KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Tertun kannattaja noin 20v
Vieras

#1864 Aikansa kutakin

08.04.2011 08:59

...ja nyt todella Tertun aika puheenjohtajana pitäisi olla ohi. Eikö todellakaan löydy keinoja syrjäyttää häntä?
Täytyy sanoa, että itsellänikin olisi hälytyskellojen pitänyt soida jo ajat sitten...Terttuhan aina haukkui kaikki jäsenet...rahankeruussa olisi kaikkien aina pitänyt olla. Minusta taas työt yhdistyksessä pitää jakaa.Kenttätyö on monin kerroin rahankeruuta työläämpää, mutta ei sitä Terttu arvosta lainkaan.KIITOS OPPOSITION, että vihdoinkin tajusin oikean laidan. Jäsenlehti varmisti asian sitten, kenen puolella olen...tietenkin opposition.(Täytyy todeta, että kyllä vähän ihmettelen opposition pöytäkirjankin tekstin "muotoa". Mutta kukaan meistä ei ole täydellinen ja kiukuspäissä kirjoitettu teksti on joskus mitä on.)

Kyllä myös puheenjohtajan täytyisi olla hätätilanteessa valmis ottamaan kissoja itselleen!

Vastaukset

Jaana Vuorenpää
Vieras

#1866 Re: Aikansa kutakin

2011-04-08 12:43:45

#1864: Tertun kannattaja noin 20v - Aikansa kutakin 

 Keltaisen läpyskän mukana ollut opposition dokumentti on lähinnä yksinkertainen MUISTIO, ei mikään virallinen pöytäkirja. Siihen on kirjattu niitä ajatuksia ja ideoita, joita olemme kulloinkin käsitelleet tulevaa vuosikokousta miettien.  Siitä esiinnostetut "termit" ovat asioita, joiden ymmärtämiseksi todellisella tavalla, olisi lukijan pitänyt olla mukana myös palaverissa. Nyt läpyskässä on irrallisia sanoja irroitettuna ympäristöstään. Itse muistiossa oli esim. "Psykologinen sodankäynti" selostettu suluissa seuraavasti: ajoissa paikalle, istumapaikkojen sijoittelut, puheenvuorojen kohdennus tärkeimpää henkilöön jne. Tämä ei ole kaiketi vaarallista??

Tai vaikka jäsenten "ostaminen".  Sillekin on aivan yksinkertainen ja  inhimillinen selitys olemassa. KKY:n kotisivujen sabotointia tai muuta tarkoituksellisesti yhdistyksen toimintaa VAHINGOITTAVAA emme ole oppositiossa tehneet. Olemme vain yrittäneet estää hallistusta ajamasta yhdistystä alas.

Jos luitte muistion tarkkaan, sieltä löytyi myös hallituksen lainvastaisista toimista kertovia kohtia; esim. nro 4 Hallituksen "salahankkeista", nro 9. Hallituksen päätös kieltäytyä ottamasta uusia jäseniä, nro13 Vuosikokouksessa esitettävistä epäkohdista, nro 14. Hallituksen jäseniltä Pirjolta ja Marjolta evätyt oikeudet jne.

 Oikeuskanteiden nosto on ollut viimeinen keinomme saada oikeutta yhdistyksessä, kun mikään muu tapa ei ole siihen riittänyt tai pystynyt. Hallituksen jäsen Anneli Repo suoraan kehotti meitä siihen, jos olemme kokeneet vääryyttä hallituksen taholta 24.10.2010 pidetyssä avoimessa yhdistyksen ristiriitoja käsittelevässä tilaisuudessa ja pyysi siitä itse vielä maininnan erikseen ko. muistioon.

Totuus saattaa paljastua nyt rytinällä, kun kanteet menevät käsittelyihin! Älkää hyvät jäsenet sulkeko silmiänne totuudelta! Kyseenalaistakaa ja vaatikaa tietoa jäseninä. Yhdistystoiminta ei ole mikään salaseura!