KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen.

Merja Lehto
Vieras

#1576 Taloudenhoitajasta

22.03.2011 12:05

Marko Kari on ollut taloudenhoitajana vuodesta 2006 lähtien. Käsittääkseni Marko on alusta lähtien saanut työstään rahakorvausta. Syy Markon palkkaamiseen oli se, että KKY ei saanut mistään vapaaehtoista taloudenhoitajaa.

Minä toimin taloudenhoitajana ennen Markoa. Tein työn ilmaiseksi. Vaikka tein taloudenhoitajan työtä palkatta, taloudenhoitoon kului silti jonkin verran rahaa, sillä kirjanpidon hoiti ulkopuolinen tilitoimisto. En muista tarkkaan, kuinka paljon tilitoimisto velotti, ehkä 1000-1500 € vuodessa. En tiedä, miten asia nyt hoidetaan.

Olin myös KKY:n hallituksen jäsen. Vuoden 2006 vuosikokouksessa oli valittu KKY:lle uusi puheenjohtaja. Koska puheenjohtajavaalissa oli äänestänyt myös henkilö, joka ei ollut jäsen, joutui yhdistys järjestämään ylimääräisen kokouksen, jossa oli määrä suorittaa uusi vaali. Vuosikokouksessa valittuun puheenjohtajaan ja muihinkin hallituksen jäseniin kohdistettiin tuossa ylimääräisessä kokouksessa aikamoista arvostelua, ja osa kokouksen osanottajista suhtautui meihin todella vihamielisesti. Erosin hallituksesta ja taloudenhoitajan työstä tuossa kokouksessa, jossa muukin hallitus yhtä jäsentä lukuun ottamatta erosi. En enää halunnut toimia Katastrofiyhdistyksessä aktiivisesti. Olin pelästynyt ja loukkaantunut. Koin arvostelun epäoikeudenmukaiseksi. Yhdistyksen puolesta olin pahoillani myös, sillä KKY menetti monta osaavaa ja ahkeraa toimijaa.
Sanna Kaski
Vieras

#1577 Re: Taloudenhoitajasta

22.03.2011 13:25

#1576: Merja Lehto - Taloudenhoitajasta 

 Hei Merja

Selvisikö koskaan kuka tuo henkilö oli joka ei ollut jäsen? Sillä nyt ei sinällään ole merkitystä mutta olisi mielenkiintoista saada tietää kumman puolella tämä henkilö oli? Ilmeisesti hänen äänensä ei olisi tilannetta muuttanut suuntaan tai toiseen? Saako tätä sinun kirjoitustasi lukea tulevassa vuosikokouksessa?

Merja lehto
Vieras

#1578 Re: Re: Taloudenhoitajasta

22.03.2011 15:30

#1577: Sanna Kaski - Re: Taloudenhoitajasta 

 Veikkaan, että äänestänyt ei-jäsen oli Mattilan Kirsti. En kyllä muista, miten äänet puheenjohtajaäänestyksessä jakaantuivat.

Saa minun kirjoitukseni lukea kokouksessa.

Sanna Kaski
Vieras

#1579 Re: Re: Re: Taloudenhoitajasta

22.03.2011 16:17

#1578: Merja lehto - Re: Re: Taloudenhoitajasta 

 Kiitos vastauksesta. Niin oletko sinä se taloudenhoitaja joka KKY:llä oli monta vuotta ja erosi kuulemma siksi kun kissatalon rakentaminen ei näyttänyt todennäköiseltä?

Jos haluat voit laittaa vastauksen viestinäkin osoitteeseen kissojenystavat@luukku.com

Kirsi
Vieras

#1580 Re: Taloudenhoitajasta

22.03.2011 18:51

#1576: Merja Lehto - Taloudenhoitajasta

Vuoden 2006 jälkeen ainakin vuosina 2009 sekä 2010 on puheenjohtaja Terttu Kanervolta pyydetty useampaan kertaa lupaa kilpailuttaa taloudenhoitajan työ muilla alan ammattilaisilla.

Näistä talousalan ammattilaisista useampi on luvannut 16.000€ palkkaa vastaan ottaa työn vastaan tietämättä työtuntien määrää, koska palkka on kuulemma heidän mielestään ollut yhdistyspuolen työstä niin kova. Ottaen huomioon, että KKY:llä on erikseen myös tilintarkastaja, jonka töitä 16.000€ palkkaa saava taloudenhoitaja ei tee.

Taloudenhoitajan hommaa Terttu Kanervo ei ole antanut kertaakaan kilpailuttaa, eikä ole suostunut taloudenhoitajan työnkuvaa kertomaan, koska "SE EI KUULU JÄSENILLE".

