KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen.

Turhake

#2726 Trollille

24.11.2011 15:31

Ovatko addressit mielestäsi turhia? Pelkkiä henkilökohtaisen turhautumisen ja tuskan purkautumiskanavia? Aika vähättelevästi suhtaudut kansalaisaktivismiin.

Niin kauan, kun tämä asia pidetään julkisuudessa tavalla tai toisella, se ei unohdu ja toisinajattelijoiden periksiantamattomuus toimii "piikkinä väärin toimijoiden lihassa". Sinä saat kaikin mokomin mennä odottelemaan, mutta meitä jääräpäitä löytyy, jotka pitävät addressin pystyssä vaikka maailman tappiin. Tai ainakin siihen asti, kun KKY muuttaa toimintaansa. Ja todetaan vielä kerran sekin, että julkisuus ei tule jäämään tämän addressin varaan. KKY:n puuhastelu tulee vielä paljastumaan.

Totuuden torvi

#2727 Kuulemiskirjeitä

24.11.2011 17:16

Moni oppositiosssa aktiivisesti vaikuttava KKY:n jäsen on saanut kuulemiskirjeen Terttu Kanervolta tässä loppusyksyn aikana, ja jossa jäsentä ehdotetaan erotettavaksi yhdistyksestä. Perusteina on ollut yleisesti kuuluminen oppositioon ja sen sisäinen toiminta! Päätöksiä ei ole vieläkään kaikille kirjeen saajille tullut, vaikka vastineiden lähetysaika on mennyt jo ajat sitten umpeen. Sikäli että näitä erottamisia aletaan käytännössä toteuttaa, lupaan henkilökohtaisesti, että tulen vetämään KKY:n hallituksen touhailut valtakunnallisesti julkisuuteen tätä adressia huomattavasti laajemmin! Auttaako se mitään, sitä en osaa sanoa, mutta tietäväthän ihmiset ainakin jatkossa paremmin, millainen diktatuuri KKY nykyisin on. Se ei ole valheellista mustamaalaamista, vaan ainoastaan totuuden esiin tuomista. Ehkäpä se häpeän tunne, tai pelko siitä saa ainakin moraalisesti ja eettisesti väärin toimineen KKY:n hallituksen miettiimään seuraavia tekojaan! Taistelu kissojen puolesta ei ole vielä päättynyt!

On suuri häpeä, että ennen hädänalaisia kodittomia kissoja menestyksellisesti auttanut yhdistys on muuttunut pieneksi pullakerhoksi, jossa ei TOISINAJATTELIJOITA suvaita ja itse yhdistyksen tarkoitus pelastaa apua tarvitsevia kissoja on LÄHES TÄYSIN unohdettu. PELKÄT LEIKKAUSKAMPANJAT EIVÄT AUTA NIITÄ JO OLEMASSA OLEVIA KODITTOMIA KISSOJA!

Hyvin toimivan eläinsuojeluyhdistyksen merkki on aktiivinen käytännön työ, jota voidaan mitata esimerkiksi pelastettavien kissojen määrällä, ei tilillä oleva saldon suuruus! Rahoja tulisi käyttää kissoihin, eikä taloudenhoitajan ja lakimiehen palkkaan!

Utelias

#2728 Tuuliaa, mikset vastaa kysymyksiini?

24.11.2011 17:22

Missä sinä Tuulia olet, ja miksi et vastaa kommentissa 2682 esittämiini kysymyksiin. Voinko tästä vastaamattomuudestasi nyt päätellä, että et pysty tuomaan melipidettäsi siksi esiin, koska sinua hävettää myöntää, että KKY:n hallitus on toiminut väärin tässä puolivillien arkojen kissojen talteenottokiellossaan? Tiedostat itsekin, että kissjen hylkääminen on väärin, mutta et voi sitä julkisesti myöntää täällä adressissa. Voiko joku muu rohkea hallituksen kannattaja kertoa oman mielipiteensä näihin kysymyksiin ja perustella myös vastauksensa. Onko pokkaa??? ;D


Ari Sandberg

#2729 Kommentti

24.11.2011 17:40

 

Olen aiemmin joissain vastuksissani ilmoittanut, että en vastaa täällä enää, mutta nyt on pakko hieman tarkentaa. On totuus, että käyn näillä sivuilla silloin tällöin katsomassa missä mennään. Aika hurjaa touhu on edelleen. Silmiini osui kirjoitus 2721:ltä. Toivon, että ette vedä minua sotkuunne. Puhuisitte asioista joista teillä on selvä fakta. Nyt sitä kirjoituksessanne ei ole. Väitteet minua kohtaan ovat tuulesta temmattuja.

