Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Raamattuun voi luottaa.

#11634 Naisen ja miehen avioliitto on ja pysyy.

27.04.2013 10:28

Ei voi muuta sanoa kuin sen että opiskelevat vuosi kymmeniä, jotta saisivat Raamatun näyttämään valheelta. Kukaan ei siinä ole vielä onnistunut eikä tule onnistumaan. Yrittävät todistella milloin sammakon koivesta milloin apinalla, milloin jonkun proffan nettilinkillä.
Sana sanoo " viisaita luulevat olevansa, mutta tyhmiksi ovat tulleet".
Yksinkertaisen asian vääntävät ja sotkevat monimutkaiseksi.

Vastaukset

p.

#11638 Re: Naisen ja miehen avioliitto on ja pysyy.

2013-04-27 11:17:00

#11634: Raamattuun voi luottaa. - Naisen ja miehen avioliitto on ja pysyy.

Jokatapauksessa olet sävyisämpi aatteen puolustaja kuin eilinen kolleegasi,( jos käsitin  oikein).  Tuo mitä kerroit oli hyvä kuulla.  Mutta henkinen ilmapiiri voi kuitenkin olla erittäin kampittava asia tieteen maailmoissa.(joissa olen itse täysin maallikko). Ja tämä menee pikkusen asian vierestä. Mutta jos koette olevanne syrjitty vähemmistö, olis ehkä helppo samaistua seuraavaan:

Australialainen Dr Ian Macreadie, erittäin arvostettu molekyylibiologian ja mikrobiologian tutkija, jolla yli 60 tieteellistä julkaisua,   sekä 2 huippupalkintoa ja toimii Australian biokemian ja molekyylibiologianseuran sihteerinä ja tekee tutkimusta oman alueensa huipulla.  Alueella , joka monen mielestä liittyy vahvasti evoluutioon.

Macreadie kertoo,  että Raamatullinen luomisusko johtaa moniin vaikeuksiin muiden tiedemiesten kesken.  Kun kysyttiin,  onko häntä vainottu tämän takia, Ian vastasi:  Arvelen, että kysymys on enemmänkin naurunalaiseksi tekemisestä.


Vieras

#11645 Re: Naisen ja miehen avioliitto on ja pysyy.

2013-04-27 11:43:04

#11634: Raamattuun voi luottaa. - Naisen ja miehen avioliitto on ja pysyy.

Ei luonnon tarvitse olla yksinkertainen ollakseen Jumalan luoma. Uskon, että Jumala on pystynyt tekemään siitä hyvin monimutkaisenkin. Eihän missään ole luvattu, että ihminen ymmärtäisi Jumalaa ja hänen luomistyötään? Väitätkö muka, että sinä siis olet ymmärtänyt sen tarkalleen ja tiedät sen olevan yksinkertainen? Pilkkaatkohan juuri Jumalaasi...

Tähän aiheeseen voi suhtautua niinkin, että jokainen uusi tieto, jokainen uusi asia, mitä tästä maailmasta löydetään, on uusi todistus Jumalan työn hienoudesta. Eikö sanota, että "ihmeellisiä ovat sinun tekosi"? Jos oma usko on sen varassa, ettei uskalla tietää maailmasta mitään, ettei oma uskonkuva romuttuisi, niin silloin se on todella heikoilla kantimilla. Ei Jumala turhaan ihmiselle aivoja luonut. Eikö jo luomiskertomuksessa Jumala antanut ihmiselle oikeuden hallita kaikkia eläimiä ja kasveja sekä nimetä ne? Eikö se juuri tarkoita, että ihminen saa tietää tästä maailmasta? Ketä siis sinä autat kun kääriydyt poteroosi ja laitat kädet korvillesi ja huudat, että ei oo totta ei oo totta, en kuule mitään?! Pelkäätkö niin paljon Jumalan luomistyötä?


Vieras

#11659 Re: Naisen ja miehen avioliitto on ja pysyy.

2013-04-27 14:21:52

#11634: Raamattuun voi luottaa. - Naisen ja miehen avioliitto on ja pysyy.

Kun ei vastausta kuulu, niin kysynpä vielä, että miksikä se on niin tärkeää verrata ihmistä eläimiin ja perustella homoseksuaalisuuden luonnottomuutta sillä, ettei sitä esiinny eläimilläkään? Tässä itsekseni aihetta tutkiessani löysin tällaisen kirjoituksen (huom. kristillinen foorumi=epäilemättä luotettava lähde teillekin):

Ihmisen ei kuulu verrata itseään eläimiin ja hakea eläimistä itselleen käyttäytymismalleja sillä Jumala loi ihmisen kuvakseensa ja antoi ihmiselle vallan kaikkien eläinten yli.

Ihmisen tulee hakea käyttäytymismallit Jumalalta sillä sitä varten ihminen on luotukkin.

http://uskonaskel.phpbb.fi/viewtopic.php?f=2&t=1114

Tämä ei minusta ollenkaan sovi tässä ketjussa esiintyvään kauhistuneeseen torjuntaan sen suhteen, miten eläimet keskenään käyttäytyvät. Jos ihmisen ei pidä hakea eläimistä itselleen käyttäytymismalleja, niin miksi te arvon kristityt sitten haette? Miksi on niin tärkeää päästä sanomaan, etteivät eläimetkään tee niin tai näin? Ja miten tämä kysymys on niin suuri, että homoseksuaalisuuden esiintyminen eläimillä peräti pyrkisi kumoamaan raamatun sanoman?