KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Ari Sandberg
Vieras

#1955

16.04.2011 11:59

Ilmeisesti ei ole halua edes ymmärtää kokonaisuutta. Nyt täällä pyöritään saman teeman ympärillä ja keskustelu menee väärään suuntaan siten, että katsotaan vain yhtä näkökantaa, lopetan tällä sivustolla kirjoittamisen. Aikani ei riitä yhden ja saman asian vatvomiseen. Olette olleet ahkeria, vaikkakin nimettömänä, kiitos siitä. Minuun saa yhteyden sähköpostilla. Jos katson viestin olevan vastaukseni arvoinen, vastaan kyllä siihen. Koska jotkut ovat katsoneet, että KKY ei täytä heidän näkemyksensä mukaan vaatimuksia eläinsuojelusta ja ovat siirtyneet auttamaan johonkin muuhun yhdistykseen, olette tehneet mielestäni oikean ratkaisun. Meitä kaikkia tarvitaan , kukin omalla panokselaan ja tahollaan. Hyvää kevättä kaikille

Vastaukset

Vanha jäsen.
Vieras

#1957 Re:

2011-04-16 12:22:30

#1955: Ari Sandberg -

"Ilmeisesti ei ole halua edes ymmärtää kokonaisuutta. Nyt täällä pyöritään saman teeman ympärillä ja keskustelu menee väärään suuntaan siten, että katsotaan vain yhtä näkökantaa, lopetan tällä sivustolla kirjoittamisen. Aikani ei riitä yhden ja saman asian vatvomiseen."

 

Hyvä Sandberg. Olisin kiitollinen kuitenkin, jos täsmentäisit, mikä tämä yksi näkökulma on? Mikä on se yksi ja sama asia? Käsittääkseni tässä on esitetty useita asioita, ongelmia ja parannusehdotuksia.

MIkä sinua tässä näin harmittaa? Olisi hyvä, jos toisit itse esille tämän kokonaisuuden. Sinulle se ilmeisesti on täysin selkeä?

Lisäksi tässä kohtaa pyytäisin nyt pikkaisen nöyryyttä. Se ei maksa mitään.  Hommatkaa vaikka hallitukseen OIKEA tiedottaja, joka käy näitä keskusteluja. Ei sinne norsunluutorniin kannata piiloutua. Reippaasti vain keskustelemaan avoimessa piirissä. Ei näissä asioissa ole mitään piiloteltavaa, jos olette varmoja siitä, että päätökset ovat 100% oikein. EIKÖ NIISTÄ KANNATTAISI OLLA SILLOIN YLPEÄ? KKY:n hallitus tekee erehtymättömiä päätöksiä, jotka koituvat VAIN kissojen parhaaksi. EIkö niin.. :-)

Jos taas asia ei näin ole, niin sitten vain suut suppuun ja pulinat pois meno on parempi teille? Vältellen haastavia tilanteita, missä joutusi perustelemaan ja argumentoimaan.

Nyt kannattaisi käyttää tämän adressin tuoma julkisuus hyväksi ja osoittaa kaikille, miten hallituksen linja on parempi kuin ehdotettu. Se on julkisuuskuvan hallintaa. Asiasta on kirjoitettu ihan hyviä oppaita. Kannattaa huomata, että eniten ihmisiä on risonut se, että YKSIKÄÄN virallinen vastaus ei ole vastannut esitettyihin kysymyksiin. Ainoastaan on esitetty uskomatonta kiemurtelua ja kysymysten välttelyä. Menkää vihdoin hallituksessa asiaan. Sen ytimeen!

 

Ihan näin ystävällisesti

JOOPAJOO
Vieras

#1958 ??

2011-04-16 13:01:43

#1955: Ari Sandberg -

JA VOI HERRAN PIEKSUT!

Jatkuuko KKYn farssi vai loppuuko se?
Vieras

#1959 Re:

2011-04-16 13:29:57

#1955: Ari Sandberg -

Olet ehkä huomannut, että tämä adressi on perustettu yhden teeman ympärille. Siihen kysymykseen ei ole vieläkään tullut järjellistä ratkaisua tai vastausta.

SE on tämän adressin ainoa tarkoitus.

 

EI se, että ylimalkaisesti kommentoidaan, KKY:n toimivan lakien ja asetusten mukaan mitään tarkoita. Tottakai se toimii. EIhän muunlaista toimintaa kukaan hyväksy. Se ei ole mikään vastaus. Kysymys on mitä lainpuitteissa tehdään tai jätetään tekemättä. Autetaanko niitä kissoja vai hymistelläänkö kuinka hyvin on yhdistyksen raha- ja jäsenasiat.

