KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen.

Timo P.

#1551 Re: Re: Re: Puheenjohtajan valinta

13.03.2011 23:02

#1547: Vieras - Re: Re: Puheenjohtajan valinta

 

Tervehdys, Vieras!

Esitinkin, että hallitus "MAHDOLLISESTI" valitsisi luettelemiani toimihenkilöitä, joilla osalla nyt sattui olemaan ehdotuksessani nimityksenä "päällikkö". Voihan se olla myös vaikkapa "vastaava" tai "henkilö" tai joku muu.

"Korskeat" nimitykset kuvastavat yleensä samalla vastuuta. Ihminen, joka nimitetään jonkun toiminnan päälliköksi, on samalla vastuussa koko siitä toimialasta, jota hän hoitaa. Nimitys antaa samalla hänen toiminnalleen arvostusta hänen hoitaessaan tehtäviään esim. yhdistyksestä ulospäin. Heti ymmärretään, ettei tämä kyseinen henkilö ole vain joku "pitkäaikaisjäsen", joka meuhkaa jostain asiasta ilman mitään virallista asemaa yhdistyksessä. (Ja jolla sitten kuitenkin saattaa olla joku selittämätön "asema" yhdistyksessä, mitä eivät edes jäsenet tiedä.)

Oleellista on kuitenkin se, että KKY organisoituisi tehokkaasti niin, että joka hommaan nimettäisiin osaavia ja tehokkaita ihmisia, joilla on sitä tekemisen paloa sydämessään. Sekä sitten valtaa ja vastuuta.

Kissojen tehokas ja asiantunteva pelastustyö tarvitsisi laajan, osaavan  ja tehokkaan organisaation toimiakseen.

Niin se vain on.

Ensikoti
Vieras

#1552 Re: Re: Re: ensikotien kustannukset

14.03.2011 20:39

#1550: Vieras - Re: Re: ensikotien kustannukset 

 Tämä vieras on eksynyt väärään adressiin, kun puhuu rempan tarpeesta. Palaahan oikelle listalle!

Kukaan oikea kissaihminen ei ole niin kroisi että haluaisi huonekalunsa uudistaa KKY.n laskuun. Mutta pienituloisilla on todella vaikeuksia pitää kotinsa kunnossa, kun kissaraukat yrittävät opetella ihmisten tavoille. Kummallekaan se ei ole helppoa.

Jokaisessa ensikodissa tapahtuu jonkun verran vaurioita, ja yleensä ne maksetaankin ensikotilaisen omasta pussista. Mutta ... Koska KKY:llä ei ole pulaa rahasta, joskus voisi katsastaa onko tarvetta hieman avustaa täysin pilalle menneiden huonekalujen puhdistamisessa, pienituloisia kissojen auttajia. Edes pesuaineen hintaa korvata.

Tähän asti ei mitään korvauksia pesuaineista ole saatu ja lisää supistuksia on luvassa. .....Rahat tarvitaan säätiöön.........

 

Kirsi
Vieras

#1553 Tule antamaan äänesi KISSOILLE!

14.03.2011 21:43

KKY:n puheenjohtajalta ja hänen 3 hallituskaveriltaan on tainnut unohtua kokonaan kissat?! Miksi muuten olisi tehty päätös jättää aremmat kissat eli ne "puolivillit" kissat paukkupakkasiin kuolemaan?

NYT KUN TOTUUS ON PALJASTUNUT, NIIN JOKAISEN ÄÄNI ON TÄRKEÄ!

Kissat tarvitsevat kissarakkaan puheenjohtajan, joka osaa niin paperihommatkin kuin käytännön työn. Tämä henkilö on PIRJO PELTONIEMI. Lisäksi tarvitaan kissarakas hallitus Pirjon avuksi ajatteleen KISSOJEN parasta, eikös vaan?

YHDEN ÄÄNEN ERO SAATTAA RATKAISTA SATOJEN KISSOJEN TULEVAISUUDEN!

Vuosikokous on 27.3 klo 14 alkaen Kalevan Uimahallilla eli Tampereen Uintikeskuksella. Kannattaa ottaa jäsenmaksusta kuitti mukaan sekä henkilöllisyystodistus, vaikka olisi jäsenmaksun jo maksanutkin.

