KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Sanna Kaski
Vieras

/ #1163 Re: Muistio

19.02.2011 18:49

#1157: Viikset alaspäin - Muistio 

 Joo todellakin.. kerrotaan nyt asioiden oikea laita. Minullakin on mahdollisuus käyttää finderiä töissä ja kysyinkin töissä että onnistuuko viestien lähettäminen vai maksaako se firmalle erikseen. Minun työpaikassani tämä olisi maksanut erikseen, kun taas tällä toisen henkilön työnantajalla on sellainen sopimus finderin kanssa että viestit kuuluvat pakettiin. Joita hän tarvittaessa lähettää työajan jälkeen.

Psykologinen sodankäynti olisi voinut olla millä tahansa muullakin termillä, esim. kuinka toimia vuosikokouksessa. Se on aiemmista vuosikokouksista käynyt jo ilmi, että eräät henkilöt siellä mesoavat ja huutavat niin että muut eivät pahemmin suunvuoroa saa. Joten tämä on tärkeä pointti, jos haluamme äänemme saada kuuluviin. Tässä samassa osiossa oli kohta: keskittyminen oleelliseen HÄIRIÖTEKIJÖISTÄ huolimatta. Tällä viitataan juuri näihin henkilöihin, jotka aiemminkin ovat häiriköineet. Ja heidän takiaan meidän tulee myös kokouspäivän kulku miettiä. Kokous kun ei todennäköisesti tule etenemään aivan perinteisellä tavalla.....Eli psykologinen sodankäynti ei tarkoittanut tässä yhteydessä sitä että yrittäisimme ajaa tynkähallituksen kannattajat hulluuden partaalle kokouksessa tms (miten sekin sitten onnistuisi:)). Ei viitsisi irrottaa asioita niiden yhteyksistään. Jos ei ole varma mitä joku "pelottavalta kuulostava" asia tarkoittaa, niin sitä voi aina kysyä.

Onko nauhoittaminen laitonta? Jos on, niin sitten sitä ei tietenkään ole järkeä tehdä kenenkään osalta.  Mutta jos ei ole, niin silloin siellä kannattaa nauhoittaa, koska siten saadaan todennäköisesti hyvää todistusaineistoa, jos tynkähallitus turvautuu vuosikokouksessakin laittomuuksiin. Eli nauhoitukseen ei ole muuta syytä kuin jälkikäteen toteennäyttä laittomuudet.

Huomasitko nämä kohdat muistiosta:

Ensimmäinen sivu opposition muistiosta:

1. Yhdistys suunnittelee varallisuuden siirtämistä säätiöön (näin estetään kissatalon mahdollinen perustaminen, jota varten on rahaa kerätty) Oliko joku muuten selvittänyt tai onko kelläään tietoa että oliko keräysluvat haettu juuri tätä varten?

2. Eräs tynkähallituksen jäsen ajaa läpi toiminnan muutosta, jolloin KKY hakee tulevaisuudessa kissoja vain löytöeläintalosta. Tiedämme mihin tämä johtaa puolivillien kisujen tapauksessa, ne jäävät suurimmalta osin sinne hankeen..

3. On pidetty puhelinkokous, josta kahta hallituksen jäsentä ei ole informoitu. YHDISTYSLAKIA ON TÖRKEÄSTI RIKOTTU! Kokouksessa päätetty että uusia jäseniä ei enää oteta. 

Kolmas sivu:

4. Nykyinen PJ on nimennyt itsensä päätoimittajaksi Katti-Mattiin, jotta voi kontrolloida sitä mitä siellä julkaistaan. Ja tietysti myös siksi että entinen päätoimittaja ei ilmeisesti kokenut kovin eettiseksi nykyisen PJ:n toimintaa ja kieltäytyi toimimasta PJ:n haluamalla tavalla (tästä en ole varma mutta näin olen ymmärtänyt)

Seitsemäs sivu

5. Huomasitko tämän kohdan:

Jos emme saa ehdokastamme läpi eli jos koemme tappion, miten jatketaan tämän jälkeen? Asiaan palataan myöhemmin. NYT ON JO SAATU KOKOON JOUKKO AKTIIVISIA ELÄINSUOJELIJOITA!!!! huomaa siis sana eläinsuojelijoita jos missasit pointin.

6. Yhdistys ei toimi verottajan ohjeistuksen mukaan tällä hetkellä, koska on kieltäytynyt ottamasta uusia jäseniä (ei siis toimita yhdistyslakien, verosäädösten ym mukaan). Muistiossamme lisäksi todetaan että jäsenhankinta on tärkeä asia yhdistyksessä ja me tulisimme panostamaan siihen erilaisin keinoin tulevaisuudessa? Minkälaista jäsenhankintaa on muuten nykyinen hallitus tehnyt? Siis ennen kuin kieltäydyttiin kokonaan ottamasta jäseniä.

Kahdeksas sivu

7. Lakimiehen ja toimittajan käyttö vuosikokouksessa. NÄitäkö me sitten suunnittelisimme käyttävämme, jos meillä olisi laittomuudet mielessä?