KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen.


Vieras

#2601 Re:

17.11.2011 21:46

#2593: Annika -

Totta, solvailu ei auta KISSOJA mutta se helpottaa joittenkin ihmisten pahaa oloa mitä ilmeisimmin ja on siten terapeuttinen paineenpurku- ja itsetunnon kohotuksen keino, myös antaa sisältöä elämättömään ohi lipuvaan elämään.

Myös jotkut ihmiset HALUAVAT olla valheellisen tietämättömiä sillä totuus ei miellytä. Kahdesta pahasta on valittava se pienempi paha ja se pienempi paha on se valheellinen tietämättömyys.

Sanna

#2602 Re:

18.11.2011 09:21

#2593: Annika -  

 Henk koht. näkisin että tämä adressi alkaa siinä vaiheessa olemaan aikansa elänyt kun jotain tässä toivottua muutosta rupeaa KKY:ssä tapahtumaan. Esim alettaisiin tosissaan puuhaamaan sitä karanteenitilaa mistä on vuosia puhuttu ja mitä varten on rahaa kerätty.

näin sen näkisin

#2603 Yhteistyö ainoa järkevä ratkaisu

18.11.2011 10:39

#2602: Sanna - Re:  

 Tässä kommentissa taidetaan olla tämän adressin funktion ytimessä! Joten kirjoittelu jatkuu ja on niin kauan tarpeellista kunnes tähän asiaan tulee korjaus KKY,n taholta. Kerätyt varat tulee käyttää niihin kohteisin mihin niitä on kerätty.

Kaikkein järkevin ratkaisu voisi olla karanteenitila, joka voi olla monen tahon yhteistoimin hankkima ja ylläpitämä mutta se vaatii hyvää ja arjessa toimivaa kollegiaalista yhteistyötä muiden vapaaehtoisten eläinsuojelu- sekä virallisen tahon kanssa. Näkisin ettei KKY voi vetäytä vastuustaan tässä kohdin, kerätyt varat velvoittaa toimimaan lahjoittajiin nähden katastrofikissojen hyväksi.

Vaikka äkkiseltään yhteiskunnallisesti asia tuntuu vähäpätöiseltä kun on suurempiakin ongelmia ratkottavana mutta tässäkin on laki, tosin väljä ja puuttellinen,  joka ohjaa eläinsuojelutoimintaa mutta viranomaisten voimavarat ovat rajalliset kuten on tiedossa. Moraalsesti ja eettisesti on toimittava puolustuskyvyttömien luontokappaleiden, eläinten ja tässä kohdin kissojen auttamiseksi. Myös tekemällä työtä lain tiukentamiseksi ja tarkentamiseksi, tässäkin yhteistyöllä saavutetaan parempi tulos.

Asia ja päämäärä on sama kaikilla, yhteistyöllä saadaan parempi tulos.

mikkelistä

#2604 Loistava kommentti!

18.11.2011 11:38

"Kaikkihan eivät halua saastuttaa kotejaan tautisilla kissoilla. Jos pieni ryhmä näin haluaa tehdä, olkoon se heidän asiansa.

Itsekkään en haluaisi sänkynsä alla majailevaa kattia kotiini.

Yksi yhdistys ei maailmaa paranna, luulisi jo vuosien saatossa valistustyö menneen perille?

Kisuhan toimii nyt kissojen parhaaksi, heillähän omat toimijansa.Piti olla asiantuntijoita, vai ovatko sittenkään?

Tehän saatte toimia vapaasti mielenne mukaan. KKY on kantansa sanonut, luulisi jo menneen perille? Ei todellakaan ole yhden vapaaehtoisen ryhmän tehtävä huolehtia kaikissa heittelle jätetyistä kissoista. Jotain vastuuta pitää vaatia kissojen omistajiltakin.

En halua rahojeni menevän vastuuttomien ihmisten jälkien korjaamseen."

Olen lukenut koko ketjun. Itsekin yhdistystoiminnassa mukana olevana voin todeta: Käsittämätöntä touhua. Tämä lainaamani kommentti on helmi. Aivan mahtava!! Kiitos sille, joka sen löräytti ilmoille! Siinä tiivistyy koko KKY:n hallituksen asenne, joka on: KKY:n hallitus omistaa yhdistyksen. Kissoilla ei ole enää merkitystä. Jäsentuloista ja lipaskeräyksistä saadut tulot ovat vain taskurahoja enää eikä niillä ole paljoa merkitystä. Koko yhdistykselläkään ei niin olisi enää mitään virkaa, mutta sitä on pakko pitää pystyssä jossain määrin tai muuten pääsee verottaja niskan päälle. Leikkauskampanjakin täytyy pistää pystyyn juuri em. syiden takia. Jäsenilläkään ei ole enää mitään käyttöä. Ulos joutaisivat ja joutavatkin, jos omistavat kehitysehdotuksia ja osoittavat liiallista aktiivisuutta.

