Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

#24101 Kyllä piispa Hilarion on nyt varmaan tyytyväinen

04.11.2013 19:09


Vieras

#24102 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Niistä kauhistuttavista seurauksista

04.11.2013 19:18

#24070: - Re: Re: Re: Re: Re: Niistä kauhistuttavista seurauksista

"Minun nähdäkseni tämä "kirjavuus" on jo olemassa. Nyt on pikemminkin kyse siitä, miten tähän kirjavuuteen suhtaudutaan ja pitäisi suhtautua, ja se, pitääkö koko yhteiskunnan "kirjavoitua", ettei tämä "kirjavuus" loistaisi silmään liikaa (eli siis oikeastaan "tasapäistämistä kirjavaksi joukoksi")."

Siis olet ja et ole.... Kirjavuus on olemassa se on mielestäsi ok, mutta sen hyväksyminen "normaaliksi" tekee sen mielestäsi harmaaksi ja jollain tavoin arveluttavaksi. Tunnut tietävän, miten tapahtui vammaisasian kanssa: Ihmiset alkoivat ajatella asioita myös heidän näkökulmastaan ja oikeudet alkoivat toteutua. Tässä asiassa "kirjavuus pistää silmään liikaa", mikä on mielestäni - toistan tämän nyt vähän kauniimmin - sinun henkilökohtainen ongelmasi. Maailma ympärilläsi on jo muuttumassa hyvää vauhtia.

"Toteuttamisen tavoista on kyse, kuten edellytetäänkö "sukupuolisesti kaksinapaisten" tämän vuoksi muuttavan omaa olemustaan, mikä olisi kuin "pyörätuoliin pakottamista", vaikkei siihen syytä olisikaan."

Roikut koko ajan kummallisessa kauhukuvassa, jossa joku tulee kertomaan, että et saakaan olla niin mies tai nainen, mitä haluaisit itse olla. Se "pyörätuoliin pakottaminen" ei kuulu kuitenkaan tähän agendaan - ei homojen, ei feministien (muinaisia telaketjufeministejä ei kukaan enää kuuntele....) eikä muidenkaan sinne päin kallellaan olevien. Miksi se kauhukuva on sinulle niin rakas?

"Itse asiassa se tietääkseni ei alun perin edes ollut lähtöisin hbt-ajattelusta, ...."

Miksi tässä olisi olennaista, onko se HLBT-ajattelua vai ei...? Ihan eri asia on, että se samalla edistää niitäkin ihmisoikeuksia.


Vieras

#24103 Re: Re: Re: Re: Re: Uutuuden läsnäolon vaikutus olevaiseen

04.11.2013 19:34

#23726: - Re: Re: Re: Re: Uutuuden läsnäolon vaikutus olevaiseen

Tämä on lukijan oma tulkinta kirjoituksistani. Olen päin vastoin nimenomaan korostanut sitä, että homoseksuaalisuuden hypetys on vain pieni osa kokonaisuutta. Ja myös tuonut ilmi ajatuksen mahdollisuudesta, että homoseksuaalisia itseään käytetään tietämättään tähän prosessiin "tasa-arvon" ja "suvaitsevaisuuden" nimissä.

 

Tämä on siis se jenkkiläis-ahviolainen marxilaisen vallankumoussalaliiton paljastamisprojekti. Nämä salaliittoteoriat ovat varmasti kivoja rakentaa, mutta niiden uskottavuus on perin vähäinen.

Onnea vaan askartelulle salaliittojen parissa. Harrastuksensa kullakin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vieras

#24104 Re: Re: Re: Re: Re: Pussy riotsien keulahahmo kadonnut...

04.11.2013 19:48

#24096: Virgo92 - Re: Re: Re: Re: Pussy riotsien keulahahmo kadonnut...



Sinäkin olet erittäin tärkeä Jumalan suunnitelmissa.