SINUN ÄÄNESI VOI OLLA SE, JOKA PÄÄTÖKSEN RATKASEE! Jokainen pystyy varmasti uhraamaan omaa aikaansa pari tuntia päästäkseen vuosikokoukseen, koska tämä vuosikokous taitaa olla koko KKY:n historian tärkein.

TULE ÄÄNESTÄMÄÄN KISSOJA RAKASTAVAT IHMISET HALLITUKSEEN!

Jäsen
Vieras

#1554 asiallinen vastine aamulehdessä

15.03.2011 21:18

maanantain aamulehdessä oli erittäin asiallinen vastine Kanervon kirjoitukselle. Tuli vaan sellainen ihmetys, että miksi Kanervolla on tarve mustamaalata oppositiota? kotiinikin sain sellaisen ihmeellisen haukkumakirjeen Kanervolta, vaikken ole koskaan ollut edes vuosikokouksessa. En ymmärrä Kanervon toimia? Tänä vuonna kyllä on pakko tulla itse paikalle vuosikokoukseen.
Sanna Kaski
Vieras

#1555 Re: asiallinen vastine aamulehdessä

15.03.2011 21:47

#1554: Jäsen - asiallinen vastine aamulehdessä 

 Sanoppa muuta! Normaalisti yhdistys pitää kynsin hampain kiinni aktiivitoimijoistaan, mutta nyt jo toista kertaa Kanervo on toivottanut ison osan aktiiveista sinne missä pippuri kasvaa..

Vieras
Vieras

#1556 Re: asiallinen vastine aamulehdessä

16.03.2011 17:07

#1554: Jäsen - asiallinen vastine aamulehdessä

Mistä pääsisin lukemaan tämän vastineen? En ole pirkanmaalainen, eikä tule Aamulehteäkään. Netistä yritin kaivaa, mutta en joko löytänyt tai osannut. Voisiko joku esim. kopioida kirjoituksen tänne? Kaikki lisäinfo on tervetullutta tässä tilanteessa. Kiitos.


Vieras

#1557 toiminnan kehityksen jarruasenne

16.03.2011 17:08

Voiko enää parempaa ja kuvaavampaa lausahdusta paikoilleen juuttumisesta olla kuin "näin on ollut ja näin tulee olemaan" joka myös tarkoittaa "olen ollut aina oikeassa ja tulen aina olemaan"
Sanna Kaski
Vieras

#1558 Re: Re: asiallinen vastine aamulehdessä

16.03.2011 19:09

#1556: Vieras - Re: asiallinen vastine aamulehdessä 

 Voin laittaa sitä sähköpostilla kun ensin saan itse siitä skannatun version. Jos laitat yhteystietosi tuonne kissojenystavat@luukku.com -osoitteeseen niin sitä kautta luonnistuu varmaan parhaiten.

Myös Nokia Uutisissa on (ilmeisesti tänään) ilmestynyt juttu.

Kirsi
Vieras

#1559 Re: toiminnan kehityksen jarruasenne

16.03.2011 23:46

#1557: - toiminnan kehityksen jarruasenne

Olet kyllä täysin oikeassa lauseesta: "näin on ollut ja näin tulee olemaan"

MIKSEI ASIAT SAA MUUTTUA OLLENKAAN YLI 30 VUODEN AIKANA?

Jokainen asia on 30-vuodessa muuttunut ja suurin osa on kehittynyt oikeaan ja viisaaseen suuntaan. Tässä muutama esimerkki:

Kännykkä->miten kätevää onkaan, kun esim. hätätapauksessa tavoittaa kaikki läheiset nopeasti?

Tietokone->Kyllä tämäkin keskustelu olisi mahdotonta, jos pelkästään kirjeiden varassa oltaisiin.

Kierrätys->30 vuotta sitten ei taidettu edes kierrättää juomapulloja? Nyt niistä saa jo pantinkin.

Jopa itsekkin olen nyt 32 vuotta vanhempana viisaampi kuin syntyessäni... =)

 

Jokaisesta asiasta saa tottakai väkisin väännettyä negatiivisen, kuten Terttu Kanervolla tuntuu tapana ollakkin.