Inhoan koko "oppositio" -sanaa. Eihän kyseessä kuitenkaan ole mikään poliittinen asia. Ei ainakaan pitäisi olla. Kissojen asiallahan tässä pitäisi olla. Kissojen asialla olleet ihmiset ovat puhuneet täyttä asiaa ja KKY:n hallitus on yrittänyt heittää jutut sivuraiteille, jotta kysymyksiin ei ole tarvinnut vastata eikä näin ollen muuttaa myöskään toimintatapoja.

Ja nyt on KKY:n puoltajien turha tulla mussuttamaan, että minulla ei ole oikeutta tulla sanomaan mitään KKY:n asioista, kun en ole jäsen. Kun yhdistys on julkinen ja yleishyödyllinen, minulla on oikeus sanoa mielipiteeni sen toimintatavoista ja minulla on myös sananvapaus. Tätä ei KKY:ssä nähtävästi tiedetä. KKY:n hallituksen tietämättömyys monessa muussakin asiassa on tässä addressissa korostunut erittäin räikeästi. Minulle ei ollut vaikeaa valita kumman yhdistyksen jäseneksi lopulta liityin. Selvennyksesi lisään: Se ei ollut KKY.

Tämä kommentti, jota lainasin on käsittämätön aivopieru ihmiseltä, joka on jäsen yhdistyksessä nimeltään Kissojen Katastrofiyhdistys ry.

"Kaikkihan eivät halua saastuttaa kotejaan tautisilla kissoilla. Jos pieni ryhmä näin haluaa tehdä, olkoon se heidän asiansa.

Itsekkään en haluaisi sänkynsä alla majailevaa kattia kotiini."

Millä ajatuksellä tämä henkilö ylipäätään kissoihin suhtautuu? Saastuuko koti tautisen kissan takia? Eiväthän kissojen taudit tartu ihmiseen paitsi sienitaudit ja toksoplasmoosi. Näistäkään ei ole ihmisille vaaraa, jos tietää kuinka näiden kanssa toimitaan. Ja pieni ryhmä joka tosiaan haluaa auttaa ja hoitaa kissat terveeksi ovat tälle kirjoittajalle vain "heidän asiansa". Halveksuva asenne paistaa kauas.

Kirjoittaja ei halua "sänkynsä alla majailevaa kattia kotiini". Kenen sängyn? Sänkynsä-sana viittaa johonkin toiseen henkilöön. "majaileva katti" on halveksuva ilmaisu. Täällä jossain kommentissa joku KKY:läinen takertui siihen, että kissasta käytettiin sanaa "kisu". Se oli hänen mielestään halveksuva sana. Onko "katti" parempi?


"Yksi yhdistys ei maailmaa paranna, luulisi jo vuosien saatossa valistustyö menneen perille?"

Eli KKY:tä ei enää tarvita? Kaikki osaa nyt kohdella kissojaan kuten pitää? Yhtään hylättyä ei enää Pirkanmaalla maleksi? Mitä KKY silloin enää rahoilla tekee ja sitä kerää? Silloin rahat pitäisi lahjoittaa KOKONAISUUDESSAAN vaikkapa Pelastakaa Lapset ry:lle eikä hautoa siellä tileillä korkoa kasvamassa. KKY:n 3-vuotissuunnitelmassa vain näyttää keikkuvan se säätiöittäminen, joten eipähän ne rahat minnekään yleishyödylliseen ole tarkoitettukaan. Säätiön perustaminen on siitä kivaa, että hallituksen jäsenet voi nostella kivoja kokouspalkkioita eikä kukaan määrittele kuinka monta hallituksen kokousta voi pitää. Yleishyödyllisen järjestön hallitus ei saa yleensä kokouspalkkioita ollenkaan.

Pitääpä vinkata myös Punaselle Ristille ja Mannerheimin lastensuojeluliitolle, että "yksi yhdistys ei maailmaa paranna", voitte lopettaa toimintanne. Miksiköhän nämä kuitenkin vain jatkaa ja jatkaa ja jatkaa toimintaansa? Tarjoavat apuaan (ainakin PR) myös ulkomaille. Eli tekevät niillä lahjoituksilla myös jotain eivätkä edes pyri säätiöimään.

