KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Opposition ja kissojen puolesta
Vieras

#1406 Re: Sanon vaan

25.02.2011 21:19

#1404: Maija Ankkuri - Sanon vaan 

Tarkoitukseni ei ole haukkua sinua Maija, mutta eiköhän tämä määrätty herra ollut jäsenenä oikeutettu laittamaan palautetta ja kritiikkiä hallitukselle? Ja jos hallitus olisi niihin ehkä edes kerran asiallisesti ja perustellusti vastannut sekä pystynyt jollain tavalla reakoimaan, ei niitä olisi tarvinnut aivan niin paljon lähetellä. Missään ei määritellä, miten paljon saa laittaa postia, vai kuinka? Olen sitä paitsi kaikki kyseiset postit lukenut, enkä kokenut niitä millään tavalla ahdistavina tai epäasiallisina.

Yhdistys ei voi olla ottamatta jäseniä ja olla samalla yleishyödyllinen. Verottajalla on tähän aivan oma kantansa. Jäsenistö on joka tapauksessa se, joka päätttää, eikä jäsentenottokielto poista tai muuta alkuperäisten jäsenistön riitoja. Riidat pitää selvittää tai edes yrittää tehdä  niin! Näin ei ole tehty nykyisen hallituksen toimesta vaan aivan päin vastoin ja se on hyvin valitettavaa.

Keltaisen lehdykän lähettäminen oli todella ala-arvoinen veto hallituksen jäseniltä. Olen todella tyrmistynyt tästä herjauskirjeestä ja nyt aivan varmasti opposition puolella.

Hienoa, että olet kissa-asiassa samaa mieltä. Oppositiokin haluaa jatkaa samaa hyväksi koettua toimintalinjaa jatkossa ja saada tällaiset isot kissapopulaatiot kuriin.

Ehkäpä se ainoa asia, joka meitä kaikkia täällä käytännössäkin yhdistää, on edelleenkin ne kissat. Jopa jossain syvällä hallituksenkin mielen syövereissä.

On aivan normaalia yhdistyskäytäntöä, että yhdistyksen hallitukseen voidaan valita uusia ihmisiä ja että jäseniä otetaan muutoinkin vastaan.  Ei kenenkään tarvitse yksin tätä yhdistystä kasassa pitää. Jäseniä on tulossa mielin määrin lisää, otetaan ne vastaan. Mitä enemmän jäseniä, sitä vahvempi yhdistys. :)

Vastaukset

Vieras
Vieras

#1407 Re: Re: Sanon vaan

2011-02-25 21:27:52

#1406: Opposition ja kissojen puolesta - Re: Sanon vaan

Normaali käytäntöhän se on, että pj ja hallitus vaihtuu määrävälein mutta tässä yhdistyksessä on ollut kummallinen käytäntö, että sama pj ja tietyt henkilöt ovat olleet hallituksessa ammoisista ajoista.

SIKSI tämä tilanne nyt on järisyttävä kun luutuneeseen käytäntöön haetaan muutosta. Ja muutosta seuraa aina muutosvastarinta, sama tilanne ja vastarinta oli 2006. Vaikea luopua paikastaan kun on siinä ollut vuosikymmeniä ja on tuudittautunut siihen, että saa sen pitää rajattoman ajan.