KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Harhaanjohdettu
Vieras

#1860 Re: harhauttamistako?

07.04.2011 16:32

#1850: - harhauttamistako? 

 Kyllä vaan, nykyisen hallituksen päätökset ajavat harhautuksen linjaa.

Ei varmastikaan kukaan lahjoittajista tai jäämistönsä yhdistykselle antanut, ole tarkoittanut niitä säästettäväksi pankkitileille. Toki on varallisuutta oltava että yhdistys toimii, mutta jos 32 vuotta vaan pihistetän ja säästetään, niin milloin ryhdytään tositoimiin ?

KKY olisi varmasti pärjännyt yhtä hyvin ellei paremminkin, jos kaikki pennut olisi rokotettu ennen luovutusta ja leikkauskampanjoita olisi järjestetty useampia ja laajempia, eikä niistäkin yritetty päästä mahdollisimman halvalla.

Tähän astisia kampanjoita on annettu vain 20-30 kissalle vuodessa. Mikä auttaa vain 5 % niistä kissoista joita vuosittain on pyydystetty. Eikä kampanjoita ole ollut edes joka vuosi. Miksi ei?

No siksi että se maksaa.!!!!!!! Eikö tämä ole jo naurettavaa varakkaalta yhdistykseltä?

Sitten sanotaan "ettei KKY:n velvollisuus ole ottaa kissoja " Jos kerää rahaa kissoja varten ja saa avustuksia ja testamentteja kissoja varten,

EIKÖ SE JO VELVOITA OTTAMAAN NIITÄ KISSOJA TALTEEN???????

Miksi keräykset ja anomukset ovat anottu kissoja varten? Niissä olisi pitänyt mainita että rahaa kerätään pankkiin, että voidaan sanoa kuinka varakas yhdistys nyt on , kun Kanervo on vuosia KERÄNNYT JA KERÄNNYT., Mutta kenelle ja miksi?

KYLLÄ TÄMÄ ON SELVÄÄ HARHAUTUSTA.

 

Vastaukset


Vieras

#1861 Re: Re: harhauttamistako?

2011-04-07 19:54:35

#1860: Harhaanjohdettu - Re: harhauttamistako?

Uskoisin, että on kymmeniä ellei satoja ihmisiä  jotka allekirjoittaisivat tämän kirjoituksesi.