Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

#24076 Re: Kielitaidosta ja lukutaidosta

04.11.2013 15:21

#24071: - Re: Re: Re: Päähöynäyttäjä kovatuloisin, niinpä niin

"Ruotsinkielen taitosi ei näemmä ole riittävä ymmärtääksesi mistä on kysymys"

Ehkä vika on siinä, että joka viestiin ei voi laittaa koko ajatusmaailmaa näkyviin, jolloin näitä samoja ajatuskytköksiin liittyviä virhetulkintoja jatkuvasti pulpahtaa esille, tai sitten ei vain osata tai haluta ymmärtää asioita niin kuin kirjoittaja on sen halunnut ymmärrettävän.

Mikäli kirjoituksiani on lukenut pitkin matkaa, tuskin on voinut välttyä huomaamasta, etten arvostele näiden muutossuunnitelmien ja toteuttamisagendojen ihannepohjaisia markkinointikuvaelmia, vaan kiinnitän huomioni niissä löytyviin ilmaisuihin ja tulkinnanmahdollisuuksiin, jotka voivat olla ristiriidassa luvattujen päämäärien kanssa, tai voisivat käyttää niitä hyväkseen.

Jos annan triviaalin esimerkin asiaa selventääkseni: en moiti sitä, että automainos lupaa käytyettynä myytävän auton olevan hienon ja suorituskykyisen, vaan kiinnitän huomioni siihen mahdollisuuteen, että tämä ehkä ei olekaan ihan todellisuutta vastaava lupaus. Kyseisen auton merkki ja vuosimalli ehkä oikeasti on hieno ja suorituskykyinen, mutta mainitusta ajokilometrimäärästä näen, että moottorin täytyy huomattavalla todennäköisyydellä olla jo puhkikulunut, ja auton koeajo saattaisi osoittaa, että sen todelliset ominaisuudet eivät ehkä olekaan ihan luvatun kaltaisia.

Paperilla kaiken saa näyttämään hyvältä, ja tätä olen täällä toistamiseen yrittänyt lukijoilleni selvittää. Ylevät päämäärät eivät ole tae siitä, että toteutus on onnistunut. Eri voimat yrittävät taholtaan vaikuttaa siihen, että kehitys saisi heidän intresseihin sopivan suunnan. Lopullinen toteutus ei aina ole luvatun kaltainen juuri siksi, että sitä voi tulkita ja ohjailla.

Tällä ei siis ole mitään tekemistä minun kielitaidoillani tai edes mielipiteilläni, vaan asia elää ihan omaa elämäänsä tuolla todellisuudessa. Ideaaleja on maailma täynnä, ja natsisminkin oppeja miljoonat tukivat, sillä niitä markkinoitiin taitavasti. Tällä en tietenkään halua rinnastaa natsismia ja Setalaisia pyrkimyksiä (sanon tämän selvennykseksi, koska joku kuitenkin kohta todennäköisesti moittisi minua siitä), vaan totean yleisesti, että vasta hedelmästä puu tunnetaan. Merkkejä tulevasta kehityksen suunnasta on omatoimisesti opittava lukemaan, ja ne eivät yleensä ole mainoksessa niitä isoilla kirjaimilla kirjoitettuja.

Tarvitaan siis enemmän kuin pelkkää kielitaitoa, jotta tämän kaiken saisi näkyviin.


Vieras

#24077 Re:

04.11.2013 15:36

#24075: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Niistä kauhistuttavista seurauksista

"Puolustusvoimien vyöryttäminen mukaan on heikko analogia. Kas, kun et taas tuonut esille sotaveteraaneja ja suurisilmäisiä, viattomia lapsia.

Lisäksi harva näkee mitään myönteistä 'kriittisessä suhtautumisessa' tasa-arvoon. Voisko naisia syrjivien miesten toiminnan legitmoida sillä, että he suhtautuvat kriittisesti naisiin?"

Olisi keskustelun kannalta hedelmällisempää, jos keskusteltaisiin aiheesta eikä kirjoittajista itsestään, kirjoituksellisista ilmiöistä tai olkiukoista.

