KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kirsi
Vieras

/ #1571 Taloudenhoitajalle 16.000€ kissojen rahoja

21.03.2011 14:32

Puheenjohtaja Terttu Kanervon mukaan kehenkään muuhun taloudenhoitajaan kuin Marko Kariin ei voi luottaa. KKY:llä on Tertun mukaan käynyt todella hyvä säkä, kun on saanut ainoan taloudenhoitajan itselleen, joka ei ole yhdistyksen rahojen perässä.... Näin hän on itse sanonun mm. vuosikokouksessa 2010.

Vuoden 2010 vuosikokouksessa myös hallituksen silloinen ja nykyinen jäsen Vadelma-Aurora Salo suureen ääneen huusi, että taloudenhoitaja Marko Kari on kullanarvoinen, koska tekee KKY:lle niin paljon työtä ILMAISEKSI.

Taloudenhoitajan palkkaa on koitettu salailla koko ajan ja vasta viime vuoden vuosikokouksessa se huomattiin. Mutta keskustelu asiasta vaimennettiin hyvin äkkiä, vaihtamallaa aihe asian esiin nostaneen eli minun haukkumisekseni....

Edelleenkään ei suostuta kertomaan, että kuinka palkka muodostuu tai mitä taloudenhoitaja palkkansa eteen tekee.

Useampaan kertaan ensikodit ovat vuoden aikana joutuneet pulaan, kun ovat vieneet kissaa eläinlääkäriin hätätapauksessa tai ovat ostaneet vähän kalliimpaa kissaruokaa. KKY kun ei maksa "kunnon kissanruokaa" vaan pitäisi ostaa halpaa.

Eläinlääkärikuluista ja kissan ruuasta kyllä pitäisi säästää, vaikka KKY:n pitäisi olla KISSOJEN Katastrofiyhditys.

Sen verran viime vuosikokouksessa lipsahti puheenjohtajalta, että taloudenhoitaja Marko Karin palkkaa ja puhelietua oli hieman nostetttu, vaikka koko muu maailma tuolloin taantuman kourissa olikin....

Kertaakaan puheenjohtaja Terttu Kanervo, hallituksen jäsen Vadelma-Aurora Salo eikä taloudenhoitaja Marko Kari ole täälä keskustelussa kieltäneet edellä kirjoittamaani. Vaikka melkein kaikkea muuta onkin valheellisestikin kiistetty.


TULKAA ENSI SUNNUNTAINA VUOSIKOKOUKSEEN 27.3 KLO 14.00 KALEVAN UIMAHALLILLE ELI TAMPEREEN UINTIKESKUKSELLE!

KISSAT TARVITSEVAT APUA!!!!!