KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Ari Sandberg
Vieras

#1871 Työrauha

08.04.2011 15:05

Tervehdys kaikille kirjoittajille. Tämä kesksutelupalsta on osottautunut hyväksi. Näillä sivuilla voi vapaasti käydä keskustelua asioita. Toivoisin kaikkien laittavan nimensä esille ja puhua sen nimen takana. Nmimerkit ei sovi nykyajan demokratiaan. Kesksuteluissa pyöritään saman ja yhden asian ympärillä. Laittakaa myös oman näkemyksenne asioiden parantamiseksi ja korjaamiseksi. Ennen kaikkea;- Antakaa hallitukselle työkaluja asioiden hoitoon ja työrauha niiden hoitamiseen. Vain tällä tavalla saavutamme hyvän tulevaisuuden kaikille yhteisen edun nimissä.

Vastaukset

Sanna Kaski
Vieras

#1875 Re: Työrauha

2011-04-08 16:11:07

#1871: Ari Sandberg - Työrauha 

 Toivoisin Ari että antaisit ihmisten rauhassa kirjoittaa täällä nimimerkillä. Jos luet tätä ketjua jossain vaiheessa alusta alkaen niin ymmärrät kyllä miksi. Monilla on se hampaisiin jäämisen ja kiusatuksi tulemisen pelko. Ja ainakin adressinkirjoitusten ja kuulemieni tarinoiden (siis kuultuna kiusatuiksi joutuneiden suusta) perusteella tämä pelko on aiheellinen.

Jaana Vuorenpää
Vieras

#1876 Re: Työrauha

2011-04-08 17:59:38

#1871: Ari Sandberg - Työrauha 

 Eipä hallituspuolen kannattajatkaan ole täällä nimillä juuri kirjoitelleet. Minusta on tärkeintä, että kirjoitetaan asiasta ja asiallisesti - on niissä nimeä sitten tai ei.

Täällä on kyllä pilvin pimein esimerkkejä siitä, miten KKY:n toimintaa voitaisiin parantaa, sillä nythän hallitus ei ole viimeisen vuoden aikana tehnyt muuta kuin ajanut toimintaa alas ja jättänyt kissat pakkaseen!

Otappa Ari tehtäväksesi lukea koko tämä viestiketju ja puhutaan sitten asioista! :) Järjestämme vaikka tapaaminen ihan varta vasten sinulle opposition edustajien kanssa.

Kirsi
Vieras

#1880 Miksei nimimerkkejä Ari Sandberg?

2011-04-09 02:31:18

#1871: Ari Sandberg - Työrauha 

 Mikseivät ihmiset saisi kirjoittaa nimimerkeillä?

Et varmaan ymmärrä lainkaan, että millaisen rääkkäyksen kohteeksi kymmenet KKY:n jäsenet ovat vuosien varrella joutuneet, kun ovat asiansa omalla nimellään esittäneet?

Itse olen joutunut olemaan kiusaamisesta mm. poliisiin yhteydessä, kun 16.000€ palkkaa saava taloudenhoitaja sekä puheenjohtaja Terttu Kanervo eivät lopettaneet kiusaamistani.

Demokratiaan kuuluu se, että saa nimimerkin TURVIN halutessaan kirjoittaa.

MIKSET MUUTEN VASTANNUT MINUN JA SANNAN SINULLE ESITTÄMIIN KYSYMYKSIIN LAINKAAN?