Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#24112 Re: Re: Re: Re: Re: Pussy riotsien keulahahmo kadonnut...

04.11.2013 21:33

#24096: Virgo92 - Re: Re: Re: Re: Pussy riotsien keulahahmo kadonnut...

Virgo Hei!

Kyllä saa sanoa,  ja kyllä se vankilaelämä voi paikoitellen hirvittää,  kun on näitä yksittäisten toimittajien lynkkauksiakin tapahtunut.  Ei oikein ole tuntumaa tuohon Venäjän meininkiin sisältä käsin,  tai lähemmin muutenkaan. Joistakin uutiskuvista voisi ajatella,  että sielläkin vähän asiat  olisivat normaalistuneet,  mutta sitten toisaalta on tämä yhteiskunnan pimeä puoli,  mafiat ja kai tuo KGB:n jatkajakin vielä olemassa on. 
Toisaalta,  silloin kun tätä Pussy Riotin juttua puitiin, näytettiin aika pöyristyttävä kuva tv uutisissa -  mihin sillä sitten olisi pyrittiinkään:   yläosaton naisihminen moottorisahan kanssa ristin kimpussa,  kauhean vihan vallassa.  Se oli tietysti ortod.kirkkoa kohtaan tehty kosto- performanssi,  mutta  suoraan tuli ilmestyskirja mieleen, vielä vaaleanpunaisine vaatteineen.

 

Vastaukset


Vieras

#24113 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pussy riotsien keulahahmo kadonnut...

2013-11-04 21:41:50

#24112: - Re: Re: Re: Re: Re: Pussy riotsien keulahahmo kadonnut... Se oli tietysti ortod.kirkkoa kohtaan tehty kosto- performanssi,  mutta  suoraan tuli ilmestyskirja mieleen, vielä vaaleanpunaisine vaatteineen.

 

Kun on nenä liimattuna satukirjaan, ei ehdi seuraamaan maailman tapahtumia. Todellisuudessa Pussy Riot -ryhmän performanssi oli kritiikkiä itsevaltaisen Putinin ja äärikonservatiivisen Venäjän ortodoksisen kirkon poliittis-taloudellista liittoumaa vastaan. Turha tämän tosiasian päälle on mitään ilmestysatuja sanella.

Ne "yksittäisten toimittajien lynkkaukset" ovat osa opposition tukahduttamista Venäjällä.