KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Leila Vuorenoja

#2733 Ari Sandbergille kysymyksiä

24.11.2011 20:02

#2729: Ari Sandberg - Kommentti 

 Sanohan sinä Ari Sandberg, mikä on sinun henkilökohtainen  mielipiteesi "Tuulia" nimimerkille osoitettuihin kysymyksiin? Haluaisin niin kovasti kuulla vastauksesi.

Tässä lainaus kysymyksistä:

"Sanohan nyt, että mitä mieltä sinä olet siitä, että KKY jätti hädänalaisemmat kissat kuolemaan talven pakkasiin.Onko oikein, että nämä kissat hylättiiin, sillä nehän sitä apua eniten tarvitsevat???

Mitä itse luulisit näille kissoille tapahtuvan nyt talven tullen (siis jos eräs toinen yhdistys ei olisikaan hoitamassa niitä suojaan)? Kunnillahan ei todellisuudessa ole resursseja näiden yksilöiden hoitamiseen pois ulkoa!!

Onko sinulla ymmärrystä ja kykyä vastata näihin kysymyksiin?

Vastaukset


Vieras

#2734 Re: Ari Sandbergille kysymyksiä

2011-11-24 20:29:20

#2733: Leila Vuorenoja - Ari Sandbergille kysymyksiä

Sandberg on ainakin aiemmin täällä adressissa luvannu vastata jos hänelle henk koht meiliin laittaa viestiä eli kannattaa kokeilla sitä. kaikkiin näihin todellisiin kysymyksiin voi näet jättää vastaamatta sillä varjolla että on päättäny olla enää kommentoimatta täällä mitään.

olis mielenkiintoista tietää sekin että kun KKY on kuitenkin ottanu muutamia puolivillejä ny kesän aikana niin mitä he ovat tehneet toisin tautivaaran ehkäisemiseksi ensikodeissa? joku uusi toimintatapa heillä varmaan on koska täähän oli yksi syy miks puolivillejä ei enää haluttu ottaa.