Taloudenhoitajan työsopimustakaan ei saa nähdä, koska "SE EI KUULU JÄSENILLE".

Terttu Kanervo on useampaan kertaan todennut, että KKY:llä on käynyt hyvä onni taloudenhoitaja Marko Karin suhteen, koska kaikki muut taloudenhoitajaksi haluavat vaan ryöstäisivät KKY:n rahat.

Kuullostaa ainakin minun korvaani hieman vainoharhaiselta....

Kissarakas
Vieras

#1581 Pelasta kissat äänelläsi sunnuntaina klo 14

22.03.2011 23:26


YHDEN ÄÄNEN ERO SAATTAA RATKAISTA SATOJEN KISSOJEN TULEVAISUUDEN!

Vuosikokous on 27.3 klo 14 alkaen Kalevan Uimahallilla eli Tampereen Uintikeskuksella. Kannattaa ottaa jäsenmaksusta kuitti mukaan sekä henkilöllisyystodistus, vaikka olisi jäsenmaksun jo maksanutkin.

Uimahallin pihassa on paljon ilmaista parkkitilaa ja uimahallin viereen pääsee busseilla 17, 25 ja 27.

Taloudenhoitajalle 16.000€ palkkaa vai Kissojen Katastrofiyhdistyksen kodittomille kissoille ruokaa ja lääkkeitä? PÄÄTÄ SINÄ KISSOJEN TULEVAISUUDESTA!

SINUN ÄÄNESI VOI OLLA SE, JOKA PÄÄTÖKSEN RATKASEE! Jokainen pystyy varmasti uhraamaan omaa aikaansa pari tuntia päästäkseen vuosikokoukseen, koska tämä vuosikokous taitaa olla koko KKY:n historian tärkein.

TULE ÄÄNESTÄMÄÄN KISSOJA RAKASTAVAT IHMISET HALLITUKSEEN! Jollet itse pääse äänestämään kissojen puolesta, niin anna äänesi kuulua valtakirjan kautta.

www.kkykissoille.net

SBT
Vieras

#1582 laki ei tunne

23.03.2011 07:44

Mielenkintoinen kirjoitus aamulehden mielipide sivulla, kirjoittajana kky:n sihteerin kaveri.
Vieras
Vieras

#1583 Re: laki ei tunne

23.03.2011 10:39

#1582: SBT - laki ei tunne

Todella mielenkiintoista. Tuliko nyt uusi mauste soppaan. Rahaa saa kerätä, mutta ei käyttää  siihen tarkoitukseen mihin ne on kerätty. Onko todella niin, että KKY:llä ei ole oikeutta ottaa kiinni vapaana kulkevia kissoja.  Mitä tarkoitusta varten kaupunki on myöntänyt avustuksia ?  Voisiko joku valistaa tyhmää?

Paikalla ollut
Vieras

#1584 Re: Kissa Vieköön -keskustelutilaisuus keräsi hyvin väkeä

23.03.2011 11:27

#1572: KKY Oppositio - Kissa Vieköön -keskustelutilaisuus keräsi hyvin väkeä 

 Ja höpö höpö. väkeä oli kourallinen. Laskitte varmasti määrän, jota ette kehtaa julkistaa. Jos todenpuhuminen on tätä luokkaa, niin mihin kaikkeen muuhun ollaan valmiita. JA TÄTÄ VIESTIÄ EI SITTEN POISTETA.

Sanna Kaski
Vieras

#1585 Re: Re: Kissa Vieköön -keskustelutilaisuus keräsi hyvin väkeä

23.03.2011 12:25

#1584: Paikalla ollut - Re: Kissa Vieköön -keskustelutilaisuus keräsi hyvin väkeä 

 Vai valehtelusta syytetään. Paikalle tuli koko sen viiden tunnin ajan väkeä, alussa enemmän mutta jopa puoli viideltäkin vielä. Sinä ilmeisesti poistuit paikalta hyvissä ajoin?

Paikalla oli pääasiassa asiallisia kissaihmisiä mutta olipa siellä joku epäasiallinenkin, joka ei kyennyt kuuntelemaan tosiasioita ja rupesi heti ulos päästyään haukkumaan erittäin epäilyttävällä tavalla tiettyä henkilöä. AR:n lasken näihin asiallisiin henkilöihin, jotta ei tule väärinkäsityksiä.

Sanna Kaski
Vieras

#1586 Re: Re: laki ei tunne

23.03.2011 13:02

#1583: Vieras - Re: laki ei tunne 

 Mielenkiintoinen oli artikkeli. Osiltaan tosi hyvää tietoa, mutta muutamaa kohtaa täytyy kritisoida.