Yhteiskunta,  jossa me elämme kansan keskellä, sillä on saastaiset huulet ja on rikkonut Jumalaa vastaan.

Olemme  kulttuurisessa rappiotilassa, perheen rappiotilassa, yhteiskunnallisessa rappiotilassa ja moraalisessa rappiotilassa.

Me etsimme entistä enemmän omaa hyväämme kuin muiden hyvää.

Me emme enää kunnioita emme Jumalaa, emme isiä ja äitejä emme edes menneitä.

Olemme  maailman kärkeä itsemurhatilastoissa, avioeroissa ja mielenterveysongelmissa.

Viimeisen  kahdentoista vuoden aikana huostaanotettujen lasten määrä on kasvanut kahdessatoista  vuodessa kolmestatoistatuhannesta seitsemääntoistatuhanteen.

Nuoria  laitettiin työkyvyttömyyseläkkeelle vuonna 2000 viisisataa ja tänä vuonna yli kolminkertainen määrä.

Laiha  lohtu on, että pari tuhatta vuotta sitten koettiin pahempiakin aikoja.

Kukin tekee sitä, mikä on oikein omasta mielestä.

On paljon ihmisiä, jotka näkevät tämän ongelman. Tilanne ei ole menetetty, peli ei ole pelattu. Meillä on vielä mahdollisuus, on vielä aikaa nousta-tuoda Jumala takaisin vielä yhteiskuntamme elämään. Meihin on maamme tulevaisuus kytkettynä.”


 

 



Vieras

#24105 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pussy riotsien keulahahmo kadonnut...

04.11.2013 19:50

#24104: - Re: Re: Re: Re: Re: Pussy riotsien keulahahmo kadonnut...

Näin, Ajatollah Khomeinin viittoittamaan suuntaan, Jumala mukaan politiikkaan!


Vieras

#24106 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pussy riotsien keulahahmo kadonnut...

04.11.2013 19:56

#24104: - Re: Re: Re: Re: Re: Pussy riotsien keulahahmo kadonnut...

 

Mistä tämä vinksahtanut sitaatti on peräisin?

 

 

 


Vieras

#24107 Re: Kyllä piispa Hilarion on nyt varmaan tyytyväinen

04.11.2013 20:03

#24101: - Kyllä piispa Hilarion on nyt varmaan tyytyväinen

 

Kyllä tämä Pietarissa tapahtuneeksi väitetty hyökkäys on suoraan kansainväliseen homoliikkeen salaisen toimintasuunnitelman kohdasta 5: Homojen on tietoisesti otettava uhrin asema vaikka ovat haastajia. Homot ovat siis itse lavastaneet hyökkäyksen, jotta pääsevät uhrin asemaan. Ja vaikka eivät olisikaan lavastaneet, niin itsepä provosoivat hyökkäyksen, kuten Päivi Räsänen taannoin kommentoi uusnatsien Helsingin Pride-kulkueeseen tekemää kaasuiskua.

 

 

 

 


Vieras

#24108 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pussy riotsien keulahahmo kadonnut...

04.11.2013 20:15


Vieras

#24109 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pussy riotsien keulahahmo kadonnut...

04.11.2013 20:47

#24106: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pussy riotsien keulahahmo kadonnut...



Kirje
Heprealaisille 10:26-


Jos me näet teemme syntiä ehdoin tahdoin, senkin jälkeen, kun olemme oppineet tuntemaan totuuden, ei ole enää mitään uhria syntiemme sovitukseksi.


Ei ole muuta kuin kauhea tuomion odotus ja ahnas tuli, joka nielee Jumalaa uhmaavat.


On kauheaa joutua elävän Jumalan käsiin.”