Tiedoksi teille etten ole tyrmännyt kenekään ajatuksia missään vaiheessa. Olen ollut avoimin mielin koko ajan liikkeellä. Mitä tulee puheenjohtajan kelkaan ryhtymisestä, ei pohjaudu mihinkään faktaan. Minulla on omat mielipiteeni kokouksissa, jotka tuon selvästi esille. Katson kaikki asiat laajapohjaisesti ja tulevaisuutta ajatellen.

Väite, ettei kissat kiinnosta on törkeä väite. Ette ole ollut kokouksissa joissa näistä asioista puhutaan ja näin kuullut mitä TODELLA tehdään. Totta on myös, että yhdistys on hoidettu ja hoidettava hyvin. Sen velvoittaa jo yhdistyslaki yksiselitteisesti.

Mistä voitte tietää mikä on puheenjohtaja tahto. Kyllä se on hallituksen päätös mikä pätee. Vaikka olisin eri mieltä ei mieleeni tulisi aloittaa rettelöinti oman ideani läpi viemiseksi. Olemme kokousajat sopinneet jo ennakkoon, joten hallitusta ei tulla kutsumaan kokoon turhaan.

Mikäli on minulle asiaa, voitte ottaa yhteyttä, muussa tapauksessa en halua nimeäni mainittavan asiassa tai asiayhteydessä, niiltä osin josta teillä ei ole oikeaa tietoa.

Olemme sopineet, että kukaan ei kommentoi näillä sivuilla, mutta nyt oli tosiaan tarve oikaista.

Korostan, että kirjoitukseni EI ole KKY:n virallinen näkökanta, vaan tämä on minun henkilökohtainen kirjoitukseni.

 

 

 

Voi jessus...

#2730 Mitä virkaa...

24.11.2011 17:54

...kirjoituksellasi sitten on, Ari Sandberg? Puolustelet pelkästään itseäsi? Se koira älähtää jne. KKY:n virallista kantaa tässä addressissa on koko ajan kyselty. Sitä virallista kantaa minkä se nettisivuillaan uljaasti julistaa: "to save homeless cats from getting frozen in wintertime, starving to death or becoming ill". Eli kodittomat, jotka uhkaavat jäätyä, nääntyä kuoliaaksi tai sairastua. Tämä on KKY:n sivujen mukaan virallinen agenda ja kanta. Mutta KKY on hallituksen siunaamana päättänyt toisin. Nettisivujen annetaan edelleen julistaa harhaanjohtavia tietoja.

"Ette ole ollut kokouksissa joissa näistä asioista puhutaan ja näin kuullut mitä TODELLA tehdään."

Kokouksissa ei pelasteta y h t ä k ä ä n kissaa. TODELLA. Se tapahtuu jossain ihan muualla. Luulisi sinun sen verran tietävän rescueasioista.

 

"Aika hurjaa touhu on edelleen."

Ja mitähän "hurjaa" täältä olet löytänyt? Totuuden? Totta, täytyy myöntää, että KKY:n todellinen toiminta on hurjaa, mutta ei millään tavoin positiivisessa mielessä. Saat muuten tottua tähän "hurjaan" menoon jatkossakin, sillä vauhti eikun kiihtyy....

 


"Katson kaikki asiat laajapohjaisesti ja tulevaisuutta ajatellen."

Tuttua liirumlaarumia, joita kuulee poliitikkojen ym. suusta. Sanoja, jotka ei yleensä tarkoita mitään ja joiden on tarkoituskin olla niin ympäripyöreitä, ettei kukaan pysty niihin tarttumaan. Ja miten h*****ssä eläinsuojeluyhdistyksen toiminnassa pitää asioita nyt tarkastella niin v**un "laajapohjaisesti ja tulevaisuutta ajatellen". Jos  eläinten rescueita noin rupeaa käsittelemään, niin sinne pakkaseen ne kyllä jäävätkin. Rescuetoiminta on hektistä toimintaa, jossa ei laajoja pohjia kerkiä miettimään. Pohja ja toimintasuunnitelma pitää olla mietitty jo aiemmin ja kun on toiminnan aika, silloin toimitaan. Mutta KKY:ssä keskitytään nykyisin vain miettimään "asiat laajapohjaisesti ja tulevaisuutta ajatellen". Olisit maininnut oheen yhden sanan eli raha, niin tuo lässytys olisi asettunut oikeaan valoon.

