Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

#11626 Re: Re: Re: Re: Re:

27.04.2013 09:01

#11623: - Re: Re: Re: Re:

Päivi Räsänen toimii selkeästi lääkärietiikan vastaisesti suosittelemalla puoskarointia, jonka lääkärikunta on voimakkaasti sellaiseksi tuominnut.

http://suomenkuvalehti.fi/blogit/tarinoita-tieteesta/laakari-rasanen-ja-eheytyvat-homot

 


Vieras

#11627 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

27.04.2013 09:04

#11615: Järki katoaa moraalittomuuden myötä - Re: Re: Re: Re: Re: Järki katoaa moraalittomuuden myötä

 

Järki katoaa silloin, kun uskonto ottaa vallan.


Vieras

#11628 Re: Re: Re: Re: Re:

27.04.2013 09:04

#11623: - Re: Re: Re: Re:

Ja vielä varmuuden vuoksi Suomen (ja maailman) tiedeyhteisön suhtautumisesta ihmisen homoseksuaalisuuteen:

"Homoseksuaalisuuden virallinen luokittelu sairaudeksi poistui koko maailmasta kun vuonna 1993 julkaistu WHO:n sairausluokitus ICD-10 astuu voimaan maittain, mikä tapahtui Suomen kohdalla lääkintäviranomaisten ottaessa ICD- 10:n käyttöön 1.1. 1996 (Ks. Tautiluokitus 1995; ICD-10, 1993).

STAKES:in julkaisemassa suomenkielisessä tautiluokituksessa ICD-10 todetaan pääluokassa F66 (‘Sukupuoliseen kehitykseen ja suuntautumiseen liittyvät psykologiset ja käytöshäiriöt’) vielä nimenomaisesti väärinkäsityksien ja väärinkäytöksien välttämiseksi, että ”Sukupuolista suuntautumista sinänsä ei tule pitää häiriönä”. (Tautiluokitus 1995, 230)."

Lähde: http://www.finnqueer.net/pdf/Homoseksuaalisuuden.pdf

Terveyden- ja hyvinvointilaitoksen suomentama virallinen WHO:n ICD-10 tautiluokitus:

http://www.thl.fi/thl-client/pdfs/15c30d65-2b96-41d7-aca8-1a05aa8a0a19


Vieras

#11629

27.04.2013 09:09

Ja väestöliiton sivulla aiheesta: http://www.vaestoliitto.fi/nuoret/kaverit_ja_seurustelu/seksuaalinen_suuntautuminen/

Muoks. sekä mielenterveyden keskusliiton sivuilta:

http://www.mtkl.fi/liiton_toiminta/hankkeet/prinsessa-koulukampanja/vaikeat-asiat-puheeksi/seksuaalinen-suuntautuminen/

Kannattaa varmaan lukea tarkkaan kohta "Ennakkoluulot voivat yhä istua tiukassa".

sannavain

#11630 Re: Re: Re: Re:

27.04.2013 09:12

#11599: - Re: Re: Re:

Nyt kun objektiivisuus näyttää olevan keskeinen iskusanasi, niin selvitätkö, mihin perustat väitteesi siitä, että homoseksuaalinen käyttäytyminen on "epätavallinen, säännötön ilmiö, epänormaali poikkeavuus, häiriötila, abnormaali, "luonnottomuus", eli normaalista luonnon tilasta ja luonnonmukaisuudesta poikkeavuus, ei-vakio". En ole nähnyt sinulta minkäänlaisia perusteluita tällaisen vakio-olettaman ja lähtökohdan oikeuttamiseksi.


Vieras

#11631

27.04.2013 09:35

Ja nyt kun tuosta tieteen vääristelystä kerran on vaahdottu, niin tämä oli kyllä hyvin kiinnostava juttu: http://www.ollistalstrom.net/index3.html

"Lopuksi syyttäjän asiantuntijatodistaja, professori Elina Haavio-Mannila kääntyi puolustuksen todistajaksi joutuessaan tunnustamaan oikeuden istunnossa, että hänen lausuntonsa Stålströmin poleemisuudesta oli ehkä johtunut kantajan ja uskonnollisen liikkeen painostuksesta. (Psykoanalyyttis-uskonnollisen eheytysliikkeen Aslanin edustajat olivat painostaneet professori Haavio-Mannilaa ennen väitöstilaisuutta ja olivat itse paikan päällä väittelyn aikana seuraamassa kun Haavio-Mannila luki ääneen heidän lähettämänsä kirjelmän. Aslanin kanta asiaan selviää seuraavasta linkistä Espoon Helluntaiseurakunnan sivuille: Eheytysliike Aslanin ja Espoon Helluntaiseurakunnan lausunto parisuhdelaista ja väitöskirjan asiasisällöstä)"

Näin peloissaan uskonnolliset järjestöt siis toisinaan ovat, kun homoseksuaalisuudesta esitetään tutkittua tietoa. Enkä usko, että tämä painostusyritys on lajissaan ainoa, valitettavasti.
Oraakkeli

#11632 1960-luvun kaikuja...

