Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

/ #24124 Re: Re: Re: Re: Kielitaidosta ja lukutaidosta

05.11.2013 07:16

#24119: res.matr. - Re: Re: Re: Kielitaidosta ja lukutaidosta

 

No heippa Res. Matr.   Nyt jos tääällä taas olet poikkeamassa,  kiiruusti sanon sulle,  että sait siipeesi tuosta "sivuasioihin menemisestä" jo jokin aika  sitten.   Piti silloin sanomani,  että siitä ei sinua kyllä voida syyttää,  mieluummin minua!  Todella. Mutta,  kirjoittaja ei sitä voinut pitemmältä ajalta tietää.   No,  tilanne meni jo,  mutta tulipa nyt  edes sanottua.

Tuo natsiaika oli sikäli jännä,  että he pelasivat vähän,  eikä vain vähän,  kaksinaamaista peliä siinäkin asiassa.  Nyt vaan muisti teki tepposet,  enkä muista kuka oli se toinen natsi Hitlerin lisäksi,  joka harrasteli homokulttuuria,  mutta hän  avoimesti.  Kun tämä "toisen" asiat tulivat julkisuuteen, se oli varmasti Göebb...   täytyy tarkistaa.
Tämä tapahtui vielä valtaannousu vaiheessa tai vainon alkupuolella. Sentähden  täytyi  maailmalle näyttää jonkin aikaa aivan toisenlaista julkisuuskuvaa ja homoja alettiin laittaa keskitysleireille. Sitä ei kestänyt kuitenkaan kauaa.
Saksassa ja Itävallassa oli vilkas homokahvila ym. kulttuuri olemassa.  Tämä oli kyllä aikamoinen yllätys.  Harmina vain on,  että on paljon huuhaata näistä asioista.  Mutta asiallisiakin löytyy.
Natsien osalta se oli päinvastaista kuin "pehmeille,  naisellisille" miehille tyypillistä kulttuuria,  se oli macho-henkistä arjalaista uhoamista.  Leireille joutuivatkin nämä naismaiset pehmeämmät miehet.  Hitler -Jugend nuor.liikkeellä oli myös keskeinen merkitys tässä.