Hirveen suuria kuvioita siellä ilmeisesti kuitenkin suunnitellaan, koska kissat eivät näköjään kuvioihin kuulu kuin sivuosassa. Ilmeisesti jäsenten erottamiskampanja vie kaiken voiman hallitukselta.

Ari Sandberg

#2731 Vastaus 2730

24.11.2011 18:14

#2730: Voi jessus... - Mitä virkaa... 

 Lueahan tarkkaan mitä ja MISTÄ olen kirjoittanut enne kun alat haistatella. Älä lähde vääristelemään sanoja. Tulin avoimesti kirjoittaneeksi omalla nimelläni mitä itse et ole tehnyt. Joten, pitäydyn aikaisemmissa kirjoituksissani olla vastaamatta.


Vieras

#2732 Re: Kommentti

24.11.2011 18:56

#2729 : Ari Sandberg - Kommentti

luetun ymmärtäminen ei näemmä ole KKY:n hallituksen vahvimpia puolia...tämä on pistäny silmään läpi adressin. en kirjottanu että kissat ei kiinnosta vaan että surkeimpien kissojen kohtalo ei näytä kiinnostavan. jos olisi kiinnostanu niin silloinhan olisit alkanu ajaa hallituksessa sitä että puolivillien talteenottoa jatkettaisiin entiseen malliin: sairaat ja aggressiiviset piikille ja kesyyntyville uusi mahdollisuus. ja karanteenitilaa pystyyn kiireellä. mikäs sen tilanne on? varmaan taas ens vuoden toimintasuunnitelmassa lukee jotain seuraavaa: "hallitus pohtii kissatilan mahdollisuutta" .HAAAAHA

 

hih.. ja jos tosiaan luulet ettei ne tietyt hallituksen pöljäkkeet käy täällä kommentoimassa niin terve vaan:)  tietyt henkilöt kyllä tunnistaa.

Leila Vuorenoja

#2733 Ari Sandbergille kysymyksiä

24.11.2011 20:02

#2729: Ari Sandberg - Kommentti 

 Sanohan sinä Ari Sandberg, mikä on sinun henkilökohtainen  mielipiteesi "Tuulia" nimimerkille osoitettuihin kysymyksiin? Haluaisin niin kovasti kuulla vastauksesi.

Tässä lainaus kysymyksistä:

"Sanohan nyt, että mitä mieltä sinä olet siitä, että KKY jätti hädänalaisemmat kissat kuolemaan talven pakkasiin.Onko oikein, että nämä kissat hylättiiin, sillä nehän sitä apua eniten tarvitsevat???

Mitä itse luulisit näille kissoille tapahtuvan nyt talven tullen (siis jos eräs toinen yhdistys ei olisikaan hoitamassa niitä suojaan)? Kunnillahan ei todellisuudessa ole resursseja näiden yksilöiden hoitamiseen pois ulkoa!!

Onko sinulla ymmärrystä ja kykyä vastata näihin kysymyksiin?


Vieras

#2734 Re: Ari Sandbergille kysymyksiä

24.11.2011 20:29

#2733: Leila Vuorenoja - Ari Sandbergille kysymyksiä

Sandberg on ainakin aiemmin täällä adressissa luvannu vastata jos hänelle henk koht meiliin laittaa viestiä eli kannattaa kokeilla sitä. kaikkiin näihin todellisiin kysymyksiin voi näet jättää vastaamatta sillä varjolla että on päättäny olla enää kommentoimatta täällä mitään.

olis mielenkiintoista tietää sekin että kun KKY on kuitenkin ottanu muutamia puolivillejä ny kesän aikana niin mitä he ovat tehneet toisin tautivaaran ehkäisemiseksi ensikodeissa? joku uusi toimintatapa heillä varmaan on koska täähän oli yksi syy miks puolivillejä ei enää haluttu ottaa.

Totta vai tarua

#2735 Uusi toimintatapako KKY:llä?