Ensinnäkään en ymmärrä kuka tälle artikkelin kirjoittajalle on kertonut meidän haluavan pyydystää villiintyneitä kissoja jotka ovat metsästyslain piirissä? Joku on nyt lasketellut luikuria ja artikkelin kirjoittaja ei ole vaivautunut tarkastamaan asioita.

Tässä "meidän tapauksessa" on kyseessä jonkun omistamat kissat eli nämä maalaistalopopulaatiot. NÄITÄ ON KKY:lle OTETTU VUOSIA (ymmärtääkseni) MUTTA NYT NÄIDEN OTTAMINEN ON LOPPUNUT!! MIKÄÄN MUU EI OLE MUUTTUNUT!!

Kirjoittaja jatkaa että näiden maalaistalopopulaatiokissojen osalta eläinsuojeluviranomaiset ovat velvollisia tekemään tarkastuksia. Ja he ovat tehneetkin. Kunhan minimivaatimukset eli ruoka ja jonkinlainen katto pään päällä kissoilla on, ei viranomainen voi tehdä muuta kuin päästä silittää (tästä kuultiin sunnuntain tilaisuudessakin kahdelta henkilöltä omakohtaisia kokemuksia).

NÄITÄ KISSOJA EI SIIS KOSKE METSÄSTYSLAKI EIKÄ ELÄINSUOJELULAKI!!

Näitäkään kissoja ei ole kritiikittömästi pelastettu, sairaat ja liikaa viilliintyneet on lopetettu. Ainoa ongelma on ollut se että KKY ei ole suostunut hankkimaan järkevää karanteenitilaa (vaikka varoja todellakin on kerätty niin että nyt niitä tuntuu olevan niin paljon että muillekin voisi jakaa??).

Haluaisin tiedustella Inna Ilivitskyltä että mitä näiden populaatioiden kanssa tulisi sitten tehdä? Voiko joku hänet tunteva pyytää häntä vastaamaan?

 Omistajat eivät anna niitä lopetuttaa, eläinsuojeluviranomaiset eivät puutu asiaan, leikkauskampanjat ja muu valistus tehoaa vain osaan omistajista. Ainoa vaihtoehto on nähdäkseni hakea ne omistajan luvalla pois ja etsiä uusi koti. Ja sitä ennen laskea ne kunnolliseen karanteenitilaan tautiriskin minimoimiseksi. Ja tässä välissä vielä tarkastuttaa eläinlääkärillä jos vain KKY:llä (jolla 400 000 euroa on varoja) siihen olisi varaa.....

Eka kerta kokouksessa
Vieras

#1587 Kiihkoilua

23.03.2011 16:54

Onnäköjään hallituksen vastustajat saatu puhuttua samalle kannalle. Olisi hyvä kuulla jotain muuta, yhdistyksen kehitykseen, kuuluvaa kommenttia. Pakkaset ovat menneet ja kesä tulee kevään jälkeen. Osaatteko perustella järkevästi kehitysajatuksianne yhdistyksessä. Olen mielenkiinnolla seurannut keskustelua mediassa. Mitään selkeää ajatusta ei kukaan ole kertonut miten yhdistystä kehitetään, ei edes puheenjohtajaehdokas. Toivon asialinjaa sunnuntaina, ilman rivihuutoja.
Sanna Kaski
Vieras

#1588 Re: Kiihkoilua

23.03.2011 17:38

#1587: Eka kerta kokouksessa - Kiihkoilua 

 Käypä vierailemassa Pirjon vaalisivulla Facebookissa. Siellä on mm puheenjohtajan vaalipuhe, jossa hän kertoo kehitysajatuksistaan.

http://www.facebook.com/#!/pages/Pirjo-Peltoniemi-Kissojen-Katastrofiyhdistyksen-uudeksi-puheenjohtajaksi/152410671480931?sk=notes

Samoin sivustolta KKY Kissoille löytyy ideat yhdelle sivulle kerättynä (taitaa olla viides sivu)

http://web.me.com/kkykissoille/kkykissoille/Tietopl%C3%A4j%C3%A4ys.html

Itse olisin mielelläni rakentanut ihan taloudellisenkin budjetin näiden kehitysideoiden pohjalta, mutta en ole saanut mitään kättäpidempää työtäni varten niin en sitä ole pystynyt tekemään (esim aiempien vuosien tilinpäätökset).

Itse toivon samaa eli asialinjaa sunnuntaina.

