KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Jaana Vuorenpää
Vieras

#1159 Re: Re: Salaseuroja on monenlaisia!

19.02.2011 16:30

#1152: KKyn jäsen myös - Re: Salaseuroja on monenlaisia! 

Heh, vai tällaista peliä. Kyllä - minä Jaana Vuorenpää julkaisen ja kustannan oman yritykseni nimissä valtakunnallista ja kotimaista viihdekulttuuria käsittelevää ilmaisjakelulehteä, jonka nimi on TanssiViihde. Tänä vuonna lehden painokset ovat yli 100 000 kpl ja kesän lehdessä jopa noin 150 000 kpl! Lehden menekki on noussut vuosi vuodelta ja myös mainosmyynti on kasvanut lamavuosista huolimatta. Viides toimintavuosi on JO menossa! Aina joskus saattaa jonnekin lehtiä jäädä hieman enemmän telineeseen, mutta eipä juuri muutamaa nippua enempää. Parhaimmillaan koko teline on voinut tyhjentyä jopa viikossa ja siihen menee keskimäärin 600 lehteä.

KAIKEN MITÄ TEEN, TEEN SYDÄMELLÄ JA AVOIMESTI. MINULLA EI OLE MITÄÄN PELÄTTÄVÄÄ! :D

OLEN YHDISTYKSESSÄ ENSIKOTINA JA OLEN MYÖS JÄSEN,KOSKA ELÄIMET OVAT LÄHELLÄ SYDÄNTÄNI. MAALAISTALON TYTTÖNÄ OLEN KASVANUT ELÄINTEN PARISSA JA OLEN SAANUT KOTOANI MYÖS EVÄÄT SIIHEN, ETTÄ REHELLISYYS MAAN PERII JA TOISIA IHMISIÄ PITÄÄ KUNNIOITTAA. SELLAISIA IHMISIÄ ON TOSIN VAIKEA KUNNIOITTAA, JOTKA EIVÄT SIIHEN ITSE PYSTY JA VAIN POLKEVAT MUITA TOIMINNALLAAN. 

USKON ETTÄ OIKEUS VOITTAA AINA LOPULTA JA VALHEET PUREVAT VAIN VALHEIDEN KERTOJIEN OMAAN NILKKAAN, KUTEN NYTKIN ON JO KÄYNYT.

KUKAS SINÄ MUUTEN OLET, VAI USKALLATKO ESIINTYÄ MUUTA KUIN NIMERKIN TAKAA?

PS. CAPSLOCK JUMAHTI TAAS PAIKOILLEEN ELI ISOT KIRJAIMET EIVÄT OLE HUUTOA TÄLLÄKÄÄN KERTAA! ;)

 

Vastaukset

Jaana Vuorenpää
Vieras

#1170 Re: Re: Re: Salaseuroja on monenlaisia!

2011-02-19 19:55:33

#1159: Jaana Vuorenpää - Re: Re: Salaseuroja on monenlaisia! 

Unohtui vielä edellisestä, että TANSSIVIIHDE ilmestyy vain neljä kertaa vuodessa ELI talven nron jakelu on marraskuun puolivälistä helmikuun puolenväliin asti...JOTEN KYSEISEN NUMERON ON TARKOITUSKIN OLLA VIELÄ HELMIKUUN ALUSSA JAKELUSSA! ;D

MITÄ YRITYKSENI JULKAISEMAN LEHDEN ASIAT YLIPÄÄTÄÄN TÄHÄN KISSA-ASIAAN KUULUVAT?