KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Pirjo Peltoniemi
Vieras

#1274 Sijoittajat ja kissatalo

20.02.2011 21:39

#1260: Vieras - Re: Sijoittajat ja kissatalo 

 Jos tämä "vieras" kerran vielä vääristelee minun toimintaani Oriveden kissatilan hoitamisesta, otan selvää kuka on nimimerkin takana ja laitan tutkintapyynnön poliisille herjauksesta ja valehtelusta tieten tahtoen. Koska kyseinen henkilö TIETÄÄ että kissatilan on tarkastanut eläinlääkäri ja todennut sen erinomaiseksi.

Samaten loukuttaminen sairaista kissoista on pelkkää panettelua ja syyllistämistä. Tämänlaatuinen perätön solvaaminen on rikollista.

Ylläpitäjä ottaa tämän viestin ja sen tietokoneosoitteen talteen.

Vastaukset

Vieras
Vieras

#1277 Re: Sijoittajat ja kissatalo

2011-02-20 22:38:14

#1274: Pirjo Peltoniemi - Sijoittajat ja kissatalo

Pirjo, sinuna en enää edes odottaisi vaan laittaisin tutkintapyynnön menemään jo silläkin perusteella että tuota samaa panettelua ja totuuden vääristelyä siitä Oriveden kissatilasta on toistettu täällä jo niin moneen kertaan siitäkin huolimatta, että totuus asiasta on toinen se on tuotu julki ja siitä on dokumentit.

Tätä viestiketjua alusta asti lukeneena olen tehnyt sen huomion, että täällä joillakin kirjoittajilla on tietyt asiat joita he toistavat täällä papukaijan tavoin ja siitä saa sellaisen kuvan, ettei heille järkipuhe mene perille, ovat jo sen ulottumattomissa. Niitä toistoja ja jankutuksia lukiessa tulee sellainen olo, että heidän kanssaan lyö vain päätään seinään jos niihin erehtyy joku vastaamaan.

Sitten on vielä ryhmä ihmisiä, joiden elämän sisältö on "tapella" aina jonkun kanssa asioista, jotka eivät heille kuulu (näitä löytyy myös oikeassa elämässä ja he ovat viranomaisten riesa) ja joita ei kiinnosta pätkääkään asiat mistä kiistellään mutta heillä on vastustamaton halu ärhennellä ja puuttua asioihin joista eivät tiedä yhtään mitään ja se on myös täällä tullut esille. Siis sellaisia "ammatti kahnaajia" jotka siirtyvät paikasta toiseen hämmentämään eli sinne missä tapahtuu. Nyt näitä tuntuu olevan voittopuolisesti tuolla nykyisen pj,n puolella. Kovin on minimaaliset ne asialliset kommentit sieltä puolelta.