27.04.2013 09:36

Tulee tästä keskustelusta hieman mieleen vanhan lapualaisoopperan sanat ja henkikin:"Ei jumalauta näillä lakeuksilla ei pilkata Jumalaa...", ainakin montaa yhtä ankarasti Herran nimeen vannovaa homovihaajaa täällä on kuultu ,eli siis nähty...
sannavain

#11633 Re: Re: Re: Re:

27.04.2013 09:36

#11599: - Re: Re: Re: Kyllähän se on ilmiselvä asia, että jos kuka tahansa ihminen (on hän sitten tutkija tai muu) toimii jonkun propagandan tai aatteen vaikutuspiirin alaisena, niin se väistämättä jättää oman jälkensä myös tällaisen henkilön tuottamaan työhön - myös siihen kaiken arvostelun yläpuolelle nostettuun tutkimustyöhön!

En ymmärrä miksi tutkijoilla pitäisi olla joku erikoinen keinotekoinen taustasuoja, joka ei kestäisi heidän esim. homoaatteeseen liittyvien kytköstensä tulla päivänvaloon?!

En käsitä, mistä nousee tarpeesi korostaa jonkinlaisen propagandan tai aatteen vaikutusta. Wikipedian mukaan "propaganda on tietoa, jota levitetään tarkoituksena muokata kohteen mielipidettä. Propaganda saattaa olla valheellista tai tosipohjaista, mutta on usein yksipuolista ja saattaa valaista asiaa ainoastaan propagandan tuottajalle hyödyllisistä puolista". En näe, mikä taho yhdysvaltalaisten fundamentalistikristittyjen lisäksi harjoittaisi tällaista pitkällemenevää mediamanipulaatiota. Jos taas aatteeksi voidaan osoittaa sitoutuminen nykyisestä perustuslaistammekin kumpuavaan perus- ja ihmisoikeuslähtöiseen ajatteluun, niin en parhaalla tahdollakaan näe siinä mitään epäilyttävää. Tällaiset ajatukset saattavat ohjata tutkimuskohteiden valintaa ja aihepainotuksia. Hyvin tuotettu empiirinen tieteellinen tieto karsii kuitenkin ideologisen aineksen.

Ei kukaan kyseenalaista ja mitätöi tutkimusta tutkijan henkilön vaan tutkimuksen itsensä vuoksi. Tämän asian ymmärtäminen on näillä uskovaisten ad hominem -argumentointiin typistyvillä areenoilla ollut usein hankalasti hahmottuva rajanveto.

En ymmärrä miksi tutkijoilla pitäisi olla joku erikoinen keinotekoinen taustasuoja, joka ei kestäisi heidän esim. homoaatteeseen liittyvien kytköstensä tulla päivänvaloon?!

Otan esimerkin luomisopin kannattajien julkaisutoiminnasta. Michael Behellä on muutama artikkeli biokemian alan vertaisarvioiduissa tiedejulkaisuissa (esim. Behe MJ, Beasty AM (1991). "Co-polymer tracts in eukaryotic, prokaryotic, and organellar DNA". DNA Seq. 1 (5): 291–302.). Behe on tunnettu älykkään suunnittelun idean kannattaja ja tässä ominaisuudessa häntä onkin kuultu asiantuntijatodistajana useassa kreationismia sivunneessa oikeudenkäynnissä. Kukaan tiedemaailmassa ei kuitenkaan ole hylännyt tai mitätöinnyt Behen artikkeleita hänen persoonansa ja hänestä tutkijapiireissä olevien taustatietojen perusteella, vaan jokainen tutkimus on hyväksytty tai hylätty tutkimuksen omilla ansioilla. Behen ID-orientaatio toimii korkeintaan ennakkokäsityksen muovaajana tutkimukseen tutustuttaessa, mutta yhtäkään vertaisarviointiin ja siten tieteellisellä foorumilla käytävään keskusteluun tarjottavaa artikkelia ei torjuta ykskantaan sen vuoksi, että Behen ajatusmaailma poikkeaa radikaalisti normibiokemiasta.