Oppositio on uusi kehitys KKY:n toiminnassa, jonka tarkoitus on mm. kehittää KKY panostamaan enemmän kissoihin ja valistustyöhön. Molemmat ovat tänä talvena jääneet pakkaseen?

 

Sanna Kaski
Vieras

#1560 Jaanan vastine

17.03.2011 12:00

Miten on mahdollista, ettei puolivillien kissojen talteenottokielto kuulu Kissojen katastrofiyhdistyksen KKY ry:n jäsenistön päätettäväksi? Näitä yksilöitä on otettu vastaan lähes koko yhdistyksen yli 30-vuotisen historian ajan ja ne ovat muodostaneet pääosan talteen otetuista kissoista! KKY:n puheenjohtajan Terttu Kanervon kirjoit...uksessa (AL 10.3) kerrottiin, että kysymys on lähinnä toiminnan tarkennuksesta. Päätös kiellosta on todella merkittävä ”tarkennus”, sillä jatkuessaan se jättää huomattavia määriä elinkelpoisia kissoja heitteille. Se supistaa myös KKY:n toimintaa hyvin oleellisesti. Onko se tarkoituskin, sillä tällä hetkellä hallitus valmistelee kiivaasti yhdistyksen säätiöittämistä? Miksi? Kissojen maanlaajuisesta auttamismahdollisuudesta tässä tuskin on kysymys, koska edes oman toiminta-alueen kissoja ei haluttaisi enää pelastaa.



Kanervon kertoi niin ikään, että yhdistyksen tarkoitus on kerätä talteen kaikki heille ilmoitetut kissat, kuten ennenkin. Miten tämä kissojen talteenotto mahtaa käytännössä nyt tapahtua ja mikä on kuntien todellinen osa siinä? KKY:lle ei ole tullut viime kuukausien aikana kuin nimellinen määrä kissoja. Tilastoista voi näyttää toteen, että jopa hiljaiseksi alkuvuodeksi tämä on ollut todella hiljaista ensikotien kannalta. Myös siitä on näyttöä, että kaikkia ilmoitettuja kissoja ei ole otettu vastaan ja moni taho on jäänyt vaille apua. Näille ihmisille on pääasiallisesti kerrottu, ettei yhdistyksellä ole tarvittavia resursseja, vaikka ensikoteja on tälläkin hetkellä tyhjänä.

Kanervo toimii itse nykyään sijoittajana ja on tuskin kykenevä loukuttamaan arkoja kissoja maakunnista, kuten aiemmat toimijat ovat tehneet. Sijoittajana ja ”suurensikotina” ennen perusteetonta erottamistaan toimineen Pirjo Peltoniemen omien laskelmien mukaan viime vuonna tammi-helmikuun aikana otettiin talteen noin reilut 50 yksilöä.



KKY Opposition tarkoitus ei ole todellakaan ajaa yhdistyksen toimintaa alas, vaan estää nykyistä hallitusta sitä tekemästä. Haluamme saattaa KKY:n toiminnan tasapainoon kehittäen sitä entistä avoimemmaksi ja tämän vuosikymmenen vaatimuksia vastaavaksi sekä keskittämään pääpaino itse tarkoitukseensa takaisin eli kodittomien kissojen pelastamiseen! Haluamme uuden hallituksen, sillä nykyinen hallitus ei nauti enää luottamustamme!

Jaana Vuorenpää
Vieras

#1561 Re: Jaanan vastine

17.03.2011 23:19

#1560: Sanna Kaski - Jaanan vastine  

 Tämä näyttää olevan se alkuperäinen versioni kirjoituksesta, jota jouduttiin aika paljon lyhentämään, mutta eiköhän asia tule tästäkin esiin.

Kyseenalaistaja
Vieras

#1562 Lisätietoa

18.03.2011 02:37

Hei.

Kävin äskettäin katsomassa lisätietoa tästä asiasta www.kkykissoille.net sivuilta. Informaatio oli kyllä melkoisen erilaista kuin "virallinen" tiedotus. Onpa tämä hallitus lähtenyt törkeälle linjalle. Sen näkee jo tuosta hyökkäyksestä näitä aktiiveita kohtaan.

Eihän mikään voi puolustaa tuollaista käytöstä. Vaikka olisi kuinka vanha ja "viisas" ihminen, pitäisi muistaa käytöstavat. Lehdissä Kanervo sitten jatkaa tätä mollausta ja puhuu jo ikärasismistakin.

