näin kaikki järkevät ihmiset tekee. Jos haluavat saada jotain selville, kysyvät sitä tai hakevat tietoa. Tässä addressissa on yli 2700 kommenttia, joissa suurimmassa osassa kysytään: miksi KKY hylkäsi ne hädänalaisimmat kissat? Juuri ne, joiden english summaryssa nimenomaan kerrotaan olevan pääasiallisia toimintakohteita.

Täältä sitä tietoa ei saa. Totta kuin mikä. KKY:n edustajia/puoltajia käy täällä liehumassa ja leikkimässä tietämätöntä eikä  vastausta tule yhteenkään kysymykseen.

KKY voisi puheenjohtajansa etunenässä valistaa nyt tietoa janoavia, että mistä saa vastaukset esitettyihin kysymyksiin?

utelias

#2706 Tuuliaa...

23.11.2011 22:23

Odotan vastaustasi täällä innokkaana! Kerrohan oma mielipiteesi näihin aiemmin esittämiini kysymyksiin, vai veiko kissa kielen? ;) Olet ollut kovin hanakka muutoin kirjoittelemaan täällä, ja kai sinullakin on omia mielipiteitä tähän esittää lisääkin!?

Vieras

#2707 Re: Re: Re:

23.11.2011 22:27

#2681: Tuulia - Re: Re:

Tsot tsot..eipäs pilkata ja haukuta sikoja, ne ovat fiksuja eläimiä ja toimivat järkevästi lajityypilliseen tapaansa, jos saavat siihen mahdollisuuden (nykysikaloissa ei saa koska siellä on liian ahdasta ja se näkyy käyttäytymisessä) kuten myös ihmiset jotka ovat yhden geenin päässä sioista :) joka taas on häpeäksi sioille koska ihmiset käyttäytyvät hyvin usein moukkamaisesti.

BTW..missä kohtaa olet yrittänyt herätellä asiallista keskustelua kissoista ja niiden auttamisesta?!? Voisitko kertoa niiden kommenttisi numerot joissa puhut aiheesta?

Myyntisihteeri?

#2708 Re:

23.11.2011 23:19

#2695: Tuulia -

Sulla on kovasti samanlainen tyyli kuin tässä adressissa kyseessä olevan yhdistyksen puheenjohtalla. Yhdessä vaiheessa on mukavaa rouvaa esittävä ihminen mistään tietämätön, mutta hetken kuluttua kun selkänsä kääntää,  päätään nostaa äärettömän laskelmoiva ja pirullinen akka.
Onko se sattumaa?

trolli

#2709 Re: Osapuolista

24.11.2011 09:21

#2690: Timo Peltoniemi - Osapuolista 

 Taidatkin olla ainoa joka ei tässä näe vastakkain asettelua, eli osapuolia. Eikö edes oikeusprosessissa ole osapuolia?

trolli

#2710 Re: Re: Re: Re: Tuuliaa, mikset vastaa kysymyksiini?

24.11.2011 09:24

#2694: - Re: Re: Re: Tuuliaa, mikset vastaa kysymyksiini? 

 Eli kun asiat menevät riittävästi solmuun, ei niitä enään voi muutoin kuin adressilla pelastaa?

trolli

#2711 Re: Re: Re: Re: Tuuliaa, mikset vastaa kysymyksiini?

24.11.2011 09:26

trolli

#2712 Re: Re: Re: Re: Tuuliaa, mikset vastaa kysymyksiini?

24.11.2011 09:29

#2704: dream on! - Re: Re: Re: Tuuliaa, mikset vastaa kysymyksiini? 

 Viesteistä päätellen pj käy täällä myös lukemassa ja kirjoittelemassa, joten meniskö tätä kautta perille.

Meneekö jo perille?

#2713 Trollille, sadannen kerran

24.11.2011 10:21

"Eli kun asiat menevät riittävästi solmuun, ei niitä enään voi muutoin kuin adressilla pelastaa?"

