KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Sanna

/ #2744 Re: Pakko kirjoittaa !!!

25.11.2011 15:24

#2743: paljon kuullut ja vähän nähnytkin. - Pakko kirjoittaa !!! 

 Täytyy kyllä vastata sen verran että en missään nimessä usko pj:llä olevan mitään tuollaisia suunnitelmia. Eihän kukaan ihminen enää eläkepäivillään odota monta vuotta tehdäkseen jonkun vedätyksen että pääsisi nauttimaan kokouspalkkioista ym ns pikkuluksuksesta. Kyllä kyse on joko taustalla vaanivista hyväksikäyttäjistä (tai ehkäpä vaan yhdestä sellaisesta) jotka pj:tä ohjaavat tai todennäköisemmin tavoitteen hämärtymisestä sen myötä kun ikää on tullut ja vainoharhaisuus muita aktiivisia ihmisiä ja heidän motiivejaan kohtaan on kasvanut. Ja erityisen luja usko siihen että kukaan muu ei osaa eikä tiedä, muut vain vievät yhdistyksen retuperälle.

Säätiön taustalla on ennen muuta varmaankin ajatus siitä oman nimen säilymisestä hamaan tulevaisuuteen. Tästä tulee vahvistus sitten kun säätiön nimestä päätetään....Muutoin en toimintalinjauksen muutosta ymmärrä. Kissoja kun pystyttäisiin auttamaan lukumääräisesti paljon enemmän jos vanha linja palautettaisiin (eli aratkin kissat talteen), karanteenitila pistettäisiin pystyyn, aktiivista varainkeruuta kehitettäisiin ja otettaisiin maksuton taloudenhoitaja. Säätiöllähän ei käsittääkseni ole edes jäsen-/kissatuloja enää. No ei tietysti eläinlääkärikulujakaan.

Muu teksti saattaa paikkansa pitääkin :)

Itse menen Kky:n vuosikokoukseen kysymään Ari Sandbergilta muutaman kysymyksen siitä mitä hän on saanut aikaan vuoden mittaan. Esitin hänelle aikanaan muutaman teesin siitä miten tulee käymään ja ainakin tähän mennessä teesini ovat toteutuneet. No vielähän on aikaa 6 viikkoa.