Se on nyt selvää, että Kanervo aktiivina Senioripuoluelaisena haluaa ajaa eduskuntavaalien alla omaa henkilökohtaista mielipidettään, mutta MIKSI hänen pitää tuoda vaalipropagandaa Katti-Mattiin?

Vai selittääkö jokin muu seikka tälläisen kumman yhteensattuman puheista ikärasismista (mitä en ole kyllä havainnut) senioripuolueen jäsenen toimesta ja eduskuntavaalien läheisyydessä?

Ainoata rasismia tässä yhdistyksessä on se, että alle 20 vuotta jäsenenä olleet eivät tiedä mitään. Ja tämä on ihan luettavissa oleva kanta puheenjohtajan puolelta.

 

Niin ja en ole oppositiolainen. Olen tympääntynyt jäsen.

Jäsen jo pitkään
Vieras

#1563 Viimeisin Katti-Matti

18.03.2011 04:46

Olin kyllä aika järkyttynyt, kun jäsenlehti Katti-Matti tulla tupsahti viimeinkin lähes kuukauden aikatauluistaan myöhässä. Millaista tekstiä se sisälsikään? Pelkkää Peltoniemien ja Fabritiuksen mollaamista. Ei ole kyllä kaikki kunnossa istuvalla hallituksella, kun ovat tällaiselle kannalle lähteneet. Nyt on pahasti kyllä jotain pielessä!
Sanna Kaski
Vieras

#1564 Re: Viimeisin Katti-Matti

18.03.2011 08:50

#1563: Jäsen jo pitkään - Viimeisin Katti-Matti 

 Harmi kun täällä ei ole tykkää nappulaa :) Tykkäisin tästä ja tuosta edellisestä tekstistä. Olen pelänny että kuinkahan ne jäsenet nielevät kaiken mitä Katti-Matissa lukee. Moni ihan oikeutetusti uskoo että siellä nyt ei ainakaan vääristellä ja valehdella asioista. Itsekin varmaan olettaisin että ei kai sentään arvostettu PJ sellaiseen sorru ja kyllähän lehden täytyy kertoa totuus (puolueettomasti). En ole ikinään näin törkeeseen aiheettomaan panetteluun törmännyt ja en voi ymmärtää miten joku kehtaa!!! ja tietysti uskaltaakin koska kyllähän tällaiset asiat puidaan sitten tuomioistuimissa. Ja tiedän panettelun olevan aiheetonta, koska olen ollut kriisin alusta alkaen mukana tässä sopassa. Itseltäni löytyy satoja sähköposteja, jotka todistavat asioiden tapahtuneen täysin eri lailla tai että ne on irroitettu asiayhteyksistään (yksi esimerkki on tämä Tampereen kaupungin tuki -> PJ kertoo vain sen puolen asiasta että Fabritius ja Peltoniemet aiheuttavat ehkä tuen menetyksen. Mutta mistä syystä PJ ei kerro sitä että miksi näin on tapahtunut? Miksi PJ ei kerro että hän on salaa kokoustanut vain osan hallitusta kanssa (laitonta) ja tehnyt päätöksen joka on lakien vastainen (jäsenottokielto). Mitä normaali kansalainen voi enää tehdä jos hänen oikeuksiaan/lakia rikotaan? Pitääkö se vain niellä ja hyväksyä? Ja näin sallitaan että nämä "kanervot" saavat jatkossakin tehdä mitä lystäävät ja myllyttää ihmisiä ja rikkoa lakia. Pahimmassa tapauksessa he tuhoavat koko yhdistyksen.

Nykyinen PJ on tehnyt ansiokasta eläinsuojelutyötä. Siksi en millään pysty ymmärtämään tätä uutta linjaa kissojen suhteen (tosin ihmisiä hän on myllyttänyt jo vuosia). Josko päätettäisiinkin että ruvetaan tekemään enemmän pitkän linjan valistustyötä ja yhteistyötä kuntien kanssa, niin mitä tehdään niille väliinputoajakissoille? Jätetään ne hoitamatta, mitäpä niitä KKY:kään niitä hyysäämään kun eivät kunnatkaan sitä tee?? Pirjo Peltoniemi on loukuttanut vain ja ainoastaan näitä väliinputoajia eli niitä maalaistalopopulaatioita mitä ei kunnilla ole oikeus hakea pois/lopettaa, yhtään villikissalaumaa ei Pirjo ole yhdistykselle tuonut. Ja näitä populaatioita on aina, tehtiin sitä valistustyötä/leikkauskampanjoita kuinka paljon tahansa.