Asiat eivät olisi menneet solmuun mikäli KKY olisi kyennyt asialliseen kanssakäymiseen. KKY:n päätös jättää hädänalaisimmat kissat heitteille ja kerätä talteen vain karanneita kotikissoja sai jäsenet nousemaan vastarintaan, sillä KKY:n toimintaperiaate on ollut ottaa talteen kissat, jotka muuten "paleltuisivat kuoliaaksi, kuolisivat nälkään tai tauteihin" (lainausmerkeissä käännös KKY:n englanninkielisestä mainoksesta).

Tässäkin addressissa kuitenkin joku KKY:n johtoporukkaan? kuuluva on käynyt kehumassa kuinka ei huoli "sänkynsä alla majailevaa kattia kotiini" ja "Kaikkihan eivät halua saastuttaa kotejaan tautisilla kissoilla. Jos pieni ryhmä näin haluaa tehdä, olkoon se heidän asiansa." Nämä ovat suoria lainauksia ko. kommentoijalta, joka ei edusta ainakaan tämän addressin allekirjoittaneita henkilöitä.

Tämäkään addressi ei välttämättä mitään pelasta, mutta vääryyden tuominen julkisuuteen on parempi kuin jäädä nurkkaan nyyhkyttämään. KKY:n törkeälle toiminnalle saadaan vielä aikanaan aivan varmasti laajempikin julkisuus kuin tämä addressi.

Jos jotkut rohkeat ihmiset aikanaan eivät olisi panneet itseään alttiiksi ja pitäneet meteliä, et sinäkään äänestäisi (oletan, että olet nainen?), tai kirjoittelisi täällä mitä sattuu suomenkielellä. Sananvapaus ja suomen kieli on nimittäin myös jonkun meille saavuttamia etuja.

Addressista käy ilmi, että moni ihminen on pannut itsensä alttiiksi kissojen tähden ja yrittänyt korjata vääryksiä. Nostan olematonta hattuani heille ja kannustan heitä voimakkaasti jatkamaan. Vaikka " En halua rahojeni menevän vastuuttomien ihmisten jälkien korjaamseen." (lainaus jälleen tästä "briljantista" kommentista nro 2573), niin vastuuttomia ihmisiä on ja tulee aina olemaan (voisin sanoa, että myös KKY:ssä on vastuuttomia ihmisiä, koska jättävät tekemättä sen, mitä ovat mainostaneet tekevänsä) halusimme tai emme. Kissat ovat siihen täysin syyttömiä ja niitä tulee auttaa.

Kiitos kiitos!

#2714 Kertauksen vuoksi

24.11.2011 10:32

"Kaikkihan eivät halua saastuttaa kotejaan tautisilla kissoilla. Jos pieni ryhmä näin haluaa tehdä, olkoon se heidän asiansa.

Itsekkään en haluaisi sänkynsä alla majailevaa kattia kotiini.

Yksi yhdistys ei maailmaa paranna, luulisi jo vuosien saatossa valistustyö menneen perille?

Kisuhan toimii nyt kissojen parhaaksi, heillähän omat toimijansa.Piti olla asiantuntijoita, vai ovatko sittenkään?

Tehän saatte toimia vapaasti mielenne mukaan. KKY on kantansa sanonut, luulisi jo menneen perille? Ei todellakaan ole yhden vapaaehtoisen ryhmän tehtävä huolehtia kaikissa heittelle jätetyistä kissoista. Jotain vastuuta pitää vaatia kissojen omistajiltakin.

En halua rahojeni menevän vastuuttomien ihmisten jälkien korjaamseen."



Haluaisin pitää tämän kommentin nro 2573 tämän addressin pysyvässä osiossa, joka näkyisi koko ajan. Tämä vaikuttaa KKY:n motolta ja on niin tehokas tiivistys KKY:n tämän hetkisestä tilanteesta ja toiminnasta, että menen ihan sanattomaksi. Siellä ei ole tarpeeksi järkeä päässä eikä suussa porstuaa, jotta osaisi edes vähän peitellä ajatuksiaan. Kun kysymyksessä on kissoihin erikoistunut eläinsuojeluyhdistys, niin tämä aivopieru on paljon puhuva. Tämä kommentti selittää TÄYDELLISESTI miksi ne hädänalaisimmat kissat jätetään heitteille edelleen.