 


Vieras

#24110

04.11.2013 20:51

5 ”Jos varkaat tulisivat luoksesi, jos ryöstäjät yöllä, kuinka perusteellisesti sinut olisi vaiennettu? Eivätkö he varastaisi vain niin paljon kuin tahtoisivat? Tai jos viininkorjaajat tulisivat luoksesi, eivätkö he jättäisi jälkikorjuuta?
6 Oi kuinka perusteellisesti onkaan Esau tutkittu! Kuinka onkaan hänen kätketyt aarteensa etsitty esiin!
7 Rajalle saakka sinut on lähetetty. Juuri ne miehet, jotka ovat liitossa kanssasi, ovat kaikki pettäneet sinut. Miehet, jotka ovat olleet rauhassa kanssasi, ovat päässeet sinusta voitolle. Ruokavieraasi asettavat verkon allesi niin kuin sille, jolla ei ole tarkkanäköisyyttä.
8 Eikö niin tule olemaan sinä päivänä?” lausuu Jehova.

Obadja 1:5-8

Vieras

#24111 Re: Re: Re: Re: Re: Pussy riotsien keulahahmo kadonnut...

04.11.2013 20:56


Vieras

#24112 Re: Re: Re: Re: Re: Pussy riotsien keulahahmo kadonnut...

04.11.2013 21:33

#24096: Virgo92 - Re: Re: Re: Re: Pussy riotsien keulahahmo kadonnut...

Virgo Hei!

Kyllä saa sanoa,  ja kyllä se vankilaelämä voi paikoitellen hirvittää,  kun on näitä yksittäisten toimittajien lynkkauksiakin tapahtunut.  Ei oikein ole tuntumaa tuohon Venäjän meininkiin sisältä käsin,  tai lähemmin muutenkaan. Joistakin uutiskuvista voisi ajatella,  että sielläkin vähän asiat  olisivat normaalistuneet,  mutta sitten toisaalta on tämä yhteiskunnan pimeä puoli,  mafiat ja kai tuo KGB:n jatkajakin vielä olemassa on. 
Toisaalta,  silloin kun tätä Pussy Riotin juttua puitiin, näytettiin aika pöyristyttävä kuva tv uutisissa -  mihin sillä sitten olisi pyrittiinkään:   yläosaton naisihminen moottorisahan kanssa ristin kimpussa,  kauhean vihan vallassa.  Se oli tietysti ortod.kirkkoa kohtaan tehty kosto- performanssi,  mutta  suoraan tuli ilmestyskirja mieleen, vielä vaaleanpunaisine vaatteineen.

 


Vieras

#24113 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pussy riotsien keulahahmo kadonnut...

04.11.2013 21:41

#24112: - Re: Re: Re: Re: Re: Pussy riotsien keulahahmo kadonnut... Se oli tietysti ortod.kirkkoa kohtaan tehty kosto- performanssi,  mutta  suoraan tuli ilmestyskirja mieleen, vielä vaaleanpunaisine vaatteineen.

 

Kun on nenä liimattuna satukirjaan, ei ehdi seuraamaan maailman tapahtumia. Todellisuudessa Pussy Riot -ryhmän performanssi oli kritiikkiä itsevaltaisen Putinin ja äärikonservatiivisen Venäjän ortodoksisen kirkon poliittis-taloudellista liittoumaa vastaan. Turha tämän tosiasian päälle on mitään ilmestysatuja sanella.

Ne "yksittäisten toimittajien lynkkaukset" ovat osa opposition tukahduttamista Venäjällä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vieras

#24114 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pussy riotsien keulahahmo kadonnut...

04.11.2013 21:46

#24113: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pussy riotsien keulahahmo kadonnut.

Ai niin,  koita nyt vielä vähän keljumpi viesti keksiä!  En muuten puhunut sulle mitään,  ettäs tierät!

Good Night kuitenkin!  



Vieras

#24115 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pussy riotsien keulahahmo kadonnut...

04.11.2013 22:42

#24114: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pussy riotsien keulahahmo kadonnut...



