KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Vieras
Vieras

#712 Re: Re: Re: Re: Re: Uudeksi puheejohtajaksi KKY:n Pirjo Peltoniemi

01.02.2011 20:05

#701: Ääni kaukaa - Re: Re: Re: Re: Uudeksi puheejohtajaksi KKY:n Pirjo Peltoniemi 

 Hetkinen - vaalipuheessa kyllä sanotaan, että ehdokas on toiminut KKY:n hallituksessa useamman kauden! Näytön aikaa on siis ollut.  Autolla ympäri Pirkanmaata ajaminen ja kissojen ansiokas pelastaminen ei vielä tee hyvää puheenjohtajaa.  Kestääkö kantti paineita, painostusta, kritiikkiä (ansaittua tai ei-ansaittua) ja palikkojen koossa pitämistä hyvinä ja pahoina päivinä?

Vastaukset

Vieras
Vieras

#715 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uudeksi puheejohtajaksi KKY:n Pirjo Peltoniemi

2011-02-01 20:25:05

#712: Vieras - Re: Re: Re: Re: Re: Uudeksi puheejohtajaksi KKY:n Pirjo Peltoniemi 

Eiköhän Pirjo ole jo osoittanut melkoista paineen sietokykyä kestämällä pj,n ja tynkähallituksen kohtelun, silti pystyen toimimaan tehtävässään kentällä. Itse hän ei sitä lopettanut ja olisi jatkanut työssään mutta pj lakiejoineen lakkautti hänen tehtävänsä yhdistyksessä. Melkoista sitkeyttä ja paineensietokykyä.

Oletko sinä valmis, tai muut Pirjon arvostelijat ja vähättelijät valmiita lähtemään mihin vuorokauden aikaan tahansa kun kissoilla on hätä ja ajamaan kymmeniä satoja kilometrejä säässä kun säässä? Epäilen.

Mikäs se taas olikaan tämän yhdistyksen perustakoitus...ai niin se melkein täällä on unohtunut joiltakin, jopa niin että sitä vähätellään; KISSATHAN ne ja niiden pelastaminen. Mutta eihän se ole niin tärkeetä kuin istuvan pj,n arvovallan pönkittäminen ja ikuisuus virka pj,nä.

Eipä kyllä nykyinen pj,kään loista mitenkään ja hänen motiivinsa on kyllä tullut selväksi, kuten myös hänen kannattajiensa. Joten se siitä loan heitosta.

Vieras
Vieras

#720 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uudeksi puheejohtajaksi KKY:n Pirjo Peltoniemi

2011-02-01 21:56:12

#712: Vieras - Re: Re: Re: Re: Re: Uudeksi puheejohtajaksi KKY:n Pirjo Peltoniemi 

Tämä kommentti on taas ihan turhan lätinää. Johan täällä ilmenneet seikat puhuvat sen puolesta, ettei nykyisen hallituksen "diktaattorijaosto" ole sallinut, kuin rajallisia mahdollisuuksia antaa minkäänlaista näyttöa missään osa-alueessa, koskien itse yhdistyksen tarkoitusta, KISSOJEN PELASTAMISTA. Kuitenkin tätä Pirjo on sinnikkäästi harjoittanut, tiensä järjestelmällisestä hiekoittamisesta huolimatta.

Ja todellakin, mikäli Pirjo ei ole PUHEENJOHTAJAN toimessa aiemmin ollut, näitä näyttöjä tästä kyvykkyydestä PUHEENJOHTAJANA nyt on aivan turha peräänkuuluttaa.

Kommentoijan viimeinen lause sensijaan puhuu hyvin voimaakkaasti sen puolesta, miksi nykyinen puheenjohtaja on lähes täydellisesti epäonnistunut omassa toimessaan.