Esimerkiksi tuo olkiukko "kriittinen suhtautuminen tasa-arvoon". Ei täällä kukaan ole nähdäkseni kritisoinut tasa-arvoa, vaikka tähän jatkuavsti vedotaan. Keskustelun kohteena on se, mitä tähän "tasa-arvon" käsitteeseen todellisuudessa kuuluu, ja mitä sen verukkeella yritetään mainostaa.

Naisiinkin voi suhtautua kriittisesti, mutta sekään ei ole mikään puolustus heidän huonolle kohtelulleen. Kritiikki tarkoittaa analyyttistä tarkastelua, ei mustamaalaamista tai haukkumista.

Tilanne homokeskustelun rintamilla on ihan verrattavissa sodankäynnin asetelmiin, joten se ei ole millään lailla tunteisiin vetoavaa propagandaa vaan asetelmallinen toteamus, ja ihan toimiva analogia.


Vieras

#24078 Re: Re: Re: Re: Päähöynäyttäjä kovatuloisin, niinpä niin

04.11.2013 15:59

#24051: - Re: Re: Re: Päähöynäyttäjä kovatuloisin, niinpä niin

"Kerropa, kuka on RFSL:n Leo Meller tai Pirkko Jalovaara, jonka taskuun liiketoiminnan tuotot päätyvät?"

Onko sillä lopultakaan merkitystä, jos "höynäyttäjä" on yksityinen henkilö, yritys, järjestö tai joku muu taho?


Vieras

#24079 Re: Re:

04.11.2013 16:06

#24077: - Re: Tilanne homokeskustelun rintamilla on ihan verrattavissa sodankäynnin asetelmiin, joten se ei ole millään lailla tunteisiin vetoavaa propagandaa vaan asetelmallinen toteamus, ja ihan toimiva analogia.

 

Tuollainen ajattelu on kuin raikas tuulahdus jostain 1950-luvulta. Taitaa olla vertauksesi lähtöisin Yhdysvaltain republikaanien teekutsuliikkeen ajattelusta.

 

 

 


Vieras

#24080 Re: Klassisen homoseksualismin futuristinen olemus?

04.11.2013 16:06

#24052: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Päähöynäyttäjä kovatuloisin, niinpä niin

"Mitä on homoseksualismi? Onko se jokin taidesuunta samalla tavoin kuin futurismi tai klassismi?"

Ei, homoseksualismi (tai homoseksuaalisuus, homofilia) on eräs sukupuolisen halun ja tunneperäisen kiinnittymisen kohdistamisen suuntauksista. Vrt. heteroseksualismi, pedofilia, koporfilia, nekrofilia, zoofilia jne.

Kyseessä oleva sanamuoto lienee ottanut mallia englanninkielisestä sanasta "homosexualism".


Vieras

#24081 Re: Re:

04.11.2013 16:08

#24077: - Re: Olisi keskustelun kannalta hedelmällisempää, jos keskusteltaisiin aiheesta

 

Aiheiksi pulpahtavat kehittämäsi kummalliset tulkinnat, mustamaalaaminen ja perusteettomat tulevaisuudennäkymät. Ja tietysti kirjoitustesi näennäinen asiallisuus.

 

 


Vieras

#24082 Re: Re: Re: Re: Re: Päähöynäyttäjä kovatuloisin, niinpä niin

04.11.2013 16:12

#24078: - Re: Re: Re: Re: Päähöynäyttäjä kovatuloisin, niinpä niin

Hmmm. Mielenkiintoista. Sanohan millä tavalla RFSL sinun sanojasi lainaten höynäyttää?


Vieras

#24083 Re: Re: Klassisen homoseksualismin futuristinen olemus?

04.11.2013 16:14

#24080: - Re: Klassisen homoseksualismin futuristinen olemus?

 

Kyllä kysyjä varmaan ajaa takaa jotain muuta tässä,  vai?