 

Olisi kohtuullista, että vihdoin joku siellä nöyrtyisi tästä asiasta keskustelemaan. Tuntuu, että on kokonaiskuva vielä hakusessa, jos et tätä ole sisäistänyt. Puolivilli kissa-asia on Katastrofikissa-asia. Ilman tämän kysymyksen eläinsuojelullisesti oikeata ratkaisua, on KKY:n toiminta vain pumpulipalloilla pomppimista.

Ilman tätä maatilapopulaatio ja puolivilli keskustelua ei olisi näin yhtenäistä rintamaa oppositiossa. Muista vihdoin, että he ovat se porukka, joka on käytännössä pihalla kädet ravassa. Siellä on se tietämys. Siksi on kysytty, koska Kanervo on hoitanut kissaa viimeksi.

Toinen kysymys on tämä hallituksen itseriittoisuus. Kehotan katsomaan itsekriittisesti, minkä kuvan annoit juuri itsestäsi.

Kiusaamiset ja nöyryyttämiset sekä muut väärinkäytökset ovat oma aiheensa. Jos et sitä näe, olet väärä ihminen hallitukseen ja olen erittäin pahoillani, että sinut sinne äänestin. Nöyryyttäminen vaatisi toisen adressinsa. Muista nyt, että olet vain jäsenistön käsikassara. Teet tasan sitä mitä jäsenet haluavat! Ja tämä on ihan niistä meidän yhdistyksen säännöistä! Yhdistyksessä tehdään mitä jäsenet haluavat. EI sitä mitä hallitus haluaa.  Jos hallitus ei hyväksy tätä asiaa, se on hyvä ja poistuu yhdistyksestä.

 

Koitetaanko vielä kerran uudella alulla? Vaihda vaikka nimimerkin taakse. Syyt nimimerkin käyttöön huomaat, kun käsittelette jäsenhakemuksia. Tulee nimittäin melkoinen farssi, jos hylkäätte jäsenhakemuksia sen takia, että joku on esittänyt julkisesti omalla nimellään mielipiteitä. Potkuja ja tervemenoa toivotuksia on siitä hyvästä jo jaeltukin. Mieti vielä kerran, onko Tertun mielipide ainoa,joka saa kuulua mietittäessä kky:n linjaa. Onko se niin kiveenhakattu, että sitä muutetaan vain siten, että eräs sijooittaja ei saisi toimia. Siltä se meinaan näyttää. Muut perustelut on aika heikkoja. Kissojen etua ne nimittäin eivät aja.

Kissojen auttaja
Vieras

#1960 APUA!

2011-04-16 13:43:34

#1955: Ari Sandberg -

Eihän siinä muuten mitään...mutta jos aina kaikki ensikodit ynm. vapaaehtoiset lähtevät yhdistyksestä pois niin kukas käytännön työn tekee?Sinäkö?Kanervo,jolla ei ole vuosiin ollut kissaa itsellään??Ja kyllä ne yhdistyksen rahavaratkin pikku hiljaa loppuu lahjoittajien antaessa rahansa muualle.Vaikka siten lahjoittaja voi ainakin varmistua,että ne menevät vain ja ainoastaan eläinten hyväksi.


Vieras

#1974 Re:

2011-04-17 14:50:50

#1955: Ari Sandberg -

Mistä sinä tiedät mitä kukakin täällä ymmärtää ja haluaa ymmärtää?!? Pyöritään saman teeman ympärillä?!? Voi hyvä sylvi, et ole sitten ymmärtänyt miksi tämä adressi on perustettu.

Eihän täällä itsestään selvyyksistä puhuta VAAN niistä asioista mitkä koetaan ongelmaksi, täällä kirjoituksissa pyritään keskittymään niihiin olennaisiin seikkoihin, jotka koetaan olevan KIPEÄSTI korjauksen tarpeessa!!!!

TÄÄLLÄ ON PYRITTY TUOMAAN NE IKÄVÄT TOSIASIAT ESIIN JA SEN MITÄ MIELTÄ NIISTÄ OLLAAN!!! DEMOKRAATTISESSA SUOMESSA KAIT ON VIELÄ SANANVAPAUS OLEMASSA?!?!?