KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kyseenalaistaja
Vieras

/ #1562 Lisätietoa

18.03.2011 02:37

Hei.

Kävin äskettäin katsomassa lisätietoa tästä asiasta www.kkykissoille.net sivuilta. Informaatio oli kyllä melkoisen erilaista kuin "virallinen" tiedotus. Onpa tämä hallitus lähtenyt törkeälle linjalle. Sen näkee jo tuosta hyökkäyksestä näitä aktiiveita kohtaan.

Eihän mikään voi puolustaa tuollaista käytöstä. Vaikka olisi kuinka vanha ja "viisas" ihminen, pitäisi muistaa käytöstavat. Lehdissä Kanervo sitten jatkaa tätä mollausta ja puhuu jo ikärasismistakin.

Se on nyt selvää, että Kanervo aktiivina Senioripuoluelaisena haluaa ajaa eduskuntavaalien alla omaa henkilökohtaista mielipidettään, mutta MIKSI hänen pitää tuoda vaalipropagandaa Katti-Mattiin?

Vai selittääkö jokin muu seikka tälläisen kumman yhteensattuman puheista ikärasismista (mitä en ole kyllä havainnut) senioripuolueen jäsenen toimesta ja eduskuntavaalien läheisyydessä?

Ainoata rasismia tässä yhdistyksessä on se, että alle 20 vuotta jäsenenä olleet eivät tiedä mitään. Ja tämä on ihan luettavissa oleva kanta puheenjohtajan puolelta.

 

Niin ja en ole oppositiolainen. Olen tympääntynyt jäsen.