KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen.


Vieras

#2751 Re: Leikitään KISUA

25.11.2011 22:28

#2745: KGB - Leikitään KISUA

Älä valehtele!! Et sinä mikään ulkopuolinen ole! JOhan tuo nimimerkkisi ja kommenttisi sävy kertoo mihin joukkoon kuulut!


Vieras

#2752 Re: Re: Re: Re: Leikitään KISUA

25.11.2011 22:31

#2748: - Re: Re: Re: Leikitään KISUA

HAAA! no niin vähän arvelinkin...ei kukaan jolla on yläkerran mattojenhapsut suorassa laita tuollaista tekstiä.

leikitään KGB;tä

#2753 Re: Leikitään KISUA

25.11.2011 22:40

#2745: KGB - Leikitään KISUA

Varo vaan, nämä kommenttisi ovat suora linkki kotikoneellesi jonka kautta "STASI" pääsee  vakoilemaan sinua "KGB,n jäsentä" ja sinun kauttasi "KGB;n toimintaa", olet tunnustanut että olet KGB,n jäsen ja siksi olet nyt "salaisessa" seurannassa. Sinua vakoillaan!!  Nykytekniikka on siitä ihmeellistä, ettei koskaan tiedä kuka tulee käymään...netinkautta....isoveli valvoo!! Sinuakin!

Villipedon omistaja

#2754 Vanhan jäsenen kommentteja

26.11.2011 19:15

Totta on, että KKY:ssä on vuosien varrella ollut erilaisia epidemioita , mikä on aivan luonnollista.Mutta ennen niistä vain ei nostettu äläkkää. Henkilökemiat nähdäkseni on syynä siihen, että nyt nostettiin. Taisi käydä pj TK kunnian päälle, kun PP alkoi toimia liian aktiivisesti, pj TK kai pelkäsi menettävänsä puheenjohtajuuden hänelle ja siksi alkoi mustamaalaus.
Aikaisemmin , kun Heli K pyrki puheenjohtajaksi, niin silloinkin pj TK haukkui ehdokkaan ja sai aikaiseksi uudet vaalit, jossa TK sitten valittiin puheenjohtajaksi. Vaali, jossa Heli K valittiin puheenjohtajaksi onnistuttiin siis pj TK toimesta mitätöimään.
Pahalta tuntuu PP , Heli K ja monien muiden mustamaalattujen puolesta.
Me rivijäsenet emme todellakaan hyväksy hallituksen linjausta hylätä heikoimmassa asemassa olevat kissat !
Uusi, kenttätyötä arvostava puheenjohtaja todella tarvittaisiin KKY:en johtoon ennenkuin KKY:en maine täysin menee.
Rivijäsenet ei myöskään kannata palkallista taloudenhoitajaa. Lakimiehen palkkiotkin pitäisi pj TK itse maksaa omasta pussista, sillä pj TK tämän sodan aiheutti hylkäämällä heikoimmassa asemassa olevat kissaraukat.

Vieras

#2755 Re: Vanhan jäsenen kommentteja

26.11.2011 19:34

#2754: Villipedon omistaja - Vanhan jäsenen kommentteja

Noinhan asia on MUTTA miksi vuosikokouksessa jyrää vain pj TK kannattajineen!? Miksei siellä ole teitä toisinajattelijoita!! Olisikohan viimeinkin aika teidän, joilla on järki päässä ja sydän paikallaan alkaa toimia?!?