 


Vieras

#1565 turha hienostelu pois

18.03.2011 10:10

Nyt kaikki TE jotka olette tulleet pj,n ja kumpp. taholta loukautuiksi mustamaalatuksi tavalla tai toisella; LOPETTAKAA SIEVISTELY "SISÄSIISTEYS" JA NYT ALKAKAA AMPUA KOVILLA = KAIKKI TOTUUS JULKI PJ,STÄ!!! Hän itse on nayttänyt tietä ja itse jatkaa "kunniakkaasti" sillä linjalla (tosin valehtelee vääristelee ja muuntelee/salaa koko totuutta) ja jos pyrkii politiikkaan niin onpa ottanut alkuun varsin "7päivää"-keinot käyttöön noustakseen kansakunnan kaapin päälle. Ei voi hyvällä tahdollakaan puhua nuhteettomasta henkilöstä. Tämä hänen kieroilunsa ja inhottavat epärehelliset kepulikonstinsa kääntyvät kuitenkin politiikassa häntä vastaan HYVÄ!!Luuleeko hän tosiaan, että tämä jupakka KKY,ssä on hänelle meriittiä politiikassa. On tainnut lukea liikaa roskalehdistöä?!?

Toivottavasti kaikki kiertävät ko.puolueen kaukaa missä tämä pj ja eräs muu henkilö vaikuttavat, joutuvat tämän kaltaiseen soppaan ennemmin tai myöhemmin, mihis pantteri pääsis pilkuistaan?!? Ja niinkin on sanottu että menneet tapahtumat ennustavat mitä tulevaisuudessa tulee tapahtumaan. Pj toimii tapojensa mukaan, kaikkialla. Ei sudesta tule lammasta vaikka se kuinka pukeutuis lampaanturkkiin.

ps. lähettäkää se katti-matti jäsenlehti sinne puolueen toimistoon, ja se keltainen lehdykkä, sekä Pirjon vastine.
KKY Oppositio
Vieras

#1566 Tästäkö se kaikki on alkanut?

19.03.2011 16:06

Lue Pirjo Peltoniemen kertomus kokonaisuudessaan facebook-sivustolta, mistä ristiriidat KKY:ssä ovat alkaneet ja miten asiat ovat todellisuudessa tapahtuneet.

Klikkaa seuraavasta linkistä ko. sivustolle:
http://www.facebook.com/note.php?created&&note_id=206496702696128&id=152410671480931
Jäsen
Vieras

#1567 Kummallista toimintaa KKY:ltä

19.03.2011 21:23

Kertokaahan te jotka tiedätte, että kuinka kauan KKY on maksanut yhdistyksen taloudenhoitajalle tuollaista järkyttävän isoa palkkiota? Aivan järkyttävää mikä määrä rahaa on törsätty kissojen auttamiseen kuuluvia rahoja, varsinkin kun tuon homman olisi joku voinut hoitaa ilmaiseksikin.

Vieras

#1568 Oma kunnia ja meriitti tärkeämpää

20.03.2011 10:29

AL 20.3. Terttu Kanervo, sinä yrität epätoivoisesti nyt sepustella ja selitellä omavaltaisia yhdistyksen perustehtävään, kissojen pelastamiseen kohdistuvia heikentäviä käsittämättömiä toimiasi ja puolustaa niitä nyt vetoamalla pyrkiväsi "suuremmaksi hyväntekijäksi" eli perustamalla KKYn varoilla säätiön, jonka tarkoituksena ei mikään muu kuin pitää sinut yhdistyksen varoissa ja vallassa kiinni, sekä kiillottaa ryvettynyttä julkikuvaasi, joka itse asiassa taitaakin olla totuus. Vaikutat sydämettömältä ja ahneelta ihmiseltä, joka käyttää muita vain omiin tarkoitusperiinsä, et tunnu arvostavan ketään?