24.11.2011 21:45

#2734: - Re: Ari Sandbergille kysymyksiä 

Sanottua: "olis mielenkiintoista tietää sekin että kun KKY on kuitenkin ottanu muutamia puolivillejä ny kesän aikana niin mitä he ovat tehneet toisin tautivaaran ehkäisemiseksi ensikodeissa? joku uusi toimintatapa heillä varmaan on koska täähän oli yksi syy miks puolivillejä ei enää haluttu ottaa."

Tautivaaran ehkäisy ensikodeissa ei ole toiminut koskaan, sillä KKY on VUOSIKAUSIA ottanut kissapopulaatioista kissoja, joissa käytännössä on ollut myös puolivillejä. Se selviää jäsenlehti Katti-Matin vuosikertoja selaamalla ja tutkimalla menneiden vuosien vuosikertomuksia ja toimintasuunnitelmia. Tauteja KKY:n kissoissa on ollut aina, eikä tautien ehkäisy ole OLLUT koskaan kunnossa sen jälkeen, kun kissatalo myytiin jo vuosikausia sitten. Sen jälkeen KKY:llä ei ole ollut minkäänlaisia KARANTEENITILOJA. On menty vaan vuodesta toiseen hyvällä onnella ja kerätty rahaa kissataloon rahankeräysluvilla JUURI SITÄ VARTEN AIKANAAN PERUSTETULLE TILILLE.

Vuoden 2010 toimintasuunnitelmassa jäsenet päättivät vuosikokouksessa korostaa vähintään kissatilan hankintaa ja/tai  sen jatkamisen tärkeyttä. Hallituksen enemmistö päätti kuitenkin kokouksessaan myöhäissyksyllä luopua kissatilan etsinnästä vastoin hyväksyttyä toimintasuunnitelmaa. Pelästyivät kai, kun vuokrattuun kissojen välilaskupaikkaan tuli parvo-virus KESYJEN pentujen kautta.

Edellämainittuja TOTUUKSIA ei puheenjohtaja ole koskaan suostunut myöntämään: hän on viimeisen vuoden pyrkinyt uskottelemaan mm., että puolivillejä ei ole ennenkään otettu, että ensikodeissa ei ole ollut ennenkään tauteja, että kissatilaa ei ole pidetty tärkeänä (vaan että sen hankinnasta on toistaiseksi luovuttu) ja että kesypennuista ei ole voinut tulla parvoa vuokrattuun kissatilaan.

KAIKKIIN ihmisiin, HUOM. KAIKKIIN pätee seuraava: Ihmisen ikääntyessä aivoissa tapahtuu kognitiivista eli älyllisten toimintojen heikentymistä, jolloin ajattelu, muisti, oppiminen, luovuus sekä havainnointi- ja ongelmanratkaisukyky vaikeutuvat. Joillain se on voimakkaampaa, joillain heikompaa. Joillain se alkaa aiemmin, joillain myöhemmin. Mutta AINA se kuitenkin TAPAHTUU. Vaikka se joillain alkaisi myöhemmin, se voi silti edetä erittäin nopeasti.

Täytyy vastata alussa olleeseen kommenttiin, että KKY:n hallituksen tietyt henkilöt pääsivät tavoitteeseensa, siksi toiminta on pikku hiljaa livennyt puolivilleihin ja Pirkanmaan ulkopuoleltakin otettuihin kissoihin. Tuo tavoite oli päästä eroon ahkerasta kissojen pelastajasta Pirjo Peltoniemestä.

Juusi siksi on yhdistyksen kissojen pelastustoiminta niin halvaantunut. Temmelletään vähän muilla kentillä.


Vieras

#2736 Re: Uusi toimintatapako KKY:llä?

24.11.2011 22:08

#2735: Totta vai tarua - Uusi toimintatapako KKY:llä?

"KAIKKIIN ihmisiin, HUOM. KAIKKIIN pätee seuraava: Ihmisen ikääntyessä aivoissa tapahtuu kognitiivista eli älyllisten toimintojen heikentymistä, jolloin ajattelu, muisti, oppiminen, luovuus sekä havainnointi- ja ongelmanratkaisukyky vaikeutuvat. Joillain se on voimakkaampaa, joillain heikompaa. Joillain se alkaa aiemmin, joillain myöhemmin. Mutta AINA se kuitenkin TAPAHTUU. Vaikka se joillain alkaisi myöhemmin, se voi silti edetä erittäin nopeasti."

