KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

KKY Oppositio
Vieras

#1572 Kissa Vieköön -keskustelutilaisuus keräsi hyvin väkeä

21.03.2011 17:53

Sunnuntaina Sampolassa pidetty Kissa vieköön -keskustelutilaisuus veti hyvin kodittomien kissojen ja KKY:n ristiriitatilanteesta kiinnostuneita ihmisiä paikalle. Tapahtumassa oli paljon yhdistyksen jäseniä että jäseniksi haluavia.
Aivan alussa Timo Peltoniemi toivotti paikalla olijat tervetulleiksi ja lausui tilausuuden alkusanat, jonka jälkeen oppositioryhmän edustajat esittäytyvät kukin vuorollaan. Keskustelua johti pääasiallisesti opposition oma puheenjohtajaehdokas Pirjo Peltoniemi. Käsiteltiin mm. yhdistyksen toiminnan epäkohtia ja niiden kehityssuunnitelmia. Tämän jälkeen alkoi tunnelma tiivistyä ja keskustelua herätti paljon nykyisen hallituksen erinäiset toimet, joiden johdosta yhdistyksen toiminta on supistunut hyvin merkittävästi ja kissat jääneet toisarvoisiksi.
Puolivillien kissojen ja yhdistyksen jäsentenottokiellot tuntuivat ihmetettyvän kaikista eniten osallistujia. Hallitusryhmän lähettämän keltaisen "jäsentiedotteen" ja uusimman Katti-Matti jäsenlehden valheellisesti mustamaalavat kirjoitukset saivat aikaan myös paheksuntaa.
Paikalta lähti pois kesken tilaisuuden muutamia hallitusryhmän kannattajia varsin kiukkuisena. Totuus ei nähtävästi ollut heille kovin helppo pala niellä.
Enemmistöhallituksesta oli paikalla ainoastaan Anneli Repo ja hänkin kertoi olevansa paikalla ainoastaan yksityishenkilönä, eikä suostunut kommentoimaan hallituksen päätöksiin liittyviä asioita muuta kuin omasta näkökannastaan.
Tilaisuus oli kaiken kaikkiaan varsin onnistunut ja huolimatta ikävistäkin asioista, joita tuotiin esille, säilyi keskustelun taso aivan asiallisena.

KKY Oppositio kiittää kaikkia osallistuneita. Vuosikokouksessa nähdään! :D

Vastaukset

Paikalla ollut
Vieras

#1584 Re: Kissa Vieköön -keskustelutilaisuus keräsi hyvin väkeä

2011-03-23 11:27:04

#1572: KKY Oppositio - Kissa Vieköön -keskustelutilaisuus keräsi hyvin väkeä 

 Ja höpö höpö. väkeä oli kourallinen. Laskitte varmasti määrän, jota ette kehtaa julkistaa. Jos todenpuhuminen on tätä luokkaa, niin mihin kaikkeen muuhun ollaan valmiita. JA TÄTÄ VIESTIÄ EI SITTEN POISTETA.

Vieras
Vieras

#1616 Re: Kissa Vieköön -keskustelutilaisuus keräsi hyvin väkeä

2011-03-26 10:50:30

#1572: KKY Oppositio - Kissa Vieköön -keskustelutilaisuus keräsi hyvin väkeä

Onko KKY:n kokous avoin kaikille?

Olen aina luullut kokousten olevan esim. ko. yhdistykseen kuuluvat vain saisivat osallistua tilaisuuksiin.