Kissoja on käytetty hyväksi ja niiden varjolla varoja on kerätty, eikä niitä ole kai aiottukaan käyttää keräämisessä esitettyyn tarkoitukseen, esim. mm. kissataloon alunalkaenkaan vaan
JÄSENILTÄ JA LAHJOITTAJILTA SALAA JA JÄSENIEN SELÄN TAKANA SALAA ON SUUNNITELTU SÄÄTIÖITTÄMISTÄ!? KUKA JA KETKÄ OVAT TOIMINEET KATALASTI SELÄN TAKANA?!?!? TUO TUO TOIMINNAN SUPISTAMINEN JOTA KUTSUT "HIENOLTA" JA POLIITTISELTA JARGONIALTA KUULOSTAVIN SANANKÄÄNTEIN "TOIMINNAN TARKENNUKSEKSI", joka itse asiassa on erittäin epämääräinen ilmaisu ja voi pitää sisällään ihan mitä vain.
SÄÄTIÖITTÄMISEN SUUNNITTELUKO AUTTOI NIITÄ KISSOJA JOTKA KÄRSIVÄT NÄISSÄ TALVEN PAKKASISSA?!?!?
Törkeemmän laatuista vedätystä jonka motiivina on vain ja ainoastaan "puheenjohtajan ja perustajan" (jonka kyllä muistaa tuoda esiin joka ikisessä kommentissaan) OMA KUNNIANHIMO?!?

Jäsenet ja lahjoittajat!!VALPASTUKAA!!!

Vieras
Vieras

#1569 Re: Oma kunnia ja meriitti tärkeämpää

21.03.2011 08:02

#1568: - Oma kunnia ja meriitti tärkeämpää

Asiaa puhut. Nyt  on tullut aika vaihtaa puheenjohtajaa. Annetaan uusien tuulien puhaltaa hallituksessa. Diktaattorin ääni kuului ja näkyi viimeisessä Katti Matti lehdessä. Stoppi myöskin säätiösuunnitelmille ja rahat kiertoon KISSOJEN HYVÄKSI.

kirjanpitäjä/ tilitstoyrittäjä
Vieras

#1570 huima palkkio

21.03.2011 11:29

En niinkään ole vihkiytynyt kissa-asiaan, mutta kirjanpitoon olen, ja pidän tuota taloudenhoitajalle suoritettua summaa aika suurena korvauksena ottaen huomioon ne yhdistykset joiden kirjanpitäjänä toimin. Sen verran voin kertoa, ettei yhdistyksen jossa 5 palkallista vuoden kirjanpidon ja palkanlaskennan kustannukset ole likimainkaan samat.. Joten yhdistyksen kannattaisi varmaan kirjanpidonkustannusket kilpailuttaa. Läpinäkyvyyden kannalta kehoitan kuitenkin ulkoistamaan kyseisen asian.
Kirsi
Vieras

#1571 Taloudenhoitajalle 16.000€ kissojen rahoja

21.03.2011 14:32

Puheenjohtaja Terttu Kanervon mukaan kehenkään muuhun taloudenhoitajaan kuin Marko Kariin ei voi luottaa. KKY:llä on Tertun mukaan käynyt todella hyvä säkä, kun on saanut ainoan taloudenhoitajan itselleen, joka ei ole yhdistyksen rahojen perässä.... Näin hän on itse sanonun mm. vuosikokouksessa 2010.

Vuoden 2010 vuosikokouksessa myös hallituksen silloinen ja nykyinen jäsen Vadelma-Aurora Salo suureen ääneen huusi, että taloudenhoitaja Marko Kari on kullanarvoinen, koska tekee KKY:lle niin paljon työtä ILMAISEKSI.

Taloudenhoitajan palkkaa on koitettu salailla koko ajan ja vasta viime vuoden vuosikokouksessa se huomattiin. Mutta keskustelu asiasta vaimennettiin hyvin äkkiä, vaihtamallaa aihe asian esiin nostaneen eli minun haukkumisekseni....

Edelleenkään ei suostuta kertomaan, että kuinka palkka muodostuu tai mitä taloudenhoitaja palkkansa eteen tekee.

