Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Kyllä, hedelmistä puu tunnetaan

#24117 Re: Re: Kielitaidosta ja lukutaidosta

05.11.2013 00:22

#24076: - Re: Kielitaidosta ja lukutaidosta 

Jos joku osaa puhua/markkinoida aatetta, se ei vielä todista mitään asian oikeutuksesta. Hitler lumosi puheellaan mm. naisia, vaikka nämä eivät edes osanneet saksan kieltä. Paholainen (Lusifer) puhui Hitlerin kautta pettäen taitavasti ihmismassoja.

Paholainen tarvitsi välikappaleen (Hitlerin) jonka kautta saattoi toteuttaa tarkoitustaan eli juutalaisten hävittämistä. Samoin hän haluaa tänä päivänä hävittää moraalin yhteiskunnasta, siinä toimii välikappaleena mm. homouden edistäminen kaikin tavoin ja homouden vastustajien leimaaminen vanhanaikaisiksi,konservatiiveiksi,rasisteiksi,tasa-arvon vastustajiksi,etc. Paholainen on tuhansien valheiden mestari, ja käyttää milloin mitäkin valeasua tilanteen mukaan.

 

 

Vastaukset

res.matr.

#24119 Re: Re: Re: Kielitaidosta ja lukutaidosta

2013-11-05 01:57:35

#24117: Kyllä, hedelmistä puu tunnetaan - Re: Re: Kielitaidosta ja lukutaidosta 

 Olisi kuitenkin syytä muistaa,että homoseksuaalit (erityisesti miehet) olivat erittäin vainottu ihmisryhmä ns".Kolmannen Valtakunnan" aikoihin hekin, joten kaikki kirjoittajan natsirinnastukset ja yleensä se ,että hän edes kehtasi  tuollaisia vertailuja, tehdä paljastaa ainakin historiaharrastuksen puutteen hänestä. Kolmannen Valtakunnan historiasta riittää faktatieto.Sitä ei  ole  esim.sen spekuloiminen oliko Hitler jumalten ,vai paholaisen suosiossa ,tai valittu tai peräti ´voideltu´ ...Hänen suosionsa syytä voidaan toki tarkastella asiallisesti , mutta tuollainen ´maaginen´lähestymistapa on silloin syytä jättää kokonaan pois ja perehtyä aiheeseen(joka kaikkine vivahteineen on kyllä hyvin mielenkiintoinen ) asiallisesti  esim. historiantutkimuksen näkökulmasta.Aihe on kuitenkin vakava, joten heppoiset  rinnastukset meidän aikaamme vailla mitään ,edes tietopohjaa, siitä miten asiat todellisuudessa olivat noihin aikoihin Saksassa, voisi oikeastaan jättää kokonaan tekemättä. Hitlerin  lisämystifiointia ei näet todellakaan tarvita! ps.Asiat,jos niitä haluaa esittää, eivät ainakaan sillä selkene, jos hakee nille rinnastuksia  jostain sellaisista aihepiireistä ,joihin ei ole itsekään perehtynyt...

sivusta seurannut

#24120 Re: Re: Re: Kielitaidosta ja lukutaidosta

2013-11-05 04:45:53

#24117: Kyllä, hedelmistä puu tunnetaan - Re: Re: Kielitaidosta ja lukutaidosta

Paholaisella on apureita täälläkin adressissa ihan kuin Vilikkilässä kissoja.  Joku vieras hakkaa konetta kokopäiväisesti listiäkseen kaikki vähänkin uskovat maan rakoon. Ei niitä sen juttuja ja filosofointeja jaksa sitä paitsi Erkkikään lukea, ovat niin toiselta planeetalta. Jumala se vielä näyttää minkälaisesta satukirjasta on kysymys. Jos ei ennen niin sitten tuomiolla kuoleman jäläkeen viimmeistään antaa taivaan portilla kenkää....

 


Vieras

#24123 Re: Re: Re: Kielitaidosta ja lukutaidosta

2013-11-05 06:53:35

#24117: Kyllä, hedelmistä puu tunnetaan - Re: Re: Kielitaidosta ja lukutaidosta


Puhuit Hitlerin vaikutuksista naisiin.  Jokin aika sitten katselin läpi muutamien  natsien homoseksuaalisista puolesta kertovaa "filmiä." Ja yllätyin nähdessäni Hitlerin siellä toisissa tilanteissa kyllä groteskina,  törky-voimien ruumiillistumana,  toisaalta   ulkoiselta olemukseltaan ehkä myös viehätysvoimaisena miehenä.  Siis pinnallisesti ulkoisesti katsottuna.  Yllättävää kyllä!
Paha ei aina ole rumaa.  Mutta jälki on.

 


Vieras

#24125 Re: Re: Re: Kielitaidosta ja lukutaidosta

2013-11-05 07:38:25

#24117: Kyllä, hedelmistä puu tunnetaan - Re: Re: Kielitaidosta ja lukutaidosta Paholainen tarvitsi välikappaleen (Hitlerin) jonka kautta saattoi toteuttaa tarkoitustaan eli juutalaisten hävittämistä.

 

Aiemmin juutalaisia olivat vainonneet ja heitä vastaan kiihottaneet mm. sellaiset tosikristityt kuin paavit, Martin Luther ja hyvin monet Euroopan kuninkaalliset sekä taajat ns. tavallisten kristittyjen massat.

 

 


Vieras

#24160 Re: Re: Re: Kielitaidosta ja lukutaidosta

2013-11-05 18:52:52

#24117: Kyllä, hedelmistä puu tunnetaan - Re: Re: Kielitaidosta ja lukutaidosta

Kyllä hedelmistä puu tunnetaan. Hitlerillä ja Stalinilla oli hyvin samantapaiset systeemit ja molemmat onnistuivat tuhoamaan kymmeniä miljoonia ihmisiä. Eroavaisuuksiakin oli, Hitler keskittyi enemmän juutalaisiin, kun taas Stalin oman maan kansalaisiin, jossa oli paljon myös suomensukuisia heimoja. Molempia hirmuhallitsijoita hallitsi kuitenkin sama henki, kumpikin halusi olla itse jumala, eikä muita auktoriteetteja saanut olla. Kummallakin oli suomessa laaja kannatus ja osin näyttää olevan vieläkin. Löytyypä jopa hitlerhörhöjä uhoamassa niinkuin ennenkin, kun taasen kommarit ovat ryhmittyneet uusien ja hämäävien nimien alle.

Silmiäavaavaa on huomata, miten vassareilla ja vihreillä kommunistinen henkinen perintö ovat niin lähellä toisiaan. Molemmat puhuvat taas ihan pokkana tasa-arvosta, ihmisoikeuksista, edistyksellisyydestä, ihan niikuin ennenkin. Eikö tuo meluava joukko koskaan ota opikseen.