Sinun soveltamallasi logiikalla yksikään kreationisti tai älykkään suunnittelun kannattaja ei koskaan voisi julkaista yhtään mitään, sillä kaikki tietävät heidän kytköksestään kristilliseen propagandaan ja aatteeseen.

Raamattuun voi luottaa.

#11634 Naisen ja miehen avioliitto on ja pysyy.

27.04.2013 10:28

Ei voi muuta sanoa kuin sen että opiskelevat vuosi kymmeniä, jotta saisivat Raamatun näyttämään valheelta. Kukaan ei siinä ole vielä onnistunut eikä tule onnistumaan. Yrittävät todistella milloin sammakon koivesta milloin apinalla, milloin jonkun proffan nettilinkillä.
Sana sanoo " viisaita luulevat olevansa, mutta tyhmiksi ovat tulleet".
Yksinkertaisen asian vääntävät ja sotkevat monimutkaiseksi.
Kuri ja kunnioitus olla pitää.

#11635 Re: 1960-luvun kaikuja...

27.04.2013 10:35

#11632: Oraakkeli - 1960-luvun kaikuja...

Pohojalaiset tuloo 2013. Sama sävel on edelleen. Jämäkkää porukkaa ja siellä säilyy kuri ja kunnioitus vanhemmuutta ja kasvatusta kohti.

Eivät anna hyppiä silmille niinkuin etelässä.

Kuri ja kunnioitus pitää olla Jumalaa ja esivaltaa kohti.

 

Päivi Räsänen on tehnyt todella hyvää työtä.

#11636 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

27.04.2013 11:00

#11626: - Re: Re: Re: Re: Re:

Niinkuin tiedät että lääkäritkin ovat ihmisiä, jotka ovat ammatilaisia. Osa lääkäreistä ovat kokemukseen perustuen toistamieltä mitä esim. suomenkuvalehden lesbotoimittaja. Näitä homokiihkoilija kirjoittajia riittää ja joilla on hampaankolossa valiokunnan päätös. Kostajia riittää heti kun siihen tulee mahdollisuus.

Päivi on tehnyt hyvää ja suoraselkäistä työtä siinä mihin hänellä on kansan valtuutus olemassa, joten pulinat pois Suomen Kuvalehti.


Vieras

#11637

27.04.2013 11:11


Kaikki homot eivät kannata homoavioliittoja

Kaikki homot eivät kannata homoliittoja, vaikka luulisi toisin.

Ranskalainen lesbo Nathalie Willencourt sanoo: ”Minä olen ranskalainen. Minä olen homo. Useimmat homoseksuaalit eivät halua avioliittoa eivätkä adoptio-oikeutta.”

Näin sanoo Nathalie, Homovoxin perustaja, joka ajaa homoseksuaalien oikeuksia. Mutta hänkään ei aja homojen avioliitto- ja adoptio-oikeutta.

Tässä alkuperäinen lähde.

http://www.speroforum.com/a/VCBKGCKLGX7/73853-Gay-French-leader-denounces-gay-marriage

Ja tässä googlen konekäännös.

http://translate.google.com/translate?hl=fi&sl=auto&tl=fi&u=http%3A%2F%2Fwww.speroforum.com%2Fa%2FVCBKGCKLGX7%2F73853-Gay-French-leader-denounces-gay-marriage
p.

#11638 Re: Naisen ja miehen avioliitto on ja pysyy.

27.04.2013 11:17

#11634: Raamattuun voi luottaa. - Naisen ja miehen avioliitto on ja pysyy.

Jokatapauksessa olet sävyisämpi aatteen puolustaja kuin eilinen kolleegasi,( jos käsitin  oikein).  Tuo mitä kerroit oli hyvä kuulla.  Mutta henkinen ilmapiiri voi kuitenkin olla erittäin kampittava asia tieteen maailmoissa.(joissa olen itse täysin maallikko). Ja tämä menee pikkusen asian vierestä. Mutta jos koette olevanne syrjitty vähemmistö, olis ehkä helppo samaistua seuraavaan:

Australialainen Dr Ian Macreadie, erittäin arvostettu molekyylibiologian ja mikrobiologian tutkija, jolla yli 60 tieteellistä julkaisua,   sekä 2 huippupalkintoa ja toimii Australian biokemian ja molekyylibiologianseuran sihteerinä ja tekee tutkimusta oman alueensa huipulla.  Alueella , joka monen mielestä liittyy vahvasti evoluutioon.