Vieras

#2756 Re: Re: Vanhan jäsenen kommentteja

26.11.2011 20:33

#2755: - Re: Vanhan jäsenen kommentteja 

 siellä jyrää TK kannattajineen siksi että TK:lla on armeija vanhoja jäseniään, jotka tulevat piiloistaan esiin aina kun TK heitä tarvitsee. TK on heidän silmissään pyhimys ja he eivät ole muutoin aktiivisia jäseniä eli eivät tiedä todellisuudesta mitään. näin kävi Helin aikana ja myös Pirjon. suurin osa KKY:n jäsenistä taas on ei aktiivisia kannatusjäseniä, jotka eivät edes Katti-Mattia avaa, saati että tulisivat vuosikokoukseen. Tukevat vain hyvää tarkoitusta vuosi toisensa jälkeen. nyt kun KKY ei enää ota jäseniä muuta kuin tarkan seulan läpi ei näitä uusia toisinajattelijoita edes saada jäseniksi. joten mitä tässä voi tehdä? tietty vois kannustaa näitä ei-aktiiveja mutta kun heidän yhteystietojaan ei saada.

Villipedon omistaja

#2757 Suunnitelmia on....

26.11.2011 20:35

2755: Täytyy häveten tunnustaa , että monille meistä aukesi silmät vasta tänä keväänä kunnolla, koska pj TK on hyvä puhumaan eli "puhuu mustan valkoiseksi ja valkoisen mustaksi".
Opposition "salaseuran" suunnitelmat aluksi ihmetytti, mutta kun alkoi ajatella asiaa, niin ymmärsi todella, että oppositio oli/on oikeassa ja hallitus väärässä.
Hyvä, kun KISU perustettiin ! Ikävä vain, että KKY:en maine on kärsinyt väärän päätöksen vuoksi !
Väärä päätös pitäisi korjata ! Miksei sitä korjata, ihmetyttää todella ! Leikkaustempaukset eivät auta ulos syntyneitä kissaparkoja!

KKY:en hallitus! ANTAKAA JOULULAHJA HÄDÄNALAISILLE KISSOILLE JA ALKAKAA TAAS KKY:SSÄ AUTTAA KATASTROFIKISSOJA ! Jokainen voi erehtyä, mutta ihmiset arvostavat sellaisia ihmisiä, jotka uskaltavat myöntää tehneensä virheen !

Myös reilu rahalahjoitus Kisulle eläinlääkärikuluja varten olisi toivottava ele KKY:en hallitukselta ! Kissojen parasta pitäisi ajatella ja unohtaa henkilökemioiden riidat!


Vieras

#2758 Re: Suunnitelmia on....

26.11.2011 20:58

rivijäsen

#2759 Re: Suunnitelmia on....

26.11.2011 21:06

#2757: Villipedon omistaja - Suunnitelmia on.... 

Eihän oppositio mikään salaseura ole, eikä ole KOSKAAN ollutkaan. Päinvastoin, oppositio yritti kaikin tavoin tavoittaa KKY:n jäseniä ja tiedottaa tapahtumista, ja hallitus puolestaan estää sitä! 

Hyvä kirjoitus muutoin! :)

Villipedon omistaja

#2760 Lainausmerkeissä

26.11.2011 21:16

"salaseura" oli lainausmerkeissä...

Vieras

#2761 Re: Re: Re: Vanhan jäsenen kommentteja

27.11.2011 13:13

#2756: - Re: Re: Vanhan jäsenen kommentteja

No tähänpä ongelmaan ei taida sitten olla muuta ratkaisua kun raaka peli ja KAIKKIEN silmien aukaisu, valtakunnallinen julkisuus? Kanavia kyllä riittää ja varmasti kiinnostustakin?


Vieras

#2762 Re: Suunnitelmia on....

27.11.2011 13:20

#2757: Villipedon omistaja - Suunnitelmia on....

Kyse tuskin on virheestä, sen ymmärtäisikin MUTTA kun kyseessä on tarkoituksellisesti ja laskelmoidusti tehty päätös seurauksista välittämättä. Tätä on tuotu jatkuvasti esille mitä seurauksia tällä päätöksellä on maastossa oleville kissoilla ja jos olisi kyse virheestä tai erehdyksesä tehdystä päätöksestä se olisi jo aikoja sitten korjattu ja oikaistu mutta ei. Sitä ei voi enää ymmärtää, eikä hyväksyä.