"En halua rahojeni menevän vastuuttomien ihmisten jälkien korjaamseen."

Tämä onkin mielenkiintoinen lause. Keiden "vastuuttomisen ihmisten" jälkien korjausta hänen pitäisi kustantaa omista varoistaan? Vastuuttomien kissanomistajien? Miksi sitten yhdistyksen nimi on Kissojen Katastrofiyhdistys ry.? Jos kissat olisivatkin aiheuttaneet tilanteensa itse, ilman ihmistä, silloinko auttaisit kissoja?

Vai oliko yhdistys perustettukin "ketunhäntä" kainalossa? Ihmiset ovat käsittäneet nimen aivan toisin kuin on tarkoitettu. Moni KKY:lle rahansa ja omaisuutensa lahjoittanut ihminen on tarkoittanut niiden menevän "vastuuttomien ihmisten jälkien korjaamseen" eli antamaan hyvä elämä hylätyille kissoille. Mutta nyt nimi kyllä vastaa tilannetta, Kissojen Katastrofiyhdistys tekee siinä asiassa hyvää työtä järjestämällä näille kaikkein vähäosaisimmille todellisen katastrofin.

Et suinkaan kuitenkaan tarkoita, että niputat tässä lauseessa omat ja yhdistyksen rahat? Eihän niin saa tehdä, kai tiedät sen? Yhdistyksen rahat käytetään siihen, mihin yhdistyksen JÄSENET haluavat ne käyttää. Kai tiedät sen? Sinun ei tietenkään tarvitse käyttää rahojasi "vastuuttomien ihmisten jälkien korjaamseen", jollet niin halua tehdä. Silloin sinun ei kannata antaa rahaa Punaiselle Ristille, Pelastakaa Lapset ry:lle eikä KISUlle, koska ne kaikki tekevät tätä eli käyttävät lahjoitetut rahat "vastuuttomien ihmisten jälkien korjaamseen". Anna silloin rahasi KKY:lle, koska se ei korjaa enää mitään. Tämä on todellakin tullut jo selväksi.


KISU tekee hyvää työtä ja yhdistyksen nettisivut ovat malliesimerkki toiminnan avoimuudesta ja sen esittelystä. Pelastettujen kissojen määrät ovat jo nyt kunnioitettavat eikä ole epäilystäkään mistä yhdistyksestä vuosien varrella kasvaa merkittävä hyväntekijä eläinsuojelun alueella. Ja mitä tulee tähän KISUn parjaamiseen useamman kommentin voimin, niin sen voi kuitata kateellisten hölinänä. Jos tuntee vähääkään ihmisten käyttäytymispsykologiaa, niin juuri tuolla tavoin kateus saa ihmiset puhumaan.

Pitkän kirjoitukseni lopuksi haluan vielä muistuttaa, että minun suutani ei tuki KKY:n hallitus eikä kukaan muukaan. Minun puolestani kaivelkaa ip-osoitteet ja mitä nyt keksittekin kaivella, mutta herjausta tästä kirjoituksesta ette saa muokattua millään.

Suomessa on ja tulee olemaan sanan- ja mielipiteen vapaus, jota voi käyttää niin eduskunnan kuin yleishyödyllisten yhdistysten toiminnan arvioimiseen. Tosin KKY ei enää vaikuta olevan yleishyödyllinen yhdistys. Mutta se onkin sitten toinen juttu.

Vieras

#2605

18.11.2011 12:21

täysin totta tuo yllä oleva teksti. erityisesti alla olevat lauseet jäivät mieleen:

"Pitääpä vinkata myös Punaselle Ristille ja Mannerheimin lastensuojeluliitolle, että "yksi yhdistys ei maailmaa paranna", voitte lopettaa toimintanne. Miksiköhän nämä kuitenkin vain jatkaa ja jatkaa ja jatkaa toimintaansa? Tarjoavat apuaan (ainakin PR) myös ulkomaille. Eli tekevät niillä lahjoituksilla myös jotain eivätkä edes pyri säätiöimään."


Vieras

#2606 Re: Re: Haluamme muutosta !

18.11.2011 13:00

#2573: Järjen käyttö on sallittua - Re: Haluamme muutosta ! 