Tämä oli selkeästi nähtävissä vuosikokouksessa. Eikä tähän todellakaan auta kuin aika sillä uudet hallituksen jäsenet tuskin pyrkivät muuttamaan toimintatapaa takaisin siihen viralliseen kantaan. Ei kovin hyvältä eikä lupaavalta vaikuttanut kissojen kannalta täällä juuri luettu uuden hallituksen jäsenen kannanotto. Tuntuu siltä, että kokoustaminen ja asioiden pohdinta "laajamittaisesti" on tärkeämpää kuin niitten maastossa olevien kissojen auttaminen. Ei se todellakaan ole niin vaikeaa se kissojen auttaminen varsinkin kun on rahaa siihen, ei siinä tarvita kuukausien teoreettisia pohdintoja siitä mitä pitäis tehdä!

 

 


Vieras

#2737 Re: Kommentti

24.11.2011 22:29

#2729: Ari Sandberg - Kommentti

Ei tämä kissojen auttaminen ole rakettitiedettä, eikä siihen tarvita yliopistotutkintoa eikä laajamittaisia pohdintoja pelkästään tulevaisuutta varten!! ENTÄS NE KISSAT JOTKA TARVII SITÄ APUA NYT, se on varsin yksinkertaista toimintaa  MUTTA kun siitä halutaan tehdä lähes valtakunnan politiikan ja johtamisen tasoon verrattavissa olevaa toimintaa niin mitäänhän ei tapahdu satojenkaan kokoustamisten ja lautakuntien istuntojen jälkeenkään vuosikausiin, kun asioita vaan pohditaan.

 

 

Voi jessus...

#2738 Totuus kirvelee

25.11.2011 08:55

"Lueahan tarkkaan mitä ja MISTÄ olen kirjoittanut enne kun alat haistatella. Älä lähde vääristelemään sanoja. Tulin avoimesti kirjoittaneeksi omalla nimelläni mitä itse et ole tehnyt. Joten, pitäydyn aikaisemmissa kirjoituksissani olla vastaamatta."

Ari Sandberg, mainitse asia, jonka vääristelin. Kommentoin selkärangatonta puolusteluasi ja KKY:n toimintaa. Kummassakaan ei ole vääristelyä. Se on totuus tällä puolen KKY:tä eli ulosjätetyille/heitetyille.

Et myöskään vastannut yhtään mihinkään olennaiseen kysymykseen, joista tässä addressissa ollaan toistuvasti kyselty. Näytä myös kohta, jossa olen haistatellut sinulle.

Propsit sinulle, kun kirjoitit omalla nimelläsi. Tiedämme ainakin kuka myös väistelee vastuutaan kissa-asiassa keikkuessaan KKY:n hallituspaikalla. Ja juu, älä vastaa sitten TÄHÄNKÄÄN ;)
KKY:n hallituksen toimintaperiaate 2012?

#2739 Kannanotto

25.11.2011 09:21

trolli

#2740 Re: Trollille

25.11.2011 11:15

#2726: Turhake - Trollille

Kirjoitin suunnillen näin: Eli tämä adressi alkuperäisessä tarkoituksessaan on siis nykyisellään turha.

Sinä käsitit sen näin: Ovatko addressit mielestäsi turhia?

Lisäsin alle viivauksen eron havaitsemisen helpottamiseksi.

Toivottavasti julkisuus ei tule jäämään tämän adressin varaan. Ihmettelen vaan pitääkö sitä odotella muutama vuosi henkeään pidätellen....

Turhake

#2741 Trollille

25.11.2011 11:29

Voit alleviivailla rauhassa sanojasi. Täällä on satoja addresseja, joista voit sanoa samaa alleviivauksen kanssa sekä ilman.

Mistäs me vielä tiedetään onko "tämä addressi alkuperäisessä tarkoituksessaan siis nykyisellään turha". Ei tämä homma vielä ole päätöksessään.

Älä nyt muutamaa vuotta henkeäs pidättele. Se on vaarallista. Laajemmasta julkisuudesta sen verran, että ajoitus täytyy harkita hyvin, sillä kun tiettyjä prosesseja on kesken, se voi olla siinä tapauksessa jopa haitallista.

Vieras

#2742 Re: Re: Trollille

25.11.2011 12:54

#2740: trolli - Re: Trollille 

 Nykyihmisten yksi heikkouksista on kärsimättömyys ja lyhytjännitteisyys. Ei ole kärsivällisyyttä odottaa ja katsoa miten asiat etenee...joskus ne etenee tooooosi hitaasti ja on vain odotettava katsottava sopiva hetki milloin pitää "iskeä".

