KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Luetun ymmärtänyt
Vieras

#1158 Re: Muistio

19.02.2011 15:40

#1157: Viikset alaspäin - Muistio 

 

Repeskö riemu niistä kahdesta ekasta sivusta? Siitä psykoottisesta vimmasta millä tämä palkittu PJ puhuu todistettavasti sontaa. Yli kymmenessä kohdassa itse laskien. Mua ei naurata pätkääkään. Kun nuo neljä rouvaa möykkää 750 jäsenellä roskaa putiikin rahoilla, kannatan heistä jokaisen asettamista syytteeseen. Öö ja niin mitäs se Pirjo on puhunut propagandana? Vai olikos se niin, että tätä harrastaa Kanervo? Haluatko, että ruvetaan luettelemaan kilpaa?

Vastaukset

Vieras
Vieras

#1160 Re: Re: Muistio

2011-02-19 16:38:44

#1158: Luetun ymmärtänyt - Re: Muistio

Tragikoomista myös sen psykoottisen vimman lisäksi on se vainoharhaiselta vaikuttava maininta yhdistyksen varoista. Viimeistään tässä vaiheessa alkaa kupletin juoni selvitä selvä järkiselle ihmiselle.

En olisi ikinä uskonut, että laittavat noin selvän ja paljastavan "diagnoosin" itsestään ja motiiveistaan ihan painettuun muotoon ja levittävät sen vielä monelle sadalle ihmiselle! Ei voi kun ihmetellä!

Ihmettelen kuitenkin, ettei kellään tuon läpyskän laatijoista ole ollut tervettä itsesuojeluvaistoa ja pystynyt järjelliseen ajatteluun, vaan upottaa itsensä muiden mukana.