Lisäksi kommentoija käyttää nimimerkkiä: Järjen käyttö on sallittua 

Huomaako joku tuon kommentin ja nimimerkin välillä jotain ristiriitaisuutta? Edes ihan pikkiriikkistä...?

Kateus Kisua kohtaan on myös silmiinpistävä. On on, turha väittää vastaan.

trolli

#2715 Re: Trollille, sadannen kerran

24.11.2011 10:44

#2713: Meneekö jo perille? - Trollille, sadannen kerran 

 Asia ymmmäretty, viimeistään nyt. Asioiden solmuun menemisen syistä riippumatta, eikö solmuja todellakaan voida aukaista? Millään keinoilla? Halua pitäisi tosin olla molemmilla osapuolilla.

Timo P.

#2716 Re: Re: Osapuolista

24.11.2011 11:45

#2709: trolli - Re: Osapuolista

"Taidatkin olla ainoa joka ei tässä näe vastakkain asettelua, eli osapuolia. Eikö edes oikeusprosessissa ole osapuolia?"

Kuinkahan jonkun  oikeusprosessin osapuolet liittyvät tämän adressin keskustelijoiden osapuoliin?

OikeusprosessissaNI josta kerroin, ovat kantajana Timo Peltoniemi ja vastaajana Kissojen katastrofiyhdistys KKY ry. Eli käytännössä KKY:n nykyisen hallituksen jäsenet, sillä hallitus edustaa yhdistystä ja päättää mm. yhdistyksen aiemmin toimeenpanemien operaatioiden jatkamisesta, asiamiehen palkkaamisesta jne. Hallitukseen kuuluvat Terttu Kanervo, Anneli Repo, Vadelma-Aurora Salo, Sirkka Heikkilä, Aki Aario, Ari Sandberg, Eija Kattainen ja Virpi Koivula. Ylimpänä neuvonantajana on hallituksen ulkopuolinen (palkattu työntekijä) taloudenhoitaja Marko Kari, joka on yhdistyksen vuosikokouksessa 2010 julkisesti ilmoittanut "valvovansa hallituksen toimintaa". (Hän ei ole siis yhdistyksen tilintarkastaja, vaikka kannanotosta niin voisi luulla, vaan palkkarenki, jonka tulisi pysyä neutraalina. Hallituksen tai jäsenistön sisäiset erimielisyydet eivät sinänsä pitäisi kuulua hänelle mitenkään. Vastaa vain silloin(?) kuin kysytään ja hoitaa oman työnsä?)

Aivan niin kuin kerroin ja aiemmassa viestissäni: minä olen minä enkä suostu siihen, että omat kirjoitukseni tällä foorumilla nimetään jonkun muun "osapuolen" lipun alle. Enempää en jaksa selvää asiaa sitten enempää toistaa.


Vieras

#2717 Re: Re: Trollille, sadannen kerran

24.11.2011 12:03

#2715: trolli - Re: Trollille, sadannen kerran 

 Taitaapa olla niin "trolli" että olet sitä kaikkein kovapäisintä ja jankuttavinta lajia jolle asioiden ymmrtäminen ja omaksuminen on lähes mahdotonta. Vaikka ratakisosta vääntäis mallin niin ei mee perille.

Sanna

#2718 Re: Re: Trollille, sadannen kerran

24.11.2011 12:19

#2715: trolli - Re: Trollille, sadannen kerran 

 Mitä keinoa ehdottaisit? Joku meikäläisistä jos soittaisi puheenjohtajalle ja ehdottaisi tapaamista niin luuri tulisi korvaan 100 %:n varmuudella. Hän ei halua olla missään tekemisissä meidän rahanahneiden opportunistien kanssa, jotka kyttäävät vaan rahoja ja päätavoite on tuhota Kky.