Tämä myös vaatii viisautta ja huomiokykyä, kykyä ajoittaa ja ymmärtää laajemmalti asioita ja niiden kulkua.

Mutta niinhän se on nykyisin että pikana, mieluummin eilen on kaikki saatava.........

paljon kuullut ja vähän nähnytkin.

#2743 Pakko kirjoittaa !!!

25.11.2011 14:44

#2731: Ari Sandberg - Vastaus 2730 

Luulin jo että tämä KKY:n asia olisi vihdoinkin mennyt perille myös ulkopuolisille lukijoille. Eipä vaan mene vaikka tuhansia kirjoituksia on kirjoiteltu. KKY:n edellinen hallitus ja ehkä nykyinenkin pelaa omaan pussiinsa eikä osaa katsoa kissojen parasta. Siis ,koska rahaa vain edelleen kerätään ja kerätään, mutta todellista apua tarvitsevat kissat jätetään oman onnensa nojaan. Tai ehkä se ei ole koko hallitus vaan puheenjohtajan taka-ajatus, jota hän on jo vuosia suunnitellut. Muut eivät sitä näe, eikä tajua jutun juonta.

MIKSI KKY EDELLEEN VAAN KERÄÄ???? 

No siksi että kun jossain vaiheessa siitä tehdään SÄÄTIÖ, joka maksaa jäsenilleen palkkioita. Rahasumman pitää olla suuri että palkkiotkin olisivat kohtuullisia.

Puheenjohtajan alkuperäinen lähtökohta, auttaa kissoja on muuttunut ja nyt hän haluaa vain auttaa itseään.

Tiedän että hän on valehtelija joka katsoo vain omaa parastaan ja haluaa itse vaikuttaa kaikkiin hallituksen päätöksiin.Tämä on nähty jo useiden kymmenien vuosien ajan, sitä vain ei ole hoksattu. Manipulointi on tehokas ase sille joka sitä osaa ja haluaa käyttää. Monikaan hallituksen jäsenistä ei kykene ajattelemaan asioita näin, mutta huomatuksi on tullut että painamalla toista saa toisen kunnioituksen. Ikävää toimintaa, mutta tehokasta. sillä saa kannattajat kumartamaan ja epäilijät poistetuksi.

Vai miten olisi käsitettävä sellainen käytös, kun joku pyytää ettei loukattaisi jotain toista henkilöä kertomalla hänen haisevasta asunnostaan, vaan hänet siirrettäisi vain toiseen työhön. Puheenjohtaja nimenomaan MENI KERTOMAAN SEN TÄLLE HENKILÖLLE JA haukut sai se joka halusi olla hienotunteinen.

Mitä tämä todistaa??? puheenjohtajan p...maista luonnetta ymmärtääkseni. Tästä syystä ei voi käsittää että jotkut vielä uskovat TK hyvyyteen.

 

Sanna

#2744 Re: Pakko kirjoittaa !!!

25.11.2011 15:24

#2743: paljon kuullut ja vähän nähnytkin. - Pakko kirjoittaa !!! 

 Täytyy kyllä vastata sen verran että en missään nimessä usko pj:llä olevan mitään tuollaisia suunnitelmia. Eihän kukaan ihminen enää eläkepäivillään odota monta vuotta tehdäkseen jonkun vedätyksen että pääsisi nauttimaan kokouspalkkioista ym ns pikkuluksuksesta. Kyllä kyse on joko taustalla vaanivista hyväksikäyttäjistä (tai ehkäpä vaan yhdestä sellaisesta) jotka pj:tä ohjaavat tai todennäköisemmin tavoitteen hämärtymisestä sen myötä kun ikää on tullut ja vainoharhaisuus muita aktiivisia ihmisiä ja heidän motiivejaan kohtaan on kasvanut. Ja erityisen luja usko siihen että kukaan muu ei osaa eikä tiedä, muut vain vievät yhdistyksen retuperälle.