Useampaan kertaan ensikodit ovat vuoden aikana joutuneet pulaan, kun ovat vieneet kissaa eläinlääkäriin hätätapauksessa tai ovat ostaneet vähän kalliimpaa kissaruokaa. KKY kun ei maksa "kunnon kissanruokaa" vaan pitäisi ostaa halpaa.

Eläinlääkärikuluista ja kissan ruuasta kyllä pitäisi säästää, vaikka KKY:n pitäisi olla KISSOJEN Katastrofiyhditys.

Sen verran viime vuosikokouksessa lipsahti puheenjohtajalta, että taloudenhoitaja Marko Karin palkkaa ja puhelietua oli hieman nostetttu, vaikka koko muu maailma tuolloin taantuman kourissa olikin....

Kertaakaan puheenjohtaja Terttu Kanervo, hallituksen jäsen Vadelma-Aurora Salo eikä taloudenhoitaja Marko Kari ole täälä keskustelussa kieltäneet edellä kirjoittamaani. Vaikka melkein kaikkea muuta onkin valheellisestikin kiistetty.


TULKAA ENSI SUNNUNTAINA VUOSIKOKOUKSEEN 27.3 KLO 14.00 KALEVAN UIMAHALLILLE ELI TAMPEREEN UINTIKESKUKSELLE!

KISSAT TARVITSEVAT APUA!!!!!


KKY Oppositio
Vieras

#1572 Kissa Vieköön -keskustelutilaisuus keräsi hyvin väkeä

21.03.2011 17:53

Sunnuntaina Sampolassa pidetty Kissa vieköön -keskustelutilaisuus veti hyvin kodittomien kissojen ja KKY:n ristiriitatilanteesta kiinnostuneita ihmisiä paikalle. Tapahtumassa oli paljon yhdistyksen jäseniä että jäseniksi haluavia.
Aivan alussa Timo Peltoniemi toivotti paikalla olijat tervetulleiksi ja lausui tilausuuden alkusanat, jonka jälkeen oppositioryhmän edustajat esittäytyvät kukin vuorollaan. Keskustelua johti pääasiallisesti opposition oma puheenjohtajaehdokas Pirjo Peltoniemi. Käsiteltiin mm. yhdistyksen toiminnan epäkohtia ja niiden kehityssuunnitelmia. Tämän jälkeen alkoi tunnelma tiivistyä ja keskustelua herätti paljon nykyisen hallituksen erinäiset toimet, joiden johdosta yhdistyksen toiminta on supistunut hyvin merkittävästi ja kissat jääneet toisarvoisiksi.
Puolivillien kissojen ja yhdistyksen jäsentenottokiellot tuntuivat ihmetettyvän kaikista eniten osallistujia. Hallitusryhmän lähettämän keltaisen "jäsentiedotteen" ja uusimman Katti-Matti jäsenlehden valheellisesti mustamaalavat kirjoitukset saivat aikaan myös paheksuntaa.
Paikalta lähti pois kesken tilaisuuden muutamia hallitusryhmän kannattajia varsin kiukkuisena. Totuus ei nähtävästi ollut heille kovin helppo pala niellä.
Enemmistöhallituksesta oli paikalla ainoastaan Anneli Repo ja hänkin kertoi olevansa paikalla ainoastaan yksityishenkilönä, eikä suostunut kommentoimaan hallituksen päätöksiin liittyviä asioita muuta kuin omasta näkökannastaan.
Tilaisuus oli kaiken kaikkiaan varsin onnistunut ja huolimatta ikävistäkin asioista, joita tuotiin esille, säilyi keskustelun taso aivan asiallisena.

KKY Oppositio kiittää kaikkia osallistuneita. Vuosikokouksessa nähdään! :D

Vieras
Vieras

#1573 Re: huima palkkio

21.03.2011 19:05

#1570: kirjanpitäjä/ tilitstoyrittäjä - huima palkkio

Kiitos tiedosta! Noinhan asioita järkevästi pitäisikin hoitaa mutta ikävä kyllä tässä yhdistyksessä vallitsee tietynlainen järjettömyys monissa asioissa, nykyinen puheenjohtaja kannattajineen ei salli minkäänlaista puuttumista millään tavalla mm. tähän asiaan tyyliin sanoen "näin on ollut ja näin tulee olemaan"

Asioihin on yritetty saada muutosta mutta taloudenhoitaja ja palkkio tuntuu olevan "pyhä ja koskematon" tabu josta ei saa puhua eikä kysyä. Siis kielletty puheenaihe.

