KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Lainoppinut
Vieras

#714 EROTETAAN TERTTU KANERVO KKY:STÄ

01.02.2011 20:13

Yhdistyslaki: www.finlex.fi - suoraan laista lainattu:
Yhdistys voi erottaa jäsenen säännöissä mainitulla erottamisperusteella. Yhdistyksellä on kuitenkin aina oikeus erottamiseen, jos jäsen on menettelyllään yhdistyksessä tai sen ulkopuolella huomattavasti vahingoittanut yhdistystä.

Terttu on karkoittanut, savustanut ulos, kiusannut ja haukkunut useita kymmeniä jäseniä. - Eikös tämä jo ole huomattavasti vahingoittanut KKY:n toimintaa? Lisättäköön vielä, että ko. useat kymmenet jäsenet ovat olleet vielä aktiivisesti toiminnassa mukana olleita jäseniä, kuten ensikoteja.

KKY ei tee yhteistyötä juurikaan muiden eläinyhdistyksien kanssa. Mistä moinen? Syy on yksinkertainen. Nämä muut yhdistykset eivät suostu tekemään KKY:n kanssa yhteystyötä, niin kauan kuin Terttu Kanervo on puheenjohtajana. - Eikös tämä myös huomattavasti vahingoita KKY:n toimintaa?

Terttu Kanervo on unohtanut koko yhdistyksen pääasian eli kissat. - Eikös tämä huomattavasti vahingoita KKY:tä?

Täälläkin esityistä erilaisista "itsevaltias"-asiakirjoita puhumattakaan.

Mielestäni tilanne on nyt sellainen, että on aika EROTTAA TERTTU KANERVO KKY:STÄ!

Kaikki kulta, kunnia ja hurraa-huuto Terttu Kanervon kultavuosien ajalta, jolloin hän vielä muisti (ainakin omien sanojensa mukaan) pelastaa kissoja. Mutta ne olivat vuosia 1977-1997. Arvioidusti 1998-2011 välisenä aikana Terttu Kanervo on toiminnallaan huomattavasti vahingoittanut KKY:n toimintaa omalla toimillannaan ja laiminlöynnein. Tertun toiminta on vain pahentunut koko ajan entisestään. 2004, 2006 ja 2009, 2010 taitavat olla ne pahimmat vuodet?

Vastaukset

Jäsen
Vieras

#721 Erotetaan lainoppinut KKY:stä

2011-02-01 22:02:51

#714: Lainoppinut - EROTETAAN TERTTU KANERVO KKY:STÄ 

 Lainoppinut ! Sinut ja kumppanisi pitää erottaa KKY:stä. Samoin teitä tullaan aikanaan syyttämään KUNNIANLOUKKAUKSESTA oikeudessa! Alkakaa siis kerätä jo rahaa asianajanpalkkioihin ja korvauksiin, mitä joudutte Tertulle maksamaan.