Vieras

#24084 Re: Re: Re:

04.11.2013 16:20

#24079: - Re: Re:

"Tuollainen ajattelu on kuin raikas tuulahdus jostain 1950-luvulta. Taitaa olla vertauksesi lähtöisin Yhdysvaltain republikaanien teekutsuliikkeen ajattelusta."

Voi hyvin olla, että samankaltaisia ajatuksia syntyy toisistaan riippumattomissa tiloissa. En ole erityisen innostunut yhdysvaltalaisten maailmankuvasta, enkä varsinkaan sen äärimuodoista, mutta se ei tietenkään ole este sille, että jollakin tasolla tai jossakin yksityiskohdassa ajatuskulkumme kohtaisivatkin.

Mainittu ajatukseni oli kuitenkin syntynyt ihan omien havaintojeni pohjalta.


Vieras

#24085 Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto.

04.11.2013 16:31

"Vetoamme kaikkiin suomalaisiin, että käsitystä avioliitosta naisen ja miehen välisenä julkisena liittona suojellaan ja edistetään lastemme ja yhteiskuntamme parhaaksi".

"Allekirjoita, jos yhdyt tähän vetoomukseen".
Tässä se on selkeästi ja hyvin ymmärrettävästi kirjoitettu.

http://www.adressit.com/avioliitto_on_naisen_ja_miehen_valinen_julkinen_liitto

Vieras

#24086

04.11.2013 16:31

Rapporten "Det homosexuella hotet mot den vita rasen – nazistisk och rasistisk homofobi på Internet" är den första övergripande svenska kartläggning av homofobisk propaganda på nätet.
http://www.rfsl.se/public/det_homosexuella_hotet.pdf

Sivu 7


Vieras

#24087 Re: Totuuden sanoja piispa Hilarionin välittämänä

04.11.2013 16:35

#23823: Totuuden Sanat - Totuuden sanoja piispa Hilarionin välittämänä

Todella osuvasti kirjoitettu. Tuhoisa vaikutus on nähtävissä ja lopputuloksena hunninko...


Vieras

#24088 Re: Re: Re: Re:

04.11.2013 16:48

#24084: - Re: Re: Re:

 

Niin ja jos ottaa sen suppilon pois siitä näkökentän edestä,  voi huomata,  että näinkin vois tehdä:

"se ei tietenkään ole este sille, että jollakin tasolla tai jossakin yksityiskohdassa ajatuskulkumme kohtaisivatkin."   Ethän tykkää huonoa,  kun lainailen sinua?-   joillakin tuo sanomisen taito on kohillaan.  Ja se että löytää ilmaisun jollakkin asialle,  antaa toisellekkin siivet!


:)    Muuten kaikille:     tällaisenä päivänä jokaisen suomalaisen tulisi tehdä,   mitä?   
(Myös siellä lahlen toisella puolella olevat veljemme ja sisaremme!)

Nyt kööökkiin hakemaan tulitikku rasia ja yks kruunukynttilä,  ja sitten lämpöisin ajatuksin sytytämme S u o m i - kynttilän.    
Ja otamme asennon ja kumarramme Inmpivaaraan päin.

Komppania,  lakit päästä! lepo!

Pientä myötämielistä ilonpitoa  kaikille!    t.Hämmeen helmikki


Vieras

#24089 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Päähöynäyttäjä kovatuloisin, niinpä niin

04.11.2013 16:55

#24082: - Re: Re: Re: Re: Re: Päähöynäyttäjä kovatuloisin, niinpä niin

"Hmmm. Mielenkiintoista. Sanohan millä tavalla RFSL sinun sanojasi lainaten höynäyttää?"

Tätä asiaa on jo sen verran pyöritelty, ettei ihan heti selviä, kuka sanoi mitäkin. En ole väittänyt RFSL:n höynäyttävän ketään, vaan käytin heidän koulutustaan esimerkkinä sille, että kaikesta tehdään rahaa. Alun perin puhe oli Patmoksesta "Dosentti Juha Ahvion propagandatoiminnan rahoittajana" ja tämän rahastuksen mielekkyydestä.