Siksi on tämä adressi, siksi on perustettu uusi eläinsuojeluyhdistys korjaamaan varakkaan yhdistyksen jälkeensä jättämiä sotkuja=maastoon hyljättyjä kissoja.

Matti Toivonen

#2763 Re: Vanhan jäsenen kommentteja

27.11.2011 17:24

#2754: Villipedon omistaja - Vanhan jäsenen kommentteja 

Mielenkiintoista luettavaa ja kaikki totta vuodelta 2006. Varmistin väitteesi ja samassa yhteydessä IRTISANOUTUI KOKO HALLITUS yhtä lukuunottamatta, kun Kanervo valittiin uusintakokouksessa puheenjohtajaksi. Kokouksen yhteydessä KKY:stä IRTISANOUTUI 13 KESKEISINTÄ KKY:N TOIMIJAA. Syyksi he ilmoittivat Terttu Kanervon toiminnan! KOKO YHDISTYKSEN TOIMINTA KÄYTÄNNÖSSÄ PYSÄHTYI!

Nyt kun oli käräjäoikeudessa monta juttua Peltoniemien ja Fabritiuksen kantamina, niin oli kyllä NAURETTAVAA, kun KKY syytti T. Peltoniemeä siitä, kun hallituksen varajäsen Terhi Salo oli eronnut hallituksesta Peltoniemen painostuksen takia. SO WHAT? Viimeksi kun 13 tärkeintä toimijaa otti hatkat Kanervon takia, niin KKY:n Kanervoarmeija taputti käsiään. Ihme hommaa. Nyt ne itkee jonkun Salon perään. Ja se Marko Karikin todisti samaa väitettä. En kyllä usko koko juttua.

Valehtelijoiden klubi

#2764 Re: Re: Vanhan jäsenen kommentteja

27.11.2011 18:55

#2763: Matti Toivonen - Re: Vanhan jäsenen kommentteja 

 KKY:n historiassa on tapahtunut samankaltainen ilmiö kuin monissa muissakin alunperin demokrattisesti syntyneissä yhteisöissä; vallankumous on syönyt lapsensa. Vallanhalu ja ahneus ovat syrjäyttäneet ja mitätöineet yhteiset päämäärät ja tavoitteet.  Lahjomattomat ja demokraattista vallankäyttöä peräävät pitää tietysti vaientaa ja likvidoida. Lopulta yksi ihminen edustaa koko järjestelmää ja pitää kaikkia lankoja käsissään. Hovi ja liehittelijät pitävät tarvittavat toiminnot ja kulissit pystyssä varmistaen, että mikään ei uhkaa järjestelmän "pääkäyttäjää". Niin kauan kun systeemi toimii kaikki saavat jotakin, kuka mitäkin tarpeensa mukaan. Kaikki järjestelmää uhkaavat tahot mustamaalataan ja torpataan tavalla tai toisella - järjestetään sitten vaikka "kasakat" vuosikokoukseen kuria pitämään.  

Systeemi toimii aikansa, mutta muutoksella on tapana tulla lupaa kysymättä..


Vieras

#2765 Re: Re: Re: Vanhan jäsenen kommentteja

27.11.2011 18:58

#2764: Valehtelijoiden klubi - Re: Re: Vanhan jäsenen kommentteja

"Systeemi toimii aikansa, mutta muutoksella on tapana tulla kysymättä.."

ja tähän voi vielä lisätä sen, että yleensä se tulee äkkiarvaamatta ja yllättävältä taholta.

?

#2766 Re: Vanhan jäsenen kommentteja

28.11.2011 08:50

#2754: Villipedon omistaja - Vanhan jäsenen kommentteja 

 Mikä oli perusteena uuusillle vaaleille?