 Tässä taitaa kiteytyä KKY,n tämänhetkinen kulissien takana toimintaa ohjaava ajatusmaailma ja ideologia kissoja ja niitä auttavia ihmisiä kohtaan.

Ja Mikkelistä tuli jarjettömän hyvä kommentti !! Mielenkiintoista, asia kiinnostaa kauempanakin HYVÄ!


Vieras

#2607 Re: Loistava kommentti!

18.11.2011 13:07

#2604: mikkelistä - Loistava kommentti! 

"Tosin KKY ei enää vaikuta olevan yleishyödyllinen yhdistys. Mutta se onkin sitten toinen juttu."

 Olisi mukava kuulla/lukea terävä analyysisi tästä aiheesta!

mikkelistä

#2608 Niin varmaan

18.11.2011 13:38

"Tosin KKY ei enää vaikuta olevan yleishyödyllinen yhdistys. Mutta se onkin sitten toinen juttu."

Olisi mukava kuulla/lukea terävä analyysisi tästä aiheesta!

Tässä on tämmöinen..mmm...piilovilluilun sävy, joten voin olettaa, että kysyjänä on samaa tahoa edustava, joka on tivannut täällä "...ilmoita nyt paljonko pulitit oikeudenkäynnistä..."

Olisi varmasti mukava kuulla, juu, mutta jospa KKY itse esittäisi kannanottonsa aiheeseen eli onko se vielä yleishyödyllinen yhdistys ja millä perusteilla?

Vieras

#2609 Re: Niin varmaan

18.11.2011 13:53

#2608: mikkelistä - Niin varmaan 

Voin vakuuttaa ettei tuossa kommentissani ole mitään julki eikä piilovilluilua vaikka se sinusta ehkä siltä kuulostaa!

ENKÄ todellakaan edusta vähimmässäkään määrin  mainitsemaasi tahoa "...ilmoita nyt paljonko pulitit oikeudenkäynnistä..." enkä ole koskaan edustanut.

mikkelistä

#2610 No sitten...

18.11.2011 14:01

..anteeksi väärä tulkinta.

Mutta sen terävän analyysin KKY:n yleishyödyllisyydestä saa antaa joku muu. Vaikkapa juuri KKY itse. Siltähän koko addressin ajan on pyydetty vastauksia moneen kysymykseen, joita ei ole saatu.


Vieras

#2611 Re: No sitten...

18.11.2011 14:10

#2610: mikkelistä - No sitten... 

 Täällä saa tasan kaksi KKY,ltä: pyytää ja olla ilman.


Vieras

#2612 Mielenkiintoista

18.11.2011 14:19

Ja hieno asia on se, että tätä adressia seurataan vieläkin ja allekirjoituksia tulee koko ajan! Siis ihmiset eivät ole unohtaneet kissoja, ovat valveutuneita ja odottavat yhä että KKY muuttaa toimintaansa katastrofikissoille myönteisemmäksi. KOSKA OVAT KERÄNNEET VAROJA SITÄ VARTEN!

Vieras

#2613 Re:

19.11.2011 11:45

#2544: SAnna -

Monesko kerta toi jo on? Eihän sun enää pitäny kirjottaa mitään? Näinkö ne puheet teilläpaikkansa pitänee?

Sanna

#2614 Re: Re:

19.11.2011 13:18

#2613: - Re:

No anteeksi kovasti sortumiseni kirjoitteluun:) kylläpäs minä nyt olen epäluotettava... myönnän, on vaikeaa lopettaa tänne kirjoittelu..kun joku kirjoitus innoittaa kirjottamaan kommentin niin ei siinä enää sormiaan pysty estämään!

Toisaalta, voisinhan mä alkaa kirjoittamaan jollain toisella nimimerkillä tai täysin nimettömänä mutta en ole niin munaton

Mua ei muuten tartte teititellä... :)

Hädänalaisten kissojen puolesta

#2615 höh

19.11.2011 14:24

Eiköhän Sanna saa kirjoittaa tänne niin usein kun hän itse haluaa! Hän sentään kirjoittaa omalla nimellään. :) Minä en sitä halua tehdä, koska sitten minut varmaan erotettaisiin KKY:stä, enkä voisi enää vahtia hallituksen touhuja! ;)

Hallitus saa olla kyllä edelleenkin varpaillaan, sillä meitä hädänalaisten kissojen puolesta taistelijoita on paljon enemmän kuin vain ne, jotka oppositiossa avoimesti toimivat. Heidäthän on osin jo erotettu yhdistyksestä ja osaa yritetään vielä erottaa! Ei taida vain perusteet riittää. Oliskohan aika tehdä näistä KKY:n kyseenalaisista toimintatavoista valtakunnallisestikin julkisia, että kaikki tietäisivät miten moraalittomasti täällä toimitaan!!? Aikaisemmista hallituksen toimia puolustavista kommenteista voi helposti lukea, että näiden hädänalaisten kissojen hätä ei meinaa mitään hallituspuolelle!