Israelin sudeetti- savolainen,  Gabriel Eskel - on mutkaton mies myös kertojana.  Sain aikoinaan tämän kertomusvinkin häneltä sähköpostitse, ehkä kevään korvalla,  kun pohdittiin tuota maa-alueen historiaa,  ja palestiinalaistenkin tilanteita siellä.  Aika vaan ei ole riittänyt kertomuksen läpikäymiseen, mahtaisko sopia jatkokertomuksena tähän?  
Tuossa kertomuksen  mukana niveltyy monin irrallinen rikka ja mutteri oikeaan paikkaan matkan varrelle konkreettiseen historiaan muistikuvinakin. Ja niin sitä on helpompi säilyttää nuistojen nauhassa.

ISRAEL VALITTUNI II
I S R A E L I N K A N S A N P A K K O S I I R T O L A I S U U S .

JAAKOBIN HEIMO, Israelin ja Juudan kuningaskuntien asukkaat oli pakkosiirretty Mesopotamiaan. Koko tuo ihana maa, jonka Israelin Jumala oli luvannut heille ikuiseksi perintöosaksi, oli runneltu ja raadeltu autioksi ja lähes asujattomaksi. Kukoistavat kaupungit oli tuhottu ja poltettu kuolleiksi raunioiksi. Maaseudun raiskatut viini- ja hedelmätarhat ja pellot villiintyivät ja alkoivat kasvaa piikkipensaita ja ohdakkeita. Jopa metsätkin runsaine eläimineen oli tuhottu. Kukkuloiden ja rinteiden huolellisesti terassoidut viljelmät rappeutuivat.

. Henkemme kaupalla me
noudamme leipämme, väistäen miekkaa erämaassa. Meidän ihomme
halkeilee kuin uuni nälän poltteiden takia
Naisia raiskataan Siionissa, neitsyitä Juudan kaupungeissa .

Poissa ovat vanhukset porteista, nuorukaiset kieli-
soittimiensa äärestä. Poissa on ilo sydämistämme, karkelomme on
valitukseksi muuttunut. Pudonnut on päästämme kruunu.
Voi meitä, sillä me olemme syntiä tehneet!

ISRAELIA JA JUUDEAA ympäröivät kansat, ammonilaiset, mooabilaiset, edomilaiset, filistealaiset ja siidonilaiset (foinikialaiset) käyttivät tilaisuutta hyväkseen ja vapaasti ryöstelivät ja tuhosivat autioituneita alueita. Edomilaiset ja erämaiden beduiineja siirtyi Juudan alueille asuen siellä. Mutta Israelin Pyhä tarkkaili maata ja antoi ankaria varoituksia profeettansa kautta:
.........................

Sillä näin sanoo Herra, Herra: Katso, Minä tuon Tyyron kimppuun Nebukadressarin, Baabelin kuninkaan pohjoisesta, kuninkaitten kuninkaan, hevosten ja vaunujen ja ratsumiesten ja suuren väenpaljouden kanssa.” (Hes.26:7)

NEBUKADRESSAR, Baabelin kuningas, todella hyökkäsi Foinikiaan pian Juudan hävityksen jälkeen. Hän hävitti siidonilaisia kaupunkeja mielensä mukaan ja piiritti Tyyron. Tyyron kaupunki sijaitsi meren rannalla ja oli vahvasti linnoitettu. Täydellinen eristys oli vaikeaa, koska Tyyrolla oli meriyhteys käytössään. Piiritystä kesti kolmetoista vuotta, ennenkuin Tyyro antautui, ilmeisesti jonkinasteisen liittosopimuksen muodossa.

NÄIN BAABEL HALLITSI koko hedelmällistä puolikuuta Persianlahdelta Egyptin rajoille saakka. (Nebukadressar esiintyy myös muodossa Nebukadnessar)
Baabelin ja Egyptin välillä käytiin myös sotia, mutta ne eivät muuttaneet voimasuhteita.
Paljon suurempi merkitys oli voimakkaan valloittajakuninkaan Nebukadressarin kuolemalla, joskus 562 eKr.
Hän vapautti Juudean aikoinaan vangitun kuninkaan Jehoiakinin vankilasta.
KRUUNUN PERI hänen poikansa Abel-Marduk (Evil-Merodak).