Macreadie kertoo,  että Raamatullinen luomisusko johtaa moniin vaikeuksiin muiden tiedemiesten kesken.  Kun kysyttiin,  onko häntä vainottu tämän takia, Ian vastasi:  Arvelen, että kysymys on enemmänkin naurunalaiseksi tekemisestä.


Vieras

#11639 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

27.04.2013 11:18

#11636: Päivi Räsänen on tehnyt todella hyvää työtä. - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Suomenkuvalehden lesbotoimittaja?? Homokiihkoilija? joilla on hampaankolossa valiokunnan päätös. Katsohan kirjoituksen päiväys! Sinuna en lähtisi toista haukkumaan ja nimittelemään!

http://www.kotimaa24.fi/uutiset/kotimaa/601-laakariliitto-hammentynyt-rasasen-homopuheista


Vieras

#11640 Re:

27.04.2013 11:26

#11637: -

Kaikki kristityt eivät vastusta tasa-arvoista avioliittolakia.

Kaikki esiteini-ikäiset lapset eivät halua suojaikärajaa estämään sekstailua kolmikymppisen poikaystävänsä kanssa.

Kaikki juutalaiset eivät kannata Israelin ulkopolitiikkaa.

Mitä Homovoxiin tulee, niin ketään tuskin yllättää tieto siitä, että järjestön taustahenkilöt (jotka on kampanjassa salattu, I wonder why..) ovat katolisen kirkon edustajia sekä joukko ns. ex-homoja.

"When is an LGBT organisation not an LGBT organisation? When it has been established by an antigay French conservative Catholic to make it seem as if there is “French LGBT” opposition to marriage equality. Thus it is with France’s  “Homovox”, allegedly a “French” gay organisation of  “LGBT” marriage equality opponents. However, on his website, Joe. My. God’s commenters uncovered who was actually behind the website, which turned out to be someone from the French Catholic Right. To  be more precise:

Maillard Jean-Baptiste
13 rue Clapeyron
Paris, 75008
FR
+33.664806169

A google search of Maillard Jean-Baptiste turned up this:

http://www.jesusprems.com/

He appears to be an anti-gay French Catholic. As was one of the other gay contributors:

http://www.araigneedudesert.fr… and (from my bad French translation) seems to be a catholic too. Makes sense that they are spouting the Catholic talking points. And moreover…

All of this guys books are for sale on a French anti-gay Catholic website. I hope French gays are calling out this ex-gay douchebag.

This is a description of his new “book” (96 pages long):

“HIGHLIGHTS: News from the future “marriage for all” brings everyone to wonder about the social meaning of homosexuality. The language of truth will help to identify, for himself and his relationships with others. A language which can be easily understood by young people and that makes it accessible to other codes of the most fashionable culture. For people who feel directly affected by the homosexual desire, it is a true guide to guide his life.

Doing some more research on these guys–they are all Catholics, some are ex-gay, most are right-wingers, and some can’t be found online.

None of these men–an no women–give their full names, where they work, and the man who claims to be the mayor of a “village” doesn’t actually name his village. [Fascinating, and suspicious...]"

 


Vieras

#11641 Re:

27.04.2013 11:27

#11637: -

Ja tässä vähän tietoa tästä mummosta!

http://www.gaynz.com/blogs/redqueen/?p=2525


Vieras

#11642 Re: Re:

27.04.2013 11:28

#11641: - Re:

Katos! Joku ehti jo ennemmin :-)


Vieras

#11643 Re: Re: Naisen ja miehen avioliitto on ja pysyy.

27.04.2013 11:32

#11638: p. - Re: Naisen ja miehen avioliitto on ja pysyy.

Isaac Newton kehitti newtonilaisen mekaniikan ja toimi muutenkin modernin tieteen isänä. Tunnetun tutkimustyönsä ohella Newton tuotti kuitenkin pakkomielteisesti huimaavan määrän alkemiaan liittyvää materiaalia. Lainaus sivulta http://www.tieteessatapahtuu.fi/997/pekonen.htm:

"Olisimme valmiit hyväksymään sellaisen kehityskulun, että Newton ensin puuhasteli aikansa alkemian parissa, kunnes tajusi sen irrationaalisuuden ja palasi "oikean kemian" pariin. Valitettavasti hän kuitenkin kehittyi juuri päinvastaiseen suuntaan: hän eksyi hyvin alkaneista rationaalisista tutkimuksista yhä syvemmälle "väärään kemiaan". Kyseessä ei myöskään ollut hetkellinen hairahdus, vaan ainakin kolmekymmentä vuotta kestänyt pakkomielle, joka näännytti Newtonin hermoromahduksen partaalle – jättämättä jälkeensä mitään konkreettisia kemiallisia keksintöjä.