Vieras
Vieras

#1589 Re: Kiihkoilua

23.03.2011 18:28

#1587: Eka kerta kokouksessa - Kiihkoilua

Eikös sitä ole joka kirjoituksessa kerrottu, että avoimempaan suuntaan kehitetään, lopetetaan ihmisten kiusaus, jota yhdityksessä hallituksen toimesta nyt harjoitetaan.

Minua tyrmistyttää, että joku on enemmän huolissaan siitä osaako opposition kehittää toimintaa/pyörittää yhditystä, kuin siitä, että osa nykyistä hallitusta kiusaa ja mustamaalaa aktiivisia toimijoita, ei ole kiinnostunut kissoista vaan haluaa säästää niiden kustannuksella, jakaakseen rahaa suunnitellun säätiön myötä muille.

Kun vastapuoli kiihkoilee, on vaikea pysyä tyynenä, ettei jää oma kanta kuulematta. Siksi toivotaan, että tällä kertaa tietyt ihmiset osaisivat keskustella asiallisesti ilman huutokonserttia.

Jospa oltais ihan aikuisia ja unohdetaan tälläiset hiekkalaatikkotappelut.

Vieras
Vieras

#1590 Re: Re: Kissa Vieköön -keskustelutilaisuus keräsi hyvin väkeä

23.03.2011 18:50

#1584: Paikalla ollut - Re: Kissa Vieköön -keskustelutilaisuus keräsi hyvin väkeä

Miksiköhän viestisi pitäisi poistaa ?!?!? EI MISSÄÄN NIMESSÄ!! Kaikkien täällä käyvien täytyy voida lukea fiksusti kirjoitetun ja asialllisen "totuudenmukaisen" kommenttisi.

Tuosta todenpuhumisesta, esimerkki tästä "todenpuhumisesta" on jo nähty kuka on valmis ja mihin tekoihin, ei vaan pysty todistamaan "totuus"puheitaan. On siis ero todenpuhumisella ja "todenpuhumisella"

Vieras
Vieras

#1591 Re: Kiihkoilua

23.03.2011 19:04

#1587: Eka kerta kokouksessa - Kiihkoilua

Nyt olet ollut laput silmillä ja pitänyt itsesi pimennossa?

Et sitten myöskään tiedä sitä kuinka laajoista ja pitkään jatkuneista ongelmista yhdistyksessä on kyse, ne on setvittävä koska ne ongelmat ovat myöskin kehittämisen esteenä. Kyse ei ole mistään pikkujutuista.

Ensin tiedostetaan ongelma ennekuin voidaan nähdä kehitystarpeet kehittää, eikö niin?!?

Kun et ole ollut kokouksissa, niin etpä sitten tiedä ketkä siellä aiemmin ovat meuhkanneet. Tuon toiveesi ilman "rivihuutoja" voit mennä kertomaan nykyisen pj,n  porukalle.

Kissojen puolesta
Vieras

#1593 Tamperelaisen juttu

24.03.2011 03:18

http://www.tamperelainen.fi/artikkeli/44138-tampereella-ankara-kissatappelu#comment-4083

Terttu Kanervon kommentit jutussa menevät näköjään samaa kaavaa....
Jasen
Vieras

#1594 Re: Re: asiallinen vastine aamulehdessä

24.03.2011 12:14

#1555: Sanna Kaski - Re: asiallinen vastine aamulehdessä 

 Oletko tullut ajatelleeksi sellaista asiaa, etta aina on olemassa oppositio, olipa sitten kuka hyvansa hallituksessa, niin sen ulkopuoliset ovat aina erimielta ja oppositiossa, tama on fakta ja todettu vuosien varrella muissakin yhdistyksissa.

Ei tule olemaan uudellakaan hallituksella helppoa...

Sanna Kaski
Vieras

#1595 Re: Re: Re: asiallinen vastine aamulehdessä

24.03.2011 13:27

#1594: Jasen - Re: Re: asiallinen vastine aamulehdessä 

 Tottahan tämä on :) Ja se nyt tiedetään jo etukäteen että jos oppositio näissä vaaleissa menestyy niin "uusi oppositio" heitteleen kapuloita rattaisiin ainakin aluksi sen minkä kerkee. Mutta toivottavasti järkiintyvät sen myötä kun huomaavat että rahoja ei päättömästi haaskatakkaan ja uusia varojen keräystapoja ym toteutetaan.

Timo P.

#1596 Re: Re: Re: asiallinen vastine aamulehdessä

24.03.2011 15:33

#1594: Jasen - Re: Re: asiallinen vastine aamulehdessä

"Ei tule olemaan uudellakaan hallituksella helppoa"

Mielenkiintoinen kommentti, jota voisi tulkita jopa jonkinlaisena haasteen heittämisenä.