Omalta osaltani halusin vain kiinnittää huomion siihen, että hbt-sertifioinnillakin luodaan rahaa, ja on vain katsantokysymys, onko jollakin rahastaminen "höynäyttämistä" vai motivoitua.

 


Vieras

#24090 Re:

04.11.2013 16:59

#24059: -

Hei ja kiitos muistamisesta. Kyllä näitä välillä lueskelen, joku päivä ehkä jäi väliin.

Ystävä vietiin sairaalaan viikon lopulla, sitä ennen oli kotona viikon verran ja sitä ennen sairaalahotellissa 10pv.  (s.hoitoa joka päivä). Tästä ei enempää.

Begley ja muut -siinä taisi tulla jotain väärinymmärrystä, en oikein päässyt perille miten kaikki menikään.

Voi hyvin ja tuottakoot harmaat aivosolut hyviä tekstejä!
very...



Vieras

#24091 Re: Re: Re: Re: Re:

04.11.2013 17:00

#24088: - Re: Re: Re: Re:

"Pientä myötämielistä ilonpitoa  kaikille!"

Sitä samaa! Poltamme Impivaarassa myös kynttilän homojen ja muiden vähemmistöryhmien tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen kohtelun puolesta. Mutta emme sateenkaariväritettyä, koska siitä leviää mahdollisesti haitallisia ainesosia ilmoille, vaan puhtaan luonnonvärisen.


Vieras

#24092 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

04.11.2013 17:13

#24091: - Re: Re: Re: Re: Re: Impivaarassa kynttilän väri on sininen ja valkoinen.

Kynttilät sytytetään ja Impivaarassa nimet laitetaan adressiin osoitteeseen: http://www.adressit.com/avioliitto_on_naisen_ja_miehen_valinen_julkinen_liitto

l


Vieras

#24093 Re: Re: Totuuden sanoja piispa Hilarionin välittämänä

04.11.2013 17:19

#24087: - Re: Totuuden sanoja piispa Hilarionin välittämänä

 

Kukas tuo piispa Hilarion oikein on?

 


Vieras

#24095 Re:

04.11.2013 17:28

#24086: -

Tähänhän se menee, kun omista mielipiteistään ja oikeuksistaan vakuuttuneet linnoittautuvat oman yhteisen näkemyksensä taakse puolin ja toisin, eikä heidän välilleen ole osattu tai ei haluta luoda yhteistä kieltä.

Haluan ajan kanssa syventyä tähän kirjoitukseen, mutta jo nopeasti sitä silmäiltyäni olin huomaavinani tendenssin yhdistää kaikki kriittisyys täälläkin pyörivien konspiraatioteorioiden ja ääriliiketoiminnan yhteyteen. Tämä saattaa tietenkin johtua siitä, että toinen raportin osallisista EXPO on nimenomaan laitos, joka fokusoi yhteiskunnalliseen suvaitsemattomuuteen ja ryhmittymiin, jota tätä edustavat. Mutta kriittisyys ei automaattisesti ole suvaitsemattomuutta, vaikka näin tunnutaan usein ajattelevan.

Ehkä EXPO on valittu yhteistyökumppaniksi tähän raporttiin siksi, että saataisiin vaikutelma puolueettomasta tutkielmasta, mutta Ruotsin Setan RFSL:n osallisuus siinä ei puhu puolueettomuuden puolesta. Olisi siksi mukava voida tutustua näissä asioissa ihan puolueettomiin tutkimuksiin, jotta asiasta vosi muodostaa laajemman kokonaiskuvan.

On pidettävä mielessä, että asiat ovat heti paljon selkeämpiä, kun osataan pitää asian tarkastelussa asian eri osaset ja asianosaiset (asenteet, oikeudet, kritiikki, ääriryhmät, taustaryhmät, erillisryhmät) erillään, eikä tunkea kaikkea samaan purkkiin.