...jatkuu lehden seuraavassa numerossa.


Vieras

#24116

04.11.2013 22:47

Päivän Sana

Mutta koska Joosef, hänen miehensä, oli vanhurskas eikä halunnut saattaa häntä julkisen huomion kohteeksi, hän aikoi salaa erota hänestä

Matt. 1:19
Kyllä, hedelmistä puu tunnetaan

#24117 Re: Re: Kielitaidosta ja lukutaidosta

05.11.2013 00:22

#24076: - Re: Kielitaidosta ja lukutaidosta 

Jos joku osaa puhua/markkinoida aatetta, se ei vielä todista mitään asian oikeutuksesta. Hitler lumosi puheellaan mm. naisia, vaikka nämä eivät edes osanneet saksan kieltä. Paholainen (Lusifer) puhui Hitlerin kautta pettäen taitavasti ihmismassoja.

Paholainen tarvitsi välikappaleen (Hitlerin) jonka kautta saattoi toteuttaa tarkoitustaan eli juutalaisten hävittämistä. Samoin hän haluaa tänä päivänä hävittää moraalin yhteiskunnasta, siinä toimii välikappaleena mm. homouden edistäminen kaikin tavoin ja homouden vastustajien leimaaminen vanhanaikaisiksi,konservatiiveiksi,rasisteiksi,tasa-arvon vastustajiksi,etc. Paholainen on tuhansien valheiden mestari, ja käyttää milloin mitäkin valeasua tilanteen mukaan.

 

 


Vieras

#24118 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Niistä kauhistuttavista seurauksista

05.11.2013 00:44

#24102: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Niistä kauhistuttavista seurauksista

Kiitos kiinnostuksesta, mutta luulenpa, etteivät ajatukseni identiteettimuokkausesta nyt enää tule selvemmäksi, jos eivät ne jo näiden kertausten kautta ole tulleet. Olen kirjoittanut tästä myös vastauksissani muille, joten sieltä saattaa löytyä jotakin aukkoja täydentävää.

"Kauhukuvani" ei ole minun henkilökohtainen huoleni ollenkaan, mutta säälin niitä mahdollisia lapsia ja tulevien sukupolvien kasvattajia, jotka saattavat joutua tällaisen identiteettimuokkauksen kohteiksi - ja valitettavasti ovat välillä joutuneetkin, jalon tasa-arvoverukkeen ja suvaitsevaisuuden tms. nojalla.

Koko opetus- ja tiedotusjärjestelmä on muuten suuri identiteetinmuokkauskoneisto, sillä se opettaa meitä ajattelemaan ja hahmottamaan olevaisuutta tietyllä tavalla. Ei ole ihan yhdentekevää, mitä joku sanoo, mitä siellä tulee kohderyhmille kertoa - ja mitä jättää kertomatta. Kuka sen sitten lopulta päättää, mitä siellä sanotaan? Voin vain arvailla, mutta hänellä on kuitenkin suuri valta yhteiskuntamme tulevaisuuden suhteen.

"Miksi tässä olisi olennaista, onko se HLBT-ajattelua vai ei...?"

Sillä oli merkitystä sen suhteen, että henkilö, jolle vastasin, koki että olin arvostellut sukupuolisensitiivistä ajattelua, kun puhuin tästä "kauhukuvastani" (eli mahdollisesta tahallisesta identiteettimuokkauksesta). Sukupuolisensitiivinen ajattelu on toki osa-alue kasvatuksen kentässä, joka koskettaa identiteettiä ja roolimalleja. Ilmoitin olevani sensitiivisyyden kannattaja, ja totesin samalla, että sensitiivisyys on tullut kuvioihin jo "hbt-muokkausta" aiemmin, joten se ei sinällään ole edes osa tätä arvostelemaani asiaa - ellei sitä sittemmin ole alistettu tai tulla alistamaan "hbt-muokkauksen" välineeksi. Sillä oli siis vain paikallinen, keskustelutasoinen merkitys.

res.matr.