On kieltämättä ongelmallista nykyjohdon kannalta, miten heidän asemansa muuttuu, jos valta vaihtuu. Kautta historian on kuitenkin osoitettu, että vuosikymmenten aikana tapahtunut samankaltaisen hallinnon "kehitys"kaari tulee aina lopulta tiensä päähän.

Totta on myös se, että sellaisen hallinnoinnin loppuminen yleensä aloittaa uuden aikakauden, josta ei ole enää paluuta vanhaan.

En jaksa murehtia kirjoittajan tarkoittaman "uuden opposition" ongelmista. Ja tuskin se entinenkään oppositio sen huonommin pärjää kuin nytkään, kun ei tarvitse pelätä jatkuvasti uusia toimintaa vaikeuttavia päätöksiä.

Ainakin kissojen pelastustyö pääsee taas kunnolla käyntiin. Vähintään "kuten ennenkin".

Kirsi
Vieras

#1597 Re: Kiihkoilua KISSOJEN puolesta

24.03.2011 16:02

#1587: Eka kerta kokouksessa - Kiihkoilua 

 Saattaa taas tulla monelle suomalaiselle yllätyuksenä, mutta talvipakkaset eivät ole edelleenkää ohitse, vaikka välillä päivällä lämpötila komeasti kohoaakin. Ja talvi tulee vielä ensi vuonnakin.... Joten kyllä tarpeeseen tulee niin kissojen laajempi pelastus kuin ennaltaehkäisykin.

Tarpeen on kehittää muutakin toimintaa, kuten valistusta mm. kouluissa, jota ei nyt tehdä ollenkaan. Nuoremmilla tälläiseen energiaa riittää. Uudet ja useammat tapahtumat (yhteistyössä muiden eläinyhdistysten kanssa) lisäävät tietoisuutta myös ja niiden avulla KKY pystyy saamaan lisää aktiiviisia jäseniä mukaan toimintaan sekä tietysti lisää rahaa KISSOILLE.

Kaikkien kissaihmisten tasa-arvoisuutta ja kunnioitusta yhdistys kaipaa myöskin lisää. Samoin reilua ja kivaa meininkiä, joka kannustaa mukaan toimintaan ja auttaa pysymään toiminnassa mukana.

Kehitettävää riittää kyllä ja innokkuuttakin löytyy. Ainakin opposition puolelta.

Oppositiolaiset haluavat kaikkien jäsenten kanssa kehittää yhdessä toimintaa kissojen parasta ajatellen. KKY on KISSOJEN yhdistys, jossa ihmiset tekevät työtä KISSOJEN eteen ja rakkaudesta kissoihin. Valitettvasti viimeisen 4 kk aikana Terttu kanervo on omilla toimillaan osoittanut, ettei hänellä ole kissat etusijalla....

TÄMÄN VIIKON SUNNUNTAINA 27.3 KLO 14.00 KKY:N VUOSIKOKOUKSESSA KALEVAN UIMAHALLILLA PÄÄTETÄÄN KISSOJEN TULEVAISUUDESTA. Tule antamaan äänesi kissoille!

 


Vieras

#1598 Re: Re: Kiihkoilua KISSOJEN puolesta

24.03.2011 20:34

#1597: Kirsi - Re: Kiihkoilua KISSOJEN puolesta 

 Mikä on yläikärajana "kivalle meiningille"?

Huumoria tarvitaan
Vieras

#1599 Re: Re: Re: Kiihkoilua KISSOJEN puolesta

24.03.2011 21:59

#1598: - Re: Re: Kiihkoilua KISSOJEN puolesta 

 Eipä mitään rajaa ole missään muussa tämäntyylisessä yhdistyksessä ollutkaan, paitsi KKY:ssä. Siellä ei nuorille anneta mitään arvoa, vain kauan toimineet ovat "jotain".

En usko opposition riveissä olevan ketään jolle olisi edes tullut mieleen rajata iän perusteella jäseniä tai toimijoita.  Kaikki ovat tervetulleita yhdistykseen, myös ei-oppositiolaiset. Mutta mukavampaa kaikilla on jos osaa ottaa asiat "kivalla meiningillä" eikä hampaat irvessä kuten entisessä mallissa.

 

Jaana Vuorenpää
Vieras

#1600 Re: Re: Re: Re: Kiihkoilua KISSOJEN puolesta

24.03.2011 23:12

#1599: Huumoria tarvitaan - Re: Re: Re: Kiihkoilua KISSOJEN puolesta 

Oppositiossa on kaikenikäistä väkeä, eikä ikärasismi kuulu perusperiaatteisiimme tai ole missään mielessä edes suvaittavaa! :)