Newtonin alkemian harrastusta ei voi kirjata kuriositeetiksi, sillä hän saattoi olla jopa oman aikansa suurin alkemisti (mikäli tuollaisella alalla saavutettua suuruutta voidaan arvioida). Newtonin kuollessa hänen yksityiskirjastoonsa kuului toista sataa alkemiaa käsittelevää teosta. Hän itse kirjoitti alkemiasta runsaasti yli miljoona sanaa – vaikkei hän julkaissutkaan omaa alkemistista teosta."

Newtonin puuhastelua voidaan kaikin perustein pitää naurettavana. Samalla tavalla kukaan vakavastiotettava luonnontieteilijä ei varmasti saa hyväksyvää käsittelyä, jos hän oikean tieteen lisäksi tuuttaa eetteriin vaikkapa astrologisia "tutkimuksia". Naurettavia asioita tekemällä altistaa itsensä naurun alaiseksi. Näin on laita varsinkin nuoren maan kreationismin kohdalla.

 


Vieras

#11644 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

27.04.2013 11:32

#11636: Päivi Räsänen on tehnyt todella hyvää työtä. - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Ilmoitus ylläpidolle tehty aiheesta vihapuhe, kunnianloukkaus.


Vieras

#11645 Re: Naisen ja miehen avioliitto on ja pysyy.

27.04.2013 11:43

#11634: Raamattuun voi luottaa. - Naisen ja miehen avioliitto on ja pysyy.

Ei luonnon tarvitse olla yksinkertainen ollakseen Jumalan luoma. Uskon, että Jumala on pystynyt tekemään siitä hyvin monimutkaisenkin. Eihän missään ole luvattu, että ihminen ymmärtäisi Jumalaa ja hänen luomistyötään? Väitätkö muka, että sinä siis olet ymmärtänyt sen tarkalleen ja tiedät sen olevan yksinkertainen? Pilkkaatkohan juuri Jumalaasi...

Tähän aiheeseen voi suhtautua niinkin, että jokainen uusi tieto, jokainen uusi asia, mitä tästä maailmasta löydetään, on uusi todistus Jumalan työn hienoudesta. Eikö sanota, että "ihmeellisiä ovat sinun tekosi"? Jos oma usko on sen varassa, ettei uskalla tietää maailmasta mitään, ettei oma uskonkuva romuttuisi, niin silloin se on todella heikoilla kantimilla. Ei Jumala turhaan ihmiselle aivoja luonut. Eikö jo luomiskertomuksessa Jumala antanut ihmiselle oikeuden hallita kaikkia eläimiä ja kasveja sekä nimetä ne? Eikö se juuri tarkoita, että ihminen saa tietää tästä maailmasta? Ketä siis sinä autat kun kääriydyt poteroosi ja laitat kädet korvillesi ja huudat, että ei oo totta ei oo totta, en kuule mitään?! Pelkäätkö niin paljon Jumalan luomistyötä?


Vieras

#11646

27.04.2013 12:01

Luoja on viisaampi kuin luotu,parasta meille luoduille on kuunnella Hänen ohjeitaan kuinka meidän tulisi elää ja viestittää se myös muille

Vieras

#11647 Re: 1960-luvun kaikuja...

27.04.2013 12:02

#11632: Oraakkeli - 1960-luvun kaikuja...

Oraakkeli- kulta !  Ei perkules sentän olla homovihaajia!  Siitä ei oo kyse!


Vieras

#11648 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

27.04.2013 12:25

#11636: Päivi Räsänen on tehnyt todella hyvää työtä. - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Asian ydin ei ollut Suomen Kuvalehti tai pienen kansanosan hänelle antama valtuutus, vaan hänen epäeettinen toimintansa lääkärinä. Sitaatti artikkelissa oli ihan Päivi Räsäen omaa tekstiä.

Ongelma siis on, että hän määrittelee sairausluokituksesta poistetun homouden sairaudeksi ja lääkärikunnan laajasti tuomitseman eheytyshoidon toimivaksi ja "normaaliksi palauttavaksi", mikä on vastuutonta lääkärin auktoriteettia kantavalta ihmiseltä.


Vieras

#11649

27.04.2013 12:40

Miepä se kannatan naisen ja miehen välistä julkista liittoa.

Vieras

#11650

27.04.2013 12:43

Se on se leimaaminen, jos et ole samaa mieltä kanssame,niin silloin sinun täytyy vihata meitä.Olet silloin homo vihaaja.