#24119 Re: Re: Re: Kielitaidosta ja lukutaidosta

05.11.2013 01:57

#24117: Kyllä, hedelmistä puu tunnetaan - Re: Re: Kielitaidosta ja lukutaidosta 

 Olisi kuitenkin syytä muistaa,että homoseksuaalit (erityisesti miehet) olivat erittäin vainottu ihmisryhmä ns".Kolmannen Valtakunnan" aikoihin hekin, joten kaikki kirjoittajan natsirinnastukset ja yleensä se ,että hän edes kehtasi  tuollaisia vertailuja, tehdä paljastaa ainakin historiaharrastuksen puutteen hänestä. Kolmannen Valtakunnan historiasta riittää faktatieto.Sitä ei  ole  esim.sen spekuloiminen oliko Hitler jumalten ,vai paholaisen suosiossa ,tai valittu tai peräti ´voideltu´ ...Hänen suosionsa syytä voidaan toki tarkastella asiallisesti , mutta tuollainen ´maaginen´lähestymistapa on silloin syytä jättää kokonaan pois ja perehtyä aiheeseen(joka kaikkine vivahteineen on kyllä hyvin mielenkiintoinen ) asiallisesti  esim. historiantutkimuksen näkökulmasta.Aihe on kuitenkin vakava, joten heppoiset  rinnastukset meidän aikaamme vailla mitään ,edes tietopohjaa, siitä miten asiat todellisuudessa olivat noihin aikoihin Saksassa, voisi oikeastaan jättää kokonaan tekemättä. Hitlerin  lisämystifiointia ei näet todellakaan tarvita! ps.Asiat,jos niitä haluaa esittää, eivät ainakaan sillä selkene, jos hakee nille rinnastuksia  jostain sellaisista aihepiireistä ,joihin ei ole itsekään perehtynyt...

sivusta seurannut

#24120 Re: Re: Re: Kielitaidosta ja lukutaidosta

05.11.2013 04:45

#24117: Kyllä, hedelmistä puu tunnetaan - Re: Re: Kielitaidosta ja lukutaidosta

Paholaisella on apureita täälläkin adressissa ihan kuin Vilikkilässä kissoja.  Joku vieras hakkaa konetta kokopäiväisesti listiäkseen kaikki vähänkin uskovat maan rakoon. Ei niitä sen juttuja ja filosofointeja jaksa sitä paitsi Erkkikään lukea, ovat niin toiselta planeetalta. Jumala se vielä näyttää minkälaisesta satukirjasta on kysymys. Jos ei ennen niin sitten tuomiolla kuoleman jäläkeen viimmeistään antaa taivaan portilla kenkää....

 


Vieras

#24121 Re: Re: Re: Re: Kielitaidosta ja lukutaidosta

05.11.2013 05:22

#24120: sivusta seurannut - Re: Re: Re: Kielitaidosta ja lukutaidosta 

 No siinäpä teillä sitten taivastoivoa riittääkin .´ Te ´siis pääsette sinne sisään  ja ne jotka olivat eri mieltä kanssanne eivät ja se on  se teidän varsinaisin ilonlähde , kun pääsee näyttämään syntisille pitkää nenää...

Eräs Herran omista

#24122 Re: Re: Re: Re: Re: Kielitaidosta ja lukutaidosta

05.11.2013 06:15

#24121: - Re: Re: Re: Re: Kielitaidosta ja lukutaidosta

Ihminen voi olla Jeesuksen opetuslapsi vain, jos hän on saanut Pyhän Hengen oppaakseen.  Pyhä Henki ilmoittaa kaikessa, mikä on totuus.  Totuus löytyy Raamatusta.