Vieras

#2767 Re: Re: Vanhan jäsenen kommentteja

28.11.2011 09:25

#2766: ? - Re: Vanhan jäsenen kommentteja 

 mukana äänestämässä oli ekalla kerralla ollut joku joka ei ollut jäsen. ja tämäkin henkilö oli TK:n kannattaja. voisin kuvitella että tämä samainen henkilö on ollut vuosikausia äänestämässä ilman jäsenyyttä (tai vastaavia tapauksia on ollut vaikka ei sama henkilö) tai että hänen jäsenyytensä on maksettu muutaman päivän liian myöhään mutta ei se ennen ole haitannut!!! nyt siitä sopivasti saatiin uusi äänestysperuste. kyllä siellä on varmaan pää savunnut kun on mietitty miten saataisiin uusi äänestys järjestettyä ja tämä oli sitten se pelastava oljenkorsi.

?

#2768 Re: Re: Re: Vanhan jäsenen kommentteja

28.11.2011 10:28

#2767: - Re: Re: Vanhan jäsenen kommentteja 

 Eikös viime keväänä hallitukseenkin valittu henkilö joka ei ollut jäsen? Oli kokouksessa vaimonsa valtakirjalla.

Timo P.

#2769 Re: Re: Re: Vanhan jäsenen kommentteja

28.11.2011 11:52

#2767: - Re: Re: Vanhan jäsenen kommentteja

Olen selvittänyt asioita Patentti- ja Rekisterihallituksesta:

Maksamaton jäsenmaksu ei automaattisesti vie jäsenyyttä. Vaikka jäsenmaksu olisi maksamatta, niin jäsenyys säilyy niin kauan, kunnes HALLITUS ON EROTTANUT ko. henkilön. Maksamaton jäsenmaksu on siis vain LAILLINEN PERUSTE erottamiselle. Ei se tapahdu automaattisesti. Tämä koskee KAIKKIA, jotka ovat joskus olleet jäseniä!!!!

Periaatteessa on maksuaikaa aina kuluvan vuoden loppuun. Ja rästijäsenmaksuja voi maksaa myöhemminkin (jos vain ehtii ennen erottamista). Joten se peruste, millä uusi vuosikokous saatiin koolle v. 2006, sen jälkeen kun Kanervo oli syrjäytetty, oli vailla laillista perustetta. Mutta eivät varmaan silloin hallitukseen valitut uudet ihmiset ja uusi puheenjohtaja sitä hoksanneet. Olisi pitänyt vaan kylmästi kestää se mieletön painostus.

Hallituksen jäsenen ei tarvitse olla yhdistyksen jäsen. "Hallitukseen kuuluu vähintään kolme jäsentä", sanoo yhdistyslaki. Muuta ei sanota "jäsenyydestä". Asiaa voinee tulkita siten, että muut kuin kolme saavat olla ulkopuolisia. Tosin voihan "jäsenyys"  tarkoittaa vain hallituksen jäsenten lukumäärää. En tiedä, onko asiasta ennakkopäätöksiä.

En tosin tajua, mitä etua siitä on jäsenistölle, että hallituksessa on ulkopuolisia ihmisiä. Kaipa ne tietävät, jotka niin halusivat. Joku voisi käsittää ulkopuoliset hallituksen jäsenet uhkaksi vaikkapa varojen käytölle. Vai kuinka se menikään?

KKY:n hallitusihmiset kun pitävät KKY:n "ulkopuolisina" niitäkin, jotka ovat yhdistyksen ensikoteja, mutta eivät jäseniä. Hehän tekevät rankimman homman. Ainakin hallituksen kanssa erimielisiä ensikoteja, jotka yrittivät säilyttää kissojen talteenoton tehokkaana, pitivät KKY:n valtaapitävät "ulkopuolisena" uhkana käräjäoikeudessa. Ja täydestä meni.

Anteeksi! OLIVAT KKY:n ensikoteja. Nythän osa on nostanut kytkintä ja loput ovat saaneet kalossia. Syytä ei tiedetä.