Tämä on fakta. Ei hän muuten vielä tässäkin kuussa lähettelisi erottamiskirjeitä jäsenille, joista haluaa eroon. Sopu ja yhteistyö voi olla mahdollista vasta muutaman vuoden kuluttua....

trolli

#2719 Re: Re: Re: Trollille, sadannen kerran

24.11.2011 12:43

#2717: - Re: Re: Trollille, sadannen kerran 

 Olette siis menettäneet toivonne sovusta. Sota on sen jälkeen ainoa vaihtoehto? Pitäisikö sotaa käydä nyrkkiä taskussa puiden vai julkisesti? Vaikka tämä adressi onkin julkinen, kuinka moni keskiverto kansalainen pirkanmaalla tietää tästä "sodasta"?

trolli

#2720 Re: Re: Re: Trollille, sadannen kerran

24.11.2011 12:50

#2718: Sanna - Re: Re: Trollille, sadannen kerran 

 Entä jos ohittetaisiin pj? Lähetettäisiin kutsu viime kevään kokouksessa fiksuksi todetuksi ja hallitukseen valituksi tulleelle henkilölle. Lienee Timon viestissä mainittu Ari Sandberg? Aukeaisiko sieltä väylä? Vai saisiko Ari erottamiskirjeen? Saako jo tämän perusteella, että on syytä epäillä opposition lähestyneen? Tietysti voi odottaa muutaman vuodenkin....


Vieras

#2721 Re: Re: Re: Re: Trollille, sadannen kerran

24.11.2011 14:27

#2720: trolli - Re: Re: Re: Trollille, sadannen kerran 

 ei aukee väylä sieltä. AS on täysin lähtenyt mukaan puheenjohtajan kelkkaan. hänelle on tärkeintä yhdistystoiminnassa että yhdistys on ns hyvin hoidettu, näiden surkeimpien kissojen kohtalo niinkään ei kiinnosta. hän yritti alkuun ainakin hieman rakentaa sopua, mutta tyrmäsi opposition ajatukset täysin. hallitus oli toiminut hänen  mielestään täysin oikein. niinkuin juridisessa mielessä onkin, mutta muu ei Sandbergia kiinnosta.

nykyisellä pj:llä on tämä tietty lauma jäseniä takanaan ja heidät kutsutaan aina paikalle kun halutaan saada pj:n tahto läpi. muutoin heistä suurinta osaa ei toiminnassa näy.ei siis auta (ja tätähän kokeiltiinkin) vaikka kuinka tultais julkisuuteen. kyllä se vaan on toi muutaman vuoden odotus tai ei mitään.


Vieras

#2722 Re: Re: Re: Re: Re: Tuuliaa, mikset vastaa kysymyksiini?

24.11.2011 14:29

#2712: trolli - Re: Re: Re: Re: Tuuliaa, mikset vastaa kysymyksiini? 

 No kuule, ei oo menny tähänkään asti mutta voithan toivoa, toivoa ei saa koskaan heittää.


Vieras

#2723 Re: Re: Re: Re: Trollille, sadannen kerran

24.11.2011 14:31

#2719: trolli - Re: Re: Re: Trollille, sadannen kerran 

 Sota!?! Minkälainen sota? Tankit, tykit ja kranaatit ?vai mitä aseita ehdotat?

trolli

#2724 Re: Re: Re: Re: Re: Trollille, sadannen kerran

24.11.2011 14:46

#2721: - Re: Re: Re: Re: Trollille, sadannen kerran 

 Eli tämä adressi alkuperäisessä tarkoituksessaan on siis nykyisellään turha. Henkilökohtaisen turhautumisen ja tuskan purkamis kanavana toiminee joillekin. Odotelllaan...

Sanna

#2725 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trollille, sadannen kerran

24.11.2011 15:09

#2724: trolli - Re: Re: Re: Re: Re: Trollille, sadannen kerran 

 Myönnän ja olen aiemminkin jo myöntänyt että mulle tämä ainakin on sitä :)