Vieras

#24123 Re: Re: Re: Kielitaidosta ja lukutaidosta

05.11.2013 06:53

#24117: Kyllä, hedelmistä puu tunnetaan - Re: Re: Kielitaidosta ja lukutaidosta


Puhuit Hitlerin vaikutuksista naisiin.  Jokin aika sitten katselin läpi muutamien  natsien homoseksuaalisista puolesta kertovaa "filmiä." Ja yllätyin nähdessäni Hitlerin siellä toisissa tilanteissa kyllä groteskina,  törky-voimien ruumiillistumana,  toisaalta   ulkoiselta olemukseltaan ehkä myös viehätysvoimaisena miehenä.  Siis pinnallisesti ulkoisesti katsottuna.  Yllättävää kyllä!
Paha ei aina ole rumaa.  Mutta jälki on.

 


Vieras

#24124 Re: Re: Re: Re: Kielitaidosta ja lukutaidosta

05.11.2013 07:16

#24119: res.matr. - Re: Re: Re: Kielitaidosta ja lukutaidosta

 

No heippa Res. Matr.   Nyt jos tääällä taas olet poikkeamassa,  kiiruusti sanon sulle,  että sait siipeesi tuosta "sivuasioihin menemisestä" jo jokin aika  sitten.   Piti silloin sanomani,  että siitä ei sinua kyllä voida syyttää,  mieluummin minua!  Todella. Mutta,  kirjoittaja ei sitä voinut pitemmältä ajalta tietää.   No,  tilanne meni jo,  mutta tulipa nyt  edes sanottua.

Tuo natsiaika oli sikäli jännä,  että he pelasivat vähän,  eikä vain vähän,  kaksinaamaista peliä siinäkin asiassa.  Nyt vaan muisti teki tepposet,  enkä muista kuka oli se toinen natsi Hitlerin lisäksi,  joka harrasteli homokulttuuria,  mutta hän  avoimesti.  Kun tämä "toisen" asiat tulivat julkisuuteen, se oli varmasti Göebb...   täytyy tarkistaa.
Tämä tapahtui vielä valtaannousu vaiheessa tai vainon alkupuolella. Sentähden  täytyi  maailmalle näyttää jonkin aikaa aivan toisenlaista julkisuuskuvaa ja homoja alettiin laittaa keskitysleireille. Sitä ei kestänyt kuitenkaan kauaa.
Saksassa ja Itävallassa oli vilkas homokahvila ym. kulttuuri olemassa.  Tämä oli kyllä aikamoinen yllätys.  Harmina vain on,  että on paljon huuhaata näistä asioista.  Mutta asiallisiakin löytyy.
Natsien osalta se oli päinvastaista kuin "pehmeille,  naisellisille" miehille tyypillistä kulttuuria,  se oli macho-henkistä arjalaista uhoamista.  Leireille joutuivatkin nämä naismaiset pehmeämmät miehet.  Hitler -Jugend nuor.liikkeellä oli myös keskeinen merkitys tässä. 


Vieras

#24125 Re: Re: Re: Kielitaidosta ja lukutaidosta

05.11.2013 07:38

#24117: Kyllä, hedelmistä puu tunnetaan - Re: Re: Kielitaidosta ja lukutaidosta Paholainen tarvitsi välikappaleen (Hitlerin) jonka kautta saattoi toteuttaa tarkoitustaan eli juutalaisten hävittämistä.

 

Aiemmin juutalaisia olivat vainonneet ja heitä vastaan kiihottaneet mm. sellaiset tosikristityt kuin paavit, Martin Luther ja hyvin monet Euroopan kuninkaalliset sekä taajat ns. tavallisten kristittyjen massat.