Vieras

#2616 Re: höh

19.11.2011 15:21

#2615: Hädänalaisten kissojen puolesta - höh

Olisikohan nyt KKY,n valveutuneiden jäsenten aika lyöttäytyä joukolla yhteen ja tehdä asialle jotain, vaikkapa tuoda ne kyseenalaiset toimintatavat valtakunnallisesti julkisuuteen!? Jos teitä on paljon, enemmän kuin hallituksessa jäseniä niin varmasti saatte jotain aikaiseksi kun olette peräänantamattomia ettekä kertakaikkiaan hyväksy hallituksen kyseenalaisia toimia. Teette selväksi ettei hallitus voi mielinmäärin tehdä mitä haluaa. Nojautukaa yhdistyslakiin!! Tehdä ensin kuitenkin KKY,n hallitukselle kirjallinen mielenilmaus/vaatimus jossa yksilöidään asiat joihin vaaditte jäseninä muutosta, myös on vaadittava kirjallinen vastaus tiettyyn aikamäärään mennessä. Asiat pitää olla paperilla todennettavissa mitä on vaadittu ja myös vastaus todennettava kirjallisena. Tarvitsette dokumentteja, puheita ei voi todentaa enää jälkikäteen.

Onnea taistelussa tuulimyllyjä vastaan!

Annika Fabritius

#2617 Re:

19.11.2011 21:13

#2593: Annika -

Minä en ainakaan peräänny ;) Tätä adressia tarvitaan, koska täällä on keskustelua. Tervesiä vaan kaimalle, kuka sitten lienetkin.


Vieras

#2618 Re: Re:

19.11.2011 22:06

#2617: Annika Fabritius - Re:

Joo, tämä adressi on tarpeen kuten Sannakin tuolla sanoi ja olen samaa mieltä. Eihän KKY ole muuttanut toimintatapaansa.


Vieras

#2619 Kysympä vaan

19.11.2011 23:39

Olis tosi kiva tietää millä tavoin kky ei ole yleishyödyllinen. Millä tavoin kisu on sitten yleishyödyllinen
minä vain

#2620 se ei pelaa joka pelkää

20.11.2011 02:38

KKy:n jäsenistön toisinajattelijat pelkäävät, että he joutuvat samanlaisen mustamaalauksen uhriksi kuin oppositio joutui ja monet kymmenet jäsenet sitä ennen, jotka uskalsivat olla eri mieltä hallituksen toimia vastaan. Siksi olisinkin sitä mieltä, että nämä KKy:ssä tapahtuneet moraalittomat väärinkäytökset jäseniä kuin kissoja kohtaan tulisi saada julkisuuteen laajemmin. Ehkä se saisi hallituksen järkiintymään teoissaan tai vetäytymään tehtävistään ja antamaan kyvykkäimmille henkilöille tilaa?

Vieras

#2621 Re: se ei pelaa joka pelkää

20.11.2011 12:30

#2620: minä vain - se ei pelaa joka pelkää

Hallitukseen valittiin viime vuosikokouksessa, henkilö jonka uskottiin olevan järjen ääni hallituksessa...mutta mutta vielä ei ainakaan ole tapahtunut mitään muutosta parempaan suuntaan kissojen osalta..lieko hallituksen ainaisjäsenet laittaneet tämän henkilön ruotuun..?!? Tai sitten tämä henkilö on enemmän finanssipuolen puolestapuhuja ja silloin kissat jäävät enemmän statistin osaan, välinearvoon keinoksi kerätä rahaa. Niin ja onhan siellä palkattuna kallis lakimieskin jonka neuvoilla voi toiminnassa mennä väljän ja tulkinnanvaraisen yhdistyslain rajoja hipoen. Ei tässä taida tavallisen jäsenen/jäsenten sana ja tahto painaa, raha antaa valtaa, tekee mahtavaksi ja ylimieliseksi. Vuosien aikana on nähty mitä tapahtuu jos on erimieltä asioista, sama tulee toistumaan aina jos asenteissa/hekilöissä ei tapahdu muutosta. Viimekeväinen tulee toistumaan.