SIKSI TULEEKIN MIELEEN, ETTÄ KESTÄÄKÖ PÄIVÄNVALOA NE TAUSTAT JA SYYT MIKSI TÄLLAISTA PALKKIOTA MAKSETAAN TALOUDENHOITAJALLE, JA MIKSI TEHTÄVÄÄN EI KELPAA ILMAINEN AMMATTILAINEN?? JOKAINEN JÄRKEVÄ JA ASIOITA VÄHÄNKIN YMMÄRTÄVÄ IHMETTELEE TÄTÄ!!!! VARSINKIN KUN RAHA TUNTUU OLEVAN TODELLA TIUKASSA KISSOILLE JA NIIHIN MENOIHIN JOPA NIIN ETTÄ TOIMINTAA ON SUPISTETTU!?!?

ONKO TÄHÄN KAIKKEEN SYYNÄ SE SALASSA SUUNNITELTU JA PUUHATTU SÄÄTIÖITTÄMINEN?!?!??

Siksi tämä julkinen kalabaliikki monista yhdistyksessä hiertävistä, ja erittäin törkeistäkin asioista, joiden alkuperä on puheenjohtajan diktaattorimainen tapa kohdella ihmisiä ja päättää asioista, koska on yhdstyksen perustaja ja puheenjohtaja. Tämän on tuonut useasti esille.

MUTTA OIKEUTTAAKO TUO TEKEMÄÄN NÄIN USKOMATTOMAN ALHAISIA, MATALAOTSAISIA TEKOJA JOITA NYT ON TULLUT ESILLE JULKISUUTEEN?!?!? JA JOIDEN TAKIA HENKILÖKOHTAISESTI HÄNTÄ/HEITÄ VASTAAN, EI YHDISTYSTÄ, ON NOSTETTU KANTEITA!!!

MINKÄLAINEN IHMINEN TEKEE TÄLLAISTA?!?!?

Kissojen puolesta
Vieras

#1574 Tule antamaan äänesi KISSOILLE!

22.03.2011 00:23

Taloudenhoitajalle 16.000€ palkkaa vai Kissojen Katastrofiyhdistyksen kodittomille kissoille ruokaa ja lääkkeitä?

PÄÄTÄ SINÄ KISSOJEN TULEVAISUUDESTA!

Kissojen Katastrofiyhdistyksen vuosikokous ensi sunnuntaina 27.3 klo 14 Kalevan Uimahallilla eli Tampereen Uintikeskuksella.

Pihassa ilmaista parkkitilaa ja bussit 17, 25 ja 27 tulevat uimahallille. Tervetuloa!

www.kkykissoille.net

Kissojen puolesta
Vieras

#1575 Aprilliako?

22.03.2011 11:31

Hallituksen sihteeri Anneli Repo kertoi Kissa Vieköön -tapahtumassa, että yhdistys alkaa ottaa taas uusia jäseniä 1.4.2011 alkaen. Aikaisemmin hallitus on tiedottanut lehdissä ja muualla, että yhdistys ei ota uusia jäseniä näiden hallitusta vastaan nostettujen kanteiden vuoksi. Miten ne kanteet ja niiden vaikutus nyt yhtäkkiä katovat aprillipäivänä? Vuosikokous ja uuden hallituksen äänestys ovat kyllä silloin jo ohitse. Eli tästä voimme päätellä, että jäsentenottokielto on todellakin vain siksi, että Terttu Kanervo hallitusryhmineen pysyisi pallillaan. Näin uudet hallituksen viime aikaisista toimista ärsyyntyneet jäsenet eivät pääse äänestämään toísta hallituskokoonpanoa!
Luotamme kuitenkin nykyisten jäsenten järkevyyteen ja kykyyn nähdä näiden hallituksen lähettämien herjauskirjeiden ja jäsenlehden syytösten läpi. Meillä on mahdollisuus tehdä muutos yhdessä tulevassa vuosikokouksessa. Tehdään se kissojen puolesta!