Säätiön taustalla on ennen muuta varmaankin ajatus siitä oman nimen säilymisestä hamaan tulevaisuuteen. Tästä tulee vahvistus sitten kun säätiön nimestä päätetään....Muutoin en toimintalinjauksen muutosta ymmärrä. Kissoja kun pystyttäisiin auttamaan lukumääräisesti paljon enemmän jos vanha linja palautettaisiin (eli aratkin kissat talteen), karanteenitila pistettäisiin pystyyn, aktiivista varainkeruuta kehitettäisiin ja otettaisiin maksuton taloudenhoitaja. Säätiöllähän ei käsittääkseni ole edes jäsen-/kissatuloja enää. No ei tietysti eläinlääkärikulujakaan.

Muu teksti saattaa paikkansa pitääkin :)

Itse menen Kky:n vuosikokoukseen kysymään Ari Sandbergilta muutaman kysymyksen siitä mitä hän on saanut aikaan vuoden mittaan. Esitin hänelle aikanaan muutaman teesin siitä miten tulee käymään ja ainakin tähän mennessä teesini ovat toteutuneet. No vielähän on aikaa 6 viikkoa.

 

KGB

#2745 Leikitään KISUA

25.11.2011 20:24

Vapaaehtoisjärjestö Kisu on oleellinen osa tätä viestiketjua. Epäilyni tälle on lisääntynyt.
On todennäköistä, että KISU-järjestö on luonut peitejärjestön jopa urkintajärjestön mallia STASI.
Jotain sellaista on tapahtunut, että KISU-aktivisteilla on raivoava kostonjano. Ollaan kiinni koston ajatuksessa siten, että toivotaan kirouksen huolehtivan lopusta.
Täysin ulkopuolisena: ARVAA OMA TILASI, ANNA ARVO MUILLEKIN
KKY:n ja KISUn jäsen

#2746 Re: Leikitään KISUA

25.11.2011 20:40

#2745: KGB - Leikitään KISUA 

Ja mitenkähän tulit tähän päätelmään? Kisulla ei ole mitään tekemistä KKY:n sisäisten ristiriitojen kanssa. Minä kuulun jäsenenä KKY:n ja myös Kisuun. Ne ovat kaksi erillistä eläinsuojeluyhdistystä. Kuulun myös pariin muuhunkin yhdistykseen, enkä koe niillä olevan olevan jäsenyyteni vuoksi mitään tekemistä KKY:n kanssa! 

Kuulostat hivenen VAINOHARHAISELTA. TÄSSÄ ON KYSYMYS TODELLAKIN VAIN KISSOJEN HYVINVOINNISTA JA KKY:N VELVOLLISUUKSISTA JATKAA VELVOITTEITTAAN LAHJOITTAJILLE OIKEASTI KODITTOMIEN KISSOJEN PARISSA!

 

 

 

Sanna

#2747 Re: Re: Leikitään KISUA

25.11.2011 20:57

#2746: KKY:n ja KISUn jäsen - Re: Leikitään KISUA 

 No hei, näkeehän sen tekstistä että KGB:llä ei ole kaikki palikat paikallaan. Ei varmaan kannata edes huomioida mokomaa. Trolli tai sitten muuten vaan sekaisin :) Kolmas vaihtoehto: todella hassun ja mustan huumorin omaava henkilö. Niin tai näin, kommentti oli itseasiassa hauska!


Vieras

#2748 Re: Re: Re: Leikitään KISUA

25.11.2011 21:02

#2747: Sanna - Re: Re: Leikitään KISUA 

 se on se capuccino-täti;-)


Vieras

#2749 Re: Re: Pakko kirjoittaa !!!

25.11.2011 22:17

#2744: Sanna - Re: Pakko kirjoittaa !!!

Vuosikokoukseen menet sikäli mikäli sinua ei eroteta KKY,stä sitä ennen :) Ihme on jos lemppuja ei tule!


Vieras

#2750 Re: Leikitään KISUA

25.11.2011 22:25

#2745: KGB - Leikitään KISUA

"että KISU-aktivisteilla on raivoava kostonjano." O_______O

Onpas dramaattista!! Näet mörköjä jokapuolella HUH....sulla on tosi vilkas mielikuvitus ja olet lukenut liikaa agentti juttuja "jee jee jerry cotton" tai sitten harhat ovat ottaneet vallan, koska olet joko lopettanut lääkitysesi omatoimisesti "kun olet jo terve" tai sitten lääkityksesi ei ole kohdallaan....

Ei kukaan ota tosissaan noita sun täysin korneja juttuja, ne ei oo edes hauskoja....komiikka on vaikein viihteen laji :)