Viime kevään vuosikokous oli silkkaa farssia yliampuvine "varotoimineen"; palkatut poket ovella ja tuomari syynäämässä "kulkulupia" Näillä yliampuvilla ja varsin kalliilla (iso raha pois kissoilta) ja vainoharhaisilta tuntuvilla toimilla hallitus pyrki psykologisesti leimaamaan toisinajattelijat "vaarallisiksi" joita varten oli varauduttava kyseisten palkollisten voimin. Tämä todennäköisesti tulee toistumaan myös seuraavana vuosikokouksena. Onhan täällä tullut julki, että niitä toisinajattelijoita on edelleen jäsenistössä ja heitähän ei suvaita.

Mutta aika tekee tehtävänsä ja tällä adressin kommenttiosiolla on siinä tärkeä tehtävänsä avata jäsenistön silmiä, herättää miettimään mitä on tukemassa jäsenmaksullaan; säätiöittämista vai kissoja jotka tarvitsevat apua. Täällä on varsin selväksi tullut se millä asenteella kissoja kohtaan yhdistyksen kannattajat täällä kommentoivat ja myös toimivat, jos toimivat.

KKY:en rivijäsen

#2622 Joululahja Kisun kissoille !

20.11.2011 14:52

Nyt olisi KKY:en hallituksella mahdollisuus näyttää, että välittääkö se oikeasti kissoista.

Reilu rahallinen lahjoitus Kisulle eläinlääkärikuluihin näyttäisi, että KKY välittää myös heikoimmassa asemassa olevista kissoista. Tapahtuuko niin? Toivon , että tapahtuisi.

Olisi jo aika todella lopettaa ihmisten välisten riitelyt ja alkaa taas auttaa kissaparkoja ihan oikeasti!

Vieras

#2623 Re: Joululahja Kisun kissoille !

20.11.2011 16:13

#2622: KKY:en rivijäsen - Joululahja Kisun kissoille !

Minkälaisista olosuhteista Kisu ry noutaa kissoja? Ovatko kissat jonkun omistamia/ viilejä, ei kenenkään kissoja?

 

Timo P.

#2624 KKY:n yleishyödyllisyydestä

20.11.2011 16:58

#2608: mikkelistä - Niin varmaan

Erinomainen kirjoitus nimimerkillä "mikkelistä"! Erittäin hyvin kiteytetty. Juuri kuvatunlaista on "keskustelu" mainitsemasi yhdistyksen kannattajien kanssa.

YLEISHYÖDYLLISYYDESTÄ sen verran, että Pirkanmaan käräjäoikeus nauhoitti KKY:n puheenjohtaja Terttu Kanervon määritelmän yleishyödyllisyydestä 16.9.2011.

Sen määritelmän perusteella KKY:ltä ei kannata kysyä, mitä tarkoittaa sana "yleishyödyllisyys". Asiaa ei siellä ymmärretä. Se selittääkin monta ristiriita-asiaa; mm. minun laittoman erottamiseni, sillä olen jäsenen velvollisuudella ja oikeudella yrittänyt valvoa KKY:n yleishyödyllisyyttä. Siksi tuli kenkää.

Kannattaa hakea sanan merkitystä vaikkapa netistä. Se on tavattoman helppoa valistuneelle ihmiselle.

Tietenkin ymmärrän, että nimimerkki "mikkelistä" varmasti tietää yleishyödyllisyyden merkityksen. Mutta KKY:n puheenjohtaja ei sitä tiennyt ainakaan vielä 16.9.2011.

Timo P.

#2625 Re: Re: Joululahja Kisun kissoille !

20.11.2011 17:08

#2623: - Re: Joululahja Kisun kissoille !

Kirjoititte, että

Minkälaisista olosuhteista Kisu ry noutaa kissoja? Ovatko kissat jonkun omistamia/ viilejä, ei kenenkään kissoja?

Taisi lipsahtaa kysymyksenne väärälle nettipalstalle. Olen huomannut, että Kisulla on omat kotisivut, ja sitä kautta voi harrastaa viestintää kyseisen yhdistyksen kanssa.

Siellä näkyy olevan myös yhteystietoja pilvin pimein. (Olisipa KKY:nkin sivustolla heidän  hallituksen jäsenistä yhteystiedot, niin että heihin voisi ihmiset pitää yhteyttä. Vai mitä KKY:läiset?)

Ei tarvitse kiittää tästä neuvosta!