Vieras

#2770 Re: Re: Re: Re: Vanhan jäsenen kommentteja

28.11.2011 14:30

#2769: Timo Peltoniemi - Re: Re: Re: Vanhan jäsenen kommentteja 

 no ei syytä varmaan tartte hirveesti miettiä. vallankaappaajat ja rettelöitsijät on saatava ulos! vain näin harmonia palaa :)

rivijäsen

#2771 Re: Lainausmerkeissä

28.11.2011 21:22

#2760: Villipedon omistaja - Lainausmerkeissä 

 Juu, ymmärsin sen kyllä! :) Erittäin "hauskaa" oli kuitenkin se, että hallitus haukkui itse oppositiota salaseuraksi ja vakoojiksi sekä ties miksi, vaikka oppositio yritti juurikin päinvastoin eli saada kaikin tavoin jäsenistöä tiedotettua hallituksen teoista yhdistyksessä ja omasta toiminnastaan näiden hallituksen toimien estämiseksi.

Leila Vuorenoja

#2772 Ari Sandbergille ja "Tuulialle" kysymyksiä!

28.11.2011 21:39

Sanohan sinä Ari Sandberg, mikä on sinun henkilökohtainen mielipiteesi "Tuulia" nimimerkille osoitettuihin kysymyksiin? Haluaisin niin kovasti kuulla vastauksesi. Olisin todella iloinen, jos Tuuliakin tai joku toinen hallituksen linjauksen kannattaja uskaltaisi vastata näihin alla oleviin kysymyksiin???

Tässä lainaus kysymyksistä:

"Sanohan nyt, että mitä mieltä sinä olet siitä, että KKY jätti hädänalaisemmat kissat kuolemaan talven pakkasiin.Onko oikein, että nämä kissat hylättiiin, sillä nehän sitä apua eniten tarvitsevat???

Mitä itse luulisit näille kissoille tapahtuvan nyt talven tullen (siis jos eräs toinen yhdistys ei olisikaan hoitamassa niitä suojaan)? Kunnillahan ei todellisuudessa ole resursseja näiden yksilöiden hoitamiseen pois ulkoa!!

Onko teilllä ymmärrystä ja kykyä vastata näihin kysymyksiin?

Vieras

#2773 Re: Re: Re: Re: Vanhan jäsenen kommentteja

28.11.2011 22:56


Vieras

#2774 Re: Re: Re: Re: Re: Vanhan jäsenen kommentteja

28.11.2011 22:59

#2770: - Re: Re: Re: Re: Vanhan jäsenen kommentteja

No todistetusti ne pahimmat rettelöitsijät jäivät kyllä KKY,n...nähtiinhän se vuosikokouksessa keväällä!

Tankero

#2775 Ari Sandberg ja "Tuulia"

29.11.2011 15:25

Voisitteko vastata asiallisesti esitettyihin kysymyksiin.

KKY on kerännyt vuosia rahaa kissojen auttamiseen. Nettisivuilla mainostetaan, että KKY on perustettu pelastamaan kissat jäätymästä talvella, nääntymästä nälkään ja sairauksiin. Kissataloa varten on kerätty rahaa hankkeen nimellä.

Nyt KKY on vetäytynyt passiiviseksi kaikista näistä hankkeista ja ainoa mitä se ilmeisesti enää tekee on leikkauskampanja.

Miksi lahjoittajia on huijattu eikä rahoja käytetä siihen mihin ne on alunperin lahjoitettu?

Kuinka paljon kissoja KKY on ottanut talteen v. 2011 tähän mennessä?

Miksi KKY:n hallinto vie rahaa suhteettoman paljon kissoille tarkoitetuista lahjoitusvaroista?

Miksi KKY ei hanki kissataloa, vaikka rahat siihen on kerätty?

Asiallisiin kysymyksiin odotetaan asiallisia vastauksia. Jos niitä ei tule, voimme olettaa, että KKY:llä ei ole puhtaita jauhoja pussissaan. Yhdistysten toimintakertomus sekä tilinpäätös ovat julkisia asiakirjoja mikäli kysymyksessä ei ole vapaamuurareihin rinnastettava salaseura. KKY:n tähän mennessä harjoittama toiminta muistuttaa salaseuran toimintaa.