Esimerkiksi natsismia ja homokriittistä tarkastelua EI voi laittaa saman otsikon alle, jos halutaan luoda todellisuutta vastaava kuva asiasta. Ehkä natsistikin on "homokriittinen", mutta homokriittinen ei silti ole välttämättä "natsi". Tällaisia syytöksiä esitetään silti jatkuvasti, mikä osaltaan osoittaa sen, etteivät ihmiset tunnu tajuavan tätä. Tai että kaikki esitetty kritiikki olisi  "homofobista propagandaa".

Ongelman ratkaisu olisi paljon helpompaa, jos fokusoitaisiin suoraan esim. ääriryhmien toimintaan ja niiden hallitsemiseen, kuin että tätä ilmiötä tuijotetaan homojen oikeuksien kautta. Tai ihmisten tapakasvatukseen, sen sijaan että yritettäisiin maailmaa muuttamalla saada käytöstä muuttumaan. Tähän "pehva edellä puuhun" -mentaliteettiin olen kiinnittänyt huomiota jo tuolla taempana.

Mutta ei tästä vielä sen enempää. Ehkä palaan asiaan.

Virgo92

#24096 Re: Re: Re: Re: Pussy riotsien keulahahmo kadonnut...

04.11.2013 18:01

#24063: - Re: Re: Re: Pussy riotsien keulahahmo kadonnut... 

 Siinäpä tuli todella ystävällinen "hengellinen kannanotto" !. Olisit vielä lisännyt, että ainoastaan hullut täällä kehtaavat vaarantaa tai vaikeuttaa hyviä idänkauppasuhteitammekin moisista mitättömistä nyansseista" ja merkityksettömistä detaljeista (kuten siis esim.ihmisoikeusrikkomuksista) inisemällä ja että "pitäisivät nyt vaan suunsa ja päänsä kiinni suosiolla ja hymyilisivät vaan muiden mukana vaikka sitä  ruplakassan kilinää... Eli:"Mitä heistä-saivatpahan rangaistuksensa ,mokomatkin ´Pyhien Arvojen ´pilkkaajat !!" Tämä vaikuttaa olevan ko.,(...vielä oikein  Matteuksen evankeliumiin tukeutuvan ) kirjoittajan mielipide siitä kuka saa mielipiteensä sanoa ja millä hinnalla.Sekä siitä miten se sitten  meille kuuluu....


Vieras

#24097 Kielitaidon puutetta ilmassa

04.11.2013 18:02

#24080: - Re:

Kyseessä oleva sanamuoto lienee ottanut mallia englanninkielisestä sanasta "homosexualism".

 

Miksi kyseinen sanamuoto on ottanut mallia englanninkielisestä sanasta "homosexualism"? "Sexualism" nimittäin tarkoittaa seksuaalisen suuntautumisen pohjalta tapahtuvaa syrjintää, kuten esimerkiksi "heterosexualism" eli heteroseksismi. Homoseksuaalisuus on englanniksi sen sijaan "homosexuality".

 

 


Vieras

#24098 Päähöynäyttäjän taustaa

04.11.2013 18:08

#24094: -

"Leo Meller nousi kohuotsikoihin 1980-luvun puolivälissä, jolloin Iltalehti kertoi järjestön luvattomista rahankeräyksistä ja sen johtajan seksisuhteista uskonsisariin.

Mies tuomittiin 1980-luvun lopussa lähes kahdeksi vuodeksi ehdottomaan vankeuteen ja sakkoihin muun muassa jatketusta kirjanpitorikoksista, jatketusta veropetoksesta ja jatketusta törkeästä kavalluksesta. Hovioikeus lievensi tuomiota ja muutti sen ehdolliseksi."

 

http://www.iltalehti.fi/verot/2013110417684270_vr.shtml

 

 

 

 


Vieras

#24099 Re: Re:

04.11.2013 18:09

#24095: - Re: Ehkä palaan asiaan.

 

Asiaan? Tuon on ehdottomasti liikaa luvattu.

 

 

 


Vieras

#24100 Re: Re: Totuuden sanoja piispa Hilarionin välittämänä

04.11.2013 18:29